|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
19.11.2007 11:12:48   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: maska

živjo majčice!

upam, da se me še spomnite, vaša bivša majčica na žalost. Vidim, da lepo napredujete in se pomikate v mirnejše čase vaše nosečnosti. Veliko vas spremljam in berem ter se veselim z vami.
lahko vam povem, da sem se že vpisala med decembrske borkeuser posted image in upam, da rata takoj. tako, da bom čisto malo za vamiuser posted image . Ful mi je hitro minil ta čas, ko sem morala čakati na nov boj. KAHLO (tudi bivša majčica) se tudi počasi pripravlja na nov boj tako, da skupaj upava na najboljše in to čimprej.

lepo se mejte, božajte bušije pa se slišimo.

maska

se spomnimo, se spomnimo..sama zelo pogosto pomislim na vse vas, tudi aktivno spremljam vas boj na  zanositvi in pogovorih o ss! Upam, da se cimprej vpisete pod sreckeuser posted image , mi vam bomo pa prodajale AS pa modrosti, ki smo se je tudi same komaj naucile (po domac povedan: bomo mal pametovaleuser posted image )
drzte se..zenske smo prave herojke! to sem spoznala na tem forumu..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
19.11.2007 11:14:01   
Taula
Hvala. Dvojni hormonski test moraš naredit v istem tednu kot NS, ker rezultati sovpadajo. (Tko so men rekl

Sej pol je to pri meni sovpadalo z tedni. Glavno da imaš čas da se zorganiziraš, ker je težko leteti v enem dnevu na drugi konec Slo. Kodrana kaj v vašem ZD, bolnišnici ne delajo teh testov?user posted image

Maska seveda se te spominjamo.user posted image user posted image  Tako lepo je brati optimistične besede. Naj vam Božiček prinese tako željeno darilo.user posted image

Nič, se grem počasi urediti za genetski posvet. Sem polna vprašanj.user posted image  Poročam popoldne kako je bilo.

Pa še user posted image user posted image za majčice ki imajo danes preglede.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
19.11.2007 11:26:06   
kodrana
valentina, če so rezultati superski, jaz ne bi hodila še na dht. to je samo moje mnenje in moja odločitev. ti veš zase..

Taula ne vem.. jaz grem na nuhalno v domžale. lahko bi šla tudi v nm, a sem se raje odločila za ljubljano. potem moram verjetno tudi kri dat v lj.?! ali ne?! sicer pa, če bodo dobri rezultati, kar srčno upam, na dht sploh ne bom šla.

maska
in KAHLO user posted image . samo pogumno in v nove boje. navijamo za vaju, prav tako za vse ostale.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
19.11.2007 11:29:23   
Taula
Taula ne vem.. jaz grem na nuhalno v domžale. lahko bi šla tudi v nm, a sem se raje odločila za ljubljano. potem moram verjetno tudi kri dat v lj.?! ali ne?! sicer pa, če bodo dobri rezultati, kar srčno upam, na dht sploh ne bom šla.

Ni važno kje daš kri, ker je samoplačniško. Na NS ti dajo papirje katere oddaš če greš na dht..in oni pošljejo rezultate v Domažale, oni pa tebi domov.

Itak bo pa NS perfekten.user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
19.11.2007 11:36:48   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

NS je 1.1 mm, tko da mi ni nujn it, če hočem.

moja NS je bila tudi 1.1, pa je Pusenjak rekel, da je rezultat zelo dober/odlicen, tveganje zares zares zares zanemarljivo in mi zazelel uspesno nosecnost se naprej?!? user posted image  

ne vem. jest grem dalje. cakamo na morfologijo; ati ze racuna tedne kdaj naj si frej vzame v sluzbi, da bo (spet) lahko mami monitor kradu in puba gledu! user posted image

lp, n.

p.s.: dejte tut nam v lj mal snega poslat..jaz se tako rada sprehajam ko sneg pada, vceraj sem malo improvizirala, ker ni blo tolk snega, ampak, mal filinga je pa vseen blo..user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
19.11.2007 11:39:19   
Estrella*
Maka- zelo sem vesela, da si se javilauser posted image user posted image user posted image . Tudi jaz spremljam malo vašo temo M ne pričakujemo.... in sem vesela, da se tam nabirajo bivše majčice. Želim vam, čimprejšjo zanositev in uspešno donositev. Jeseni bo pestro...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
19.11.2007 11:39:52   
kodrana
Taula potem pa super. hvala, upam da bo res vse ok.
tudi tebi srečno.. danes pa le poročaj, kako bo.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
19.11.2007 12:01:12   
aurora28
Pozdravljene! Ma ste se razpisale, sem si morala kar čas vzeti, da vse preberem. user posted image user posted image
Kahlo in Maska za vaju sem zelo vesela, da sta se podali v nove boje, držim vama pesti in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšnji dobri rezultat.

Valentina zakaj pa boš ti sploh šla na dht, če pa imaš rezultat NS itak zelo dober?

Pri nas ni več snegeca, meni je pa tako lepo ko pada user posted image . Včeraj sem vam pravila, da sem dobila user posted image cunje od sestrine kolegice in so stvari super, ampak danes sem si jih še enkrat probala in 2 srajci sta mi v prsa preveč napeti, kaj šele bo čez nekaj mesecev user posted image , tako da sem se odločila da vzamem samo belo srajco, ki mi je res komot in mi tudi bo v prihodnje, ker je tudi različen material od ostalih dveh. Aja pa hlače tudi ne bom vzela, ker so mi v noge preveč tesne, kadar imam debele hlačne nogavice še spodaj, tako da user posted image , jih raje ne vzamem. Zdaj je tak čas, da moram obvezno nositi debele nogavice.

Aja pa še to, user posted image pas oziroma medenični pas je za oporo križa v kasnejši mesecih user posted image , ko te križ boli. Tega sem pa tudi obdržala in sem ga zdaj posodila moji mami, ki jo križ zelo boli. user posted image user posted image in ji zelo prav pride. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
19.11.2007 12:34:12   
petrahh
Ojla user posted image ,

No moje počutje je boljše, zato upam, da bom na tem forumu zopet prisotna malo bolj.

Vsem novim user posted image  čestitke

Anita . .. moji podatki za v tabelo - morfologija 14.12, pridobila 2 kg, letnik 80

Aurora . . kako si? A si še na bolniški? Kakpne podatke si imela na pregledu? Jaz sm bila na pregledu en dan pred tabo. Zanima me kaj si zvedla na pregledu, a si imela UZ?

Vse hi pa se uspešno opravile NS in preglede pa  user posted image  user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
19.11.2007 12:42:48   
80kaja
dekleta, pozdravljena;
se am oglašam po prvem snegcu ...snežinke,ki so padele včeraj na moj obraz so boile kar čarobne...res ful dober občutek...zasanjana sem se sprehajala,ko je kar dobro naletaval sneg....mmmm
sicer je moje počutje res za spoznanje boljše...slabosti so se res malo zmanjšale..skrbeti moram le,da je vsaj nekaj ves čas v želodčku...moj naslednji pregled je 29.11. in ga že težko čakam....
kako ste drugače...kakšni plani za novo leto...? Se boste letos odpovedale smučariji?
lep dan vsem, kaja

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
19.11.2007 13:41:26   
aurora28
Petrahh me veseli, da si že bolje user posted image user posted image user posted image . Moje počutje je ok, zdaj sem si nekako uredila prebavo in imam dnevno skoraj enak ritem, slabosti so občasno še malo prisotne in ponavadi hitro minejo. Na pregledu ko sem bila me je moj G samo ginekološko pregledal, da je pogledal kakšno je stanje materničnega vratu, pogledal je do kam sega maternica in poslušal je z tisto majčkeno napravico srčne utripe user posted image . UZ mi tokrat ni delal. Rekel mi je da bom naslednjič ko pridem k njemu v 20 tednu šla ponovno v laboratorij, za morfologijo mi pa ni nič povedal kdaj mi jo bo delal. Verjetno bo enako kot je bilo z NS, najprej mi sploh ni povedal da mi jo bo delal, ko pa sem prišla k njemu na pregled pa mi je rekel, da bova danes pogledala še NS. Po moje bo z morfologijo enako. user posted image

Petrahh jaz sem še vedno na bolniški in bom na bolniški vse do poroda, saj je to zame še najbolj ugodno, ker drugače bi izgubila pravico do porodniške, tako da mi moj G vsakič ko sem pri njemu napiše obvestilo osebnemu zdravniku in ta na komisijo. No itak je pa zame opravičeno, da sem na bolniški, saj me je preden sem zanosila operiral in moje stanje zelo dobro pozna. user posted image user posted image user posted image

Danes sem se šla prijaviti za telovodbo za user posted image in jo imam 17.12. ob 17. uri. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
19.11.2007 14:07:54   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: maska

živjo majčice!

upam, da se me še spomnite, vaša bivša majčica na žalost. Vidim, da lepo napredujete in se pomikate v mirnejše čase vaše nosečnosti. Veliko vas spremljam in berem ter se veselim z vami.
lahko vam povem, da sem se že vpisala med decembrske borkeuser posted image in upam, da rata takoj. tako, da bom čisto malo za vamiuser posted image . Ful mi je hitro minil ta čas, ko sem morala čakati na nov boj. KAHLO (tudi bivša majčica) se tudi počasi pripravlja na nov boj tako, da skupaj upava na najboljše in to čimprej.

lepo se mejte, božajte bušije pa se slišimo.

maska

Seveda se te še spomnimo. Vseh bivših majčic. In seveda še vedno močno stiskamo pesti, da vam uspe uspešno narediti ''poznopoletne'' dojenčke user posted image .  In lepo to, da vam ni morala padla in da ste ta prave borke. Jaz še vedno nakaj kompliciram in si nadvse želim, da bo z mojo pikico vse OK. Nikoli pa ne naham držati pesti za vse pridne borke. Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse!

In seveda za vse, ki ste imele in ki še boste imele pregled. Ne vem, zakaj mi jutranjega posta ni shranil. Zdaj gledam in ga ne najdem. Sem že zjutraj zaželela sreče vsem. Torej Taula, NATASA34, Martina25: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
19.11.2007 14:31:23   
Taula
Petrahh super da si bolje.user posted image user posted image

Jaz sem nazaj iz genetskega posvetovanja in imam AC jutri!!Ne vem ali naj user posted image  ali user posted image . Šla bom v Postojno. Na posvetovanju so mi vse lepo razložili, tako da mi ni žal da sva šla.user posted image

80kaja: ful bi rada letos smučala, ampak ne upam, ker se bojim da kje padem. Bo pa kako sankanje.user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
19.11.2007 14:36:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Jaz sem nazaj iz genetskega posvetovanja in imam AC jutri!!Ne vem ali naj user posted image  ali user posted image . Šla bom v Postojno. Na posvetovanju so mi vse lepo razložili, tako da mi ni žal da sva šla.user posted image  

Taula, itak da je bolje, da daš AC skozi čimprej user posted image  Bodo tudi rezultati prej in se boš lahko prej sprostila user posted image  Me pa bomo vse fajn stiskale pesti user posted image user posted image user posted image

TamaraJ, a sva kaj nestrpni? user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
19.11.2007 14:39:55   
kodrana
Taulauser posted image . fan, da bo čim prej mimo.

špelin@
in Tamara vi2 imata vsaj že jutri Ns. jaz moram čakat do četrtka..pa sem že sedaj živčnauser posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
19.11.2007 15:03:27   
aurora28
Taula ti se kar user posted image user posted image user posted image itak, da bo vse ok z bebico, boš videla. Jaz ti držim pesti in pošiljam user posted image za srečo. Dobro jutri opravi. Kako pa boš po posegu, ostaneš še kaj v bolnici ali greš lahko domov in koliko časa moraš potem počivati?  Boš verjetno šla na bolniško? Drži se jutri.

Za vse ostale, ki jih še čaka NS navijam in prav tako pošiljam user posted image za srečo.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
19.11.2007 15:12:05   
Taula
V bolnišnici si 2 uri, nato greš domov. Je rekla da moram 2 dni ležati. V tujini jim baje ne pripada nič bolniške...morajo iti drugi dan delati.user posted image  Jaz bom ležala kar do vikenda...čakam še na odločbo komisije. Upam da mi podaljšajo za ta teden.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
19.11.2007 15:19:02   
narava
Drzim pestke zate Taula!   user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
19.11.2007 15:29:25   
eole
ojla punce! povejte mi kje imajo največjo izbiro halčnih nogavic za nosečnice? imajo kje tudi barvaste?

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
19.11.2007 15:29:45   
Estrella*
APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image   Čmrlika (80´), 1.user posted image (GP:23.11). NS:user posted image
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               
user posted image CatJa, 2. user posted image (GP: 23.11.), NS:user posted image , MORFO:       

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja, 1. user posted image  
user posted image  petrahh, 2. user posted image (GP morfo:14.12), NS:user posted image , MORFO: 
(O:XXcm, +2kg)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka, 2. user posted image (user posted image user posted image ), (GP:06.12.) , NS:user posted image , MORFO: 

04.Maj 2008
 user posted image Aurora 28 (79´), 3. (GP: 14.12.) , NS: , MORFO:    ,Trbovlje
( O:101cm, +3Kg )
user posted image  Monika -5          

05.Maj 2008 

user posted image  Sončnica Sandra***,  1.user posted image    
user posted image  majčica24 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , NS:user posted image  , MORFO:

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image ,(GP:22.11.) 

user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image       
user posted image  aria81(81´),  1. user posted image ,
(GP:05.12.), NS:user posted image , MORFO:    
 (O: 66cm, -3kg )

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava , (GP: 12.12.), NS:user posted image , MORFO:  
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , (AC:20.11), 
 NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Pepita , 1.user posted image , (GP:27.11.) , NS:user posted image , MORFO:

13.Maj 2008 

user posted image  Katy82, 1. user posted image

14.Maj 2008  
user posted image Maja22 (74´), 6.user posted image (GP:11.12.) , NS:user posted image , Jesenice

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image Katina (68´), 4.user posted image , (GPmorfo:(08.01.), (AC:30.11), 
NS:user posted image , MORFO:   
user posted image  Bučka 5

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty* (78´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:   , Postojna
(O: xx cm /+5 cm/; +2kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image (GP:21-22.11.)  , NS:user posted image , MORFO:  
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image , (GP:29.11)
(O:XX cm, +3kg)

20.Maj 2008
user posted image  mali pingo (81´)

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,  2.user posted image , (GP:07.12), NS:user posted image , MORFO: 

22.Maj 2008
user posted image  teodoral (74´), 3.user posted image (GP: 05.12.), NS:user posted image , MORFO:   , Postojna

(O: 92cm, +1kg )

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27  
user posted image  Majabo
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image  (GP:03.12), NS:user posted image , MORFO: , Ljubljana 
(O:XXcm, +2kg)

26.Maj 2008
user posted image  eole    (GP:20.11), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´) (GP:14.12.), NS:user posted image , MORFO:   ,Postojna
(O: XX cm, +0kg)

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image                        
user posted image  Valentina 2006, (3GP: 20.11.)             

28.Maj 2008
user posted image  Anitka
(78´), 1. user posted image (GP: 27.11) , NS:user posted image , MORFO:    , Murska Sobota
(O: 77 cm /+6 cm/; +1kg )          

user posted image  narava (83´), (GP:28.11.) NS:user posted image , MORFO: 
user posted image  BOJANC (68´) ,(GP:27.11.), (AC:17.12) 

29.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ (79´), 2.user posted image (20.11.NS),(GP:06.12.) NS:

user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana (84´), 2.user posted image (22.11. NS), (GP:17.12) , NS:   , MORFO:
user posted image   martina 25 (82´), NS:   , MORFO:    , Kranj
user posted image  natasa 34 (73´), (GP:17.12), NS:user posted image , MORFO:    , Trbovlje
(O:89 cm, +3kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , (20.11. NS), (GP:29.11) NS:    MORFO:   

( O: 91CM, -2kg )  
SKUPAJ NAS JE:  57 SREČK user posted image      

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/

Imamo 11user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joobuser posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
19.11.2007 15:34:09   
Estrella*
Petrahh, 80Kaja- super, da se počutita bolje. Sama sem imela težave "le" 14dni, pa mi je bila prava muka.
nataša34, valentina2006- user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen pregled NS

Taula- že jutri? Mislim, da je tako bolje. Boš pa rej zvedela vesele novičke. Držim pestke zateuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
19.11.2007 15:36:03   
Taula
ojla punce! povejte mi kje imajo največjo izbiro halčnih nogavic za nosečnice? imajo kje tudi barvaste?

Eole...barvaste se mi zdi da nimajo.user posted image  Se jim ne splača. Jaz sem si sedaj ko še gre kupila debele, pisane žabe ki so zgodaj bolj široke (so za bolj močne ženske).

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
19.11.2007 16:16:49   
aurora28
Eole prav ti je Taula povedala. Sem pa že jaz pred časom spraševala, če se kje da kupiti barvaste user posted image nogavice in dobila odgovor: da barvastih user posted image nogavic nimajo niti v Polzeli, Fabiani, Graziji, La vie, H&M...skratka nikjer jih nimajo user posted image . Imajo samo črne, sive in barve kože, pa mislim, da ima La vie še temno modre. Velika žalost user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
19.11.2007 16:39:07   
MARTINA25
OJLA BEYBE!!!
Evo vrnila sem se iz nuhalne svetline, ki sem jo opravila pri dr. STRAH-ovi v Domžalah. Res je prava faconarka!!!!hehehe No po njenih videnjih so bili rezultati IZJEMNO dobri!Tveganje za  Dawnov sindrom je 1:12552!!!!!Naša beba izjemno lepo raste, zdravnica pa prav, da bomo najbrž dobili punčko!!!!
Bila sem tudi na drugem pregledu pri G, ki ga imam na Štajerskem (dr. Tatjana KODRIČ). No ona pa je rekla, da sem se zredila za 3kg....in da naj jem zvečer sadjeuser posted image  Naslednji pregled pri njej pa imam 17.12!!
Punce jst sm se danes spet zaljubila v svojo malo pikico!!!!!!Čist sm iz sebe,presrečna....mislim da bi lahko tud letela od sreče!!!!Ve tud čutite to a ne?
Beybe uživajte!!!!!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
19.11.2007 16:56:11   
špelin@
MARTINA25, BRAVOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image  Prav pogrelo me je pri srcu, ko sem prebrala tvoje poročilo user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?