|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
19.11.2007 21:45:10   
NinaŠ
Pri nas je bilo v vrcu lansko leto zapovedano le sadje za r.d. - kombinirali smo ga s smetano user posted image in mrvicami. Letos pa smo se dogovorili sadje in neko malo sladkarijco, ker menda vsi otroci ne marajo vsega sadja in potem sedijo pri prazni mizi ter praznovanje nima pravega čara za njih. Tako najprej napadejo sadje, potem pa še vsak košček sladkobe in so vsi zadovoljni user posted image .
Fotografirajo pa tudi vzgojiteljice in potem dobimo konec leta fotke na CDju, tako da jih nisem obremenjevala še s svojim fotkičem.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
19.11.2007 21:52:12   
NinaŠ
Nočko ženske! Grem pod kovter, saj me čaka še naporen teden - sem po cele dneve v službi user posted image .... ...ah saj bo boljš, enkrat že user posted image , sicer naslednje tri tedne pravgotovo ne, samo bomo že preživeli user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
19.11.2007 21:58:49   
nincy
PRIMOŽ, VID IN URŠA vse najboljše ! (z malo zamude)

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
19.11.2007 22:12:55   
Naty_ka
user posted image  Nič mačkice, tudi jaz vas zapuščam. Jutri me čaka naporen dan. user posted image

Nisem vam še povedala: danes sem dobila odgovor na prošnjo ki sem jo poslala za eno službo. Odgovor je itak negativen, zraven pa je bilo pripisano da so dobili 320 prošenj. Kriza.user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
19.11.2007 22:15:20   
Naty_ka
A gleda slučajno katera našo politiko? Jaz se drugače glih ne obremenjujem preveč z njo, a zdaj pa kar ne morem stran od tv-ja.  Je prav zanimivo kako si mečejo stare grehe v faco...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
19.11.2007 22:21:53   
Naty_ka
Eh, grem rajši. Itak se že cel dan tu sama s sabo nekaj pogovarjam...user posted image

Petarda, please come back... Ti še največ čvekaš tu gor...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
20.11.2007 6:43:53   
Naty_ka
Jutro user posted image

Mi že gledamo risanko.user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
20.11.2007 6:44:06   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Naty, saj bi.... pa je ritem med tednom prehud user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
20.11.2007 10:40:45   
til
Čao punce!

Kot vidite sem jaz doma, ker imam spet vročino oz. sem jo imela včeraj tako da sem se odločila en ali dva sni malo počit da se nebi tole vleklo v nedogled ( pa še 1.12. imamo žurko in da bi bila jaz bolana user posted image user posted image )

No Tilna imam pri sebi in je zaenkrat še priden in upam, da bo tako ostalo vsaj do dveh ko prideuser posted image  iz službe. Jaz pa sploh ne vem kje naj dobim sliko za na torto od bombažkov naš je namreč nor na njih.

No to je na kratko od mene pa se oglasim še kaj kasneje.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
20.11.2007 10:54:01   
*bubi*
Jaz pa sploh ne vem kje naj dobim sliko za na torto od bombažkov naš je namreč nor na njih.

Pri nas so tudi Bombažki aktualni in nisem na netu našla niti ene torte! Rešitev je, da sprintaš kako sliko in si daš tale vafelj naredit za na torto. Ali pa če imaš kako super slaščičarko, ki bi ti po fotografiji naredila.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
20.11.2007 12:50:47   
ada2
samo na hitro vas pozdravimuser posted image

ne vem kaj naj naredim......torta se mi je totalno sfižilauser posted image user posted image user posted image , no, saj okus je kar ok, samo izgled pa nikakršenuser posted image user posted image user posted image ...........in kje naj zdaj na hitro dobim novo torto???????

ne vem kaj je šlo narobe, kar narazen je padlauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
20.11.2007 13:14:30   
tincci
Pejdi narejene oblate kupit, smetano, sadje pa jo zmeči skupaj!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
20.11.2007 16:13:12   
*bubi*
Andraž (wawa) VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
20.11.2007 17:23:51   
ŽELJA2
Zdravo.

Ada, nasvet od Tinci sploh ni slab. Jest bi naredila točno tako. Pa sploh niso to tok slabe torte na koncu, veš?

O, sem srečna da so naša praznovanja mimo. Sej je blo luštno, pa tut nisem bila za vse sama, pa je bilo vseeno dovolj. Je Andraž v enem tednu praznoval 3x, mel 3 torte,...user posted image  Ampak za prvo zabavo mi jo je spekla njegova prababica, pa svakinja baklave, za v vrtec smo jo kupili v Lekleru, za tadrugo zabavo doma pa sta jo častila dedi in babi, kolegica mi je pa še ful dobro rolado prinesla. Mož je čuval Andraža, da sem jaz lahko pospravila pred obiski po obiskih je pospravljal (razen posode) on. Sendvičke mi je pomagala naredit mami. Tko, da sem ena mala srečnica kot vidite.
Vse zabave so zelo uspele tako da trud je bil vsem poplačan. Da je mimo je pa tut super.
Čeprav sedaj se pa že ubadam s tem kaj z darili za miklavža pa za božička.  Sem čist broke pred nami pa še en kup daril in dogajanja, otrok ima itak polno rit igrač tko da vse po spisku prosim, da mu bi sedaj kupili še kaj koristnega, kar bom drugače jaz morala kupiti tako ali tako. Upam, da se bomo kaj pametnega zmenili in denar pametno porabili.

Aja, sej res sem vas hotla prosit, če kera slučajno ne zbira nalepkic od Spara kupuje pa tam se zelo toplo priporočam. Sej mi ni tok panika, da bi šla glih na temo zbirateljstvo, vas pa prosim, k smo si malo bolj na ti. Pa hvala v naprej.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
20.11.2007 17:26:57   
ŽELJA2
 Aja, pa ponovno, vsem, ki praznujete v tem tednu:

user posted image user posted image user posted image user posted image V S E    N A J B O L J Š E !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
20.11.2007 18:33:06   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
20.11.2007 18:34:08   
petarda
Aja, sej res sem vas hotla prosit, če kera slučajno ne zbira nalepkic od Spara kupuje pa tam se zelo toplo priporočam. Sej mi ni tok panika, da bi šla glih na temo zbirateljstvo, vas pa prosim, k smo si malo bolj na ti. Pa hvala v naprej.

Če ti jih 6 kaj pomeni user posted image  mi napiši naslov, pa ti jih pošljemuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
20.11.2007 18:35:28   
petarda
tko da vse po spisku prosim, da mu bi sedaj kupili še kaj koristnega, kar bom drugače jaz morala kupiti tako ali tako.

In kaj bi to recimo bilo? user posted image  Mene so tudi spraševali, pa jim nisem imela kaj povedatuser posted image  Ne morem pa rečt...kupte mu posteljouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
20.11.2007 18:37:27   
petarda
ne vem kaj naj naredim......torta se mi je totalno sfižila , no, saj okus je kar ok, samo izgled pa nikakršen

Zakaj si pa ti danes torto pekla? user posted image ...Drgač pa važno, da je dobra...za slikat bo pa itak ob praznovanjuuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
20.11.2007 18:39:38   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Andraž (wawa) VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image

Se pridružujme čestitkam! Se dostikrat spomnim na wawouser posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
20.11.2007 18:42:18   
petarda
Kot vidite sem jaz doma, ker imam spet vročino

Veliko čajčka z medom in limono pa bo boljeuser posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
20.11.2007 18:46:05   
petarda
Petarda, please come back... Ti še največ čvekaš tu gor...

Evo mene user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj včasih me prešine kaka misel, da si lahko kdo predstavlja, da drugega dela nimam, kot da tu čvekamuser posted image user posted image user posted image ....pa mi je kar malo nerodnouser posted image ....kaj čem, ko imam vse pošlihtano user posted image user posted image user posted image user posted image ... Zdaj bo pa sploh hudo, ko imamo ADSL...ko grem mimo računalnika me kar povleče goruser posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
20.11.2007 18:53:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Moram vam povedat, kako so se danes potrudili v vrtcu user posted image . Otroci so delali pečene banane za bubijev RD user posted image . Joj, kak so lušni videt na slikicah user posted image . Sem dala digitalca zraven in so vse pofotkali. Sicer je bubi izjavil, da ni bilo dobro, ampak pri pripravljanju pa je bil ful zavzet user posted image .

Ful so res cukri! Tam so dobri, ko sedijo za mizo, pa vsak svoj sokec, pa vsak svoj krožnik, pa vsi sami jejouser posted image user posted image user posted image ... Pa tista mi je lepa, ko bubi spiuser posted image

Pri petarditu so se tudi potrudili in ga malce poslikali tisti dan, mu dali eno darilo (sam mi je od bubija lepšeuser posted image )...pa lahko je šel v pralnico tisti dan user posted image ...ampak glavno, da je bil v centru pozornostiuser posted image ...pol so pa vzgojiteljice naredile en tak plakat..kaj so delali ta danuser posted image

Meni so pa rekle naj ne nosim sadja, ker ga imajo v vrtcu dovolj pri malici, naj raje prinesem palčke, kaj slanega...in sem to neslauser posted image ....saj v bistvu kar razumem, ker je petardito tudi bolj zadovoljen s palčkami recimo, kot z bananouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
20.11.2007 18:56:41   
petarda
Amy hvala za družbo, pijačka je bila odlična user posted image , Ela je res taaaaaak cuker user posted image , pa ful je pridna user posted image . Aleks pa isto...ko je Amy kam šla je bil čist zadovoljen samo z mojo družbouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
20.11.2007 19:00:06   
petarda
No v Snoviku je bilo res lušno, včeraj smo še malo zafeštali in šli ob dveh spat user posted image user posted image user posted image ...ampak je pasalo malo sprostitveuser posted image ...v bistvu sem zdaj spoznala 9 novih sodelavcev iz vse Slovenije in vsi so face user posted image  2 sta celo iz Murske Sobote, ena iz Maribora....tak, da zdaj bom kar en krožni izlet delala po SV Slovenijeuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.