skačica
|
zdele bom pa probala mal več napisat. Izgleda da računalnik nekaj štrajka, ker je včer svak namontiral program za filme dol vlečt skratka- včer sem mislila, da bom zvečer kaj na RR, ker je moj šel na rekreacijo, ampak se je naša direktorca Iza odločila, da bo spala samo z joško v ustih . In danes tud misli, da bo samo tko spala, zdele sem jo eno uro uspavala, a zaspana da komaj gleda. Sem jo dala na trebuh ležat. služba- grem v službo za 6 ur, vsaj za kako leto, ker ne bi rada, da bi Izo samo uspavala, ker bi pozno prihajala domov. Mislim, da se bosta ti dve uri kar poznali Nisem tip ženske, ki bi si želela ustvariti ne vem kako kariero, zdej bom diplomirala, ampak mislim, da mi ta diploma ne bo prinesla kake boljše pozicije. Pa se ne sekiram, ker v službo hodim zato, da prinesem domov kokr tok lepo plačo. Na žalost. Je pa res, da bi se morda gnala naprej, če ne bi mož tok delal. On dela veliko in pol men ni treba Z Izo je meni zdej boljše kot na začetku. Ni spala, skot bi se nosila po rokah, zdej je pa prav fajn, se sama malo igra,...... edino danes je tečna kot muha. Skoz bi visela na zizi in se nosila. Svašta. Tud če skupaj sediva na tleh in ji sestavljam stolp, kar vame rine.
|