|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
18.11.2007 10:04:06   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Tinaaja, sem ti poslal Šifrerja...

Upam, da je prispel, ker mi je nekaj štekalo vmes. Če ni, sporoči, pošljem še enkrat.

Zvesta - hVALAAAAAAAAAAAAAAAa user posted image user posted image user posted image user posted image SUper si!!! Juhuhu, pa bo presencenje za naso prijatljico, ki danes praznuje izvedeno -- Hvala, hvala, hvala..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
18.11.2007 12:24:28   
sezam
Žabika - kok je luštna tale vaše Hana user posted image user posted image  Res pravi cuker user posted image

amy - hudo user posted image user posted image user posted image  Upam, da se vam to ne ponovi.

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
o Adrijani pa ne biuser posted image

Škoda komentarjev user posted image user posted image

Pikca - tea tree je tud od Justa Upam, da je Živi kaj bolje user posted image user posted image user posted image

kruh - mi ga tud še nismo jedli, ker itak še čakamo z glutenom. Sem mu pa parkrat dala brezglutenski piškot. Prvič mu je bil zanimiv in ga je kar nekaj pojedel, drugače se je pa vedno samo dobro napacal

skačica - ne draži s torto user posted image  Pa kako slikco pripopaj, lahko pa tudi deliš recept z nami user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
http://www.youtube.com/watch?v=bd03tFl5TUA
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
18.11.2007 16:29:30   
Pikca
ups, smo padle na 2. stran, ne vem, če se je to že zgodilo... popravljamuser posted image

a že kej pripravljate sankeuser posted image

Živa ima še vročino, Jernejček je začel kihat... kuhava že cel dan, pa otroka nočta nič jest, midva pa cajta nimava... kdo pride na pohanje

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
18.11.2007 17:12:18   
tinaaja
Danes pa je res zatisje... cudno glede na vreme user posted image user posted image user posted image Mi smo koncno doma, nazrti do konca ... Brinka se pancka,je kar dolgo zdrazala brez spanja in valda ocarala vse user posted image

Evo, zgleda, da grem v torek na razgovor z lokalnim sefom glede pozicije po porodniski user posted image Bivsi regijski sef se je zanimal,kdaj pridem naza - obetavno, ampak mislim, da ne bo nic s to pozicijo z moje strani user posted image Prevec cloveka zahteva, jaz pa bi bila vseeno rada mlada mamica s casom za otroka in predvsem mirnimi zivci,kar pa je zelo tezko na tej poziciji, kjer sem prve tri mesece nosecnosti delala 12-16 ur na dan user posted image user posted image user posted image   Sem pa ful user posted image ,ker je ena pozicija, ki sem jo zelela, ze zasedena user posted image Bi bila idealna resitev zame ... sranje z velikim S.. Pustimo se presenetiti..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
   [Brisano sporočilo]
18.11.2007 17:12:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2830
18.11.2007 17:17:09   
pocka
Ojla, joj kako lepo je brati,da je že povsod sneg. Mi bi tuudiii!!!

No mi smo že cel dan doma, glih smo hoteli iti na sprehod po kosilu pa je začel dež user posted image . Taja je tudi že tečka, pa še zgornja dvojkica ji ven leze...Upam,da se vreme kaj izboljša, ker bova s Tajo zdaj dva dni same in cel dan bit tako v bajti bo hudo, za nameček sem se pa še z mamo spičla,tako,da še gor ne bova šle, sem preveč trma,da bi popustila.

Za vse bolančke pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite!

kruh - mi ga niti še nismo jedli, ker nismo še začeli z glutenom. Sem ji pa riževe ploščice dala, pa ne ve kaj bi z njo, pol jo pesu vrže.user posted image user posted image
Zdaj en dan bomo pa probali melčne izdelke, pa upam,da se bodo obnesli in ne bo reakcije.user posted image

Sem začela delat darilca za novo leto, bomo odtise rokic dali zraven daril, pa take zadeve, ki jih bomo sami naredili, ekola prve izdelke:

user posted image user posted image

evo eno slikco naše pupe
user posted image

naš jedilnik danes:
M - pretlačena banana in avokado
K - kremna juha z grahom in rižem
V - prosena kašica

Mi smo jedli pohanega piščeka, riž s korenčkom in grahom in solato.

Šibam....jokcamo....

< Sporočilo je popravil pocka -- 18.11.2007 17:18:29 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
18.11.2007 18:21:49   
erna14
pocka-fulll lepo
tinaaja-upam da se ti tole delovno mesto kako dobr obnese no,vsaj da bos zadovoljna kolikor toliko

no takole je pa zgledal pogled iz moje sobe ob 9.30 zjutraj,no tam se vedno snezi ze cel dan,tukaj pa niti vonja po snegu ni v lj

user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
18.11.2007 18:22:50   
K_a_t_i
Daaaaaaaan.

Mi smo s pohajanja v Ribnici. Smo bili pri Žigovem bratrančku. Luštkan fantiček user posted image . Žiga je pa mel cel žur v hojici! Sicer kako se gre naprej ni pogruntal, je pa v rikverc zato tok bolj šibal user posted image . Mal mi je bilo žal, da nismo še sank stestirali. Tam dol jim namreč ne manjka snega.

Pocka - odlična darilca! Tale žirafica je ful huda.

Tinaaja - a teb se pa 16-urni delovnik ne zdi primeren za mamo z otročkom user posted image  Mater si čudna... user posted image  Držim pesti, da se kej fajnga izcimi iz tega.

Pr nas neč novga. Žiga cele dneve stoji, buh ne dej sedet, zdej k je odkril kako se na noge postavt. user posted image  Sicer pa mu moj user posted image  glihkar Lady lista in zraven komentira vse kar vid - ravno ga je vprašal, če se spomni Titota... Zdej sta pr Esmeraldi... Sprašuje, če ga nek vid user posted image . Kr naj naklada, VSE za 5 minut mira user posted image .

Papapapapapapapa:
zajtrk - Milupina mlečna kašica s piškotom
kosilo - juha s korenčkom, bučko in gresom (pa še men je mal brstičnega ohrovta pozobal)
malica - malina, jabolko čežana (100ml) in čez 1 uro še 3!!!! mini skutice breskev
večerja - bo ena od mlečnih kašic

Naše kosilo je blo pa totalno razvajanje - seveda, k smo pa na obisku jedli user posted image .

Ja pa hmal bo treba čevlje kupt... Najboljš kr skibucke user posted image . Še kej? Razen tega, da sem spet na standardni dozi čokolade (beri koker jo najdem) na dan, menda neč. Se beremo! Čav.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
18.11.2007 18:42:00   
tinaaja
Tok sem ... a)zalostna, b) depresivna, c) razocarana, d)jezna, f) zmedena, e) v strahopricakovanju, ... ž)zaskrbljena zaradi sluzbe.. Ma nisem clovek, ki dela polovicno, ampak sem se zmeraj gnala in potrudila cez rob. In pol me skrbijo bolniske, pa kako bi izpadlo, ce se enkrat zanosim in grem po dobre pol leta pa take.. Ni ravno najbolj lustno, ce morajo iskati nadomestilo za nekoga, ki fura program za 30 drzav - in po moznosti to ze drugic... Al pa bit na bolniskih, zadaj pa laufajo projekti, ki prinasajo milione $ in si odgvoren za njih.. Mah... Niti ne vem, kok bit odkrita glede planiranja 2 otroka, kok sploh dajat temu poudarka, ker nikoli ne ves, kdaj rata, ce pripeljes zadevo do konca, ali razmisljat o odlogu nosecnosti, pa tko.. evo, to se rola po moji glavi...  Itak vem, da bom sele v torek lahko malo bolj mirna ali zaskrbljena, ker brez razgovora ne vem nic. Sem pa ornk jezna, da nisem prej omenila sefu, da me zanima druga pozicija... ampak ni zgledal, da se ze dogaja zamenjava..

A je snezenje se napovedano? Men to v Lj sploh ne sede..

Pocka, ful lustne zadeve. Kako pa se naredijo?

Erna, kako je s tresenjem?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
18.11.2007 18:56:08   
K_a_t_i
tinaaja - prva 2 odstavka - a to si ti napisala, al jst (sam držav je 20, ne 30 user posted imageuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
18.11.2007 18:58:22   
erna14
tinaaja-ne vem kaj naj ti svetujem,lahko ti samo recem da dajaj druzini prednost,se pravi ce si bos zelela ponovno imeti v kratkem user posted image ,ne odlasaj tega zaradi sluzbe.pac ce zanosis odides na porodnisko in pika,vrjamem da je to lazje napisat kot nardit,toda konec koncev je lahko vsakemu jasno da mlada zenska bo slej kot prej imela enga,dva,tri....otroke,in mislim da bodo pac morali razumeti.vrjamem da ti je tezko,samo zamisli si koliko bi ti bilo sele zal cez napr.5 let ko bi se mogoce po glavi tolkla ces joj zdaj bi pa lahko imela ze 2 user posted image ,pa sem ta plan zavrgla,prelozila zaradi sluzbe.
glede tresenja je pa tko danes je blo cist kul nisem zasledila niti enkrat,spet sem mu przgala ptica dons in je sam z navdusenjem gledal,tako da res ne vem,bom jutr vidla kaj bo p rekla.

vse bo se dobr bos vidla,nc se ne sekiraj bodi optimisticna in bo vse kuluser posted image user posted image user posted image

thaiss-kako siuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
18.11.2007 19:59:08   
pocka
tinaaja - se strinjam z erno, ker je napisala glede službe. Razmisli,če se splača. Verjamem,da je težka odločitev,ampak saj boš rešila tudi to dilemo, pa bo. Bodi zadovoljna s tistim za kar se boš odločila in ne razmišljaj kaj bi bilo, če bi se odločila drugače...

erna - iiiii,ke lepa slikca, jaz bi tudi šla na sneg. Držim pesti,da se Žigecu ne pojavi več tresenje.user posted image

kati - a vaš pa že zdaj Lady bere user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Pocka, ful lustne zadeve. Kako pa se naredijo?

DAS masa, not pa odtisneš, narišeš nekaj....pa pobarvašuser posted image , zanimivo delce,tko malo za sprostitev

nočko....bo še pestro, se poskušamo uspavat brez zize, verjetno mi ni treba razlagat kakšne so trenutne razmere...user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
18.11.2007 20:08:32   
erna14
pocka-hvalauser posted image

nocko

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
18.11.2007 20:27:56   
Žabika
pocka: user posted image za izdelke. Jaz imam bolj dve levi roki, kar se tega tiče, ampak se bom letos poskusila malo potrudit. Tele odlitke oziroma odtise bi ful rada naredila. Pa kakšno božično marmeldao, pa piškotke, ...

krenamami: hvala Juliji za kompliment! Ma gor nas pa zdele nekaj časa ne bo, ker imam ful polne vikende, Sama praznovanja in prireditve. Končno upam, da bo oči "zaplaval" in popedenal Hano.

erna: super za Žiga. Po moje ni nič hudega.

služba: ja tudi meni največ pomeni, da vem kdaj grem vsak dan domov. In tega ne bi zamenjala za kar nekaj sto evrov na mesec. Že prej mi je bilo to kljub pač nizki zdravstveni plači super, zdaj pa mi itak največ pomeni čas. Z denarjem bomo že.
Tudi zato sem se odločila, da predčasno zaključim porodniško, delam pol leta po 5 ur (od 7h do 12h), nato pa vzamem ostanek dni od porodniške in dopust in sem celo poletje, ter septembersko uvajanje v vrtec doma. Upam, da se bo zadeva izšla in da bomo vsi s tem planom tudi zadovoljni.

Moram povedat še, da me je danes pošteno usekalo med lopaticami. Med dojenjem me je kar naenkrat zagrabilo, niti Hane nisem mogla več odložit. Hudo je pa bilo, da smo se ravno odpravljali na družinsko kosilo in da enostavno nisem vedela če bomo lahko šli. No pa me je potem mami malo pomasirala, pa eno modro tabletko sem ruknila, pa je potem počasi popustilo. Ampak ta čas mi je pa od bolečin dol teklo. No trenutno stanje je še kar ok, grem pa še malo pod vroč tuš, pa na eno masažico, pa bo.

Joj, a gledate POP???? Kva so smešni!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
18.11.2007 20:45:18   
A-N-J-A
Joj, a gledate POP???? Kva so smešni!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
18.11.2007 20:52:54   
Anonimen
PPPHoj hoj

Jaz bolj kot ne ze skoraj zdrava.Je pa zdaj user posted image ze prijelo.Skrat je tudi ze dosti boljse,malo mu se tece s noska pa zakaslja se kdaj pa kdaj.Zelo lepo smo spali te noci,jedli pa bolj malo razen zize.Pa zobek smo danes dobili, prvi user posted image user posted image user posted image ...Mogoce je to bil vzrok neapetita...

ERna fajn jutr zrihtajta pr P,drzim pesti,da to ne pomeni nic posebenga

Amy26 upam,da je tud Ela ze cisto ok user posted image

Meaa sam,da je zdaj vse ok...itak pa ves,da po bitki bi se vsi sli generala

Hana
lepoticka na kvadrat

jedilnik nasega skrata: ziza,ziza ziza.....

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
18.11.2007 20:53:11   
draja
Pocka braaaavoooo!Prava umetnica!

Erna super, da se Žiga danes ni nič tresel!!!!!

Žabika ja kaj te je pa zvilo???? joj, upam, da se ne ponovi več.

Tinaaja glede službe imaš pa popolnoma identične skrbi kot jaz. Ampak obe bova morali sprejeti, da tako kot sva delali pred družino zdaj ne bova več mogli. Jaz si tudi ne prdstavljam, kako bo vstati od mize ob 16-ih, ker tega enostavno nisem nikoli počela in tudi na bolniški nisem bila še nikoli, tudi med nosečnostjo niti en sam dan. Če s espomniš, do nastopa porodniške še na kavo z vami ob 16-ih popoldne nisem mogla, ker sem vedno sedela v službi do poznih popoldanskih ur. Pri nas je še to bedno, ker ni nobene fleksibilnosti glede delovnega časa ali dela od doma. Enostavno moraš biti v pisarni. Pa še to je fora, da med 8. in 16. uro si kot delavec za tekočim trakom in ni šans, da greš kaj prej domov, pred 8. in po 16.si pa intelektualec od katerega se pričakuje, da itak dela cele dneve in za nadure ne pričakuje dodatnega plačila ali pa boh ne daj celo koriščenja nadur. To me pri moji službi najbolj mori. Nikoli ne bom mogla po Živo v vrtec oz. samo izjemoma, recimo ene 2,3 krat na mesecuser posted image

Lahko ti pa povem, da sem se veliko skrbi in strahov znebila po pogovoru z novim predsednikom uprave. In takšna kot sem, sem mu, še preden sem se usedla na stol povedala, da pač se nameravam po porodniški vrniti, da pa ni skrivnost, da ne bi radi ostali pri enem otroku in je rekel, da ga absolutno nič ne motijo moji zasebni načrtiuser posted image . Zanimalo ga je samo kdaj se vrnem in ali mi še ustreza moja stara pozicija, poleg tega ga je zanimalo kaj mi je bolj všeč - delo v oddelku, katerega vodja sem, ali delo v pravni službi in moje želje je pripravljen v največji možni meri upoštevati. Ti povem, po pogovoru spim veliiiiiiko bolje (pustimo Živine žurkeuser posted image ) in sploh me ni več strah povratka v službo.

Močno, močno držim pesti, da se tudi ti vrneš v torek dobre volje z razgovora in da te služba neha moriti. Kot sem ti že enkrat napisala - bodi odprta in pripravljena sprejeti nove izzive - nikoli ne veš, kaj te še v življenju pritegne!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
18.11.2007 20:54:32   
draja
LeINA čestitke za prvi zobek, pa držim pesti, da se hitro do konca pozdravite!

Maks (cv105) vse naaaaaaajboooooooljšeeeeeee!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   [Brisano sporočilo]
18.11.2007 21:02:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
18.11.2007 21:10:06   
tinaaja
Hvala punce  za podporo. Ma saj ne dvomim, da ne bi zmogla, karkoli si zadam.Mene najbolj bremeni uskladitev pozicije in nove nosecnosti.. OK, morda kaksen emsec ali dva kasneje, ampak ni tok enostavno narest to, da das prednost nosecnosti. Ker - zdaj se vracam s planom, da kmalu spet grem.. Ampak problem je, da si stalno ustvarjas nek renpme, in ta renome bom ornk rabila, ko se bom ta drugic vracala naza, ko bo cas za kaksno bolj karierno potezo... In ce si zaserjes renome, pol pac nimas kaj dosti upanja, da dobis pozicijo, ki jo zelis.  Ampak .. do torka pocakam, da vidim, kaj in kako. Pol pa bomo videli user posted image Je pa tud moj sef kul kar se takih zadev tice, druga zgodba so obersefi user posted image o drugi strani pa jih moras stekat, ni lustno stalno iskat zamenjave pa se navajt na nacin dela nekoga pa tko..

Maks - cestitke!!

Tai - ja usper za prvega zobka in da se bolezen poslavlja.. zdaj pa hitro se malo GH napast user posted image

Pocka - katere barve so za das maso?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
18.11.2007 21:32:42   
Anonimen
se nekaj glasu od nas....

sem dopoldan prebrala, kaj je novega, pa so bile same slabe novice ... vsi so nekaj bolni user posted image .. amapk vidim, da se je stanje zboljsalo vsaj pri vecini user posted image ...

leina - bravo za 1. zobek, mi cakamo 3. in 4. Zgleda, da bosta prisla skupaj ven.. jo pa fejst boli tako, da ne more spat... res fino, da sem pred kratkim kupila Calgel in sedaj ji mazem... BTW. nasije okus ful vsec in jo je ful tezko namazat, ker vse polize user posted image

sluzba - tudi jaz premisljuje, kako bo. veliko se je spremenilo v sluzbi... jaz pa premisljujem nekaj v tej smeri, da neke vrhunske kariere itak ne bom naredila, ker je za to ze prepozno,... zdaj ko vidim Livijo igrat in ko sem skoz z njo, se mi tudi zdi skoda, da ne bi bila z njo... ker najvec kar lahko otrocku das, je prvih nekaj let zivljenja... in ce si v sluzbi cel dan tega pac ne mores.... zato bom vsekakor dala prednost druzini... vsaj dokler bodo otroci majhni, pa glede na to, da hoceva imet 3, bo to se kar nekaj casa... jaz se bom ob pogovoru poskusala zmenit za stiriurni delavnik in moznostjo dela doma, ker imam sluzbo v LJ in bi samo voznja znesla cca 2 uri... upam, da mi uspe... ce bi pa lahko bi pa gotovo ostala doma... s tem, da bi si omislila kaksno aktivnost (recimo honorarno delo ali pa delo v humanitarne namene), da bi bila krostna...

dojenje - gledala sem videote, ki jih je posredovala tinaaja... joj, kako grozno se vidi, ko osemletnica tisci glavo pod mamino majco in se priklaplja... kar malo ogabno.... no, ce pa pogeldas v kontektsu je pa kar sprejemljivo... ampak ne pri nas,...  ce ne bo prej, bom Livijo odstavila tam okoli 2. leta

kruh in piskoti - jaz Liviji dajem neke vrste grisine in pa rizeve vaflje (oboje brez soli).. gledam, da so taki, ki se v ustih topijo, da je cimmanj moznosti, da se ji zaletijo. Ji pa ful pase grickat, ker ji ocitno pomaga pri zobeh

Meaa - nisi slaba mama, ce se otroku zaleti ali se zacne dusit, ker mu das kruh/piskot... sicer se je pa tudi Livija zacela enkrat dusit, ko smo bili na kavici in je odtrgala del papirnate vrecke od sladkorja... pa sem ji s prstom poskusala odstranit papir, pa je sel samo globje.. bom pa prihodnje prakticirala to, kar je napisala kr-enamami

darilca za novo leto - tudi jaz premisljujem, kaj bi podarili.... smo se odlocili, da vsakemu podarimo nekaj do vrednosti 10 EUR.. zato pisem seznam, kaj komu dat... tele rokice in nogice niso slaba ideja... meni niso najbolj vsec, bi jih pa dala prababici, da bo scasoma imela zbirko pravnukov in pravnukinj :) mi bi pa bozicku za Livijo narocili risanke, ki smo jih se mi gledali (recimo Krtek ali pa Maksipes Fik ali pa Gustav....),s em videla, da se jih da narocit prek neta...

kr-enamami - tele sanke res sibajo, midva sva jih kupila zase in sva hodila se sankat na Vogar ali pa pod Storzic...

naomi, Barci - imata ZS

Srecno vsem bolanckanimuser posted image user posted image user posted image user posted image ... pa veliko snega user posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2846
18.11.2007 21:35:54   
Gio
draja....no da se končno javim...pri nas je tako, da ta mala plazi ko zmešana inn ob vsaki stvari se dviguje na noge, ko je na nogah se tudi kar spusti, ker ona bi že kar hodila. in potem so buške. Ene parkrat mi je telebnila iz sedečega položaja nazaj na bučko in se kar močno udarila na parket. In potem non stop gledam in sem za njo. Nimam pojma kako naj jo drugače branim pred padci, ker se mi ne zdi fajn, da tako pade, ne?? In ko gre spat je vedno kaj za naredit po hiši in zato samo na hitro pogledam RR in nič ne napišem user posted image . Drugače pa je zdrava ko dren in lihkar je dobila zobek, zaradi česar je malo slabše spala ponoči, to je pa tudi vse.
Jamranje: tak poper je , da bi se kakšen dan kar predala in rekla da se ne grem več user posted image , sam pol pa blekne kakšen zanimiv zlog in se posmeje in pozabim vse. user posted image user posted image Zna pa ploskati, reče ne-ne in zmiga z glavo ob tem, reče tata in mam in amam in dada in ga in vse to skupaj.

TV....moja kar gleda, ker si zjutraj ko vstaneva vžgem, da nekaj ropota v ozadju. Pa me zanima, če zdej pri osmih mesecih že lahko gledamo TV. Je pa močno, močno navdušena nad bombažki.

hvala vsem za čestitke za naših 8 mesecev

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
18.11.2007 21:46:48   
Gio
url=http://shrani.si/?S/sR/MoikvPt/p8313774.jpg]user posted image [/url]<a

user posted image

taka pa je moja miša zdej

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
18.11.2007 21:53:27   
Pikca
Mi še vedno kuhamo... tamalmu pa iz noska teče... upam, da ne dobi še on vročine.

Tinaaja, čisto razumem glede renomeja - pri nas je isto; če šefi dobijo vtis, da ti je družina pomembnejša od dela, imaš bolj malo šans za kakšne pozicije... po drugi strani pa mislim, da povsod cenijo odkritost in fair play, zato bi na pogovoru povedala svoje načrte glede druge nosečnosti. O tem se tudi ne bi pogajala.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
18.11.2007 22:00:30   
Gio
user posted image

evo, ker sem prej sfalila user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.