|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
19.11.2007 13:24:06   
Raho
No, malo humorja, potem pa grem do konca naredit copatke za lorch.

Zvoni telefon, kliče moj mož.
Vpraša: A kaj potrebujemo iz trgovine?
Jaz: Ja. (začnem naštevati)
On: Veš, na kasi sem, ne morem iti zdaj nazaj po to.

Ja, bravo, nouser posted image  Kaj pa potem kliče.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
19.11.2007 13:29:08   
ElaM
Loncica, a se zmenva za kofe drugi teden, ko dopolniva 37t, če prej ne rodiva?user posted image  Drugače je pa meni Timotej zelo lepo ime.user posted image  No, želim ti, da jutri dobro opraviš in, da te pošlje domov.
Mene sicer samega poroda ni ne vem kako strah, strah (no ne vem, če je ravno strah prava beseda) pa me je tistega občutka, da zdaj bo pa vse drugače.user posted image  Ko sem imela popadke za T. sem se v porodni tako zjokala, da so me babice kar gledale. Na eni strani veliko pričakovanje, na drugi pa 1000 vprašanj. Sem mislila, da bo v drugo lažje, pa se me spet loteva.user posted image
Ja, Magi*, saj jaz bi tud imela za NL, najmanj 10 cm peto, že za v P sem komaj opustila misel, da bi imela štikle.user posted image  Pa še eno sofisticirano ime moram izbrat, to mi nekako ne gre. So mi bolj všeč taka dolgočasna.user posted image  Je... ga, nismo vsi za vse.
A ti pa v petek izveš kakšno je stanje? Smo pa res nekam nagužvane, čeprav še ni 18.12.user posted image
Raho, jaz nosim take hlače, sicer mi elastika občasno zleze iz trebuha, ampak načeloma je pa še ok. Sicer so pa take hlače malo bolj za šlampaste.user posted image
Želva, verejtno si spregledala moje vprašanje, a tebi G ni predlagala zunanjega obrata?
Ma, jaz tudi dobim denar od paketa šele decembra, sem vlogo oddala 2.11. user posted image

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
19.11.2007 13:45:42   
Magi*
meni tudi tista elastika dol s trebuha leze. edina uteha mi je, da so mi v riti hlače še vedno široke. pa saj jih dolgo ne bom več rabila user posted image

se zdajle možu pohvalim, da grem v četrtek pa res k frizerju in me model vpraša: "kakšno frizuro so boš pa dala narest?"

user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj sem 3 leta nosila dolgočasne dolge lase, ki grejo v čop. tik pred porodom si bom pa dala kako sofisticirano frizuro delat. saj vsi vemo, da v P vsako jutro pride frizer, da uredi novopečene mamice user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
19.11.2007 13:46:39   
Magi*
loncica, sem pozabila omenit: meni je Timotej zelo všečno ime user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
19.11.2007 14:08:46   
ElaM
Če mogoče katera od vas še ni dobila tega maila.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2087485

Je skoraj vse res, pa še malo se nasmeješ zraven.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
19.11.2007 14:18:01   
želva
ElaM, si me mal zamenjala z eno, moj je prov obrjen. Že čaka.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
19.11.2007 14:19:56   
želva
user posted image ElaM, ti misliš Klarisimo, poglej ene 2 strani nazaj

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
19.11.2007 14:27:29   
pikica*
O, danes ste bile pa pridneuser posted image .

No, jaz sem bila pri g. na kontroli.  Mali je še vedno obrnjen na glavo (priden dečkouser posted image ) in v štartni poziciji. Samo pritisk me čedalje bolj heca. Upam,  da še nekako zdržim do roka, ker je zadnje, kar si želim, da me pošibajo rodit zaradi previsokega pritiska. Aja, sem pa danes vprašala kolikšno težo user posted image  lahko pričakujem. In je rekla, da nekje okoli 3500g. No, jaz bi bila s tem kar zadovoljnauser posted image .

Raho, jaz še nosim hlače s tem elastičnim všitkom. V bistvu nosim samo še takšne. Je pa res, da tudi meni ta elastika malo dol leze. Ampak ponavadi ta problem rešujem tako, da oblečem eno spodnjo majico, ki jo dam v hlače. In potem vse stoji tam kot mora. No, recimouser posted image . Sem pa tudi jaz vse širša. Za znoret. In ko smo že pri nadimkih.....mene moj možek zdaj ljubkovalno kar slonček kličeuser posted image . Da o riti sploh ne govorimouser posted image . Se kar širi. Obsega bokov pa raje sploh ne grem merit. Na srečo gre potem kasneje (ampak res kasneje) vse to spet nazaj, čeprav na čisto stare dimenzije po prvem porodu več nisem prišla.

Lončica.....meni je Timotej tudi lepo ime. Midva sva sicer nekaj govorila o Timonu, kar je zelo podobno, ampak se bojim, da bi bil na koncu kar Tim. To mi pa ni ravbno všeč.

Hokejistka...nič bat...imam občutek, da bom tudi jaz med zamudnicami, tako da boš imela konec decembra še družbouser posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
19.11.2007 14:35:33   
t*e*j*k*a
hokejistka bravo bravo za seminarsko, sej to kar pa še maš boš pa že spacala skup a ne?

loncica Ian je moje naj naj naj ime. Ampak mojmu dragemu ni všeč. user posted image sva se zato zedinila na  ime Jan.

Jaz tud nosim hlače z elastiko čez trebuh. Včasih dol zleze, ap hitr popravmo tko da ni panike. Sem se pa jaz tud zredila ful v rit, je tko kot ena debela grda pomaranča. Celulita za izvoz!!! Me kr mine če si rit v špeglu pogledam. Pol pa mojmu rečem: Jaz mam ful velko rit a ne!! Pa pravi: Neee.user posted image Vidite kk je vredi skrbi da mi samozavest ne pade preveč dol.user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
19.11.2007 14:49:43   
Magi*
mene dragi skoz tolaži, da se nisem tok zredila.... mi pa Zarja brez zadržkov reče: "mami, ti maš pa took velko rit". jah, otroci so iskreni.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
19.11.2007 15:02:33   
pikica*
Sej mene tudi možek ves čas tolaži, da ni tako hudo in da celulita sploh ni videtuser posted image . Ja, potem pa svizec zavije čokolado..... Še dobro, da vem, da se mi ga bo po porodu ratalo losat....celulita mislimuser posted image .

Raho...lušne slikce. Ampak tvoj trebuh je pa res velik. Obljubim, da ne bom nikoli več težila, da imam velik trebuhuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
19.11.2007 15:12:57   
loncica
Mene tud mož tolaži, ampak ogledalo pove resnicouser posted image .

Pikica, kolk pa maš pritiska?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
19.11.2007 15:13:58   
soncek.djukelica
ojla,

v enem dnevu ste 5 strani naštampale! Sej komi folgam brat!
Raho, fantastična si na slikah! Vsi trije ste luškani! Če pa primerjava bušeke, se pa lahko moj skrije!user posted image  
ElaM, meni je dr.Kavšek delal UZ; 3x sem bila pri njemu in je res super porodničar! Želim si,da bi bil z mano v porodni sobi! 
Loncica, vem kako se počutiš! Tudi jaz si želim, da otroka že malce počakata! Nisem še pripravljena, čeprav kot je Magi rekla, ko bo treba iti, vse ostalo ne bo več važno!user posted image
Britje, ja to je res podvig! Jaz sem se včeraj glih pod pazduho odkubla, noge in bikini predel je pa Mission Impossible! user posted image
Magi, morda je cajt, da zamenjaš osebnega zdravnika!Da ti reče, da to ni njegov problem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Tudi mene moj ati kliče Debela!user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
19.11.2007 16:48:41   
hokejistka
Meni pa tole s denarjem od CSD še vedno ni jasno. Jaz sem vlogo oddala že v oktobru in bi po moji logiki morala denar dobit 15. ta mesec. Ali se motim?

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
19.11.2007 17:00:11   
lorch
Vau! ste ble pa pridneuser posted image user posted image user posted image
Samo v par trgovin sem skočla, pa na banko, pa sem mela že toliko za prebrat.
Jaz sem denar (250 €) dobila 15. 11., ampak zapravla sem pa vse že vnaprej. Sem z viso pridno vlekla, ker sem vedla, da bo 15. denar, pol 18. bojo pa z računa vzeli. Tako da tisti denar je bila že daaaavno porabljenuser posted image .

Naj vam povem kaj se je nama zgodila, sam nisem prepričana če nisem tega že povedala, zato se vnaprej opravičujem če se ponavljam. No, moj dragi je v četrtek ugotovil, da digitalc štrajka. pa sva šla v petek v Big Bang pogledat če bi se ga splačalo popravit in smo ugotovili, da bo verjetno tista napaka ki košta okoli 60€. Majo pa zdaj že boljše digitalce za 100€, zato sva kar drugega kupila pa je blo. In midva lepo doma hočeva dat noter baterije od ta starga (une za filat), pa moj Bajsi ugotovi, da je s fotoaparatom vse vredu, sam baterije so šleuser posted image . Zdaj pa imava dva fotoaparata! Sem še js do enga prišla. Zraven sva pa dobila neke kupončke s katerimi je pri naslednjem nakupu nad 50€, 20€ popusta. pa me je danes poslal naj kupim baterije za filanje za oba aparata, ampak ker je to premal za uveljavit popust si pa naj že končno kupim encd player za v kuhno, ko sem že skoz tečna da mi je dougcajt ko nč ne špila. In zdaj sem duplo profitiralauser posted image .
Seveda sem pa v BC zvedla da moja rumena podloga sploh ni rumena ampak bolj bejž barve in mi sploh ni všeč ker bo ta previjalna miza taaakoooo pusta da bo za znoret. In sva se z mojim potem zmenla da grem nazaj po oranžno, pa uganite kaj sem nardila. Peljala sem se mimo BC in pridno domovuser posted image .  Vam povem da je moj spomin ko švicarski sir.
Jaz tudi nosim tiste hlače z elastiko, sam mam vedno spodnjo majico spodaj pa mi pol ne lezejo tolk. Sam če se mene vpraša je trenirka zakon!!! Sicer jo nosim pod trebuhom ali ipak. Sam to je pa verjetno šlamparija aneuser posted image user posted image user posted image user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

Neposredna povezava do sporočila: 4715
19.11.2007 17:03:13   
lorch

Raho a copatke štrikaš?
Pa ti si zakonuser posted image user posted image user posted image . A misliš da zna una business woman tud štrikat?user posted image
mal sem žleht zadnje cajte. Sej me bo kmal minilo...  upam.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
19.11.2007 17:17:26   
andreja2000
Pozdravljene user posted image

Najprej iskrene čestitke Ajtak za fantka Tjaša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se oglašam bolj na hitro in vas nisem vse prebrala razen zadnje strani.Ste pa zelo pridne v pisanju in mi je kar žal,ker nimam te možnosti,da bi bila več z vami.
No,pri nas čez dan je vse kar vredu,noči so pa kar prava muka zaradi nog in spim res zelo malo,če pa že spim,pa itak sanjam,da čakam na nove nogeuser posted image in da pač še moram malo potrpeti z temi mojimi bolečimi in nemirnimi nogami.
No drugače pa smo dopolnili 37 teden user posted image .

Lepo se imejte in vsem lep pozdrav!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
19.11.2007 17:17:56   
Skaana
user posted image

Uuuuu tole pa je čvekanje user posted image . Imam ravno s časa, da vam javim, da še nisem šla rodit user posted image .

Neki se pritožujete nad odločbami. user posted image  jaz sem vse oddala tud že oktobra - in danes kličem gor, pa mi reče, ravno danes sem delala na tem user posted image . Tak da meni pred 15. dec ni upanja... So pa za vrat zavit...user posted image

Ej, neki se pomenkujete o sofisticiranostiuser posted image . Kakšen link mogoče? Predvidevam da ne čveku, a ne?

Uvajanje seveda uspelo, a neki je začela na veliko kihat, tak da upam, da jutri še ta EEG preživimo, potem pa bo po moje zbolela. Zdaj bom še bolj leže, da me slučajno ne ujaga. Pa še nekaj - komaj danes sem ugotovila, da bom že v ponedeljek noseča toliko, kot sem šla Ateno rodit user posted image user posted image . Tak da, drage moje, upam da bom lahko ostala pri vas na čveku, kljub rojstvu v novembru...

Pa saj to ni res, nikoli si ne bi mislila, da lahko en otrok tolikokrat kihne... Jo moram it cartat...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
19.11.2007 17:19:57   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: lorch

Raho a copatke štrikaš?
Pa ti si zakonuser posted image user posted image user posted image . A misliš da zna una business woman tud štrikat?user posted image

Ne, ker je to šlampastouser posted image

Pa jaz nisem bussines woman.
JA SAM DJEVOKA SA SELA. Ko naša Seveuser posted image

Da te potolažim - mi tudi imamo 2 fotoaparata. Je moj ugotovil, da prvi prepočasi delauser posted image . Pa si je kar drugega omislil.

Magi* - a v LJ pa je kar frizer v P? Pri nas je to možno samo pri nadstandardu, zato pa jaz grem v nadstandardno sobouser posted image .

Eh, pupe moje, grem jaz zdaj na pucanje kanalov (zobnih), ker sem malo zatekla. Pa moj zobar je na dopustu in je rekel, da vseeno not pride.
Hja, pred 20. leti je bil zatreskan vame, pa ga nisem hotela, ker ni vedel pravilno napisati Pepelkauser posted image . Je napisal Pepeljka. Še sreča, da se lahko zaneseš na stare ljubavi, ko je sila. Drugače pa je od bil od mojega Organa sošolec.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
19.11.2007 17:21:43   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Uvajanje seveda uspelo, a neki je začela na veliko kihat, tak da upam, da jutri še ta EEG preživimo, potem pa bo po moje zbolela.

Fino, da je uvajanje za vami.

Za jutri pa držim pestke. Še to date čez, potem pa lahko greš rodit. Čeprav - a ne bi bilo boljše, da počakaš december?user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
19.11.2007 17:22:03   
vetrnica
pozdravljene

Zdaj pa res veliko pišete, si je treba kr čas vzet, da se vse prebere.
Se pa fajn nasmejim, ko vas berem.

Dans sem pa spret s pregleda. Sem imela CTG in nič ne kaže, da bi se user posted image mudilo ven. No, sej ma še 2 tedna časa pol pa upam, da ne bo predolgo not ostajal.
Je pa tud mene mal strah. Pa ne tok poroda kot to, kaj bo potem. Saj si user posted image ful želim videt, sam se mi pojavlja ogromno vprašanj, ki se začnejo s kaj, kako, kaj pa če,... Kar zavidam vam, ki že imate otroke in že veste, kaj lahko pričakujete in veste, da če ste s prvim znale ravnati, da boste tudi z drugim.

Glede britja je pa tako, da raje ne gledam. No, saj noge (spodnji del) si uspem vsake tok časa obrit, o drugem pa rajši ne bi. No, saj niti ne vem, kako izgleda, sam na otip pa ni najboljš.

Raho, ali bi lahko tudi meni poslala geslo za slike? Tista, ki si jo objavla tu, je res dobra.

Jst tud nosim hlače z elastiko čez trebuh. Doma največkrat trenirke, ki pa imajo tok slabo elastiko, da sploh ne drži in hlače kr dol lezejo. Še sreča, da sem dobila hozentregarje user posted image .

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
19.11.2007 18:13:04   
lana38
ElaM, hvala za zemljevid.

Magi*, to je pa res neverjetno, kako so megleni pri vas. Jaz v 5 dneh dobim vse, vedno. Zdaj sem tako že zadnjo odločbo dobila. Samo še bolniški list moram dvignit.
Lp

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
19.11.2007 18:42:08   
soncek.djukelica
čer,

hokejistka, če si oddala vlogo do konca Oktobra,bi mogla dobiti denar v Novembru! Izgleda pa, da vsak CSD delo po svoje!
Meni je gospa na CSD rekla, da mora vloga priti do konca Oktobra, kar bi pomenilo,tudi če je bila poslana po pošti na zadnji dan meseca; kar je bil 31.10 (čeprav je bil praznik)! Čisto isto kot pri dohodnini!
Če si se res vsi držal črke zakona, bi bile stvari drugačne pri nas, ko je pa treba denar pobrat, so pa vsi glasni!user posted image
Glede hlač na elastiko; imam ene take, ki mi skozi dol padajo, user posted image  ne glede koliko zategnem elastiko!
Magi, si mi pa dala mislit, kaj bom oblekla za Silvestrovo! user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
19.11.2007 19:30:14   
hokejistka
Jaz sem od CSD Ljubljana vič dobila odločbo o prvem delu porodniške in od paketa že konec oktobra, ampak denarja pa od nikoder. Svašta. user posted image Zdaj se moram pa še s tem ubadat.

Raho dobro opravi. Me ob misli na čiščenje kanalov kar mravljinci spreletijo. Brrrrr. No, mene zobozdravnik in njegov prijatelj sveder čaka prihodnji teden. user posted image

lorch samo tole pozabljanje se pa pri tebi res pogosto dogaja. A si sploh še upaš od doma. Kaj če pozabiš, kje živiš? Brez zamere user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4724
19.11.2007 19:33:45   
ElaM
Čer.
Kako je pa meni od popoldneva slabo. Upam, da to nič ne pomeni, mogoče sem se preveč najedla čokolina.user posted image
SD, ja dr. Kavšek je super. Če bi rada njega imela v porodni, samo namig, v ponedeljek dopoldne je glavni porodničar.user posted image  
Pikica*, dežurna brokerkauser posted image , a se splača vložit ojre v delnice NKBM? Baje je to ugodna ponudba in se splača, vsaj tako pravijo. Jaz sem pa tukaj bosa, sva se pa menila z mojim, da bi nekaj malega reskirala.
Ja, Želva, sem zamenjala s Klarisso, berem, potem pa veliko napišemo, pa vse zbrkam. Pa še ta moj spomin, da ne govorim.
Skaana, jutri dobro opravite z malo. Bomo držali pesti.
Še kile, jaz se tudi slabo počutim v tej moji xxl izvedbi, o celulitu bolje, da ne govorim. Se res kar zgrozim, ko vidim rit in stegna v ogledalu.user posted image  Pikica*, a si ti zihr, da po porodu ta nadloga izgine? Meni po prvem ni.user posted image
Meni je tudi na CSD-ju rekla, da je denar oz. zavitek drugi mesec, kot si vložil vlogo. No, so pa pri nas kar ažurni, odločbo, sicer napačnouser posted image , sem dobila nekje v roku enega tedna od vloge, popravek, pa v treh dneh, ko sem jih opozorila na napako.
Grem pod tuš, mala že spi, potem se bom pa počila pred tv in spremljala sejo vlade. Kaj morem, če mi je pa dolgčas.user posted image
Lep večer.

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?