nana35
|
Mala pikica,moja tašča živi pod menoj in je še bližje,tistih 10%kuha ona,kadar pridejo vnuki.Moja mama pa je malo predaleč in jo jaz kdaj pa kdaj povabim na kosilo,ker je sama in ji potem zase ni treba kuhati. V MB pa je prej naletavalo,male snežinke so bile,ampak zdaj pa mislim,da jih je konec. Jaz sem spala zelo slabo,pravzaprav od 4h naprej do 5h nisem spala,sem 4x šla na wc in celo bruhala sem ob pol 5h.To pa zato,ker se mi zmeraj zdi,da imam neki cmok v grlu in ga skušam spravit ven in potem mi cel želodec dvigne.In ko je prišel prvi curek,se mi je še bolj dvignilo in nisem mogla nehat. Potem sem šla malo v posteljo,pa me je grlo tako peklo,da sem vstala in šla reševat križanko,potem pa nazaj spat do pol 9h. Suzana,meni nobena tortica ne prežene tečnobe,ker nisem tako nora na sladko,ta tortica je pa še posebej sladka.Bodi vesela da ti pomaga.Jaz bom morala sredstvo proti tečnobi še izumit!Kolca mojega bolj redko,ga pa kolca,morda se vedno nr zavzamem.Sem pa brala,da tako trenira,če se ne motim,svoja pljučka in da to sploh ne škodi.Da tako mora biti. Koala,tudi moj dragi je ful priden,danes dela sobico naprej za ,položil je laminate in zdaj dela lajsne(kako se reče po slovensko ne bi vedela) ! Pobarval že je,okno je tudi že notri,zdaj pridejo stikala,lučke,vtičnice (vse rumene)pa roletica na okno in nalepke,pa počasi znosim stvari noter...joj,bo fino! Martinca,tudi pršut odsvetujejo,prav tako suhe klobase in seveda kot že veš bifte.Tega imam ful rada,ampak bo počakalo...no vidim,da ti je že mala pikica povedala.Ja,Martinca potem je prepozno,ko že ješ pršut,da misliš,da moraš dat kri,pa potem vidiš,če je kaj narobe.Ne sme bit nič narobe.Pa saj ni,ampak... Muzika,meni je vse obrazce teta tam izpolnila,da nisem nič rabila,samo tisto,kar moram pač sama. Saj ravno pri kuhanju je tu problem,ker idej ni!!Pa še nihče ti ne pomaga z nobeno idejo,si moj misli,saj bo že nekaj skuhala.Vedno pa nimam niti časa,da bi kaj komplicirala,pa ideja je,ampak me čas preganja. No,sem si mislila,da je spet to ena finta s tem božanjem trebuščka.Če pa se mojega drugače dotikati ne morem,tako pa ga malo vseeno lahko božam. Lepo bodite in se pišemo.