Magi*
|
babeeeeee! ma ste naklanfale. jaz sem samo recenzijo uspela napisat, pa ste vmes tolk naštrikale ElaM, letos je moderno ama glih vse. sem se pa zapičla, da bom imela eno seksi malo črno oblekico z bleščicami na silvestrovo - tak, da bom sexi mama, spodaj pa uni super sexi bel moderc za dojenje z blazinicami joj, kako šlampasto. aja, pa štikle z 12cm peto. obvezno. sem jaz tudi pobulila kaj je baba pisala. pa sploh nisem povezala s tisto temo o sofisticiranih imenih. mala mora da je neka ozbiljna fufa - upam, da me ne bodo cenzurirali. ElaM, nič bat za obrat (a ni prima, k se rima? ). če boš morala rodit, pač boš. pa loncica zate velja enako: nič bat. ko te bodo enkrat postavili pred dejstvo, boš najprej sicer zatrepetala kot šiba na vodi, potem pa se boš skulirala, našla neko neznano moč v sebi in opravila s porodom kot tavelika. boš videla. no, mene to čaka v petek. vaginalni pregled in odločitev. v četrtek grem pa k frizerju...pa tut, če rodim lana38, sem že v petek klicala mojo zdravnico (oziroma tisto, ki jo nadomešča), pa me je skenslala, rekoč, da to ni njen problem in bom že dobila vse dokumente pravi čas. ja, itak. jutri je zadnji delovni dam zame. no, danes sem pa klicala kar na ZZZS - komisijo in sem jih vprašala, če so dobili faksirani dokument o PDPju in me je potolažila, da so in je moja vloga "že" v obravnavi in v roku 5. dni dobim odločbo. bravo naši drugače pa Kranj poznam, sam ne vem priti do bazena Raho, a od IC dobiš obisk? potem pa obuj še od IC čevlje lorch, vsi deci so glih. kaj pa oni vejo kako je nosit 3 kile i kusur veliko bebico v trebuhu? ko ga bo kasneje moral pestovat, ga bo vse bolelo, boš vidla. takrat mu pa le povej, če se zaveda, da si ti imela tole nebogljeno štručko 9 mesecev v trebuhu. ni glih enako kot pivski trebuh nosit se še tipkamo. sem ziher ktero še pozabila komentirat. se bom kasneje spomnila.