|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
19.11.2007 9:43:45   
martinca
jaz sem bila pa danes že malo pridna in sem neke slike dala v album.
mml se veselim tvojih slikic v albumu.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
19.11.2007 9:44:07   
nussy
Dobro jutro!

No, včeraj me je snegec spravil res v dobro voljo, sicer ga po tleh ni nič, ampak je blo pa tko lepo gledat, ko je padal.user posted image

Klepetka, lepo da je vse OK in da prihajaš domov.

Puri, jst mam pa za našo piško pripravljen isti plišasti pajacek za iz porodnišnice, samo da je v beli barvi. Ga je pa mami kupla. Je tok lepo mehek, pa še kapuco ma.user posted image

Ne vem točno, katera me je spraševala, ampak stroj dela OK, sem zadovoljna tako s pranjem kot sušenjem. Bo vsaj vse sproti oprano.user posted image
Madonca, za vikend ste pa tolk napisale, da sem komaj zdaj vse prebrala.
Nekaj me zanima, ali boste ve kupovale pižamce ali ne? Meni so mamice rekle, da brez veze, da do ene treh mescev sigurno ni treba pižamce, da lahko spi v normalnih cunjicah, ker je itak ponoči isto kot podnevi. Zdej pa ne vem. Se mi zdi vseen luštn, da ko user posted image  skopaš, ga daš v tak pajacek.
AJa pa teli modrci v Mullerju: a majo tut večje številke? Nimam še nobenga, pa moram nabavt.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
19.11.2007 9:44:31   
ursulina
pozdravljene!

uf, vse imate manj okoli trebuha... jaz sem si včeraj prvič merila in me je kar kap... 113 cm! pa vsi pravijo, da sploh nimam velikega trebuha user posted image user posted image user posted image  kg pa sva na +11 kg.

pri nas pa je šmarna gora lepo pobeljena, tu doli pa ni nič ostalo od snega, čeprav je včeraj cel dan naletavalo, prav lepo je bilo... z dragim sva že malo urejala sobico za malega, ker smo končno pozidali, kar je bilo potrebno, v soboto pa sva šla iskat voziček - zdaj je doma in slikica tudi v albumu :)

pa še oblačilca, ki sem jih naročila preko neckermanna sem dala tudi gor, vključno z vrečo za prenašanje... škoda, da ga ne moreš s tem dat tudi v lupinico... sicer ima luknjo, ampak kako pa potem namestiš pasove okoli ramen? to mi ni jasno....user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
19.11.2007 10:00:40   
sani1
Dober dan!

Vse sem lepo napisala pol pa poslalo ni... Ta moj računalnik in seveda jaz... Noro...
Zdej se mi pa res neda vsega še enkrat pisat... 
Samo toliko, da vas lepo pozdravim in se jutri kaj oglasim ali pa še danes če bo čas. Grem na pregled k ginekologinji... 

Lep dan vsem!!!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
19.11.2007 10:05:06   
martinca
ursulina, sem šla gledat zdaj tvoje cotike in voziček v album in so full lepe. pa sobico imaš tudi zelo lepo. sem kar katalog šla zdaj gledat ker ga mam jaz tudi doma. mogoče se pa odločim pa kaj naročim. kakšno velikost si ti vzela svojih cotik?

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
19.11.2007 10:09:23   
dašabina
Živjo, punce, v tem zasneženem dnevu iz Dolenjske. Pri nas je kar veliko snega, saj sta moji punci s pomočjo očita naredili 180 cm velika snežaka, v premeru pa ima 1 meter. Mi smo v soboto belili spalnico in urejamo kotiček za dojenčka, moji punci pa bosta steno porisali, tako da bo unikat. Dobila sem tudi lupinco, drugo pa vse imam. Decembra pa se bom s puncami spravila kupit še kozmetiko, previjalno podlogo in potem čakamo naše dete. Včeraj so me vsi trije masirali po trebuhu in so punce klicale, naj se dojenček zbudi, pa se kar ni hotel. To sem že ugotovila, da ko ga kdo drug boža, se čist umiri.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
19.11.2007 10:19:43   
sonček balonček
Zdravo,

joj kako beži čas. Ravnokar sem si šla izmerit obseg trebuh in ob tem ugotovila, da sem noseča že 34 tednov + 1 dan. Obseg trebuha po zajtrku je 89 cm. Verjetno je zvečer malo več. Kilogrami +9 kg. V zadnjih treh tednih se mi je kar nabralo. Do konca je še slabih 6 tednov in me je kar malo strah (ne poroda, temveč tega, da bi tudi drugo dete imelo takšne krče kot prva).

Suzana KK, tudi jaz skušam zaključiti magistrsko nalogo, zato bom te dni intenzivno delala. Če ti bo dolgčas in boš za čvek, pa kar javi. Jaz sem bila na predavanju za EA v SG že pred dvema letoma. Sedaj zaradi slabih izkušenj ne grem več rodit v SG (vsaj zaenkrat sem odločena za Celje). Epiduralne pa pri porodu tako nisem rabila, ker sem rodila takoj, ko sem se ulegla na porodno mizo. Ker nisem vedela, da bom rodila takoj po prihodu v porodnišnico, sem sicer zahtevala naj pokličejo anastezistko, ker sem želela EA, toda ona niti slučajno ni uspela priti do mene. A ti si sedaj že živiš v Celju? Tudi jaz imam datum za telovadbo oziroma predporodne dihalne vaje v ZD Velenje 3. in 10. 12. Če ne prej, se spoznava tam.

Mml, ti si pa čist v umetniške vode padla. Kaj vse počneš. Voščilnice, pa fimo masa.... Pa še pečeš očitno kar precej. Lepo. Meni se pa to doma nič ne da, izgleda da imam tega preveč že v službi. No spečem tudi jaz kar nekaj, sploh zadnji mesec, kaj drugega pa ne. Rišem v službi, doma za službo, ogromno rišem z Laro, kakšno fimo maso ali akvarel, me pa kar zmrazi. Smo imeli tega preveč na faksu in se mi je ustavilo. Vedno sem rekla, da ko bom med porodniško imela več časa, bom pa spet slikat začela... ampak med prvo niti slučajno nii bilo časa.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
19.11.2007 10:38:25   
Lusa
Moj obseg-115cmuser posted image prejšnji teden pa je še bil komaj 110 očitno se je gospodična tako vlegla noter.Kg so pa +12

Mala pikica-ti se le pojd pokazat h g. za otekanje.

Nussy-jaz jo bom vsak večer lepo v pižamco dala.Sem Lušo in Ajšo tud in Daša ne bo pri tem nič extra.Mi je prav fino jo po kopanju lepo v pižamco dat.

Benika-ti pa maš res ogromen obseguser posted image

ursulina-škoda ,da ni vreča z rokavi ,ker potem bi ga lažje pripasala.Meni je mama spletla vrečo z rokavi.Imaš pa zelo lep voziček pa cotike tud.

sonček balonček-ti si pa verjetno rekorderka v obsegu trebuščkauser posted image

Zasanjan-upam ,da je z vama vse ok in se javiš ,ko prideš iz P.Saj verjetno že cartaš tvojega fantičauser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
19.11.2007 11:05:28   
nana35
nussy,tudi meni so user posted image lušni v pižamicah in jih nekaj imam,tako po velikosti,saj vem da dolgo ne bo mogel biti v njih,ampak saj vseeno.Niso tako drage in meni bo vseeno v veselje,ko mu bom pižamico oblekla.Take pajacke imam.Za modrce pa-kako velike številke pa misliš?

Martinca,lepo sta uredila komodo in previjalno podlogo gor,zdaj pa doma že zagotovo vejo,da je fant,kajne?Ker sta kupila modro,verjetno že sumijo.

Trebuha si še nisem zmerila.
Kg pa imam velikooo več!!
Ursulina,voziček izgleda super,mi je všeč!Tak komplet sem tudi jaz gledala v Neckermannu,prijateljica ima vsega rumenega in vem da je super mehek,pa najbolj všeč mi je bil od vseh stvari v neckermannu.Pa sobica je tudi enkratna.

Tudi naša sobica počasi napreduje!!In to me veseli!!user posted image user posted image

Nič,grem,pride mama na obisk in bo počasi vstopila,pa da me ne najde vedno za računalnikom.

:))

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
19.11.2007 11:22:34   
benika
Benika-ti pa maš res ogromen obseg

Ma ja, sej pravim, da je še G skoraj kap zadela ko me je videl v petek. Očitno ga res nosim ful spredaj, pa še posteljica je spredaj. Poleg vsega mi noro dol pritiska, tako da komaj še vstanem iz postelje.

Predvsem imam pa tud velike težave s tem, kaj obleči. Dobro, s hlačami in mikicami že gre, ampak ko je treba pa bundo nase navlečt, se pa vse neha. Že tako ali tako sem kr precej okrogla in imam dovolj široke cunje, ampak sedaj mi je pa res vse preozkouser posted image Pa še mesec in pol imam do konca, kaj šele bouser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
19.11.2007 11:34:56   
limma
En zasnežen pozdrav vsem user posted image , pri nas je še vedno vse belo... samo še malo sončka, pa bi bilo že kičastouser posted image

mml - mene pa zanika, v katerem tednu se priporča začet pit čaj iz malinovih listov? hvala.
lusa - moje zdravje je že boljše, hvala. imava pa blazno suh zrak v stanovanju, tako da greva danes kupit vlažilec zraka. bo prišel zelo prav tudi za dojenčka user posted image  

Danes ponoči me je tako tiščalo, da sem mislila, da mi bo trebušček kar počil... slabo sem spala, še zdaj sem vsa utrujena. Najbrž sem bila napihnjena po včerajšnji joti, ampak kaj, ko se repi in zelju ne morem upret user posted image

Obseg mojega trebuščka je 85 cm, je pa res, da sem drobne postave. Kile +4, jem in jem, ampak nič ne grejo gor, najbrž prenalo sladkega user posted image   doker G pravi, da je vse ok, da trebušček v redu raste, se nimam kaj jezit.. čeprav sem vseeno mislila, da bom malo bolj okrogla. user posted image

Zdaj si grem pa jaz, kot ponavadi sani, skuhat eno user posted image , da se zbudim in spravim v pogon.
Lep dan vsem!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 11:36:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4637
19.11.2007 11:40:33   
martinca
nana35,saj nama že skozi pravijo da pričakujeva fanta. samo midva sva te stvari dobila in jih bova uporabila.
pa si naj mislijo kar hočejo. user posted image user posted image midva že veva da bo fantek.
sem pa zdaj gledala za posteljnino in vidim da imava midva večjo odejo kot so pa mere drugih odej. midva imava približno 120*60 veliko. zdaj pa gledam posteljnino pa so vse mere tam nekje 100*60 ali pa 102*65. mislim da si bova morala novo odejo kupit. saj en komplet posteljnine imava za to odejo in vzglavnik. druga pa bova še morala kupit. mi je eden iz pikapolonice full lep, medvedek Pu, ima še pa baldahin poleg. sam če je pa odeja taka težka ki jo dobiš poleg. zgleda da še bo treba mal po trgovinah it user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
19.11.2007 11:45:31   
muzika
Ursulina, tvoj kompletek iz neckermana je ful luškan. Pa tudi voziček je zelo lep.

Ketrin in mml, hvala za ideje. Fino bi bilo, če bi to pofočkali in bi se dalo še videt. Sploh tisto z odlitkom čipke se mi zdi super.

Jaz pa si trebuha niti ne upam merit. Bo tam nekje med 100 in 200user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
19.11.2007 11:50:52   
ursulina
ja, naša sobica že prav lepo izgleda :)  in tako lepo je zlagat cunjice v predalnik :) sicer moram še vse preprat, ampak se nisem mogla upret, da ne bi zložila po številkah :) morda še poslikam...user posted image

včeraj sem potem na dan privlekla škatlo z vsemi mojimi plišastimi igračami, nekaj sem jih kar vrgla stran, ker so bile čudne, nekaj pa dala v pranje... saj vem, da jih je preveč in da malega potem zanimata morda dve najljubši, ampak se kar ne morem upret... user posted image

martinca, naročila sem velikost 62, ampak izgleda pa kar mal večje, če primerjam z ostalimi cotikami... ful je mehko vse skupaj in še posebej vreča je super... ni pa poceni, tale neckermann... user posted image

lusa, misliš da je pametno nabavit še takšno vrečo za v lupinico? si predstavljam, da je malčku kar udobno v njej in da je praktično da ga iz vozička prestaviš direktno z vrečo v lupinico...

limma, čimvečkrat prezrači stanovanje, pa bo boljše!

mi pa sedaj čakamo na previjalno (mizar) in pa še posteljico morava nabavit, mislim, da bova vzela domino od lip poljčane, jo katera ima tako? pa smo z opremo kar fit... kozmetiko in drobne zadeve pa tudi tja do decembra, da mi potem ne bo treba letat s trebuhom okoli v predpraznični gužvi...

ja, hvala za pohvale, voziček je prav HUD! kupila sva ga v Arielu in dobila 10 bonov po 10 EUR, za nabavo iz tekstilnega programa, kar ni slabo, ne?

mislim, da je ena že pisala, da ga je izkoristila, a to velja samo za oblačila al tudi za posteljnino in podobno? ker cunjic imam že kar, nabavila pa bi npr. posteljnino in te zadeve?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
19.11.2007 11:55:10   
nussy
No, pol bom pa jst tut pižamce kupla, k so mi všeč. Sam kje pa majo kakšne lepe?

Nana35, mislim bolj na obseg modrčka. Vsaj 95 ali pa 100.

Dons mamo pa spet MŠ. Madona, je kar 6x. Sej če je zanimivo je kul, sam če bo pa kr neki, se pa vleče. Dons pride tut zobarca predavat na koncu.

AJa, no, morm pa prov povedat, da je tale moja pripravnica super in mislim, da bo vse štimal. Ful je pridna. Tko da bom mogoče zdele že vmes kdaj kakšen dan lahko kej prej nehala.user posted image  
Sicer pa samo še 14x v službo. Komaj čakam, da bom doma.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
19.11.2007 13:02:52   
klaja
Hej!

Jaz sem pa danes že imela obisk, je bila patronažna pri meni in sma se malo pogovorili o vsem, je bila ful vredu.

Tako da mi je kar dan popestrila, saj so mi ga že na vse zgodaj pokvarili. Sem namreč naročila izdelavo fotografij preko spleta pri Foto Tabor in so mi vse slike, ki sem jih hotela imet 2 ali pa3x razvite, dali 1x, ene nekje vmes pa po 2 ali 3x. Sem gledala po njihovi naročilnici pa štima, po mojem seznamu pa nikakor ne. Zgleda da se je nekaj zakompliciralo pri pošiljanju, ali pa je z njihovim programom kaj narobe. Sem jim že napovedala obisk, to me bojo veseli. Eno sliko sem celo dala povečat in zdaj imam povečano eno čisto ta tretjo, ki je čist brez veze.user posted image   Pri Foto Plusu nikoli nisem imela težav, eh.... bom prihranla jezo za njih.

Grem zdaj kuhat, potem pa preberem vaše poste.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
19.11.2007 13:19:15   
vaney
nussy, v Milerju imajo tudi večje številke modrčkov. Videla sem številko 95D, večje pa ne. Ne vem, al jih je zmanjkalo ali pa jih nimajo. Me pa zanima, kakšne številke boste kupovale-tako kot imate zdaj ali večjo. Meni je kupljen malo prevelik, pa ne vem, al naj ga pustim al naj ga grem zamenjat.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
19.11.2007 13:25:52   
muzika
 Vse tako na veliko govorite o kozmetiki za otroka. Kaj točno pa ta kozmetika vsebuje, razen kreme za ritke, otroškega mila in olja za telo?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
19.11.2007 13:41:49   
puri
Muzika,....glede kozmetike!

Jaz sem imela vedno tole kozmetiko in vse kar paše zraven;

-krema za ritko (hladilno mazilo)
-trdo milo
-olje za telo
-bepanthen
-zložence
-fiziološko
-70%alkohol
-vata
-krpice za umivat
-škarjice
-glavnik ali krtačka za lase
-robčke za ritko
(samo za včasih, če kam greš, drugače se na začetku umiva samo z vodo)
-palčke za ušesa (ampak na začetku se še ne rabijo)
-posodico za umivat
-plenice
-duda
-toplometer za vodo

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
19.11.2007 14:54:16   
Lusa
Tako ,pa sem končala s čiščenjem.Nas ni bilo za vikend doma in sem kar danes vso hišo posesala ,tla zbrisala ,vse user posted image zalila ,zlikala ,pospravila vse sobe ,...In zdaj mi je tako fajn ,da sem toliko že naredila.Se moram malo pohvalituser posted image .Zdaj pa še kaj napišem ,potem se pa grem z Lušo ukvarjat(neko novo igro ima in se moram it z njo)

Ursulina-al nabaviš vrečo z rokavi ali pa kombinizonček.Ker tvoja vreča se verjetno ne bo dala pripasat ali?

klaja-jaz pa naročam 2x letno(po 300slik) pri dmu preko spleta in sem z njimi ful zadovoljna.Ravno zdaj bo 5mesecev odkar sem nazadnje naročila ,tako ,da MORAM ZDAJ 1X SE ZRAVEN SPRAVIT.Ah te črke.

muzika-puri ti je lepo napisala ,kaj vse potrebuješ od kozmetike.Tudi jaz bom imela to vse.Priporočam pa kremo iz mariborskih lekarn ,v lekarni samo poveš ,da bi rada njihovo kremo ,ki jo imajo zmešano.Jaz sem samo takšno uporabljala pri obema.Pa v kliničnem in na pediatriji so imeli tud samo takšne.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
19.11.2007 15:04:01   
SuzanaKK
Pozdravljene nosečke! Res smo ene velike klepetulje, me včeraj ni bilo nič na RR in sem danes spet pol urice brala vaše poste (namesto, da bi se učilauser posted image ). V glavnem, moj obseg trebuha je 88 cm, pridelala sem 10.5 kg plusa. Vse težje hodim, ker me boli od leve ritnice in vse do kolena, današnji projekt rezanja nohtov na nogah pa je trajal kar nekaj časauser posted image . Jaz zaenkrat problemov z zatekanjem nimam, pritisk imam še vedno nizek, je pa res, da ne jem nič kaj slanega in spijem hektolitre vode. Sem pa tudi jaz že zadnjič nekaj jokala, ker ne bom smela jesti bifteka, pa dobro, bomo preživele, ane. Vse za naše otročke.
Ketrin24 meni je moja G. odsvetovala spolne odnose, ker imam tako pogosta vnetja, poleg tega mi zatekajo sramne ustnice (ja prav si slišala, Pušenjak mi je odgovoril, da so to krčne žile na osramju, ki bodo izginile po porodu), pa še orgazmi in snovi v moški spermi povzročajo dodatno krčenje maternice. Ker mi že tako in tako ful otrdeva, sva se pač odločila, da prekineva s to nadvse priljubljeno telovadbo. Mogoče sem pa še zato zdaj bolj tečna?user posted image .
Limma, jaz bom za EA poklicala v začetku decembra, zagotovo bo še kako predavanje. A ti si bila? Kaj so pa kaj rekli o tem?
Meli23, drži se!!!!
Sonček balonček, pa midve sva bili zagotovo zdaj skupaj v MŠ. Jaz imam telovadbo na ista dva datuma, tako da se definitivno vidiva. Drugače pa zaenkrat še nisem v Celju, ker še stanovanje ni zrihtano. Grem za vikend ali kake tri dni, pa spet malo domov. Ko bo vsaj spalnica pripravljena, se bom pa počasi spokala. A ti greš pa v Celje rodit. No, jaz sem slišala neke čudne zgodbice o celjski porodnišnici, samo a veš, do komplikacij lahko pride povsod. Jaz grem v SG predvsem zaradi brezplačne EA, ki je v Celju plačljiva, pa še neradi jo delajo.
Nič zdaj pa moram spet za knjige, zvečer imam še pregled za leče. Saj res, a je mogoče katera seznanjena s tem, da bi lahko imela leče pri porodu v očeh? Z očali mi nekako ni za rojevat, dioptrijo imam pa ravno tolikšno (minus 2), da brez vsega vidim bolj megleno.
Lp zaenkrat.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
19.11.2007 15:22:57   
Ketrin24
Ojla!

Evo me nazaj, madonca ste od zjutri ful napisale. No mi smo se meli ful dobr, sodelavci so me ful lepo presenetili res nisem mogla verjeti. Kupili so mi bon za S Oliverja  To bo lahko šla mami vnovčit po porodu, da si bo lahko spet malo nove garderobe prvošla. Za bebico so mi pa kupili bon za Baby centr,  pa še eno ful lepo vazico za v dnevno sobo. Tok sm bila presenečena,.da so mi solze same od sebe lile. Pol je mela pa še sodelavka govor, da je vse spravla v jok. Mene pa še posebej, k sem tako čustvena.

Ja puri dobr seznam si napisala, to je edina stvar pri meni ki jo moram še nabaviti. sam nam so pa rekli da alkohola 70% ne rabiš, da sedaj popek šistijo kar s fizološko raztopino.

SuzanaKk pol bova pa midva tudi s spolnimi odnosi raje prekinila, da ne bova kaj sprožila. Jah me bomo tečne, moške bomo pa že nekako poštimale user posted image vse se da, sam znajdit se je treba. user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
19.11.2007 15:44:55   
urssyy
Moj trebušček ima čudežnih 99,9 cm obsega, pridobljenih +11 kg, imam pa še celih 8 tednov.

Ursulina lep voziček in cotike, Martinca tudi ti imaš lepo komodo in ostale stvari za user posted image .

Me pa zanima ali sta zimska vreča in kombinezonček enakovredna. Mislim, kaj boste ve raje kupile, kaj je bolj praktično?Jat sem malo v dilemi.

Klepetka zakaj se nič ne javiš?? Pošlji nam kratek pozdravček preko RR-a.user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
19.11.2007 16:16:13   
mala pikica
Punce, zakaj pa rabimo bepanthen pri otročku?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?