|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.11.2007 20:12:49   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
B noce spat.. sem obupala z uspavanjem.. zdaj gre spet psa nadlegovat..  bogi pes,res...

kr naj Ajo nadleguje...bo ponoči spala.....kao........

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
19.11.2007 20:14:01   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Ljubljančanke, a bo ta teden padla kakšna kava? Me že 100 let ni blo na marčevskem meetingu...khm, nazadnje sem bila z obalkamiuser posted image .

jaz predlagam četrtekuser posted image

jaz pa vem zakajuser posted image user posted image

JOJ KE LEPI NOVI ŽIGA user posted image  user posted image  

grazie user posted image user posted image .

punce jaz mam dons za vecerjo prsut,mi ga zdele moj reze.nami

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
19.11.2007 20:14:32   
thaiss
prego prego!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
19.11.2007 20:15:24   
erna14

prego prego!!

a sm prov napisala.jaz tud tebe rada mela.nocko

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
19.11.2007 20:21:34   
draja
Večer!

Sem ugotovila, zakaj nismo spali ponoči. In ne nismo dobili prvega zobka.Kriva je bila špinača, ki jo jedla včerajuser posted image . Do zdaj jo je že večkrat jedla in sem že parkrat posumila, da je zaradi nje slabše spala, danes pa ni dvoma. Je kakala 4-krat in tele špinače sploh ni prebavila. Sem pol ugotovila, da smo jedli mlado špinačo in zgleda da ji je še manj sedla kot "običajna" špinača. Še mene je včeraj trebuh bolel, kaj ne bo Žive. Tako da danes pričakujem fantastično noč z max. 3-kratnim bujenjemuser posted image .

Dajadada težko zračunam kolk spimo na dan, ampak recimo tam nekje od 13-15 ur v povprečju, včasih več, včasih manj.

rumena koleraba a jo dajete? Jaz sem ji do zdaj zeleno, pa me je danes branjevka prepričala, da je rumena boljša za ta mičkene, ker ne napenjauser posted image . bomo sprobal en dan pa da vidimo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
19.11.2007 20:23:59   
draja
Erna bravo za nov avatar!!!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
19.11.2007 20:33:00   
malecka_mateja
ojla!

mi smo tudi kupili prve čevljčke!user posted image user posted image user posted image in ne cicibank ker so ful težke!smo vzeli geox ker so ful lažji in smo ful zadovoljni!smo dali 55 evrov ampak nič za to !sam da punca lahko hodi v njih!

user posted image

user posted image

so pa takšni!kopirano iz februark!

evo to je še od naju!lepo bodite!papa

aja čevlji so bili nuja ker naša je 3-4 dneva na nogah splohnoče več sedet!in sedaj je lepo stabilna in ne stopi na prstke!sicer je lepo hodla z celo nogico pa vseeno!sej imela jih za za zunaj!v stanovanju je tako v coptkih ala robezz

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
19.11.2007 21:12:59   
Pikca
čer,

uf, težek dan... Živi je vročina padla, ni pa še zdrava, kar pomeni tečnobo na kubik... tamal pa smrkauser posted image . jutri grem z Jernejčkom k alergologu, upam, da ne bo zbolel in da končno to opravimo.

erna, lepa je nova slikca

rumena koleraba a jo dajete?
ja jaz mu dajem samo rumeno. jo kar ok prenaša, prav hudo ga ne napenja. za špinačo mi je pa patronažna rekla, da je lahko alergenauser posted image

u, vidim, da že čevlje kupujete... mi bomo kar od Žive čeveljčke ponucali, zgleda, da bo številka ok, ko bo shodil, bo pa svoje dobil.

družina&kariera...po mojem se da, ni pa lahko... poznam uspešne in manj uspešne primere... je pa res, kar pravi Kati, tudi, če nimaš ne vem kakšne pozicije, se pričakuje, da delaš čez četrto (se pravi, da tamalega ne vidiš do petih) oz. da opraviš svoje delo, pa četudi doma (seveda ravno takrat, ko si prineseš nujno delo domov, mulc noče spat...)
Saj otrok se vsega navadi, naša Živa je bila čisto zadovoljna pri babici, ampak proti večeru,ko bi človek rad z malim preživljal "kvalitetni čas", je otrok dostikrat utrujen, tečen in nič kaj pripravljen na sodelovanje.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
19.11.2007 21:20:07   
cv105
ojlala
no, dan prehitro minil ... atija sva imela doma in Maksu ful dogaja user posted image  ... mene je včasih že sit imam občutek ... danes pa sta z atijem norela 100/uro ... potem smo šli še na sprehod in k pradedku in prababici ...

jaz sem šla vmes še k dr ... rekla, da nimam angine, da je verjetno viroza, ki sem jo pobrala od Maksa in da antibiotike pa le naj pojem do konca user posted image  ... kr neki

ju3 dopoldne morava peljat maminega psa na sprehod ... me je kar strah te expedicije, ker Aika nikakor ne uboga, ko je Maks zraven ... je ljubosumna nanj ampka ne napadalna ... samo ignorira user posted image

a mogoče katera ve, kako je z dopustom na izobrazbo ... na V. stopnjo sem ga imela 2 dni, kaj pa sedaj na VII. ?  ... kalkuliram kako in kaj in predvsem KDAJ bomo februarja ...

Maks zaspal, ati takisto ...

jaz opet pomila tla po bajti ... pospravila špajz ... ker bomo s5 mel hojladrijo mesarijo ... mater, če pri nas ne bodo snemal kmetije 2 nič ne rečem ... ma, vam niti ne bom opisovala kako in kaj, ker se mi že zdaj gravža vse skupaj ... pa, če bi vsaj jedla to klinuser posted image  meso ...

no, bodte fajn in pridno spat user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
19.11.2007 21:26:58   
cv105
joj, en vic vam bom nalimala ... saj ne boste hude, a ne? ...

Zelo neatraktivna debela ženska, grobih obraznih potez, povrhu pa še neprijazna,
pride v nakupovalni center s svojima sinovoma, na katera neprestano kriči in ju
komandira.
Portir na vratih jo pozdravi:"Dobro jutro gospa, imate čudovita otroka. Ali sta
dvojčka?"
Takrat ženska neha kričat na otroka, dvigne nos in odgovori: "Seveda nista,
starejši ima 9 in mlajši 7 let. Zakaj misliš da sta dvojčka? Ali sta videti
ista, bedak?"
"Ne, nikakor." odgovori portir."Samo ne morem verjeti, da vas je nekdo nategnil
dvakrat."

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
19.11.2007 21:31:58   
thaiss
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
19.11.2007 21:38:53   
Dajadada
A gledate prenos - zaupnica vladi...nakladanje, nakladanje že par uruser posted image . Janša-krnekiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
19.11.2007 22:04:48   
Žabika
Evo še mene na hitro!

dopust: vidim, da imam kar luksus; leta 2006 30 dni, 2007 pa 28 (ker ne delam sobot), pa še vsaka sobota ki jo delamo, so ali nadure, ali frej dan. Tako da se dopusta res nabere, ker smo delale cca eno soboto na šest sobot. Ponavadi smo imele ta mlade kar težave kako ga porabit, zdej pa verjetno teh težav ne bo.

borovnice: jaz jih dajem, rada jih ima, s prebavo pa potem ni težav.

Sej ne vem, kaj vse ste še govorile; veliko o karieri, pa družinskem življenju. Moje mnenje: vsaka po svoje! Tako kot najbolj paše njej in ljudem okoli nje. Poznam pa tudi jaz kar nekaj primerov, noro zaposlenih staršev, pa so otroci zelo ok. Poznam pa tudi dosti bolj žalostne zgodbe. Pa tudi tukaj velja, da imajo vsake oči svojega malarja.

Vsem bolančkanim koš pikapok!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
19.11.2007 22:15:03   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

A gledate prenos - zaupnica vladi...nakladanje, nakladanje že par uruser posted image . Janša-krnekiuser posted image user posted image user posted image

jao meni kr neki bluzijo.... celo za visoko rodnost so oni zaslužni user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
19.11.2007 22:22:30   
thaiss
koleraba- še nikoli probali, kako jo pripravite???

draja a sam na tri bujenja se nadaš user posted image user posted image

naša papica:
  • jogurt Maja banana
  • polenta z golažom od zajčka+mesek ....mmmnnnjjjjjjjjaaaamiiii
  • kaša- jabolka,hruška,skuta
  • rižolino s cimetom

tako je Matia zgledal po kosilu:
user posted image    user posted image

pa še nekaj novih fotk:
user posted image   user posted image
user posted image
user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
19.11.2007 22:44:01   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
a mogoče katera ve, kako je z dopustom na izobrazbo ...

Dodatek na izobrazbo ni več obvezen. Minimalac 20 dni in to je to. Vse kar je več, je dobra volja delodajalca. Je pa obvezen 1 dan na otroka.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
19.11.2007 22:44:50   
cv105
thaiss ... cuker od vašga fanta user posted image  ... a ima slučajno Okaidi srajčko ... ker ima naš Maks na moč podobno user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
19.11.2007 22:47:10   
K_a_t_i

koleraba- še nikoli probali, kako jo pripravite???

Narežeš in vržeš v zelenjavno juho. Pa seveda prej odstraniš zunanji del. Jaz dam kolerabe bolj za vzorec.

Luštkan Matia. A zdej se že stegne po kakšno igračko, al še vedno mamo žica? user posted image

Rižolino s cimetom - a to se že tak kupi, al ti potreseš po navadnem rižolinu user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
19.11.2007 22:47:20   
cv105
a mogoče katera ve, kako je z dopustom na izobrazbo ...
Dodatek na izobrazbo ni več obvezen. Minimalac 20 dni in to je to. Vse kar je več, je dobra volja delodajalca. Je pa obvezen 1 dan na otroka.

ti, pol moram pa jutri preventivno v kadrovsko poklicat in malo povprašat ... kakšen dan bi mi pa pasal ... ne rečem, da ne ... user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
19.11.2007 22:49:02   
cv105
Jaz dam kolerabe bolj za vzorec.

tudi jaz ... bojda napenja ... je pa zdaj dva dni prdel ko velik po koruzi ... pa 2x/dan kakal, kar prej ni bila praksa ... user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
19.11.2007 22:50:26   
thaiss
hvalauser posted image

a ima slučajno Okaidi srajčko ... ker ima naš Maks na moč podobno user posted image

srajčko in hlačeuser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
19.11.2007 22:51:45   
K_a_t_i
Aja, CV105, razen, če delaš kje, kjer imate količnike - potem ne vem kako je. Lahko tudi, da imate kako svojo kolektivno pogodbo. Mi delamo po splošni pogodbi za gospodarske družbe (no, po njej jemljemo vse, kar ni tok dobro - nadur pa noben ne šteje, so samoumevne, se jih ne da koristit in niso plačane user posted image ).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
19.11.2007 22:52:19   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Luštkan Matia. A zdej se že stegne po kakšno igračko, al še vedno mamo žica? user posted image

Rižolino s cimetom - a to se že tak kupi, al ti potreseš po navadnem rižolinu user posted image

stegne se sam silom prilike user posted image  user posted image  še najraje žica, pa ne samo mamo, vsakega ki je v điruuser posted image
Rižolino in not potreseš mal cimeta...simpluser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
19.11.2007 22:53:34   
K_a_t_i
Kok pa mate Okaidi cifre? Ker našmu čmrlju je majčka za 18m kt en bodi. Kr mal preveč prtisnjena za moje pojme. Dolga pa dost...

O, groza... Si zamislete kazga Američana k bi rad prebral ČMRLJ user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 22:57:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.