|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.11.2007 9:40:40   
draja
Punce hvala za povabila. Malo manjka, da bi res sprejela, ker pri nas cel dan ne bodo nič kurili, ker je prišlo do neke okvare. šibava z Živo k mami, ko se Živa zbudi in napapca.

Erna tisoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju. Boš videla, da bo vse ok, je pa fajn, da izključijo možnost epilepsije. Mislim na vaju, Živa pa pošilja slinaste poljubčke Žigcu!

Thaiss super za prespano noč in zdrave ledvičke!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
19.11.2007 9:43:15   
sezam
Gio - user posted image  faca mala

TV - če me spomin ne vara, sem nekje zasledila, da ni dobro do 1,5 leta user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
A se lahko pridem k kateri pogret?

ti kr ulet, igrace so ze na tleh, kavo pristavim, sam rizev mlek prines

Jaz mam pa še nekaj sojinega na zalogi, tako da kar, .... Pa še vidla boš, kako je imet 2 user posted image user posted image   Pa še spoznali bi se končno user posted image

Ano imam doma - smo šli zjutraj v vrtec, pa so me kmalu klicali, da ima vnete učke (jaz pa zjutraj še nič opazla) user posted image

Naša noč - 1x hranjenje in malo trajalo, da je nazaj zaspal. Nato se zbudil malo čez 7 in pojedel, ter spal do zdele user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 19.11.2007 9:44:33 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
19.11.2007 9:55:03   
Sibil_
Dan!

Tinaaja-kariera (s tem mislim res kariera, potovanja, sestanki...) z majhnim otrokom po moje NE MORE furat.Ker oboje kvalitetno furat ne gre.Tudi če imaš dve uri kvalitetnega časa na dan z otrokom to ni to.In pri karieri kaj več niti ne ostane.To pa za otroka ni dovolj-no vsaj po mojih izkušnjah.Seveda govorim za majhne otroke, recimo do šole.Tako da jaz osebno se do vstopa otroka v šolo neke velike kariere itak ne bi šla, bom pa verjetno kaj poskusila na svoje delat, še premišljujem kaj.Recimo moja teta in stric sta bila zdravnika in otrok nista imela, ker za njih ne bi imela časa.PA nista bila neka primarija ali zelo znana zdravnika, ampak je bil urnik takšen da ne bi furalo.Tako da to mora človek sam pri sebi razćistit kakšen karakter je in se odločit kaj mu več pomeni-potem pa že narediš da je tebi ok.user posted image

Thaiss-super da si boljše, pa naj se bolečine ne vrnejo...user posted image

Pocka-če boš šla spet na porodniško-te lahko menjam na delovnem mestu?A?Dej nooo....user posted image

Aja-katero umetno mleko kaj dajete vašim sončkom?Sem opazila da bi ga Lukas pil, pa moram nekaj nabavit.Grem pa v Mullerja verjetno.Torej katero?In koliko se tega sploh da?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
19.11.2007 10:17:54   
Barči78
A lohk na hitro pozdravim, ker danes je šel moj bejbi že drugič nazaj spat user posted image , u kolk je priden.

Tinaaja - tudi sama nisem vedela kako naj se odločim, služba ali še en otrok. Pol sem si pa takole rekla, sigurno sem si želela dva otroka, pa še vedno lažje, da ju imaš skupaj, ker čez 5 let se boš verjetno še težje odločila, ali pa se mogoče sploh ne boš. Men je blo tud grozno priti s porodniške v službo, iti direkt do direktorja in mu rečt, da bom delala samo 4 mesece, potem pa grem ponovno na porodniško. Na moje veliko presenečenje, je bil vesel zame, pač punca, ki me je nadomeščala, me nadomešča še danes, mene so dali na drugo delovno mesto, in tako se mi sedaj izteka že druga porodniška. Imam pa dva zlata sončka, ki ju ne zamenjam za nič na svetu.
Čas res hitro teče, eno leto hitro mine. Otroci res gredo po svoje, samo tako hitro pa spet ne, ravno ko so tako majhni, nas najbolj potrebujejo.
Trenutno sem zaposlena v službi, kjer je moj delovni čas od 7h - 15h, od pon. do petka, pa oddaljenost službe od doma je 10 minut. Pa mi moj pravi, da naj iščem drugo službo (oba sva zaposlena v isti), pa sem človek, ki bi rada napredovala, daleč od tega da sem polovičar, samo ta trenutek, mi veliko več pomeni to, da pridem 15.15 iz službe, in stisnem h sebi moja dva sončka. Sigurno bo pa prišel čas, ko bom razmišljala drugače.

Erna -  upam, da bo vse v redu z Žigecem

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
19.11.2007 10:19:03   
tinaaja
Tinaaja-kariera (s tem mislim res kariera, potovanja, sestanki...) z majhnim otrokom po moje NE MORE furat.Ker oboje kvalitetno furat ne gre.

No po moje SE DA. Ker poznam kar nekaj ljudi, ki imajo dobro kariero, potujejo, sestankujejo in SO DOBRI STARSI... Se pac gibam v krogu ljudi, ki folgajo oboje in ja z majhnimi in tudi vec otroci. Kot sem pa ze napisala, vcasih je treba ornk garat in se odpovedovat... Ne smemo pozabit, da starsa sta dva, ce mame ni 2 dni, se ne pomeni, da slabo skrbi za otroka in da zdaj otroku nekaj manjka. Mislim, da mama bolj trpi in da jo je otrok samo se bolj vesel, ko se vrne.. In spet - govorim o tem, kar gledam tudi v svoji ozji druzini, ne samo teorijo.. Ampak ti le bodi doma, ker pac zadeve vidis tako in je prav da delas, tako kot cutis! user posted image  

.... ker ce ne mores dobro furat kariere in otroka, pol bomo zgleda mamice ala Kati, Draja, jaz ornk popusile vsaj na eni od teh dveh zadev...  Ampak mislim, da smo vse tok mocne in sposobne, da bomo popedenale sluzbe in se ornk posvecale svojim otrokom, da jim cisto nic ne bo falilo user posted image Ker smo dobre mame in ker smo zato sposobne gore premikat! Pa tud ce bo kdaj treba ponoc delat ...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
19.11.2007 10:20:23   
Dajadada
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mal v zaostanku z branjemuser posted image .

Nejc bi samo še stal in stal. Povzpenja se na vse, kar se mu zdi priročno. Pride do mojih nog in se prime za hlače, se poprijema in tako povleče navzgor in potem je ful zadovoljen in kar vriska od veselja.
Spal pa ne bi in ne bi, vsaj čez dan ne.
Koliko ur vam spijo dnevno? Pri nas je povprečje nekje 12-13 ur, pa se mi zdi da mu še kakšna urica ne bi škodila. Ampak kaj ko ga ne morem uspavatiuser posted image . Zaspi edino v avtu za tistih par minut kolikor se voziva, daljših relacij itak ne delava, zaspi v vozičku, ampak spet samo kratek čas, največ 45 min. Ponavadi spi od 20.00 do 6.30 in potem še čez nekaj časa drugo rundo 1,5 ur. Danes je še to preskočiluser posted image .  

A nam za 2007 pripada celoten dopust??? Če ja, potem lahko računam, da grem 1 mesec pozneje v službouser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
19.11.2007 10:20:37   
K_a_t_i
Jutro!
Noč klasična. Spali od 20:30 do 8:30, ob 4h smo se hranili.

Erna, držim pesti!
Draja, tudi h nam komot prideta. Mamo tud bučke, če rabi Živa kosilo user posted image .
Thaiss, super, da si boljš.

Še tole, pol se pa šibam igrat user posted image :
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Tudi če imaš dve uri kvalitetnega časa na dan z otrokom to ni to.

Kolk pa je služb pri katerih se lahko več kot 2 uri ukvarjaš z otrokom user posted image  Pri nas ti ni treba nobene kariere delat, delovnik od 9h do 17h je dost, da si v najboljšem primeru doma ob 17:30. Ob 19h pa itak otroke že spat spravljaš. A potem smo vse te mame čist neodgovorne, ker mamo otroke?

Dajadada, ja, celoten dopust. Naš spi cca. 13-14 ur dnevno.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 10:21:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2883
19.11.2007 10:23:57   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Zimska vreča za voziček - kaj delate tiste ki je nimate? Jaz je njiker ne dobim, ker imam star model vozička, ki ga ne delajo več, pa nobena druga ne paše gor. Vse dekice nič ne pomagajo, mali je popolnoma leden ko prideva s sprehoda. V kombinezon se mi ga pa ne da tlačit, ker ga moram v avtu slečt (drugače ga ne morem pripet v sedež).

žabe in kombinezon čez. ni druge

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
19.11.2007 10:24:39   
Barči78
Ne smemo pozabit, da starsa sta dva, ce mame ni 2 dni, se ne pomeni, da slabo skrbi za otroka in da zdaj otroku nekaj manjka. Mislim, da mama bolj trpi in da jo je otrok samo se bolj vesel, ko se vrne..

Tle se pa strinjam, če lahko očka popedena, naj kar, ker je kar kriza, če se otrok preveč naveže na mamico in je pomojem res fajn, če včasih za kakšen dan fališ user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
19.11.2007 10:25:22   
A-N-J-A
Takle mamo pa pri nas doma zadnje časeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2886
19.11.2007 10:26:03   
Barči78
Sibil - mi imamo pa Milumil 3, z okusom vanilije, edin med mleki, ki ga naš pije. Kupiš ga pa tudi v Műllerju.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
19.11.2007 10:27:57   
tinaaja
Barci, jaz ziher ne mislim velik odlasat z novo nosecnostjo.. morda par mesecev na racun sluzbe, tok da bi bila eno leto v pisarni, ce bi prisla nazaj na prejsnjo pozicijo .. ni pa nujno. Pri meni je zdaj bila fora ta, da bi lahko dobila lazje delovno mesto, pa sem bila prepozna user posted image Je pa tudi razlika, kako delas (vsaj pri nas) - a gres zjutraj na kavo, pa cez dan se 2x in pol res ne mores ob 4 domov, ali pa delas cel dan z odmorom za kosilo - tko sem jaz delala. ker mi tudi prevec pomeni popoldnaski cas user posted image   Je nekaj nabolj obicajnega v nasi frmi, da se dela do 6, 7... Sploh na regijskih pozicijah, kjer delas z US...
Iz vidika takozvane kariere je tudi veliko bolje oddelati dva otroka in pol naprej razmisljat in tak je tud moj plan. Ce bo pa kdaj tretji, bomo pa pol vidli user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
19.11.2007 10:30:04   
Barči78
Delovni čas - ja res je tko kot pravi Kati, največkrat je tako, da si v službi do 17h, jaz bi najbrž iz Lj. prišla še kasneje, ker bi zgubila ogromno na vožnji, ob 18.30 pa pripravljam otroke za spat. Da ne govorim o Žanu, ki takrat že na eno oko miži, Neja pa okrog pada. Pa še verjetno moraš kaj skuhat, pa nisi z otroci nič, ravno zato jaz pravim, da bom najbrž počakala še kakšno leto, ker se mi zdi ta čas najlepši z otrokom. 

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
19.11.2007 10:31:56   
Sibil_
Tinaaja-itak da vsaka dela po svoje.In vsaka ima svoje mnenje-in dobro je tako.user posted image

KAti-dve uri časa mamice, ki v službi dela ker mora (beri se ne napreza glih 150%) je drugače kot dve uri mamice, ki je delala do dveh ponoči, ob sedmih zjutraj šla v službo in tam dajala od sebe 150%.Verjemi, da je razlika.

Ampak priznam-Tinaaja če ti bo uspelo oboje furat ok, te občudujem in po malem zavidam.In jaz osebno priznam tudi, da bi o otrocih premislila,če bi imela dobro službo z možnostjo kariere kot se zagre.No, skoraj sigurno bi ostala samo pri enem.user posted image

A mleko že moram kupit 3-ko?Hmm, kolk pa stane Hipp3-tko za info?

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2890
19.11.2007 10:32:59   
tinaaja
A nam za 2007 pripada celoten dopust??? Če ja, potem lahko računam, da grem 1 mesec pozneje v službo

minus 10 dni,ki si ga morala porabit v 2007.. ja drugace cel.

Sem te ze pogresala Dajadada user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
19.11.2007 10:33:50   
skačica
2x sem napisala cel roman in 2x me je vrglo venuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej javim samo še to, da sem še živa.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
19.11.2007 10:35:19   
Barči78
Dopust - jaz sem ves dopust za leto 2007 porabila že pred nastopom porodniške.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
19.11.2007 10:36:07   
tinaaja
Ampak priznam-Tinaaja če ti bo uspelo oboje furat ok, te občudujem in po malem zavidam.In jaz osebno priznam tudi, da bi o otrocih premislila,če bi imela dobro službo z možnostjo kariere kot se zagre.No, skoraj sigurno bi ostala samo pri enem.

ja imam dobro sluzbo, opcije napredovanja,.. ampak nikoli ne bi ostala zaradi sluzbe ali kariere samo pri enem otroku ... kak mesec zamika, pa ajd pol leta, ampak celga otroka pa ne bi odpisala...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
19.11.2007 10:36:25   
Barči78
Zdej javim samo še to, da sem še živa.

user posted image user posted image , poznam tole, k te ven vrže, no je pa lepo, da si še živa.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
19.11.2007 10:47:54   
tinaaja
KAti-dve uri časa mamice, ki v službi dela ker mora (beri se ne napreza glih 150%) je drugače kot dve uri mamice, ki je delala do dveh ponoči, ob sedmih zjutraj šla v službo in tam dajala od sebe 150%.Verjemi, da je razlika.

ja ornk razlika je, ce delas ker moras, ali delas ker hoces in uzivas v tem.. ker eno delo te izcrpuje, drugo pa napolni z energijo, ker nekaj dosezes... ne vem, morda se nisi imela sluzbe, v kateri bi uzivala, dosegala dobre reziultate - no ne vem, ampak glde na to, kaj pises ... ma se mi res ne da razpredat o tem.. jaz sem vesela, da imam sluzbo, ki je sigurna in kjer uzivam.. v vsaki pa je dan danes treba ornk delat...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
19.11.2007 10:56:03   
Barči78
Men je pa dolgcajt, dejte me spodit kuhat. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
19.11.2007 10:56:49   
Sibil_
Tinaaja-imaš prav, še nisem imela službe v kateri bi uživala.Vem pa, kako je ko delaš, in to je meni dovolj.Ker namreč vem tudi, kaj zahteva otrok do tretjega leta vsaj-in če si v karieri potem ga ne vzgajaš ti (žalostno je, da tudi običajne mamice z normalnimi službami imjao take urnike, da ima otrok bolj malo od njih) ampak kdo drug.In tu je še problem vrtca in bolniških, ki sigurno so.user posted image

No, dost o tem, vsak po svoje.user posted image

Full je lepo zunaj jaz pa ne morem na sprehod ker ima Lukas vneto učko.Damn, sem jezna.ah ja, grem mal pospravit še...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
19.11.2007 11:00:30   
Barči78
Full je lepo zunaj

A pri vas je lepo, pri nas pa tko nekam zamegleno, ziiiima

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
19.11.2007 11:05:44   
A-N-J-A
Končno sem ta malga spat spravla,upam da bo spal vsaj 2huser posted image .Zdaj se bo zihr takoj zbudu,evo že kašlajuser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.