|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
19.11.2007 17:00:15   
Katina
Danes je pa polno dobrih novic user posted image !
Nataša34, čestitke za uspešen GP, Valentina 2006 in martina25 za uspešne NSuser posted image .

Maska in Kahlo, res je, ženske smo prave borke. To kar nas ne uniči nas definitivno naredi močnejše. Držim pesti, da se nam kmalu pridružite na forumu za user posted image .

Petrah, vesela sem vsakič ,ko slišim, da gre kateri bolje. Super, le tako naprej!

Taula, resnično držim pesti, da bo vse OK. Sicer boš pa veliko prej prejela rezultate, kot bi jih v Ljubljani. Malo mi je žal, da ne bom imela družbe, vendar ti privoščim, da si prej rešena.  Mislila sem sicer, da delajo C od 16 tedna dalje, ti boš pa jutri 15t1d, če se ne motim, ne? No, jaz bom 16t1d, ko bom imela AC. Pošiljam ti še user posted image za srečo.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
19.11.2007 18:23:12   
Taula
Katina...baje so rezultate prej ja. Sej zato pa grem v Postojno. Baje delajo AC že od 15 tedna dalje...mi je rekla G, Pušenjak in na genetskem svetovanju. Si se kaj naročila na GS ti? Jaz sem šla na napotnico, drugače je okoli 50 evrov.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
19.11.2007 18:23:42   
.muki.

Maska in Kahko držim pesti za vaju da vama uspe!

Taula tudi zate stiskamo pesti da bodo čim boljši rezultati in glej da boš potem res počivala, saj veš za pikico je treba vse naredit!

Sem videla da ste komentirale dr. Taševa iz Postojne. Jaz sem imela to srečo da je bil pri mojem porodu oz me je pregledal če sem že za v porodno. Sredi pregleda me je tako zabolelo da nisem mogla ostati tiho  in je komentiral v smislu : kaj javkaš. Potem je še dvakrat prišel mimo in ta tretjič sem skoraj s porodne postelje padla od začudenja, ko je ful prijazno rekel, no zdaj pa kar lepo in umirjeno naprej.

Sem videla da ste se pogovarjale o tokso, pa me zanima ali se je treba izogibat tudi suhim salamam in ostalim izdelkom te vrste? No pa še to za pleswnive sire vem da jih ne smemo jesti.
Ali je že katera začutila kakšne brcike?

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
19.11.2007 19:10:08   
TamaraJ
TamaraJ, a sva kaj nestrpni?
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jaaaaaa user posted image user posted image  Pa mal živčki, pa...kr še kaj si bom zmislila. Grozen komplikator sem postala. Sploh me ni za prepoznat user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
19.11.2007 19:10:50   
TamaraJ
Ja kako sem pa to citirala (bjonda !!)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
19.11.2007 20:29:09   
Pika18
Živjo, pridružujem se vam tudi jaz, saj mi je zelo všeč, da vas je že toliko.
Najprej nekaj podatkov za spisek majčic.
Rok imam zaenkrat 8. 5., čeprav mi na UZ vedno piše 17. 5. Če mi ga G slučajno v materinski spremeni, vam sporočim. NS smo opravili v Domžalah (1.5), spola pa žal še ne vemo. Rojena sem l. 1978 in to je moja 1. user posted image nosečnost, roditi pa nameravam v Trbovljah.
Vsem vam želim čim boljše počutje in jutri lep dan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
19.11.2007 20:32:18   
aurora28
Jaz še nisem čutila brcike, pravijo , da se čutijo od 18. do 22. tedna enkrat. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
19.11.2007 20:34:04   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Pika18

Rojena sem l. 1978 in to je moja 1. user posted image nosečnost, roditi pa nameravam v Trbovljah.
Vsem vam želim čim boljše počutje in jutri lep dan.

user posted image user posted image user posted image smo že tri, ki bomo šle roditi v Trbovlje. Aja pa dobrodošla Pika18. user posted image

(odgovor članu Pika18)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
19.11.2007 20:34:08   
Katina
Taula, nihče mi ni nič rekel za GS, mogoče zato, ker na napotnici piše, da je vzrok za AC starost in mi potem GS mogoče niti ne pripada? Še enkrat vso srečo jutri in čimprejšnje rezultate, pa še eno user posted image za popotnico.

Pika18, dobrodošla, bo pa maja res gužva v Trbovljah, ko vas toliko namerava rodit tam.

(odgovor članu Pika18)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
19.11.2007 20:57:07   
filipinka
Po dolgem času sem spet prišla do RR, da vas malo preberem.user posted image  Vidim, da ste vse o.k.., da vaši user posted image  lepo rastejo in da nosečnosti potekajo gladko z vsemi tegobami vred. Jaz sem dobro-no, malo sem prehlajena in bolj kot od user posted image  utrujena od mojega tiletnika. Večino časa sem doma, tu in tam pa malo skočim na pomoč mojemuuser posted image .
Zanima me ali ste se same naročile na morfologijo ali pa ste se kaj posvetovale s svojim G? In kdaj je naprimernejši teden? Meni je Pelkičeva na NS rekla, da v 26. tednu, Pušenjak pa v nosečniškem koledarju piše, da je najprimernejši 20. teden. Kdaj torej?user posted image
Aha, sem letnik 77, obseg 95 cm, pridobljeni kg xx-preveč!
Uživajte user posted image  in držim pestke za vaše pregledeuser posted image !

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
19.11.2007 21:02:04   
natasa34
Pika18 dobrodošla!
Bo izgleda res gužva v Trbovljah, saj je prav tako.

Taula, držim pesti za jutri!

Lp

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
19.11.2007 21:05:22   
aurora28
A na morfologijo se moraš prijaviti? user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
19.11.2007 21:15:01   
Anitka
Ojla majske čvekice!

Najprej seveda en veli aplavz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse lepe današnje novičke in pa seveda debeeeeeeeeeeeeleeeeeee pestke za našo Taulo in tudi za vse ostale, ki vas jutri čakajo pregledi, UZ, NS...

Pika18 dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maska in KAHLO želim vama, da vaju čar decembsrkega vzdušja obdari z user posted image user posted image

Za te hlačne nogavice sem pa tudi jaz jezna. Ne razumem kako ne pomislijo, da se tudi srečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rade lepo uredijo in da nam ne naredijo kakih odštekanih nogavic. A bodo zbirale podpise in naredile referendum za spremembo na tem področju?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Slovenci smo itak vajeni takih in drugačnih referendumov.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
19.11.2007 23:05:46   
Raho
Taula, drži se jutri!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - vse to je za srečouser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
20.11.2007 6:43:56   
Estrella*
Morfologijo ti opravi tvoj osebni G in se ni potrebno posebej naročat. To je prvi od zakonsko pripadakjočih dveh UZ. Dela se jo od 20-24 tedna. Drugi UZ je nekje med 28-32 tednom.  26 teden je najbolj idealen za 3D UZ.
Če ima kakšne duge info. naj me popravi.
Pikica 18 dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
20.11.2007 6:59:45   
Estrella*
APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image   Čmrlika (80´), 1.user posted image (GP:23.11). NS:user posted image
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               
user posted image CatJa, 2. user posted image (GP: 23.11.), NS:user posted image , MORFO:       

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja, 1. user posted image  
user posted image  petrahh, 2. user posted image (GP morfo:14.12), NS:user posted image , MORFO: 
(O:XXcm, +2kg)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka (77´), 2. user posted image (user posted image user posted image ), (GP:06.12.) , NS:user posted image , MORFO: 
(O:95cm, +xx kg)

04.Maj 2008
 user posted image Aurora 28 (79´), 3. (GP: 14.12.) , NS: , MORFO:    ,Trbovlje
( O:101cm, +3Kg )
user posted image  Monika -5          

05.Maj 2008 

user posted image  Sončnica Sandra***,  1.user posted image    
user posted image  majčica24 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , NS:user posted image  , MORFO:

user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , NS:user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image ,(GP:22.11.) 

user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image       
user posted image  aria81(81´),  1. user posted image ,
(GP:05.12.), NS:user posted image , MORFO:    
 (O: 66cm, -3kg )

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava , (GP: 12.12.), NS:user posted image , MORFO:  
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , (AC:20.11), 
 NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Pepita , 1.user posted image , (GP:27.11.) , NS:user posted image , MORFO:

13.Maj 2008 

user posted image  Katy82, 1. user posted image

14.Maj 2008  
user posted image Maja22 (74´), 6.user posted image (GP:11.12.) , NS:user posted image , Jesenice

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image Katina (68´), 4.user posted image , (GPmorfo:08.01.), (AC:30.11), 
NS:user posted image , MORFO:   
user posted image  Bučka 5

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty* (78´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:   , Postojna
(O: xx cm /+5 cm/; +2kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image (GP:21-22.11.)  , NS:user posted image , MORFO:  
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image , (GP:29.11)
(O:XX cm, +3kg)

20.Maj 2008
user posted image  mali pingo (81´)

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,  2.user posted image , (GP:07.12), NS:user posted image , MORFO: 

22.Maj 2008
user posted image  teodoral (74´), 3.user posted image (GP: 05.12.), NS:user posted image , MORFO:   , Postojna

(O: 92cm, +1kg )

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27  
user posted image  Majabo
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image  (GP:03.12), NS:user posted image , MORFO: , Ljubljana 
(O:XXcm, +2kg)

26.Maj 2008
user posted image  eole    (GP:20.11), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´) (GP:14.12.), NS:user posted image , MORFO:   ,Postojna
(O: XX cm, +0kg)

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image                        
user posted image  Valentina 2006, (3GP: 20.11.)             

28.Maj 2008
user posted image  Anitka
(78´), 1. user posted image (GP: 27.11) , NS:user posted image , MORFO:    , Murska Sobota
(O: 77 cm /+6 cm/; +1kg )          

user posted image  narava (83´), (GP:28.11.) NS:user posted image , MORFO: 
user posted image  BOJANC (68´) ,(GP:27.11.), (AC:17.12) 

29.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ (79´), 2.user posted image (20.11.NS),(GP:06.12.) NS:

user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana (84´), 2.user posted image (22.11. NS), (GP:17.12) , NS:   , MORFO:
user posted image   martina 25 (82´),(GP:17.12), NS:user posted image    , MORFO:    , Kranj
(O: xxcm, +3kg)
user posted image  natasa 34 (73´), (GP:17.12), NS:user posted image , MORFO:    , Trbovlje
(O:89 cm, +3kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , (20.11. NS), (GP:29.11) NS:    MORFO:   

( O: 91CM, -2kg )  
SKUPAJ NAS JE:  58 SREČK user posted image      

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/

Imamo 11user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joobuser posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
20.11.2007 8:03:58   
Estrella*
Jutro!

Držimo pestke za TamaraJ, Špelin@, Valentina2006, eole, St Barbaro!!!!!

Čakamo še na 3user posted image  , da poročajo o rezultatih iz NS. Do sedaj je stanje iz NS:

user posted image : 4
user posted image : 3
user posted image : 48

Brcike naj bi se čutile pri prvorodkah okoli 20tedna, pri mnogorodkah pa od 16t. Sama sem 14t, pa jih čutim, če se zvijem v klopčič. Zgleda, da to user posted image moti in se začne premikat.

Baje, da vsi suhomesni izdeliki niso najbolj priporočljivi, predvsem zaradi velike količine soli, ki jo vsebujejo in ti zaradi tega še bolj zadržujejo vodo v telesu. Jaz jih ravno tako jem v zelo majhnih količinahuser posted image . Ne morem si pomagat!

Neposredna povezava do sporočila: 2317
20.11.2007 8:36:54   
mali pingo
Dobro jutro!

No na hitro se pofočkam pol pa delat.

Moj 2. pregled je bil včeraj, kri imam ok, tokso sem prebolela user posted image .
Spola na ns ni bilo mogoče videti, tako da bo kar user posted image  zaenkrat.
Kaj moram še povedat, aha - pridelala sem že 4 kg user posted image  (je pa res, da ni dolgo kar sem shujšala, slaba tolažba), danes sem merila obseg trebuha - na predelu popka 89 cm, nekaj nižje pod popkom pa kar 100 cm user posted image . Tako da, kar se teh podatkov tiče, se mi zdi, da kar vodim.
Je pa to moja prva nosečnost. Sem ena tistih srečnic, ki jim ni bilo slabo, edino zaspana sem bila pa ko user posted image . Naslednji GP imam 20.12.

Vidim, da vas ima kar nekaj kužke, tudi midva ga imava in me prav zanima, kako bo, ko bom imela velik trebuh (od kolegice user posted image je dal glavo na trebuh in ful poslušal, pa ko je mali brcal, je bil čist out), pa potem ko bo dojenček, bo po mojem tudi zelo zanimivo.

No toliko za danes, veliko sreče vsem, ki vas čakajo pregledi. Pa se še kaj oglasim (berem pa vas redno).

Lp in uživajte s svojimi trebuščki (večjimi in manjšimi).

Neposredna povezava do sporočila: 2318
20.11.2007 8:48:02   
špelin@
Najprej vsem dobro jutro user posted image

Danes je pri nas čisto len dan - starejša pika je zbolela (je očitno prinesla prehlad že iz šole v naravi), bilo jo glava, trebušček, počuti se user posted image  Mlajša je vsa vesela, ker lahko skupaj s sestrico gleda risanko user posted image  No, očitno bova šla na NS sama z možem, ker hčerka ne bo zmogla user posted image  Pa tako si je želela user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mali pingo
Vidim, da vas ima kar nekaj kužke, tudi midva ga imava in me prav zanima, kako bo, ko bom imela velik trebuh (od kolegice user posted image je dal glavo na trebuh in ful poslušal, pa ko je mali brcal, je bil čist out), pa potem ko bo dojenček, bo po mojem tudi zelo zanimivo.

Najprej čestitke za uspešno opravljen pregled user posted image user posted image user posted image

Aj, mali pingo, pri nas je bilo najbolj hecno, ko sem popoldan (v tretji nosečnosti) dremala in se je psička stiskala k mojemu trebuhu, potem pa je user posted image  v trebuhu kar naenkrat močno brcnila in je psičko dobesedno vrglo s kavča user posted image user posted image  Potem se je vrnila in sumničavo ovohavala moj trebuh, ji ni bilo čisto nič jasno user posted image user posted image

Ravnokar sem se stehtala in sem močno presenečena, ker se mi teža kljub boljšemu apetitu ni še nič dvignila, čeprav imam trebušček tak, kot bi pojedla manjšo žogo user posted image  No, itak bo še čas za to user posted image

V Trbovljah pa maja drugo leto kar veselo delajte gužvo, jaz upam, da bom zmogla priti do LJ user posted image

Imejte vse en prijeten dan, jutri pa bom poročala o NS user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
20.11.2007 8:51:58   
aurora28
Dobro jutro in eno dobro user posted image za dober začetek dneva. Očitno se nam ne obeta preveč lepo vreme, pri nas je kislo user posted image in nič sončka.
Mali pingo me veseli, da je NS za teboj in da je dobro opravljena. user posted image user posted image user posted image

Ali katera je tablete Neovin od Milupa (vsebujejo vitamine, minerale, jod, železo, folno in omega 3 in 6). Jaz sem ravno danes vzela zadnjo tebletko Elevita in razmišljam, da bi si kupila Neovin tablete, ker imajo praktično vse kar user posted image in jaz potrebujeva. Me zanima če ima katera izkušnje z Neovin?

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
20.11.2007 9:17:32   
mali pingo
Aha, si me spomnila, rodila bom pa kar v Ljubljani.

Lp

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
20.11.2007 9:26:47   
TamaraJ
Špelin@, Valentina2006, eole, St Barbaro in seveda jaz user posted image . No, držim pesti za nas danes. mene tako ščipa v trebuščku; oz živčkov. In matr je četrta popoldne še dalečuser posted image ...

Suhomesnih izdelkov pa ne jem. Že prej jih nisem (mogoče res sem ter tja košček pršuta z melono; predjed na kakšnih feštah). Imam nekakšne predsodke, ki se z leti samo krepijo. V prehrani imamo enkrat (zelo redko dvakrat) na teden meso. Ne vem, če je pošteno, da bi ga otroku odrekla, ker ga ima rad in ga rabi (No, baje). Če ima kakšne izredne želje po mesu, ga pa k babici pošljem user posted image . Gabi se mi vsa ta masovna proizvodnja mesa. Kot študentka sem delala v domu starejših in je groza, ko vidiš, koliko mesa gre stran (No, poskušali smo ga kar se da razdeliti, pa nekaj za domače pse, muce...). Ampak ko pomisliš, da je toliko živih bitij, ki ne vidijo svetlobe, ki so trpinčene, rejene za metanje njihovega mesa stran... In potem druga stran tehtnice, ko ogromno ljudi nima kaj pojesti. In ne morem jesti mesa. Kolikor je nujno potrebno in še to ga poskušam dobiti s kakšne kmetije v bližini... No, kam sem zašla. Spet pišem doktorsko dizertacijo user posted image user posted image .

V glavnem: Je kaj posebnega še pri pregledu NS razen tega, da naj bi imele prazen mehur?

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 2322
20.11.2007 9:57:20   
žanai
Ojla majčice!

Samo, da se malo javim. Nuhalna je uspešno za nami. user posted image  Delali smo jo v Dravljah. Zmenili smo se da nam dajo še CD, pa je bilo na njem le 10 slikic (med drugim dve 3D), ampak nobenega filmčka???
Ko so mi v prvi nosečnosti delali morfologijo, so bili na CD-ju filmčki. Se je še katera zmenila za CD na NS in dobila le slikice?

Drugače pa ni panike, le da je z  user posted image  vse ok... ampak mali je tako skakal po trebuhu in bi bilo fino imeti to posneto. Spola nismo videli, ker je dete preveč nogice skupaj tiščalo...

Že od 12. tedno občasno že nekaj čutim spodaj v trebuhu. Čisto narahlo, kot bi se nekaj premaknilo, pa se čuti čisto drugače kot pretakanje po črevesju... takoj sem pomislila na user posted image , ker je bilo med prvo nosečnostjo podobno. Med UZ, ko se je mali premikal sem čutila enako, tako da sem zdaj prepričana, da se ne motim. Tudi ve že kaj čutite?

Kako vam kaj rastejo trebuški? Jaz sem zdaj v 13. tednu in si bom počasi morala nabaviti kakšne nosečniške hlače... buši je začel rasti in marsikdo ga že opazi, zlasti po kosilu. user posted image  Ja, slabosti se počasi poslavljajo in apetit se mi veča.

Uživajte v user posted image ! Pozdravček vsem!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
20.11.2007 10:16:22   
Estrella*
Žanai- jaz sem bila na NS v Dravljah pri dr. Pušenjaku in sem prosila CD. Gor sta dva filmčka 3D po 25sekuser posted image . Dobila sem pa še 2 slikici.
Tudi jaz že čutim rahlo božanje po bušiju. 

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
20.11.2007 10:21:13   
TamaraJ
žanai...jaz si prav nisem upala nič napisat, ampak meni se tudi zdi, da čutim otročka. Še posebno, ko se zvečer uležem na bok in skrčim noge, počasi diham... Pa je res drugače kot pretakanje črevesja. Pri nosečnosti s Timijem sem začutila ''nekaj'' v 14.tednu. Pa se mi je zdelo veliko prezgodaj. Ampak čutilo se je, kot rahli metuljčki v spodnjem delu trebuščka. Kaj pa vem... Sve pa že dve user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?