|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
21.11.2007 16:56:26   
bilka
Punce hvala za spodbudne besede, ja saj sem smotana, imam preveč časa pa razmišljam prevečuser posted image  sem eno uro ful optimistična nato spet eno uro ful pesimistična.. ko smo bili na punkciji mi je ena ženska rekla, draga moja, te inekcije, punkcije in transferji niso nič v primerjavi s tistimi 14 dnevi čakanja..pa še kako je imela prav, to prav ubija, ponavadi mi dnevi bežijo kot nori sedaj pa se vlečejo, da ne moreš verjet, ma pustimo se presenetituser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
21.11.2007 17:01:01   
arneja
Bilka, pojdi po kakšno dobro knjigo v knjižnico ali pa se v shoping spravi. Navadno nas, ženske, čisto očara user posted image . In nič nihanj si dovolit, bodi enkrat optimisitčna in potem še enkrat optimistična user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
21.11.2007 17:02:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Jaz pa ne razumem glede tega z menstruacijo.Zdravnik mi je rekel, da ne dobim M vse dokler bom jemala Estrofem in Utrogestan, kljub temu, da ne ostanem noseča.Krvavela naj bi šele nekaj časa po prenehanju jemanja zdravil, zato me čudi, da nekatere krvavite tako hitro po transferju?
Ali ne jemljete hormonov?

Kind lady, estrofen je predvsem tisti krivec, ki ne pusti da pride M, dokler ga jemlješ. Ostale punce jejo samo progesteron, ki pa pušča možnost, da kljub jemanju priteče user posted image . Estrogen in predvsem v kombinaciji s progesteronom, pa to možnost spravi na minimum. Če glih meni je v prvem postopku z estrogenom in prometriumom vseeno na 15 dan malo krvi pokukalo, potem sem nehala s tabletami in se je čez 2-3 dni vlilo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
21.11.2007 17:04:12   
pikovit
Čer punce

Ana  user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj takega?27 komadov.Dobra si!Hvala bogu da si imela narkozo.No zdej pa držim pesti na kvaliteto.
Sonček če boš dobila inekcijo ketonala bo vse ok.Lahko pa vzameš doma kakšen nalgesin lahko tudi 2.Pa bo zaleglo.user posted image
Rebeca in Maja kako kaj?Veseli?
Sayuri si že na pol potiuser posted image Zdej bo boš videla.
Arneja kje pa si zvohala da je skoraj žulj na hrbtu dobil?user posted image Res mu je hudouser posted image Pa da user posted image  pride kot mora.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
21.11.2007 17:09:04   
sonček500
Babike moje hvala vam, naj se tudi vam sanje uresničijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
21.11.2007 17:12:09   
arneja
Je Karmen na masaži povedala, da jima je hčera predlagala, da naj gresta na Karibe, in kako je oh in sploh super, in sta šla, potem je pa moral ubogi deloholični Reško celih 14 dni na plaži ležati, pa je izjavil, da je kar žulj na hrbtu dobil od tega user posted image . Pa da bi imel Mercedesovega terenca sem tudi izvedela. Je Karmen prava zakladnica informacij user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
21.11.2007 17:37:33   
tita13
Martinščica - joj, kako te razumem. Same skrbi. Pol pa v uni rubriki nosečnost po tednih preberem, da moraš biti prve tedne najbolj skuliran, ker v tem obdobju pride na plodu do največ napak. Pa kako boš skuliran?! Jaz sem prava živčna razvalina. Saj se trudim, pa tako kot pravi Bilka 1 uro optimizma, potem pa (vsaj pri meni) eni tri ure morjenja s strahovi. Komaj čakam 1. UZ naslednji torek. Sem bila sicer že malo pri mojem osebnem G, pa pravi, da kar dobro kaže.

Rebeca - jutri mislim nate.

Bilka - tudi tebe razumem, ampak jaz do nekje 6. dneva po ET nisem imela nobenih znakov, pa še potem šibke, ki jih sploh ne bi opazila, če ne bi bila pozorna na vsako malenkost.

Punce, čestitam vsem, ki ste danes dobile na toplo svoje otročičke, pa pridno jih grejte, da nas bo več na seznamu nosečk. Zaenkrat sem jaz zadnja, kar mi sploh ni všeč!

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
21.11.2007 17:58:19   
Anonimen
Sayuri, hvala da si me dala na seznam. Drugače pa ti moram sporočit, da še bolj sveže in močne krvinisem imela. Razen po operaciji materničnega vratu-pregrada. Mislim, da si moram priznat da ni uspelo.

Stormy, dobrodošla med najbolj korajžnimi puncami na svetu.

lp

Še malo, sem res opazila da je prišlauser posted image  ??????Kam pa si šla po otroke v MB ali LJ ali pri Rešu?

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3083
21.11.2007 18:07:13   
maja24
Madona ste ene male čveke(kdo se uglaša),par ur me ni so koj 3 strani napisane.Sm že nazaj vidm da mamo nove članice DOBRODOŠLEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
21.11.2007 18:08:52   
Sulfinija
Čer punce!

na kratko o meni.Še ena,ki se vam pridruži v klubu trepetak,ki že redno trepeta.

Sem si kar odahnila danes na GK.9.celic sem imela,od teh sta bili 2.dehidrirani,dve nezreli in dve se nista oplodili.Do danes so me počakala 3.zaroki in jaz grem svoja user posted image user posted image  zlata dojenčka.
In zraven lepo berem knjigo sem jo prebrala kar 200.strani.
In zraven lepo paničarin.Me je na ET malce ranil in sem krvavela sedaj že pojenjuje vendar imam za vska slučaj vložek,me pa grabi panika,da nista kje moji user posted image user posted image  šli z tole krvavitvijo papa.MI je tam G rekel,da tole ne ovira pri vgnezditvi,kajti to ni krvavitev iz maternice,vendar jaz sem vseeno malce panična sploh ko sem opazila neko sluz kao strnjeno kri samo  upam na vse naj,naj.

Sayuri moj uraden datum za test pa je 6.12.

Punce fanj bodite,kaj se pišemo in beremo ,pa malce me pomirite.Papa.

LPuser posted image -bodoča

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
21.11.2007 18:15:25   
maja24
Sulfinija čestitam zej si mami in to user posted image user posted image .Jupi jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče krvi vedi če ti G reče da ni una prava nimaš kej skrbet preženi grde misli mal počive pa velik božej pa se pogovarjej svojimauser posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
21.11.2007 18:18:54   
pika74
Ja Sulfinija, ti boš imela pa test ravno na Miklavža user posted image user posted image user posted image  - tole pa bo darilo a... zdaj mu pa samo še pismo napiši, pa bo... jaz bom pa pesti držala user posted image .

A si kaj citrončico vidla dons? Upam, da je preživela punkcijo... madonca kar velik jih je imela par dni nazaj...

Jaz pa še vedno čakam na user posted image user posted image . Danes je že 32. dan, ko je ni... uh kok mi gre na živce tole čakanje. Zanimivo ane. Prejšnji mesec je prehitela in potolkla vse rekorde in prišla na 20!! dan. zdaj pa nekaj mečka in mečka... murphy vam rečem... prej pa je vedno hodila na ene 29. dan al tam nekje. Jah nič, še malo bo očitno treba počakat.

Lep večer še naprej vsem skupaj!

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 3087
21.11.2007 18:31:57   
maja24
Ja ANA pa ti si res taprava kokoška,a kr 27 pa sej nemorem vrjet.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja bravo,a te kej boli

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
21.11.2007 18:33:56   
maja24
Tita črne misli stran,misli sam pozitivno sem ti že učer reklauser posted image

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
21.11.2007 18:39:10   
maja24
T1979 a kako preživet 14 pred testom,ja težko ker ti skos hodi poglavi eno in isto,mal sm v službo hodila pol velik sm bla kle na RR(ure in ure).
Tok da sej bo hitr minilo.

Vglavnem to kar sm že ostalim rekal:velik božat pa pogovarjat se user posted image user posted image

Rebeca za jutri ti držim pestke ker bo itak vse uredu suser posted image user posted image .Tok da nam pol zvečer lepo sporoči novičko.

Sayuri pa kje si bla,sm te pogrešala,upam da nimaš težkega dela v službi,čuvaj svojauser posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil maja24 -- 21.11.2007 18:40:03 >

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
21.11.2007 18:45:35   
meeryana
Dober večer,
malo me panika daje za jutri, ampak ni hudega. Komaj čakam, da mine. Punce, ki imate ju3 tudi punkcijo, se vidimoooooo!
Jaz bom danes ful pozno šla spat, še svečko si moram vstavit. Ve tudi? user posted image
LP
M

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 18:49:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
21.11.2007 18:49:44   
maja24
Mereeyna pa dobro opravi bom pestke stisksla.

Sulfinija  Miklavž ti bo prnesuuser posted image user posted image ,a boš vidla pol bošuser posted image user posted image user posted image user posted image od veselja.                                                           

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
21.11.2007 18:56:32   
meeryana
Hvala Maja24! Jaz nimam spalne srajce.....hm.....moram si neki sposodit,...kaki bed, haha! Zdaj se to spomnim, lol user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
21.11.2007 18:56:33   
Amelia
Arneja ALELUJA, super, sedaj pa akcija!

A jutri imamo pa 4 punkcije na programu - SREČNO PUNCE! Mene osebno punkcija pri Rešu ni zelo bolela, saj ko te špikne te zaboli, ampak potem takoj popusti. Vsem štirim pošiljam 3 user posted image  user posted image  user posted image   za srečo, PUNCE NAVIJAMO ZA VAS, NISTE SAME!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
21.11.2007 18:58:56   
Abra
Stormy, dobrodošla še enkrat. Boš kmalu vidla, kako pestro je tuki. Če ne bi blo Sayurinega seznama, bi bil cel kokošnjak user posted image user posted image

ANA_P 27 jajc???? user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kaj vam to dajejo? Zdaj pa lepo počivaj, da si od punkcije malo opomoreš.

Jaz sem spet malo razmišljala in delala primerjave user posted image pri Rešu nima nobena toliko celic, zato pa tudi hiperstimulacija ni ravno pogosta. Kot se spomnim, jo je imela samo jadrnica. 10-12 celic pa je tudi nek maksimum in pri takem številu so v glavnem tudi zamrznjenčki. Očitno ima boljši občutek, koliko in kaj kateri predpisat?? user posted image al pa sem že tko zadeta od teh hormonov, da samo to vidim user posted image

Tuki je pa res nora gužva, kolko je naenkrat trepetalk. Jaz tko pestke stiskam, da mam že čisto modre členke user posted image
user posted image

Arneja, je pomagalo user posted image user posted image user posted image človk bi si mislu, da deluje ravno kontra user posted image user posted image samo pri nas na tej temi ne user posted image user posted image user posted image
Tisto o Karibih sem jaz že dvakrat al pa trikrat slišala, o avtu pa še ne ... pa sej si ga ziher lahko privošči. Midva sva se prav pogovarjala o tem, da ima ziher fuul dober avto, ker drugega si tko najbrž ne privošči. Saj ne utegne, ko skoz dela. Pa še tak ziher mora bit, da lahko pozimi v snegu do Postojne pride user posted image user posted image Ti boš pa ziher že pred mano tam, sej veš kaka zaspanka sem user posted image mogoče se pa vseeno vidiva

kind lady, anonimna ti je že odgovorila glede estrofema. Jaz sem ga jemala pri zamrznjenčkih in sem nehala pri neg. testu. Čez tri dni sem dobila user posted image Ti ga boš tko mogla jemat do 12. tedna, kajne? Pa anonimna tut. user posted image

dakec user posted image user posted image user posted image

m. rudovic, upam, da se je izcedek umiril

Sulfinija, user posted image user posted image za uspešen et. Uživaj v branju in družbi svojih user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
21.11.2007 19:00:21   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Sayuri moj uraden datum za test pa je 6.12.

user posted image user posted image user posted image Miklavž bo prinesel najlepše darilo!!! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 3097
21.11.2007 19:00:33   
maja24
Amelia a teb tut ni blo grozn,res sam takrt zaboli k špikne drgač pa ne.Ja šeenkrat VVVVEEEELLLIIIKKKK SSSSRRRREEEČČČČEEEE JJJJJUUUTTTTRRRR vsem k mate punkcijo!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
21.11.2007 19:06:35   
Abra
ja bilobil user posted image user posted image

Punce, ki imate jutri punkcijo, čimveč jajčk pridelajte! Veste, kakšen je rekord user posted image če ga boste skupi dosegle, bo super! Bolečin pa tko in tko ne bo!

_rebeca_ jutri boš vidla user posted image ali user posted image user posted image mirne živčke, saj bo vse ok.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
21.11.2007 19:07:44   
roal
sulfinija! fuj to!!! ne smeš tak misliti! jeeeeeeee za miklavžeka boš zvedla veselo novico! super! pol bova pa šli kar na enega kuhanega v mestouser posted image , pa še na kakšen par domačih klobasuser posted image . da ne govorim, kak bo to tvojima user posted image user posted image  pasalo. hmmm!
pazi nase, fajn ju grej, pa ne izgubi tega optimizma, ki si ga imela do zdaj!!!!!
UŽIVAJTE VSI (VSE) TRI!user posted image

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.