SuzanaKK
|
Pozdravljene nosečke! Res smo ene velike klepetulje, me včeraj ni bilo nič na RR in sem danes spet pol urice brala vaše poste (namesto, da bi se učila ). V glavnem, moj obseg trebuha je 88 cm, pridelala sem 10.5 kg plusa. Vse težje hodim, ker me boli od leve ritnice in vse do kolena, današnji projekt rezanja nohtov na nogah pa je trajal kar nekaj časa . Jaz zaenkrat problemov z zatekanjem nimam, pritisk imam še vedno nizek, je pa res, da ne jem nič kaj slanega in spijem hektolitre vode. Sem pa tudi jaz že zadnjič nekaj jokala, ker ne bom smela jesti bifteka, pa dobro, bomo preživele, ane. Vse za naše otročke. Ketrin24 meni je moja G. odsvetovala spolne odnose, ker imam tako pogosta vnetja, poleg tega mi zatekajo sramne ustnice (ja prav si slišala, Pušenjak mi je odgovoril, da so to krčne žile na osramju, ki bodo izginile po porodu), pa še orgazmi in snovi v moški spermi povzročajo dodatno krčenje maternice. Ker mi že tako in tako ful otrdeva, sva se pač odločila, da prekineva s to nadvse priljubljeno telovadbo. Mogoče sem pa še zato zdaj bolj tečna? . Limma, jaz bom za EA poklicala v začetku decembra, zagotovo bo še kako predavanje. A ti si bila? Kaj so pa kaj rekli o tem? Meli23, drži se!!!! Sonček balonček, pa midve sva bili zagotovo zdaj skupaj v MŠ. Jaz imam telovadbo na ista dva datuma, tako da se definitivno vidiva. Drugače pa zaenkrat še nisem v Celju, ker še stanovanje ni zrihtano. Grem za vikend ali kake tri dni, pa spet malo domov. Ko bo vsaj spalnica pripravljena, se bom pa počasi spokala. A ti greš pa v Celje rodit. No, jaz sem slišala neke čudne zgodbice o celjski porodnišnici, samo a veš, do komplikacij lahko pride povsod. Jaz grem v SG predvsem zaradi brezplačne EA, ki je v Celju plačljiva, pa še neradi jo delajo. Nič zdaj pa moram spet za knjige, zvečer imam še pregled za leče. Saj res, a je mogoče katera seznanjena s tem, da bi lahko imela leče pri porodu v očeh? Z očali mi nekako ni za rojevat, dioptrijo imam pa ravno tolikšno (minus 2), da brez vsega vidim bolj megleno. Lp zaenkrat.