Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 11:15:27
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Končno sem ta malga spat spravla,upam da bo spal vsaj 2h . Sem ti fovš . Jst sem našga 40 minut dajala spat - neuspešno, ker se mi je vmes 3krat poseral in sem ga 3krat previla . Zdej se pa igra ves zadovoljen... Bova čez 3/4 ure šla jovo na novo. Nej uživa ta cajt, ko tega ne ve . Aja, Meaa - pr nas je zdej tkole - al se gre na sprehod, al pa v avto pa se nekam pelje. V drugem primeru je oblečen avtu primerno in pol ne hodmo zunaj (razen mogoče kake pol urce - za tist čas pa je dovolj, če ima debele hlače in žabe pa zgoraj bundico). Kadar greva pa na sprehod pa štartava od doma in sva zunaj. Ja, poletje je blo fajn .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 11:17:21
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Še ena "zabavna tema" - kok pa mate letnega dopusta? Jst mam CELIH 22 dni ...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 11:19:38
|
|
|
|
Barči78
|
Kati, jest mam 23, k mam dva otroka
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 11:21:13
|
|
|
|
Barči78
|
ups, 24, delovna doba pa to, sm že stara.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 11:22:55
|
|
|
|
cv105
|
Maks spi drugo rundo ... noč fenomenalna ... jedel ob pol štirih al ob pol treh ... nevemveč ... pa od sedmih ... vstal smo pa ob devetih ... popoldne moram k dr in v laboratorij ... držte pesti ... počutje sicer v kur... Ne smemo pozabit, da starsa sta dva, ce mame ni 2 dni, se ne pomeni, da slabo skrbi za otroka in da zdaj otroku nekaj manjka. Mislim, da mama bolj trpi in da jo je otrok samo se bolj vesel, ko se vrne.. Iz vidika takozvane kariere je tudi veliko bolje oddelati dva otroka in pol naprej razmisljat in tak je tud moj plan. A nam za 2007 pripada celoten dopust??? Če ja, potem lahko računam, da grem 1 mesec pozneje v službo . -10 dni Zimska vreča za voziček - kaj delate tiste ki je nimate? ... jo vztrajno iščemo ... Zdej javim samo še to, da sem še živa. barči, pejt kuhat !!! Zdej javim samo še to, da sem še živa. skačica, kej več pa le napiš Full je lepo zunaj A pri vas je lepo, pri nas pa tko nekam zamegleno, ziiiima takisto pri nas ... ziiiiiiiiiiiiima ... brrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 11:27:14
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 ups, 24, delovna doba pa to, sm že stara. Na kok let dobiš 1 dan?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 11:28:11
|
|
|
|
Naomi
|
dan, spanckamo, pol gremo po darilo za mozicka kopitljacka k ma RD, pol mamo cofa cofa, pol razgrajanje in kmalu spanec...in tako bomo ubili se en dan ...drugace nic novega, Svit spet po starem spi- zgodnje spalne vaje so odsle- smo na stari stalnici +- 1 nocna malca gor al pa dol ...sluzba...jes se ne prtozujem, ker bom kljub filanju delovnih let lahko veliko z otrockom, 2,3 ...tko da ta tema je mal tezka zame...vsekakor pa bojo vsi otrocki zrasli v fajn fante in puncke kljub tem delovnikom...vsekakor pa, ce bi imela taksne ali drugacne moznosti, bi se verjetno odlocila za vec casa z otrokom...ja pac tak razmislanje...ce bi bla verjetno kje v sluzbi pod tujo taktirko se toliko bolj...tukaj smo si povsem razlicne...jes sem pac tip, ki dopuscam avtoriteto zgolj domacim- pa se tle se usekamo ...ma pa tut privat zadveva slabosti...da se ne zbudis vsak dan zihr, da delo bo...kukr pridt u pisarno k ves da se nima kej zrust...tko...ampak za 1x nam gre...in upam da tako ostane...Svit bo vesel k bo mel mami velik zravn, tko bo vesela mami in ker bosta oba vesela bo vesel tudi oci..in tako gre zgodba naprej...pa bomo kmal studiral al nej mu dam kluce od avta al ne ( spet bomo mel neprespane noci ) ...aj blo se kej perecega...ne ane...no dijouuuuuuuu see ya l8r alig8r
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 11:29:29
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 ups, 24, delovna doba pa to, sm že stara. Na kok let dobiš 1 dan? mislm da na 10, pol pa un maximum k mas 30 delovne al kako ze gre...sem pozabla..sem off of office
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 11:43:56
|
|
|
|
Barči78
|
Na kok let dobiš 1 dan? na 5
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 11:50:14
|
|
|
|
cv105
|
še neki na temo službe ... kolegica je rekla, da je konec porodniške in ločitev od otroka sprejela v trenutku, ko je pogruntala, da v vrtcu otroku dajo veliko tistega, česar mu sama ne bi mogla nuditi doma ... od družbe, spremembe okolja, učenje sprejemanja drugačnosti, prilagajanja, ... meni je to smiselna razlaga in upam, da bomo Maksu našli varstvo (javno ali zaebno), v katerem mu bo lepo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 12:13:00
|
|
|
|
erna14
|
hvala vsem za pike poke in lepe zelje.no midva sva sla po napotnico za nevrolosko in je rekla p.naj kar posljem pa mi pol nazaj posljejo napotnico z datumom,da se ne guzvam zdaj po lj. vprasanje:a se kateri kaj sanja kako zgledajo te preizkave no sicer men je p rekla da ni nujno da mu bodo kake preizkave delal,mogoce jim bo dovolj le opis da ovrzejo misel o kaksni epilepsiji glede na to da se vede cisto normalno in je drugace zdrav itd se vrnem.....
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 12:22:59
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Ekola. Otrok spi, kosilo se kuha, zdej grem pa kopalnico zdrgnit. Mogoče še skret, če bo cajt . A jedilniki so še aktualni? zajtrk: milupina mlečna kašica jabolko, korenček + una s piškotom, ker je prve zmanjkalo pa sem kr zmešala malica: 1/3 banane skupaj z mami kosilo: puran v omaki iz bučk in kisle smetane + neki od testenin (tamal seveda zmiksano) malica: verjetno vanilija puding večerja: ena mlečna kašica + mama joška Šibaaaaaaaam .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 12:26:31
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada A nam za 2007 pripada celoten dopust??? Če ja, potem lahko računam, da grem 1 mesec pozneje v službo . Pripada v celoti, samo od tega pa si 2 tedna že morala koristiti, v tekočem letu (za nas je bilo to pred porodniško). drugače ti ta 2 tedna propadeta. Kati - Mam pa tudi jaz 24 dni dopusto (1 otrok (za Žiga dobim drugo leto 1 dan več) in delovna doba) 1 dan dobiš pa na vsake 5 let IZVIRNO SPOROČILO: meaa Sezam - a če ima otrok vnete učke ne sme bit v vrtcu Ja, ker se to prenaša z dotikom. Mi je že P pri Žigu opozorila, da moramo pazit, da ne prenesemo še na koga (pravi da ponavadi dobijo še starši, ker mu otrok mimogrede prenese z rokami) Pri nas se je takrat k sreči OK izteklo. IZVIRNO SPOROČILO: cv105 kolegica je rekla, da je konec porodniške in ločitev od otroka sprejela v trenutku, ko je pogruntala, da v vrtcu otroku dajo veliko tistega, česar mu sama ne bi mogla nuditi doma ... od družbe, spremembe okolja, učenje sprejemanja drugačnosti, prilagajanja, ... S tem se tudi jaz strinjam.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 12:59:47
|
|
|
|
tinaaja
|
CV105- ful dobro napisano o vrtcu in upam, da se izkaze za zelo resnicno Dopust 2007 - 25 dni, 2008 - 27 dni Juhuhu.. imam pa se 14 dni letosnjega, torej skupaj 41 dni Erna, za preiskave vprasaj na forumu
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 13:01:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Čau punce! No, mi2 sva včeraj imela prvo obletnico poroke. Nič posebnega nisva mela, ampak smo bili cel dan skupaj in se cartali. Delo z otroci - z Juretom je vedno manj dela. Se že kakšno sekundo zamoti sam , ni več skoz po rokah ina na zizi, ki je čedalje manj aktualna. Tako da kaže, da se le ne bomo dojili do 18 leta. Spi kolkr tolk že - to pomeni, da se ne zbujamo na par minutk. Če imamo srečo spimo tudi po 4 ure skupaj. Spi že v svoji posteljici, kar je velik napredek. Prido papa GH. Če primerjam z začetnini 4 meseci, ko sem mislila, da bom pregorela... zamenjali noč in dan, mleko sem si črpala prve 3 tedne, ker ni hotel iz zize pit, da ne omenim potem navajanje na zizo... pa krčki do konec 4. meseca, pa bujenje na 5 minut,... služba - no, mi imamo štud. status do konec spetembra 2008, ampak mislim prej spackat diplomo, ker mi sam še to fali. Je pa res problem s tem šihtom - tudi zame. Ne morem začet nekej novo službo in pol it za par mesecev v porodniško. Pa še dobiti službo za nedoločen čas... Jah, čakam da zadaneva na super lotu, imava še ene 4 otrok in mami ostane doma, se ima luštno in si končno najde čas za njen hobi (risanje, oblikovanje). Tko, moram še kaj narediti, predno se zbudi Jure! Lupčka vsem vašim malim!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 13:10:40
|
|
|
|
erna14
|
thaiss-kdaj prides mea-jaz tud nimam vrece ubistvu imam sam neka kao prevleka kis e pripne ob strani ob vozicku,ce ravn piha,mislm da za toploto ravn ni.drugac mu pa oblecem zabice,stumfke in cevlje gor,tople hlace,bodi in bundo sal in rokavice in kapo in mislim da ga ne zebe. dajadada-nekje 13-15 ur spi vcasih tudi manj,kakor ima dan krompir-a je ze katera probala dat tamalmu prazen krompir.mi smo mel to vcer za kosilo doma in je full jedu pa kar z roko sm mu dajala sej ubistvu itak se mi zdi da ni nc hudga itak mal oljcka mal cebulce,vrjeten mu bom danes to nardila inposebaj dala na kroznik in mal meska pol se bova pa matrala tko mal po kosckih jest anja-joj sem se pa res nasmejala,tamal je tok dobr. tv-ziga rad gleda tv,sej ne da non stop gleda ampak vcasih k vid risanko se kar zazre v tv in se zraven smeje in gleda draja-joj lahko bi k men prsla jaz mam 27 stopinj v stanovanju sam v kratkih hlacah laufan po fletu gio-toplice.........hm kaj pa vem punce so hvalile snovik,men so moravske usec,nasi hodjo v zusterno v kp pravjo da je super za otroke,catez sam ce ni velke guzve....uglavnem full je variant kati-kaksen pudinga das to-vanilija....... ,a borovnice ste ze jedl pr vas ce ste a je blo kaj,al je cist kul tinaaja-hvala,bom
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 13:26:50
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Evo Bor se je takrat zbudu in mi pol nazaj zaspal na rokah in tako spal še kakšno uro in pol .mene je že fejst lulat,ampak za otroka vse . No pol smo pojedli,zdaj bi blo pa fino da grem po darilo za Elo,uff se mi ne da,ampak...za otroke vse . Glavobol mam pa tak da kr vijolčen vidim spet sinusi.Ne prime noben hudič . Pa nobena ni mojga jokavčka pohvalila,a vaši nikol ne jokajo .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 13:32:21
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Takle mamo pa pri nas doma zadnje čase . jaz sem cudno gledala - kako imate?? sem link spregledala.. ja, ja, dobri igralci ratujejo in izsiljevlaci, brina je tudpolna teh for
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 13:37:05
|
|
|
|
skačica
|
zdele bom pa probala mal več napisat. Izgleda da računalnik nekaj štrajka, ker je včer svak namontiral program za filme dol vlečt skratka- včer sem mislila, da bom zvečer kaj na RR, ker je moj šel na rekreacijo, ampak se je naša direktorca Iza odločila, da bo spala samo z joško v ustih . In danes tud misli, da bo samo tko spala, zdele sem jo eno uro uspavala, a zaspana da komaj gleda. Sem jo dala na trebuh ležat. služba- grem v službo za 6 ur, vsaj za kako leto, ker ne bi rada, da bi Izo samo uspavala, ker bi pozno prihajala domov. Mislim, da se bosta ti dve uri kar poznali Nisem tip ženske, ki bi si želela ustvariti ne vem kako kariero, zdej bom diplomirala, ampak mislim, da mi ta diploma ne bo prinesla kake boljše pozicije. Pa se ne sekiram, ker v službo hodim zato, da prinesem domov kokr tok lepo plačo. Na žalost. Je pa res, da bi se morda gnala naprej, če ne bi mož tok delal. On dela veliko in pol men ni treba Z Izo je meni zdej boljše kot na začetku. Ni spala, skot bi se nosila po rokah, zdej je pa prav fajn, se sama malo igra,...... edino danes je tečna kot muha. Skoz bi visela na zizi in se nosila. Svašta. Tud če skupaj sediva na tleh in ji sestavljam stolp, kar vame rine.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 13:43:20
|
|
|
|
skačica
|
evo pa je ratalo. Nadaljujem: Anja, kako znajo tile naši marčki že izsiljevat, kaj? Mene moja šipa, ko jo dojim in sem ji zdej enkrat malo bolj naglas rekla, da se to ne dela in se je tako zjokala, potolažil jo je pa lahko samo ati . Svašta. pikca- spraševala si kaj sem nabavila za Miklavža: Največja nečakinja si je želela enega ponija, takega kot ima njena prijateljica in pol sem ji kupila Baby born konjička in danes me mamica njena kliče, da točno tega hoče . Ta srednjih dvema sem kupila cunjice in lesene kocke za sestavljat v stolp. Izi pa en tak lušten žameten kompletek s kiklco in eno gosenico z žogicami od FP. Najmanjši Izak bo pa dobil ene kocke od FP in žabice. Aja, tud Iza bo dobila 3 delne žabice( žabice, kolenčniki in nogavičke- full fajn pride) erna- upam, da nič ni, oziroma verjamem, da nič ni in da tako reagira, ko je navdušen
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 13:49:25
|
|
|
|
skačica
|
čakam paket od škratka, te snugse pa vrečo za voziček v BC . Me je malo zaj.... in sem mislila, da ne bomo potrebovali zimskega pajaca še, ker bom imela vrečo za voz in še snugse, bundice pa itak imamo 3. No, zdej pa nič od tega, zato greva danes z mojim po kombinezon za malo. število otrok: Kok jih nameravate imeti? Jaz sem tud mislila, da bomo kmalu imeli še enega, ampak mislim zdej da ne. Vsaj kake 2 leti premora, sploh če se bomo selili. Včasih bi pa najraje imela samo Izo. Ma res ne vem. Moj bi imel 2, čeprav ko se pogovarjava nima nič proti, če rečem, da bi imeli samo enega. Se mi zdi, da se mu še fajn zdi Kaj pa vem, bomo videli kaj bo čas prinesel. Lahkko si že čez en mesec premislim. Zdej pa res grem dol, se vid, da sem imela že abstinenčno krizo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 13:53:30
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 kati-kaksen pudinga das to-vanilija....... ,a borovnice ste ze jedl pr vas ce ste a je blo kaj,al je cist kul Vanilija od Vindije. Un neugleden rumen lonček . Borovnic svežih še ne. Smo jih pa jedli v kašici jabolko borovnica (pa mogoče je še malina zraven ) - prebava je bla ok, sam dol mu pa ni preveč šlo. Ma tale sadje pr nas je bolj bogo. Naslednjič mu bom dala v muffin borovnico - bo ziher jedu .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 13:53:32
|
|
|
|
erna14
|
skacica-jaz bi imela 2,ampak se bojim poroda kot ,pa ceprav ni bilo tako hudo,no tako menijo drugi jaz sem mislna da huje ne more bit ampak...... .po eni strani se mi zdi da mam pa dovolj tega mojga soncka,ma saj ne vem no bi in nebi.ampak vem da bom
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 13:54:07
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Takle mamo pa pri nas doma zadnje čase . jaz sem cudno gledala - kako imate?? sem link spregledala.. ja, ja, dobri igralci ratujejo in izsiljevlaci, brina je tudpolna teh for Koji link?! Jst sem tud misla, da si se neki zmotla v postu
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.11.2007 14:04:16
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Aha, najdla . Nove zvezde vzhajajo . Jst bom neki podobenga zdele dožvela, k bom Žiga v kombinezon tlačla .
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.