|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
19.11.2007 12:06:47   
Raho
Ej, imam eno vprašanje!

A vam tudi grejo na živce take, ki se delajo pametne pa nimajo pojma?

Jaz sem postala v tej nosečnosti malce nestrpna do takih.
Dalje bom napisala raje NO COMMENT.

V glavnem - v tej nosečnosti imam potrpljenje do butastih vprašanj na nuli. NE vem, zakajuser posted image

< Sporočilo je popravil Raho -- 19.11.2007 12:12:14 >

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
19.11.2007 12:08:37   
lana38
Magi*, pokliči k os. zdravniku, če imajo tam že odločbo. Se mi zdi, da je enkrat ena napisala, da ona ni dobila odločbe za bolniško. Pri os. zdravniku pa so imeli svoj izvod.

ElaM in tudi druge, ki ste blizu Kranja doma, a lahko napišete kako se pride do pokritega olimpijskega bazena v Kranju. Blaž ima v soboto tam tekmovanje, mi pa še nikoli nismo bili v Kranju, kaj šele, da bi kar tako našli bazen. No, jaz bom doma. Gresta sama z atijem, ampak vseeno je fajn, da vsaj malo vesta, kje morata iti. Prišla bosta pa po avtocesti, razen če boste rekle, da je bolje, da gresta drugje.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
19.11.2007 12:09:15   
loncica
ElaM, saj bo ok. Pa tudi če bi ti slučajno sprožili popadke, boš takrat že polnih 37t. Ampak, jaz mislim, da se to bolj redko zgodi.

Mene je pa kr strah jutrišnjega pregleda. Kaj, če mi G reče, da sem že ful odprta, naj grem kar v P? pomojem bom kar skup padla, saj moja razumska in čustvena plat še vedno nista na isti valovni dolžiniuser posted image .

Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
19.11.2007 12:13:09   
lorch
Haha! tisto glede elegantnih oblačil sem pa jaz tudi prebrala, se od srca nasmejala in rajši šla naprej. Sem dobila občutek da je hotela povedat da ona je ženska s kariero. Za razliko od nas, ki imamo službo za hobi in iz lenobe doma ležimo v bolniškiuser posted image . Mogoče nimam prav, ampak jaz sem dobila tak vtis.

Drugače pa: JA! Meni se je vžigalna vrvica močno skrajšala v nosečnosti. Sem postala kar malo tečna.user posted image   Pa včasih se mi zdi da sem preveč pametna, da bi bilo bolje če bi držala jezik parkiran za zobmi.user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
19.11.2007 12:16:59   
Raho
Joj, lorch, še sreča, da je samo comp. Mi ni nikakor jasno, kako lahko nekdo daje vse druge nosečnice tako v nulo. Meni je napisala, ko sem ji odgovorila, ker nisem mogla biti tiho, da je OK enako šlampariji.

user posted image  Potem sem pa šlampasta. Šlampasta direktoricauser posted image

Evo - za konec: 23. dobimo še nadzor iz IC. Ma sem srečna... Tako, da moram vsa pravila o izpitih še enkrat prešstudirat, da ne bomo, kje mimo tresnile.  Ali pa tam pred nadzorom zijale v tista pravila in se konzultirale.

Kaj za user posted image  si bom pa oblekla? Samo še ena obleka mi je ostalauser posted image . Butasto vprašanje, ne?

< Sporočilo je popravil Raho -- 19.11.2007 12:22:05 >

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
19.11.2007 12:23:53   
ElaM
Lana38, jaz nisem iz Kr, saj točno vem, kje je bazen, samo usmerjat je pa full težko.
Ti prilagam kar zemljevid http://zemljevid.najdi.si/search.jsp?q=bazen+kranj&tab=maps, bo jima verjetno še najbolj koristil.

Ja, jaz sem tudi brala to cvetko polno samo sebe, predvsem njena tema o "sofisticiranih" imenih mi je pogrela kri. O garderobi pa nisem brala, ja je pa Mura res znana, da šiva za nosečke, tako da je res čudno, da tam ni nič našla..user posted image

:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
19.11.2007 12:27:04   
Raho
Ja, tista je tudi bila močna, ElaM. Tam sem pa mislila, da se bom polu... od smeha. Še posebej, ko sem prebrala seznam imen. Sicer pa - ena znanka je dala otroku, ker ji je numerologinja izračunala, da je to najbolj ugodno, ime Marcellinouser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
19.11.2007 12:28:52   
lorch
Pa ne da se sekiraš zaradi take ki se ima za bolj pametno kot jeuser posted image .
Saj je očitno pokazala, da nima pojma o čem govori, ker imeti okus  in misliti da ga imaš, sta dve zelo različni stvari.Oz. vedeti o čem govoriš in misliti da veš prav tako.
Ker če bi bilo tako da se v Sloveniji ne da dobit nič uporabnega za nosečnice z okusom, ki ne kaj dajo nase (vsaj tako sem jaz to razumela), potem nobena ženska v tej državi nebi imela nosečniških cot iz trgovine. In nobena poslovna ženska ne bi mogla noseča opravljat svojega dela, pa jih jaz poznam kar nekaj, ki ga. In so poleg tega zelo urejene.
Samo skombinirat je treba znat, pa malo se potrudit, ko iščeš. Sej v končni fazi ne bo umrla, če v času nosečnosti nebo nosila ravno Murinih kostimov.

Obleka NE naredi človeka!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
19.11.2007 12:33:49   
lorch
Uh tale z imeni mi je pa ušla!
Pa mi je dovolj da sem brala ooblačilih, ker sem si mnenje o njej že s to temo ustvarila.
Ampak Raho dobro premisli kaj boš oblekla, Najbolje da pokličeš v Muro pa jim razložiš, da je dovolj te "šlamparije"! Naj ti zašijejo kak kostim, saj ne moreš taka po svetu hodit!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
19.11.2007 12:38:30   
želva
Kok ste pridne, moram spet ful brat!Elam in Lončica držim pesti, da počakata na december.
Pri nas pa vse diši, ker pečem piškote in sicer v upanju, da jih bom lohk postregla, ko bodo prišli user posted image  gledat.Če bodo do takrat zdržali user posted image , ker so user posted image .
Pr nas pa dons psu dogaja. zjutraj gre in vrže tenis žogco v WCuser posted image , pol vrže potleh kitaro od user posted image  in men telefon z mize. Pa vse piškote mi hoče pojest.
Sem pa tud jest dost bl nepotrpežljiva odkar sem user posted image , predvsem tašča mi doskrat stop na rep, pa čeprav sam dobr hoče.
Pridem zadnjič k njim, se vsedem na kavč in ona: Dej noge gor na mizo, boš vidla kok je fajn. Ja fak, a zdej pa še sedet ne znam večuser posted image .
Šibam dat pioškote iz pečice.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
19.11.2007 12:40:05   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ja, tista je tudi bila močna, ElaM. Tam sem pa mislila, da se bom polu... od smeha. Še posebej, ko sem prebrala seznam imen. Sicer pa - ena znanka je dala otroku, ker ji je numerologinja izračunala, da je to najbolj ugodno, ime Marcellinouser posted image

Ja, tud jaz, ja.user posted image
Saj res, a ste kaj gledali na numerologijo, ko ste izbirali imena?
Midva nisva, meni je glavno, da mi je ime všečno z ostalim se pa niti nisem obremenjevala.
Marcelino, hmmm, a mogoče malo preveč risanke gleda? Sem mnenja, da nobena skrajnost ni dobra.

:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
19.11.2007 12:44:37   
lorch
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Saj res, a ste kaj gledali na numerologijo, ko ste izbirali imena?
Midva nisva, meni je glavno, da mi je ime všečno z ostalim se pa niti nisem obremenjevala.
Marcelino, hmmm, a mogoče malo preveč risanke gleda? Sem mnenja, da nobena skrajnost ni dobra.

Se strinjam! Če bi gledala še na numerolohijo, se pa lahko kar pobijeva. Že dovolj težav je bilo, da sva našla takega ki je obema všeč. Samo to je važno, Da se oba straša strinjava z imenom! Vsaj tako je moje mnenje.
No, zdaj so me pa še iz BC klicali, da so dobili previjalno podlogo, ki sem jo naročila, bom zgleda res morala v trgovino, čeprav mi sploh ni za it ven ko je malo mrrrrrzloooo!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
19.11.2007 12:47:22   
hokejistka
Dokončala sem seminarsko nalogo user posted image . V 2 mesecih sem uspela napacat 40 strani. Še dve seminarski in en izpit do konca user posted image .

Moj trebuh je za moje pojme ogromen, čeprav se lahko proti nekaterim vašim le skrije- imam 98-99 obsega, ampak jaz vseeno ne navlečem nič nase. V stanovanju zato naokoli skačem v eni in edini nosečniški trenirki ali pa v nosečniških legicah. Včeraj pospravljam perilo, moj user posted image leži na kavču in gleda TV. Nakar se obrnem in ga gledam kako se privoščljivo smeji. Ga povprašam, kaj je tako smešnega in po petih minutah vrtanja uspem izvedet, da imam pa res ogromen trebuh in VELIKO RIT. user posted image Hvala dragi možek TI TUDI. (trenutno imava enak obseg trebuha)

lončica misli pozitivno. Tudi če bo treba v P, boš pa vsaj kmalu spoznala svojega user posted image . Držim pesti, da počakaš na december.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
19.11.2007 12:48:20   
loncica
Midva nisva nič gledala na numerologijo. Ime je sicer izbral mož, najprej sva se strinjala, da bo Ian. Potem je mož predlagal Timotej in men je blo ful všeč. Zadnjič pa mož reče, kaj pa če bi bil Timotej Ian, pa sem bila proti. Zdaj pa ko razmišljam, mi je kar všečuser posted image .

Lp

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
19.11.2007 12:54:37   
Raho
Joj, meni je pa Ian všeč. Blazno. user posted image

Eno minimalistično vprašanje. A ve lahko nosite še hlače (tisti tamehki del iz jersija) čez trebuh, ker mene ubija. Tako me boli koža (ja, ene kavbojke sem našla, kjer je tisti del tako raztegljiv...), da imam občutek, da me bo ubilo.

Loncica - bojda jutri dobim AC. Sem se tako z onimi na carini nategnila (smo jim poslali drugo fakturo, da bi ti prišparali 10 €user posted image ), ker mi nio verjeli, da je poštnina bila več kot AC (ja, če pa je teta bila tako dobra, da mi je tako napisala).

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
19.11.2007 12:55:32   
Ayo
Ola!

Se javljam samo na hitro, da se pohvalim, da smo danes postavili rekord v spanju - do 12h!!!! user posted image user posted image user posted image
Sem se sicer ob 5h zbudila in se premetavala do 8h, potem pa gasa!! user posted image

Zato imam sedaj nekaj stvari za uredit, ki bi jih morala ze dopoldne, predvsem sem bila zmenjena z mehanikom, upam, da me bo vzel sedaj popoldne user posted image

Si u lejter!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
19.11.2007 12:55:56   
Magi*
babeeeeee! ma ste naklanfale. jaz sem samo recenzijo uspela napisat, pa ste vmes tolk naštrikale user posted image

ElaM, letos je moderno ama glih vse. sem se pa zapičla, da bom imela eno seksi malo črno oblekico z bleščicami na silvestrovo - tak, da bom sexi mama, spodaj pa uni super sexi bel moderc za dojenje z blazinicami user posted image user posted image user posted image  joj, kako šlampasto. aja, pa štikle z 12cm peto. obvezno.

sem jaz tudi pobulila kaj je baba pisala. pa sploh nisem povezala s tisto temo o sofisticiranih imenih. mala mora da je neka ozbiljna fufa user posted image  - upam, da me ne bodo cenzurirali.

ElaM, nič bat za obrat (a ni prima, k se rima? user posted image ). če boš morala rodit, pač boš. pa loncica zate velja enako: nič bat. ko te bodo enkrat postavili pred dejstvo, boš najprej sicer zatrepetala kot šiba na vodi, potem pa se boš skulirala, našla neko neznano moč v sebi in opravila s porodom kot tavelika. boš videla. no, mene to čaka v petek. vaginalni pregled in odločitev. v četrtek grem pa k frizerju...pa tut, če rodim user posted image

lana38, sem že v petek klicala mojo zdravnico (oziroma tisto, ki jo nadomešča), pa me je skenslala, rekoč, da to ni njen problem in bom že dobila vse dokumente pravi čas. ja, itak. jutri je zadnji delovni dam zame. no, danes sem pa klicala kar na ZZZS - komisijo in sem jih vprašala, če so dobili faksirani dokument o PDPju in me je potolažila, da so in je moja vloga "že" v obravnavi in v roku 5. dni dobim odločbo. user posted image  bravo naši user posted image

drugače pa Kranj poznam, sam ne vem priti do bazena user posted image

Raho, a od IC dobiš obisk? potem pa obuj še od IC čevlje user posted image

lorch, vsi deci so glih. kaj pa oni vejo kako je nosit 3 kile i kusur veliko bebico v trebuhu? ko ga bo kasneje moral pestovat, ga bo vse bolelo, boš vidla. takrat mu pa le povej, če se zaveda, da si ti imela tole nebogljeno štručko 9 mesecev v trebuhu. ni glih enako kot pivski trebuh nosit user posted image

se še tipkamo. sem ziher ktero še pozabila komentirat. se bom kasneje spomnila.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
19.11.2007 13:01:29   
hokejistka
Mene pa zanima če ste že dobile nakazan denar za paket? Jaz bi imela 250 E. user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
19.11.2007 13:06:17   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Raho, a od IC dobiš obisk? potem pa obuj še od IC čevlje user posted image

To tako ali tako da bom - čeprav sem razmišljala o sandalih od CD (12 cm peta)user posted image . Pa v tretje nadstropje peš laufat ene parkrat.

Ne vem, zakaj imam občutek, da se vse v mojem življenju vrti okoli ICuser posted image .

Evo, zdaj sem pojedla 200 gramov gumi bonbonov (me zob več ne boli), moram pa priznati, da mi blazno ugajajo ti bonboni. user posted image . Pa v majico brez rokavov sem se zložila, ker mi je tako vročeuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
19.11.2007 13:06:18   
Magi*
jaz ga dobim decembra. bi pa meni tudi zdaj prav prišlo 250€. in potem. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
19.11.2007 13:07:18   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Mene pa zanima če ste že dobile nakazan denar za paket? Jaz bi imela 250 E. user posted image

jaz sem dobila. Sedaj, 15. Grem takoj viličarja kupit v Pikapolonico. Jutriuser posted image . Ostalo pa dam na stran za nadstandard.user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
19.11.2007 13:07:21   
Magi*
Pa v majico brez rokavov sem se zložila, ker mi je tako vročeuser posted image

oh, kako šlampasto user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
19.11.2007 13:09:29   
loncica
Jaz bi tud 250€, pa pridejo šele decembra.

Magi hvala za spodbudne besede, ti me vedno razveseliš.

Raho, ful sem vesela za AC. Res upam, da ga jutri dobiš.

Jaz bi šla pa ful v šoping, pa k frizerju pa kam na izlet. Ampak, mislim, da naju bo mali prehitel. Bomo videli.

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
19.11.2007 13:18:15   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Pa v majico brez rokavov sem se zložila, ker mi je tako vročeuser posted image

oh, kako šlampasto user posted image

Saj mi pokrije rit - je taka na faldice, da izgleda kot da imam oblekco (oprijeto) na trenerko (uh, to je šlampasto)user posted image

Ubogo moje dete št. 2 kako kolca. Meni pa celi trebuh skače gor in dol.
Loncica - dodatnih 10 € sem ti prišparala, zato se je splačalo čakati. Saj, zato sem pa jaz toliko več plačalauser posted image . Ampak, saj veste, kako se glasi tisti lepi slovenski pregovor: osel gre samo enkrat na led. Drugič vzame drsalkeuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
19.11.2007 13:22:41   
loncica
Raho, upam da veš, da sem ti ful hvaležna, da se tkole matraš zame. Prekmurci ste res ena poseba klasa.user posted image

Sem se pa ful nasmejala fori o oslu in drsalkah.user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?