ElaM
|
Živjo, da se malo javim. Sem ravno malo dala spat in imam 5 min časa. Danes se je zbudila že pred sedmo in me že v postelji vso poslinila. Se potuhnem in čakam kaj bo naredila in mi ponuja čaj, lubčka, včasih mojo glavo uporabi za blazino in njeno glavo nasloni na mojo. Res je moja lubica, vendar samo če atija ni v bližini. Potem je druga pesem. Magi* in kakšne barve so kaj v modi to zimo? Sem za leseno žlico in nimam pojma, sem ravno včerej mojemu rekla, da letos pa grem na razprodaje, pa naj stane kar hoče. Raho, a veš, da sem včerej nate mislila, kako si lahko s takim trebuhom belila stene???? Res kapo dol. Mojemu tudi nikoli nič ne govorim, kaj ti vse delaš, ker potem bi moje jamranje postalo neresno. In se raje držim tega, da ne ve kako ste druge in ima verjetno predstavo, da sem najbolj boga. Danvari, si ti zdaj ok? Lončica, kje se skrivaš? Upam, da si ok in, da še nisi šla proti Lj? Tejka, pri nas so tudi pisane stene, smo pa kupovali že namešane barve v Bauhausu, mislim, da so dulux, ali nekaj podobnega, samo v kuhinji za pod steklo sva sama mešala in je moral moj tudi non stop nekaj popravljati. Je pa kar pisano stanovanje, predvsem v kopalnici sva si dala duška. Želva, a tebi ni predlagala zunanjega obrata? Glede ctg-ja, jaz sem ga prvič imela šele na dan roka. Imajo G različno prakso kar se tega tiče. Moja vedno vpraša kako se mali giblje in, če je dejaven, potem ni ctg-ja. Pa z Uz, zdaj na koncu preveri stanje plodovnice. Mene pa prav psihira tale zunanji obrat?? Kaj, če mi sproži popadke in že v ponedeljek rodim???? Joj, sem grozna. Šibam zdaj prat, sem mislila, da imam že vse pripravljeno za njuborna, pa sem se spomnila, da moram oprat še zaščito za posteljico, pa kovtrček. No, dela ne zmanjka.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 19.11.2007 11:28:06 >