ElaM
|
Čer. Kako je pa meni od popoldneva slabo. Upam, da to nič ne pomeni, mogoče sem se preveč najedla čokolina. SD, ja dr. Kavšek je super. Če bi rada njega imela v porodni, samo namig, v ponedeljek dopoldne je glavni porodničar. Pikica*, dežurna brokerka , a se splača vložit ojre v delnice NKBM? Baje je to ugodna ponudba in se splača, vsaj tako pravijo. Jaz sem pa tukaj bosa, sva se pa menila z mojim, da bi nekaj malega reskirala. Ja, Želva, sem zamenjala s Klarisso, berem, potem pa veliko napišemo, pa vse zbrkam. Pa še ta moj spomin, da ne govorim. Skaana, jutri dobro opravite z malo. Bomo držali pesti. Še kile, jaz se tudi slabo počutim v tej moji xxl izvedbi, o celulitu bolje, da ne govorim. Se res kar zgrozim, ko vidim rit in stegna v ogledalu. Pikica*, a si ti zihr, da po porodu ta nadloga izgine? Meni po prvem ni. Meni je tudi na CSD-ju rekla, da je denar oz. zavitek drugi mesec, kot si vložil vlogo. No, so pa pri nas kar ažurni, odločbo, sicer napačno , sem dobila nekje v roku enega tedna od vloge, popravek, pa v treh dneh, ko sem jih opozorila na napako. Grem pod tuš, mala že spi, potem se bom pa počila pred tv in spremljala sejo vlade. Kaj morem, če mi je pa dolgčas. Lep večer.