|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
18.11.2007 11:23:55   
nana35
Katee,naj te potolažim,da nisi edina s temi čustvenimi izlivi,sem sama tudi takšna.Kaj hitro me kaj užalosti in hitro razveseli.Žal je več takih stvari,ki me spravijo v jok.In to kar hitro,včasih tudi brezveze.Pa mislim,da nas je več takih tukaj!
Mala pikica,glede hrane ti dam čisto prav,tudi jaz si ne bi nikoli oprostila,da se nisem mogla zadržati pri hrani in bi škodila svojemu otročku,ki se ga tako močno želim in čakam nanj že celo malo večnost.Kar se tiče zatekanja-mislim,da bi se mogla izogibat slanim stvarem.Moja mama je bila zelo zatečena,pa polna vode in je morala paziti in jesti manj slano hrano.
Vaney,prav imaš,tudi jaz več ne prebiram po forumu glede slabih in dobrih stvari,ker se potem samo sekiram.Pa vedno tudi ni res vse kar piše,meni je enkrat sestra rekla na pregledu,da naj vse to vzamem za rezervo,da je dosti stvari za lase privlečenih itd.

Pri nas v Mb sneži že od jutra,oz.ne vem točno,ker ko sem vstala je že snežilo,pa sneg se je tudi že nabral.Martinca pri vas pa ga je po moje še več kajne,ker moja mama pravi,da se je kar prijel pri njih in ne bo prišla na kosilo (sem jo povabila namreč)ker jo je malo strah se voziti.
Jaz tudi komaj čakam da bom okrasila vse po vrsti in sem user posted image že rekla,da mi mora prinest stvari iz kleti,pa pravi,pa saj je še prehitro,ampak sem rekla,da pa počasi pa le naj prinese.V začetku dec.bom pa definitivno začela krasiti,da je čim dalje lepo praznično vzdušje!

Uživajte v snegecu,če ga imate kaj!In če se ga veselite!

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
18.11.2007 11:26:35   
meli23
Samo na hitro, da se vam javim. Sem še vedno v porodnišnici in vztrajam v enem kosu. Sem noseča 31ted. in 2 dni. Se kar dobro počutim in sem celo začela verjet, da mi bo uspelo imeti otročka. Do sedaj nisva čisto nič kupila. Sama itak ne morem po trgovinah in mi je prav hudo, ko berem, da štimate sobice in nabavljate razne stvari za male bebike.
Tudi za nakupe bom mela še čas, zdaj se moram pač pazit da prilezem vsaj do 34 ted.
Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
18.11.2007 12:45:39   
Sunny Morning
meli23 drži se. Samo še malo ti je ostalo.user posted image

Pri nas je že kar nekaj snega, sem zjutraj morala čistit avto in ga je bilo ene 5-10 cm. Sem se spomnila na našega user posted image , ker mu je bil sneg zelo všeč in je tako norel. Je kar smrček zakopal pod sneg in ril. Se mi zdi, da prihaja za mano, da ga pa res ni.user posted image

Zdaj grem h tašči na kosilo, popoldne bova pa z mojim user posted image posteljco sestavla. Že komaj čakam.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
18.11.2007 14:06:38   
urssyy
Meli23 naj ti ne bo težko glede sobice, tudi meni je hudo, ker še nimam kje narditi sobice za user posted image . Pri meni doma imava dve sobi (spalnico in dnevno), hišo ki sva jo kupila pa še moramo adaptirati in se pred kakim pol letom sigurno ne bomo vselili. Odvisno od zime-vremena in delavcev, ki pa so itak katastrofa.

Jutri pričnem prati cotike za mojo Vivien, pa seznam si bom naredila, kaj vse še moram kupiti za njo. Sem se odločila, da bova to nabavla v decembru, če bodo morda kaki popusti......

Zdaj grem pa na kosilo, je tašča pripravla...

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
18.11.2007 15:00:16   
vaney
jaz sem pa pravkar naredila Milkin kapučino s smetano in sladkim grehom meni in mojemu dragemu. je prav pasalo.
sem pa danes uradno začela z izdelovanjem decembrskih daril. sem se odločila, da bom naredila darilne škatle (z  božičkovo servietno tehniko), notri pa bom dala ročno izdelane bunke in blazinice za smrekico ter sladkarije pa rafaelo kroglice bom naredila in jih dala noter. mislite, da bo to dobro. Do letos sem vsako leto kupovala darila, letos imam pa čas, bom pa malo ustvarjala. Upam, da bodo obdarovanci zadovoljni. Sem pa ugotovila, da ko nakupiš ves potreben material, si finančno na istem, če ne še na slabšem, kot če bi kupila darila. Ampak ni to isto, doma narejeno je vseeno bolj osebno. Letos me še posebej daje to božičnonovoletno vzdušje, pa se še začelo ni. Ajajaj, kaj še bo.

No, uživajte v snegu (če ga imate), pa se beremo kasneje.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
18.11.2007 15:21:02   
limma
Pri nas na Koroškem pa fuuul sneži user posted image  vse je že belo belo, pa še kar sneži...user posted image  otroci že delajo sneženega moža, eni se sankajo, ful je veselo in pisano na igrišču (gledam skozi okno), vsak ima drugačen kombinezon user posted image

Hvala vsem za odg. glede modrcev, bo treba kmalu spet na izlet - pri nas ni Muellerja user posted image

Puri - zelo lepe stvari si kupila za user posted image . Zdaj me pa že počasi grabi, da moram po nakupit oz. dokupit stvari za user posted image . Urssyy, s kozmetiko in stvarmi za nego dojenčka se pa res mogoče splača počakat na decembrske popuste??

Glede hrane, ki je ne bi smele uživat, je že mml vse lepo napisala. Moja prijateljica je nedolgo nazaj bila  - v 14. tednu - pozitivna na toksoplazmozo in raje vam ne govorim, kako smo se presekirali in prejokali.. ne ve, kje bi se okužila.. v prvem trimesečju se sicer prenese na user posted image  "samo" v 5%, ampak če pride do tega, je plod 100% okvarjen. V zadnji tretjini pa je ravno obratno, 85%, da pride do prenosa, so pa okvare ploda "manjše".. ni se za hecat, res ne!! No, prijateljici so dali antibiotike, dodatni testi, pa so pokazali, da  je zelo zelo visoka verjetnost, da se je okužila pred zanositvijo...  še vedno držimo pesti! Lunca, industrijska majoneza je dovoljena, problematična je samo taka, ki jo iz surovih jajc pripravimo doma (zaradi salmonele), tako da francosko solato lahko jemo user posted image

mala pikica - ob zatekanju se priporoča, da zelo omejiš količino soli, imaš kak sadni dan (ali vsal pol dnevauser posted image ) in ko počivaš, dvigni noge.

meli 23 - držim pesti, da zdržita do 34. tedna in še dlje! user posted image user posted image user posted image

SuzanaKK - škoda, da nisem prej zasledila, da te zanima EA.. v okviru MŠ je bilo v SGju predavanje 8.11.

Naši user posted image  se kolca ponavadi zjutraj, ko se zbudim in se še "cartava" v postelji in zvečer, ko se umirim; popije preveč plodovnice in to je to.. meni je tako zabavno user posted image  user posted image

sani - user posted image  hvala za povabilo na kavico user posted image . sem s Koroške, ampak imam še par poti v Lj. a nisi tudi ti Korošica? mogoče se pa nekako le uspeva spoznat user posted image  aja, zdaj sem se spomnila, da je ena spraševala, če je tu gor kaka Korošica? a nam ni fajn, ko je že toliko sneeegaaa user posted image

lepo se imejte, greva z user posted image  na sprehod user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
18.11.2007 17:09:16   
koala
Dan so nosečke!

Kako ste v tem zasneženem dnevu? Jaz sem danes taaaaaaak tečna da je kar hudo, sva se uspela z mojim že zjutraj spričkat, pa vse mi danes smrdi, pa..... No vglavnem ni da ni. Eh, bo že jutri bolje.

martinca Pohorsko kavarno boš našla če se pelješ pod vzpenjačo na desni strani, saj ne moreš zgrešit. Njihove tortice so pa vse pregrešno dobre, še posebaj pa malinova in punčeva. Mi je všeč pri njih da lahko tudi dva okusa kombiniraš v eni torti. Aja pa dobre torte imajo še pri Brodnjaku samo onem pod Pohorjem. Midva sva najino poročno torto naročila pri mobi peku, je pa od pekarne Hlebček, je bila tudi ful dobra. No tisti košček ki sem fga uspela pojest je bil dober.
Romanso pa bi ti odsvetovala, sem dobila informacije od prijateljice, ki je tam delala, da jim čistoča pri shrajevanju sestavin ni ravno vrlina.
Kar se pa pršuta tiče, baje da kupljen ni problematičen, tisti ta domači naj bi bili problematični. Jaz sem ga nekajkrat že jedla.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
18.11.2007 17:34:41   
nana35
Meli še malo pa bo!!Potrpi in zdrži še 3 tedne,to ni več veliko,pa boš tudi ti potem lahko počela vse kar me počnemo zdaj.In imela boš svojega user posted image ,nakupil bo pa že kdo najnujnejše stvari,ostalo pa boste skupaj z user posted image in user posted image  kupili,kajne?!
Držite se!

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
18.11.2007 17:52:44   
Lusa
Ma spet bom potrebovala kar nekaj časa ,da kaj napišem.Včeraj smo bili v Lj ,opravili tri obiske in sem komaj čakala da padem v posteljo ,potem pa sploh nisem mogla zaspat verjetno od utrujenosti.Ko sem se zbudila in videla zunaj sneg ,pa sem imela takšen nasmešek.In sneg mi je danes polepšal dan.Sve z Lušo nardile snežaka in to je bilo veselje.Potem  pa sem z našo mlado snaho (pri moji mami kuhala ),ker je brat imel rojstni dan in nas je bilo na kosilu ok.15ljudi.Me je tako križ bolel ,sedaj je boljše.

Nana-mož mi kar veliko pomaga ,kakšno nedeljo on skuha ,mu pa seveda za pospravljanje moram rečt ,ker sam itak ne vidi.Ampak že to mi veliko pomeni.Mislila sem bolj na domače ,mamo ,...da mi pač ne pomagajo pri poaspravljanu -pomivanju oken ,velikem čiščenju ,ampak pač sama postorim.sem hotela hišo in je pač potrebno tudi čiščenjeuser posted image .

Sunny-me veseli ,da končno pustiš za en čas službo za sabo.Za peseka pa vem ,da vama more biti res hudo.

mml-lepo ,da si obiskala klepetko ,ji je vsaj čas hitreje minil.

limma-upam ,da je že kaj bolje s tvojim zdravjem

mala pikica-mislim ,da vse nas dajejo nosečniški hormoni.Glede otekanj ,poskusi s čim manj soli in noge v zrak ,ker res ni ok za otročka ,če zatekaš.

klaja-v Zg.Velki sem pa jaz velikokrat ,ker imam tam sestrično ,kise je tja oženila.Pri Kavčiču je pa tud super.Mi smo že večkrat bili tam.

Lunca -tudi jaz se moram prav vstran držat in vsako leto si rečem ,da bom počakala s okraševanjem smrekice do 24.12 ampak vedno začnem prejuser posted image

golobček-pri nas sat me že ati in Luša tud nakepala ob 9uri ,ko smo se odpravljali k moji mami.

meli-glavno ,da je spikico vse ok in ,da zdržita čimdlje ,ko boš pa ti nakupovala in nabavljala ,pa si bomo me lušte delale ,ker me bomo imele že vse kupljeno.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
18.11.2007 19:10:36   
Tinča1
Pozdravljene!

Kar se tiče prehrane, se tudi jaz držim vstran od bifteka, pršuta, suhih.

Kar pa se francoske tiče, pa če jo delate doma, namesto majoneze dajte za sebe not kislo smetano. je tudi ful dobra. predlani sem jo naredila za tasta, ki tudsi ni seml majoneze, pa je rekel, da je s smetano ful dobra. Tako, da jaz bom za praznike definitivno jedla smetanasto francosko, kaj bo pa poleg pa ne vem. Verjetno pariška, ki mi sedaj ful paše, in pa kuhan pršut njami.
Nana, zdaj ko mi je lubi posodil leče, sem pa res videla Pu-jauser posted image . Imaš pa rvno kontra kombinacijo kot jaz. Jaz imam pa črtasto majčko in v celi barvi žabe.

Zanima pa me, če ste že razmišljale s katerim oljem boste mazale user posted image . Olivnim ali mandljevim?

Lp

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
18.11.2007 19:13:46   
mml
No pa ponovimo...sem imela že vse napisano, pa je izginilo user posted image

meli super, da sta s user posted image  zdražala že tako dolgo, še par tednov pa sta reszmagala, ampak mislim, da bi bilo že tudi sedaj vse OK user posted image , nakupovala se boš pa po tem za nazaj in za naprej. Galavno, da sta OK

mala pikica, če otekaš se izogibaj stvari, ki imajo veliko soli (arašidi, čips, krekerji, suhomenati izdelki), hrano čim manj soli in pij res veliko vode. Sliši se čudno, ampak proti otekanju najbolj pomaga, da piješ res dostivode...vsaj 3 litre dnevno (ne veljajo sadni sokovi) user posted image

katee si pa res pridna, da imaš že vse nakupljeno user posted image , jaz se še sploh nisem lotila resnega nakupovanja

sunny eno je kar pravijo v MŠ drugo je pa praksa...jaz sem tudi na začetki vse jedla, po tem sem pa pogruntala, da Manco napenja tudi kuhana zelenjava, predvsem pa jabolka (tudi če so bila kuhana ali dušena) in sem se tega pač izogibala, ker je bila pvoezava zelo očitna. Res je da hrana ne vpliva na krče, vpliva pa na napenjanje, kar sta dve povsem različni stvari. Vedeti moraš, da veliko stvari iz hrane, ki jo poješ, prehaja v mleko. Glede na hrano, ki jo poješ, se spremnija tudi okus mleka. Če ješ recimo veliko kislih stvari, se lahko zgodi, da otrok ne bo maral sesati, pogosteje imajo po taki hrani tudi rdečo ritko...Je pa tudi res, da nekatere mamice lahko pjedo tudi pasulj pa njihovih otrok ne bo napenjalo...smo pač različni. Samo če se lahko nečemu izognem in s tem pomagam, da mojega otroka ne bo bolelo, bom to pač naredila
Kar se malinovega čaja tiče, sem pa že povedala, da ni nikjer znanstvenih dokazov, da pomaga...samo jaz imam iz prejšnje nosečnsoti lep spomin na porod in malinov čaj user posted image  in ga bom tudi tokrat pila, ker škodi prav gotovo ne. Sem ravno zadnjič govorilo z eno babico, ki dela v LJ porodnišnici in je povedala, da se zelišča in ljudske izkušnje vedno bolj vračajo v babištvo in prodništvo po celem svetu. Večina znanja se je namreč v srednjem veku izgubila, ko so se z medicino in prodništvom pričeli ukvarjati moški...

Jaz sem se včeraj odločila kakšne voščilnice bom delala za božič in novo leto, kakšna bodo vabila za Mancin RD in kakšna bodo "obvestila" o našem novem družinskem članu user posted image , zdaj moram pa nabavit material in se lotiti izdelave...

Danes sem si oblekla plašč in ugotovila, da mi je sumljivo tesen, se mi zdi, da me je za ene 4 do 6 tednov več, kot v prejšnji nosečnosti user posted image , tako v trebuh kot tudi po kg...pa še 10 tednov je pred mano...le kaj šele bo user posted image

Lep zasenežen večer vsem

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
18.11.2007 19:51:57   
vaney
Mene pa zanima, kolikšne imate sedaj obsege tednov. jaz imam še 8 tednov pred sabo (če gledam PDP), obseg pa imam 105cm. Meni se zdi kar velik, ne vem pa, kolikšen je v primerjavi z drugimi.

mml, kakšna obvestila o novem družinskem članu pa boš ti delala? Ker do sedaj sem slišala samo, da (v večini) novopečeni atki oz. očiji pošiljajo sms-e vsem naokrog. Kakšno idejo maš pa ti to?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
18.11.2007 20:03:22   
martinca
nana35, ti bom sporočila prej ko se bova oglasila. ne vem kak bo mojemu kaj zdaj čez teden. se kaj bolj točno dogovoriva jutri v MŠ. hvala za vabilo.
ja user posted image user posted image mi imamo kar nekaj snegeca pegeca user posted image user posted image
koala, hvala za nasvete glede torte. zdaj še morava sam na probo it.
vaney, jaz imam do konca še 7 tednov in 4 dni. moj obseg pasu pa je zvečer, čak se moram zdaj zmerit ... 110cm je zdaj zvečer, bom videla kolk bo zjutraj. s kilogrami pa sem točno 9+.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
18.11.2007 20:27:53   
benika
Mene pa zanima, kolikšne imate sedaj obsege tednov. jaz imam še 8 tednov pred sabo (če gledam PDP), obseg pa imam 105cm. Meni se zdi kar velik, ne vem pa, kolikšen je v primerjavi z drugimi.

125 cm, tko da tvoj se mi ne zdi blazno velikuser posted image .S kilogrami sem pa na +4 kguser posted image .

Tudi pri nas je danes snežilo, vendar se sneg ni obdržal.

V petek sem imela posvetovalnico. Dobila sem potrdilo o PDP-ju, tako, da jutri letim na CSD vse uredit. V materinsko knjižico mi je napisal, da želim porod z ultivo, tako, da v porodni sobi ne bo nobene dileme o mojih željah. V četrtek imam še zadnji UZ in upam, da bo vse ok. Pri Benjaminu me je ravno v 34. tednu poslal v bolnico, ker je imel mali kako premajhen obseg trebuščka.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
   [Brisano sporočilo]
18.11.2007 21:15:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4615
18.11.2007 21:38:49   
mala pikica
Nalin sem te že malo pogrešala user posted image

Hvala vsem za nasvete glede zatekanja. Kar se soli tiče, sem zelo pridna, kupljenih slanih reči nič ne jem, edino koliko pač solim pri kuhanju, pa še tu ne preterivam. Noge sem imela celo noč podložene, pa ni bilo zjutraj nič boljše, zdaj zvečer pa je še vse samo slabše, pa sem celo popoldne ležala z dvignjenimi nogami user posted image Saj ne vem, kaj bi morala do ginekologa? Jutri pa še imam MŠ, kakšna še bom le potem, ko pridem domovuser posted image

Kako ste vse pridne, ki doma izdelujete okraske, pa voščilnice. Jaz nimam žilice za takšne stvari, jaz se bom samo adventnega venčka lotila sama. Kar se pa tiče okraševanja, pa bom vseeno poskušala počakati do 24.12. Mogoče bom prej okrasila, pa pustila smrekico in jaslice čakat na podstrešju 24.12 user posted image

Drugače pa sem razmišljala, da bi vseeno vsaj naslednji teden, ko končam MŠ, kupila še kozmetiko zase in otročka. Res ne bi rada, da me vse skupaj potem prehiti, čez kakšne 3 ali 4 tedne je lahko otroček že tukaj...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
18.11.2007 21:41:07   
mala pikica
Sem pozabila na Meli... Res super, da ste vzdržali do sedaj, še malo user posted image

Zasanjana pa ne vem, če že ni rodila, je ni in je ni... Upam, da je vse v redu user posted image in da nam kmalu kaj sporoči.

Neposredna povezava do sporočila: 4617
   [Brisano sporočilo]
18.11.2007 22:19:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4618
18.11.2007 22:38:51   
nana35
Lusa,saj razumem,sem tudi jaz sama za pospravljanje,ja če tako temu rečem.Meni tudi mama ne pomiva oken in tašča tudi ne,čeprav sta se že obe ponudili,pa mi nekako bolj odgovarja,da sama narediva z mojim user posted image vse kar je treba.

No,jutri pa bo tudi Klepetka verjetno že nazaj,pa nam bo malo sama kaj poročala.Glavno pa je da je vse ok.In z vsemi nami,da še malo potrpimo in bo!

Tinča,evo da si z lečami pa videla!!user posted image user posted image Tudi jaz bom jedla francosko,seveda če bom še sposobna,če ne bom ravno takrat na porodni mizi!user posted image Drugega pač ne.S kakšnim oljem bom user posted image mazala še nisem razmišljala.No,pa ve povejte,da se bom prav odločila!!

mml,jaz ne bi zdržala do zdaj,da ne bi nakupovala za mojegauser posted image ,težko,težko bi bilo.Razen če bi bila brez nog in rokuser posted image !Jaz sem komaj čakala,da pride čas,ko sem lahko začela stikati po trgovinah za mojega malega pikeca.Kar se pa tiče prehrane,ko bom dojila,pa bom vsekakor pazila,sem s tem seznanjena,da marsikaj vpliva na okus mleka in ne bi rada,da user posted image ne bi hotel sesati mojega mleka,ker grešim.Izogibala se bom,kolikor bom le vedela in koliko bo mogoče. Mene zanima kakšna boš naredila obvestila o rojstvu,saj sem tudi jaz razmišljala o tem.

Meni je prijateljica ki je lani pozimi v januarju rodila posodila plašček za nosečnice in je tudi meni kar tesen okoli trebuha,upam da vsaj približno zdrži na meni do konca,ker drugega pa res nimam!
Martinca,zmenjeno!!
Moj obseg trebuha bom jutri zmerila,nimam šiviljskega metra in si ga moram sposodit spodaj pri tašči.

Toliko za nocoj,ve bodite še naprej pridne in pišite.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
18.11.2007 23:42:44   
muzika
Punce, kako pa je danes lepo, ko zunaj sneži in je vse belouser posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da bomo lahko začeli krasiti.

Mala pikica, mislim, da so v materinski šoli rekli glede otekanja rok in nog, da če ti do jutra uplahni, je to nekaj normalnega, če pa oteklina ostane, pa je boljše vprašat g za mnenje.

Glede kolik in prehrane si lahko preberete članek http://www.otrokdruzina.com/stare_%20stevilke/2005/februar/naslovna_tema_3.htm. Tudi sicer je zelo zanimiv in govori še o čem drugem kot o kolikah.

Mislim, da kupljena majoneza ne bi smela vsebovati salmonele, (drugače je z doma narejeno), tako da francoska solata ne bi smela odpasti z jedilnika.

mml in ostale umetnice, dajte še drugim zaupat svoje načrte glede izdelave voščilnic. Pa še malo jih pofotkajte, da si lažje predstavljamo.
mml, jaz pa nisem razmišlala o tem, da bi pošiljali kakšna posebna obvestila o prihodu user posted image , razen SMS, ampak ideja pa ni slaba. Kako pa misliš to izvest?

Dovolj bo za danes. Lepo noč vam želim, jaz že komaj čakam, da se zvalim v horizontalo.

Neposredna povezava do sporočila: 4620
19.11.2007 7:52:22   
Ketrin24
Dobro jutro!

Končno enkrat res dobro, niti enkrat nisem šla na WC ponoči user posted image user posted image nemorem verjet. Se pozna da včeraj nisem kaj dosti pila, ker sva šla v kino in sem se malo hotela zadržati s tekočino, čene bi med filmom morala sigurno 2x vstati.

Vaney kar se tiče mojega obsega treguha hmmmmmmmm vsak dan je večji, danes zjutraj je meril 107 cm, imam pa 16 kg več. user posted image   No do konca imam pa še 8 tednov.

muzika jaz izdelujem čestitke s pomočjo računalniškega programa uleglade photo express 6. Vedno slikam svojo družino ali sebe, pač odvisno komu pošljem čestitko za božič... potem pa sliko okrasim z raznimi noveletnimi okraski, ki so v programu in dodam božično novoletni verz. Meni so ful lepe

No lepo se imejte danes, se grem pripravit za v službo, danes imam poslovilnega, sem napekla cel kup stvari, zdaj grem pa še v Spara po narezke in drvim na pojedino user posted image , poročam kako je bilo...

bye

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
19.11.2007 8:25:40   
puri
Dobro jutro!

Pri nas pa ni nič snegauser posted image ,...upam, da ga bo vsaj v decembru kaj.

Meni je pa zadnje čase skos nekaj slabo, pa sploh nimam pravega apetita, tako da so se mi kilce malo ustavile zadnje 14 dni,...imam jih +9, obseg trebuha je pa 90. Jaz nikoli nisem imela velikega,..no, ampak sem bila pred zanositvijo kar suha v trebuhu.

Pri prejšnji nosečnosti mi je bilo tudi na koncu slabo in nisem imela apetita, tako da se zadnja 2 meseca nisem več zredila, celo shujšala sem 2kg. Saj to se mi zdi še fajn, samo upam, da ne bo naša pikica zaradi tega kaj prikrajšana.

Punce, jaz samo oblačilca gledam in jih prekladam,....moj je rekel, da jih bom že prej znucala, predno pride Tiauser posted image . Saj sem bila v vsaki nosečnosti tako navdušena nad cunjicami, pripravami in brcanjem v trebuščku, samo ta je pa sploh nekaj posebnega. Potem sem pa še bolj vesela, ko vidim kako so tudi moji fantki navdušeni, ko skupaj gledamo stvari za našo punči in se pogovarjamo o njej. Tim ji je narisal že cel kup risbicuser posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
19.11.2007 9:04:06   
martinca
dobro jutro!
ketrin24,
sem šla zdaj gledat za ta program uleglade photo express 6, pa mi ga na pirat by ne najde. a se tak prav napiše kot si ti napisala?
ker bi si ta program dol potegnala pa jaz tudi malo sprobala kak bi mi ta tehnika šlauser posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
19.11.2007 9:18:01   
mml
Jutro,

čisto na kratko in na hitro, ker sem zjutraj ugotovila, da imam poleg vaj za študente še 2 uri predavanj, pa sploh nisem vedela, še dobro, da imam zadevo pripravljeno že od lani, ker bi bila sicer res kriza...

Obvestilo o rojstvu: jaz nameravam naredit tokrat takšne "preluknjane"...to pomeni, da bom na hrbtno stran narisala motiv in po tem preluknjala (šivanka, žebljiček,..) po črtah, tako da bo nastal "original" na pravi strani, na notranjo stran bova pa po tem nalepila sliko user posted image  in še kaj pripisala. Sem podobno naredila tudi za Manco, samo da sem tam risala z akrilnimi barvami na eko papir in je izpadlo prav dobro, samo traja precej časa, tako da bo tokrat bolj enostavno...no vsaj upam,...bom pofotkala in pripopala, ko bo kaj za pokazat.

Za božične voščilnice bo pa letos verjetno spet na vrsti "odtis čipk" v FIMO masi, to gre realtivno hitro...razvaljaš fimo maso, odtisneš čipko (zvonček, angelček, zvezdica,...), obrežeš, pozlatiš ali posrebriš s posebnim prahom, da dobiš negativ čipke, spečeš, polakiraš in je...no po tem še prilepiš na voščilnico, pa mogoče bom še kakšne zvezdice naredila iz raznih žit...bom še videla

Lepo se imejte in pridno čvekajte

p.s. mala pikica...po mojem bi bilo dobro, da se greš pokazat ginekologu, da ti pokontrolira urin in pritisk

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
19.11.2007 9:30:32   
mala pikica
Dobro jutro!

Pa ste res pridne s temi 'home made' verzijami user posted image

Malo sem vas prišla pozdravit. Danes začnem z MŠ, me že prav zanima, popoldan pa še ima porodnišnica predavanje o Ulitivi in lajšanju porodnih bolečin nasploh. Aja, potem pa še telovadba. Bo prav naporen dan, upam, da bodo noge zdržale. Sicer pa se bom verjetno res šla pokazat h ginekologu.

Lepo bodite in pridno božajte bušije user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?