Anonimen
|
se nekaj glasu od nas.... sem dopoldan prebrala, kaj je novega, pa so bile same slabe novice ... vsi so nekaj bolni .. amapk vidim, da se je stanje zboljsalo vsaj pri vecini ... leina - bravo za 1. zobek, mi cakamo 3. in 4. Zgleda, da bosta prisla skupaj ven.. jo pa fejst boli tako, da ne more spat... res fino, da sem pred kratkim kupila Calgel in sedaj ji mazem... BTW. nasije okus ful vsec in jo je ful tezko namazat, ker vse polize sluzba - tudi jaz premisljuje, kako bo. veliko se je spremenilo v sluzbi... jaz pa premisljujem nekaj v tej smeri, da neke vrhunske kariere itak ne bom naredila, ker je za to ze prepozno,... zdaj ko vidim Livijo igrat in ko sem skoz z njo, se mi tudi zdi skoda, da ne bi bila z njo... ker najvec kar lahko otrocku das, je prvih nekaj let zivljenja... in ce si v sluzbi cel dan tega pac ne mores.... zato bom vsekakor dala prednost druzini... vsaj dokler bodo otroci majhni, pa glede na to, da hoceva imet 3, bo to se kar nekaj casa... jaz se bom ob pogovoru poskusala zmenit za stiriurni delavnik in moznostjo dela doma, ker imam sluzbo v LJ in bi samo voznja znesla cca 2 uri... upam, da mi uspe... ce bi pa lahko bi pa gotovo ostala doma... s tem, da bi si omislila kaksno aktivnost (recimo honorarno delo ali pa delo v humanitarne namene), da bi bila krostna... dojenje - gledala sem videote, ki jih je posredovala tinaaja... joj, kako grozno se vidi, ko osemletnica tisci glavo pod mamino majco in se priklaplja... kar malo ogabno.... no, ce pa pogeldas v kontektsu je pa kar sprejemljivo... ampak ne pri nas,... ce ne bo prej, bom Livijo odstavila tam okoli 2. leta kruh in piskoti - jaz Liviji dajem neke vrste grisine in pa rizeve vaflje (oboje brez soli).. gledam, da so taki, ki se v ustih topijo, da je cimmanj moznosti, da se ji zaletijo. Ji pa ful pase grickat, ker ji ocitno pomaga pri zobeh Meaa - nisi slaba mama, ce se otroku zaleti ali se zacne dusit, ker mu das kruh/piskot... sicer se je pa tudi Livija zacela enkrat dusit, ko smo bili na kavici in je odtrgala del papirnate vrecke od sladkorja... pa sem ji s prstom poskusala odstranit papir, pa je sel samo globje.. bom pa prihodnje prakticirala to, kar je napisala kr-enamami darilca za novo leto - tudi jaz premisljujem, kaj bi podarili.... smo se odlocili, da vsakemu podarimo nekaj do vrednosti 10 EUR.. zato pisem seznam, kaj komu dat... tele rokice in nogice niso slaba ideja... meni niso najbolj vsec, bi jih pa dala prababici, da bo scasoma imela zbirko pravnukov in pravnukinj :) mi bi pa bozicku za Livijo narocili risanke, ki smo jih se mi gledali (recimo Krtek ali pa Maksipes Fik ali pa Gustav....),s em videla, da se jih da narocit prek neta... kr-enamami - tele sanke res sibajo, midva sva jih kupila zase in sva hodila se sankat na Vogar ali pa pod Storzic... naomi, Barci - imata ZS Srecno vsem bolanckanim ... pa veliko snega
|