|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
18.11.2007 10:05:03   
Estrella*
Katina , če imaš IgG poz., pomeni, da si jo že prebolela, saj imaš prisotna protitelesa. IgM neg, pa ne vem kaj bi bilo. Naj me katera popravi, če se motim.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
18.11.2007 10:17:17   
aurora28
Teodoral nisem vedela, da imava istega G. Ja jaz sem z dr. Jurco zelo zadovoljna, ker me resnično lepo obravnava, kapo dol za takšnega G. user posted image
Teodoral boš potem ti tudi šla rodit v Trbovlje?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2227
18.11.2007 10:30:06   
Estrella*
Aurora, ne vem natančno. Glede na to, da se mislim preselit, bi mi bilo bliže v Postojno. Ne vem, kje me bo doletelo. Prvega sem rodila v 1,5 h in če bo šlo tako hitro, ne bom prišla sploh do porodnišniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
18.11.2007 10:43:57   
kodrana
dan punce.
kuk lepo snegec pada pri nas. že od včeri. jupi!!!!

Katina: IgG pomeni, da si prebolela toksoplazmozo že pred časom-stara okužba;
IgM neg pa pomeni, da ni sveža okužba-ker ta protitelesa so prisotna, če je sveže okužba. torej je vse ok.
pri meni je IgG in IgM neg, kar pomeni, da nisem še imela toksoplazmoze- moram bolj pazit.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 2229
18.11.2007 10:44:16   
aurora28
V 1,5 uri, uvav user posted image , to misliš na čas ko si že bila v porodnišnici ali čas ko si še bila doma? 

Neposredna povezava do sporočila: 2230
18.11.2007 10:48:42   
Svojeglava
Teodoral tudi moj ginekolog je dr. Jurca, ker je res CAR!
Samo ultrazvok, ki ga ima v Medvodah, je pa predpotopen...sem že mislila, da bi kar začele zbirat sredstva za novega... saj bi si ga res zaslužil, a ne!

Sicer pa sem slišala, da je v Medvodah tolk nosečnic, da pravijo,da nekaj razsaja ;))))

Jaz sicer nisem iz Medvod ampak sem slišala za dr. Jurco in sem se prepisala k njemu in sem res zadovoljna! Ful mi je všeč!

A mislite, da bi potem šla kar k njemu rodit v Trbovlje a kam??? Na to pa nisem pomislila!
A greste vse rodit k svojemu ginekologu a kako?

Hmmmm...

Kaj ve mislite?

lp
svojeglava

Neposredna povezava do sporočila: 2231
18.11.2007 10:49:08   
kodrana
glede user posted image .. mi2 sva šla z našim tud sedaj na sprehod. je bil čist divji. se je valjal po snegecu, divjal sme ter tja. res je bil posrečen.

teodoraluser posted image  upam, da bomo vse tako hitro rodile. bog me uslišiuser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
18.11.2007 10:49:23   
natasa34
Če si zadovoljna z njim zakaj pa ne. Saj baje tam čez hribe ni tko daleč do Trbovelj. Sam na dan D znajo biti pa dirkeuser posted image .
Mojo G nekateri tudi ful šimfajo, meni je pa v redu, nimam kaj rečt. Prej, ko sem hodila sam po tabletke se mi je zdela taka čudna, pa zamorjena, zdaj v nosečnosti se mi pa zdi spet ok, tista taprava. Ko sem imela na začetku probleme mi je ful pomagala z nasveti, imela sem že 3 UZ, moj je bil lahko vsakič zraven, čeprav ji je bilo mal nerodno (zgleda, da pri njej še to ni čist ustaljena praksa).

LP

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
18.11.2007 10:54:58   
aurora28
Svojeglava uvav smo že tri od dr. Jurce user posted image user posted image user posted image user posted image . Poglej moj G je dr. Jurca in jaz bom šla k njemu v Trbovlje roditi in mislim, da je najbolje da greš ti tudi, ker te bo čez vso user posted image spremljal in bo točno vedel kako je kaj s teboj in bebico. user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
18.11.2007 10:59:41   
Estrella*
Svojeglava- res je UZ predpotopen. NS mi je informativno delal, pa sem ravno zaradi tega šla še v Dravlje. Drugače pa je res veliko user posted image . Ko sem bila na zadnjem pregledu jih je bilo vsaj 10kom takrat naročenih.
Aurora- pri meni se je začelo iz neneda in sem jo takoj popihala v Kranj, kjer je v 1,5h prikukalo naše dete. Mi je rekla sestra, da glede na to, da je bil to 1 porod, bom naslednjega rodila verjetno kar doma. Res je bilo hitro. Seveda upam, da bo v drugo tudi tako. Sem pa tudi razmišlala, da bi šla v Trbovlje. Vendr Jurca ni vedno doluser posted image , tako da je velika verjetnost, da ga ne trofiš.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
18.11.2007 11:03:14   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral

Aurora, ne vem natančno. Glede na to, da se mislim preselit, bi mi bilo bliže v Postojno. Ne vem, kje me bo doletelo. Prvega sem rodila v 1,5 h in če bo šlo tako hitro, ne bom prišla sploh do porodnišniceuser posted image user posted image user posted image

Kam pa se nameravaš preseliti? V okolico Postojne predvidevam. Jaz sem se iz Logatca preselila v Cerknico in mi je Postojna tudi najbližje... pa še vedno cincam glede Ljubljane. Ne želim si imeti Merlota pri porodu, še manj Kristana, ki sem ga imela prvič in je najslabši za šivat. Občutnouser posted image . Bomo še videli.

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 2236
18.11.2007 11:06:56   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral

Oj, Aurora, moj G je tudi dr. Jurca. Sem iz Medvod, kjer ima ordinacijo 3x tedensko. Jaz sem z njim zadovoljna, sem pa tudi že slišala marsikatero kritiko.

Ja, moj G (še vedno hodim v Logatec) je Dr. Tašev, ki je sicer porodničar v Postojni. Baje je car za operacije. Tudi o njemu kroži svašta kritik. Pozitivnih in negativnih. In za naše boljše počutje je dobro, da preslišimo slabe. Nihče ni perfect. In vedno samo upam, da se kdo ne zmoti ravno na meni user posted image

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 2237
18.11.2007 11:22:46   
Estrella*
TamaraJ- za dr. Taševa sem slišala tudi jaz svašta. Preselila se bom v Godovič. Rovte ni kaj.
Prvič sem rodila v Kranju, pa me je šival en mazač. Bil je tako grob in nevljuden. Mislim, da mu je bilo čisto odveč( bila je ena zjutraj).Druge so ga tako hvalile, jaz bi ga najrajši tesnila nekam. Ma, od vske porodnišnice sem slišala pozitivne kot negativne kritike. Sploh ne vem komu verjet. 

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
18.11.2007 11:58:50   
TamaraJ
teodoral... Ja, Godovič malce poznam (predvsem izpred let), ko smo hodili na bajer. Logatčani smo se dosti družili s tem koncem. Je tvoj možek iz tistega konca? Sicer lepi kraji, le malce oddaljen je od vsega. Sicer pa se usedeš v avto in si kjerkoli. Moja prijateljica se seli na Črni vrh pri Godoviču. In ji kar sede.

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 2239
18.11.2007 12:01:42   
sesil
uf, jaz grem rodit v postojno, vseeno mi je kdo bo tam, sam naj čimprej mine. trenutno se s tem še ne ukvarjam in itak nobenega ne poznam, razen ene babice. ma mislim da jih bom imela priliko spoznat preko nosečnosti, pol bom pa ziher kej komentirala.

Neposredna povezava do sporočila: 2240
18.11.2007 12:05:48   
TamaraJ
Meni ni čist vseeno... Merlo je v Reki 10 let študiral medicino. In glede na to, da se bojim imeti opravka z njim...znam ravno nanj naleteti user posted image . No, whatever... najprej se moramo uspešno prebiti skozi nosečnost. Sem malce vraževerna in bom raje dala mir glede porodnišnic in vozičkov in... vse še pride, ko bo čas. 

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
18.11.2007 15:22:51   
Anitka

APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image   Čmrlika (80´), 1.user posted image (GP:23.11). NS:user posted image
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               
user posted image CatJa, 2. user posted image (GP: 23.11.), NS:user posted image , MORFO:       

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja, 1. user posted image  
user posted image  petrahh, 2. user posted image , (GP:15.11) NS:user posted image , MORFO: 

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka, 2. user posted image (user posted image user posted image ), (GP:06.12.) , NS:user posted image , MORFO: 

04.Maj 2008
 Aurora 28 (79´), 3. (GP: 14.12.) , NS: , MORFO:    ,Trbovlje
( O:101cm, +3Kg )
user posted image  Monika -5          

05.Maj 2008

user posted image Joob, 1. user posted image
user posted image  Sončnica Sandra***,  1.user posted image    
user posted image  majčica24 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea      

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image ,(GP:22.11.) 

user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image       
user posted image  aria81(81´),  1. user posted image ,
(GP:05.12.), NS:user posted image , MORFO:    
 (O: 66cm, -3kg )

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava , (GP: 12.12.), NS:user posted image , MORFO:  
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image  (GP: 15.11), (GS:19.11),

(AC: 30.11) NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Pepita , 1.user posted image , (GP:27.11.) , NS:user posted image , MORFO:

13.Maj 2008 

user posted image  Katy82, 1. user posted image

14.Maj 2008 
  Maja22 (74´), 6.user posted image (GP:11.12.) , NS: , MORFO:

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image Katina (68´), 4.user posted image , (GP(Morfo): 08.01.), (AC:30.11), 
NS:user posted image , MORFO:   
user posted image  Bučka 5

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty* (78´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:   , Postojna
(O: xx cm /+5 cm/; +2kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image (GP:21-22.11.)  , NS:user posted image , MORFO:  
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image
(O:XX cm, +3kg)

20.Maj 2008
user posted image  mali pingo (81´)

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,  2.user posted image , (GP:07.12), NS:user posted image , MORFO: 

22.Maj 2008
user posted image  teodoral (74´), 3.user posted image (GP: 05.12.), NS:user posted image , MORFO:   , Postojna

(O: 92cm, +1kg )

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27   (15.11. NS
user posted image  Majabo 

26.Maj 2008
user posted image  eole    (GP:20.11), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´) (GP:14.12.), NS:user posted image , MORFO:     , Postojna
(O: XX cm, +0kg)

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , (17.11. NS)                      
user posted image  Valentina 2006, (3GP: 20.11.)             

28.Maj 2008
user posted image  Anitka
(78´), 1. user posted image (GP: 27.11) , NS:user posted image , MORFO:    , Murska Sobota
(O: 77 cm /+6 cm/; +1kg )          

user posted image  narava (83´), (GP:28.11.) NS:user posted image , MORFO: 
user posted image  BOJANC (68´) ,(GP:27.11.), (AC:17.12) 

29.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ (79´), 2.user posted image (20.11.NS),(GP:06.12.) NS:

user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana (84´), 2.user posted image (22.11. NS), (GP:17.12) , NS:   , MORFO:
user posted image  MARTINA25 (82´), (19.11.NS), NS:   , MORFO:    , Kranj
user posted image  natasa 34 (73´), (GP:19.11), NS:user posted image , MORFO:    , Trbovlje
(O:XX cm, +3kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , (20.11. NS), (GP:29.11) NS:    MORFO:   

( O: 91CM, -2kg )  
SKUPAJ NAS JE:  57 SREČK user posted image    

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/

Od nas so se poslovile: user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Matina...user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2242
18.11.2007 15:31:19   
Anitka
Hajli hajlo v tem zasneženem popoldnevu. Je kar fajn stat pri oknu in gledat v to belino. Sem prej ležala in poslušala z AS najino bitjece. Srček tako lepo bije, da se zraven od sreče in zadovoljstva kar topim.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz imam tisti koledarček od Activie in sem ga prav tako dobila zadnjič, ko sem bila na NS. Imajo kar nekaj reklamnega materiala tam na eni mizi in med njim se je našel tudi koledarček.

Vidim, da res nisem edina, ki jo to oblačenje hlač kar mori. V pasu sem skoraj vse "prerasla", za nosečniške pa imam še vseeno malce premajhen buši.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
18.11.2007 17:11:21   
Katina
Tudi jaz imam koledarček od Activie, dobile sem ga spomladi na GP v Domžalah. Takrat ga nisem mogla uporabit, ga bom pa uporabila tokrat.

teodoral in kodrana: hvala za razlago toxe, se mi je zdelo, da so mi že v 1.user posted image rekli, da je okužba stara in da sem jo prebolela. No, vsaj tega se mi ni treba bat. Še dobro da ste nekatere dobro podkovane v medicini. Sta iz tega foha?

Teodoral blagor tebi, da si rodila tako hitro. Upam, da sem tudi ostalim tokrat nasmehne sreča z malo krajšimi bivanji v porodnih sobah. Jaz sem namreč prišla v porodno ob 5. in  rodila ob 20. Ko je prišla sestra iz klistirnice nazaj v službo sem jaz še ležala v porodni - po porodu in me je vprašala: A vi pa še vedno tukaj? Da o šivih ne govorim. No, pa pustimo to temo za april, bo še dovolj časa, da jo obdelamo. Samo da ne bom prestrašla tistih, ki so noseče prvič.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
18.11.2007 17:32:02   
aurora28
Meni je danes sestra prinesla rabljene, ampak zelo dobro ohranjene nosečničke stvari (3 srajce in ene temno modre elegantne elastične hlače) iz trgovine La vie, ki jih je nosila njena kolegica. Stvari so resnično dobro ohranjene in zelo malo zahteva zanj, za moje pojme skoraj premalo, user posted image sem pa zraven dobila še medenični pas.
Zakaj pa se uporablja medenični pas? user posted image  

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
18.11.2007 17:37:49   
Katina
Najboljš, da vprašata kolegico, ki ti ga je dala. Vem, da obstaja nosečniški pas, ki proti koncu nosečnosti pomaga podpirat trebuh , za medenični pas pa še nisem slišala.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
18.11.2007 17:43:55   
modrooka
TUKAJ

Aurora, upam, da ti bo ta link kaj pomagal...

Lp

Lep dan!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
18.11.2007 17:55:29   
Taula
Na hitro vas pozdravim. Upam da ste lepo preživele vikend. Meni je minil hitro, sem kar pozabila na jutri in genetski posvet.

Dobrodošle nove članice.user posted image user posted image

Se beremo kasneje, sedaj je otrok lačen.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 2248
18.11.2007 18:13:07   
Naty*
TamaraJ moj G je pa Merlo in morm rečt, da je pa to edn najboljših zdravnikov, kar sem jih kdajkoli srečala. Ne samo zarad odnosa, ampak tud ko mi je delal abrazijo, je blo glede na vse skupaj čist vzdržno. Pa še očitno je dobr naredu, da se je naslednjič tolk hitr prijelo user posted image . Šla sem k njemu, ker sm slišala same dobre kritike pa vse držijo. Tašev je prišel pa na viziti po abraziji, pa sm razmišljala, da tega tipa pa v življenju nočm več videt ob svoji bolnišnični postelji. Pa je res hecno, kolk ljudje različno dojemamo stvariuser posted image .

natasa34 ti si zagorjanka? Js sm tud, ampak je pa res, da že 10 let ne živim v Zagorju. Sm bla pa glih danes pri naših....še mal pa bo cesta tam pri rudniku narjena...fajn user posted image .

Ej punce gledam, da pravte, da še niste "zrele" za nosečniške hlače... Js jih imam že od drugega meseca pa so mi zmer enako prav. Ko sm jih kupla me v pasu še nč ni blo, trebušček sm mela pa samo mal napet in so mi ble čist ulite. Zdej se pa elastika samo širi z mano vred. Glih v tem je fora teh hlač, ki se prodajajo zdej kaki dve leti. Tud nenoseča bi jih lahko nosila in potem celo nosečnost, sam najt morte prave user posted image . Men moje normalne hlače čez bušija niso nobene več prav user posted image .

Katina tud js mam koledarček od pomladi, pa sm ga žal izpolnila za samo trinajst tednov user posted image . Zdej sm si pa novega naročila in upam, da bo ta izpolnjen čist do maja user posted image .

Punce sm videla med vožnjo iz Zagorja, da smo sam na Notranjskem še zasneženi, drugje je kr skopnelo vse. Mi pa ko na Antarktiki user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
18.11.2007 19:06:13   
Kaja08
Dubr večer! No, včeraj sem bila na nuhalni in mi je G spremenil PDP, tako da sedaj nisem več junijčica, ampak majčica - 25.5.08. Baje, da se je vidu lulček, tako da pričakujemo user posted image . Sem se pa med junijčicami tako utaborila, da bom kar na dveh stolčkih sedela user posted image  - če me na tem forumu seveda sprejmete  lp

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?