|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
17.11.2007 20:45:54   
amy26
mi pa od zdravnika... dežurnega...

tudi mi smo bili danes pri dežurnem zdravniku

Danes sem Eli ponudila malo ješprena ki ga je glih tašča kuhala, jedla ga itak da ni glih, no ratalo ji je celo kaki dve žlički pojesti pa še to sem se ful trudila, pol sem šla pa pripraviti da je vsaj govejo juho mi pa ves tisti ješprenj pobruha, ok ni panike pač ji ne odgovarja.
Kmalu zatem sva se dojili in je šla spat, ko se je pa zbudila in sva se crkljali se je pa ful začela praskati pod koleni, jo slečem da jo namažem, šok, noge vse v mehurju in rdeče kot da bi jih opeklauser posted image  pod pazduho glih tako in celo po spodnjem delu trebuha pa srbelo jo je nenormalno tako da se je v trenutku na parih mestih spraskala do krvi.
dala sem ji kapljice proti srbenju in jo mal okopala v mlečni kopeli in namazala pol sva šli do zdravnika, ko jo je videl je takoj napisal recept za en sirup in rekel če se stanja poslabša da jih pokličem in da bodo poslali rešilca, pa skos sem morala spremljati če normalno diha.

To se nam je prvič zgodilo oz. taka reakcija, sem pol popoldne mal v strahu ko je spala skos gledala če še diha, no stanje se je zvečer popravilo tako da je rdečina po petih urah skoraj izginila. 

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
17.11.2007 20:46:02   
tinaaja
Ma res je cukr Hana user posted image Joj, sploh ne morem verjet, kok so to ze eni veliki fantje in punce, tile nasi mali marcki user posted image Noroooooo user posted image

A je lupus kaj bolje? Aja ima danes tud slab dan in je popoldne ful sepala user posted image Vceraj je stoplila na eno brinino skatlo in tok pogrnila, da sva se obe tresli se 5 minut user posted image Je dobila rymadil, upam, da bo ju3 bolje

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
17.11.2007 20:47:57   
amy26
Žabika, Hana je vsak dan lepša, prav prisrčnauser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
17.11.2007 20:48:43   
tinaaja
O kriza Amy user posted image Samo, da je bolje! Slisi se pa grozno... user posted image user posted image user posted image za Elo..

Pa vse naj naj Ela od Gio user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
17.11.2007 20:48:53   
Žabika
Lupus je kot nov! Zjutraj je bil čist zdrav. Očitno je tudi njega ujela neka viroza, ker mu je prou iz nosa kapljalo.

Amy: Želim ti mirno noč!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
17.11.2007 20:54:17   
draja
Živa še ne spi tko da zaenkrat čist na hitrco od mene.

Erna joj milijon pikapok zate in za Žigca!!!!! Ampak res, ne sekiraj se preveč, obvezno pa pojdi do P v ponedeljek. Jaz ti lahko povem samo, da poznam fantka, ki se tudi nepojasnjeno trese in je bil že na vseh možnih preiskavah pa niso nič odkrili. Drugače je vse v redu z njim, mamica pa je vseeno dobila podaljšanje porodniške za 3 mesece. Držim pesti za vaju, mislim pa da ni nič hudega, ampak se samo tako vznemiri.

Thaiss revica boga. Držim pesti, da se napad ne ponovi.

Pikca držimo pesti za Živo, da se ne razvije hujše vnetje.

Meaa joj, res grozna izkušnja. Samo da je zdaj z Lanom ok. Moški so pa itak vsi glihuser posted image .

Ela (Gio) vse najboooooljšeeeeeee!!!!!!!! Kje skrivaš mamico?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
17.11.2007 20:57:43   
draja
Joooooj Amy boga, boga Elica! Samo da ni šlo na dihanje! Drugače pa ta koprivnica reeeees srbi. Jaz sem alergik in vem, da se ti lahko direkt zmeša od srbenjauser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
17.11.2007 21:01:27   
amy26
Drugače pa ta koprivnica reeeees srbi. Jaz sem alergik in vem, da se ti lahko direkt zmeša od srbenja .

sem ji roke držala stran oz. jih jeuser posted image  držal da se takrat ni praskala pa je začela kar jokat k se ni mogla praskati, umirila se je pa šele ko sem jo mazala ker ji je pasalo

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
17.11.2007 21:11:18   
thaiss
Ela en košek user posted image user posted image user posted image

Hana lepotička user posted image ....pa Lupus tut!!!

Erna za vaju z Žigcem
user posted image

naš jedilnik:
- ponoči 210 ml mleka
- 9h skutica LM + Plasmon biškoti
- 12h kašica breskva-marakuja
- 16h ješprenova mineštra
- 19.30 rižolino + 50 ml mleka 

< Sporočilo je popravil thaiss -- 17.11.2007 21:18:54 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
17.11.2007 21:28:18   
cv105
čer

sem samo na hitro prebrala kaj je novega od dopoldneva ... pa bolj kot ne slabe novice ... bubančkom user posted image user posted image , ostalo komentiram jutri ...

tudi jaz sem bila pri dežurnemu zdravniku, dobila antibiotike,  kao angina, s tem, da mene grlo NIČ ne matra, sem pa popoldne dobila vročino, kar je zame neznačilno in mravljince po rokah in hrbtu ter povečane bezgavke ... nisem vedela ali naj to povežem s herpesom in sem raje šla ... mi je rekla, da moram v ponedeljek nujno v laboratorij dat kri pregledat, ker da moja leta in herpes ne gresta skupaj, da mora bit neki drugi vzrok za bezgavke in vročino (ne angina in ne herpes, ) .... pa pomirila me je, da Maks nima velikih šans, da pokasira norice ...

Maksa je prišla prevzet moja mami in sta se dve uri uspavala ... ati pa je v lovskem domu s sosedi na divjačinskem golažu ...

nočko

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
17.11.2007 21:50:41   
A-N-J-A
Amy-ti maš pa res sranje z Elo,joj bogica sploh si ne predstavljam kaj preživljaš!Miljon pikapokuser posted image za malo Elo!

Thaiss-čimprej se pozdraviuser posted image !

Pikca-user posted image za Živo

Evo Bor se je prvič zbudu,sem ga hotla po glavi pobožat pa je mel tam nogeuser posted image .Ma pa zamašen nosek,tko kot tud Ela.

Žabika-saj ne vem kdo je lepši Hana al Lupususer posted image .No Hana je res en mejčkn boljuser posted image
tinaaja -kaj si že ti spraševala...grem gledat,aha kruh.Jaz sem mu enkrat dala pol žemljice in ni glih vedu kaj naj dela z njouser posted image pol jo je sicer začel glodat,pol pa men v usta rintuser posted image .
Čeveljčki-naša je mela prve št.19 shodila pri 10,5 m

Kati superca za novo  bundouser posted image user posted image user posted image

Moj je dons tržaško jedu in zdaj tle zraven mene smrči in cela soba smrdi k user posted image .Upam da bo do jutra tle spaluser posted image

Naš Bor je pa ful govorno sposobenuser posted image .Zadnjič sem neki mečkala s hrano in je začel tult dajdajdaj amamamamauser posted image ,če vidi očita obvezno reče ata ata.Mene kliče samo če je sila v bistvu se dere ami ami.Pa dons je reku avtouser posted image .Zadnjič je pa reku kaj je to.Saj vem da je to blo kr tko rečen ampak mi je pa ful smešen pa še kašico sem v rok držalauser posted image .
Ela je včeri jokala od 8-h do 10-h in je na vsak način hotla vn iz sobe ni pomagal ne če sem bla jaz tam ne G. nič Pol je pa moj znoru in je šel tja s kuhalnico in rekel da če ne bo v trenutku tiho bo dobila po riti.No pol je zaspala,spala celo noč in danes zaspala brez jokauser posted image .

Naše papanje:
Z-hruška z malo soka mandarine
K-zelenjavni mix s teletino
M-nav.jogurt Spar bio
V-kaki+banana

Mla z enim učom gledam kmetijo,madona Špela si najprej odseka prst,pol pa še strela vseka v njouser posted image ,o Adrijani pa ne biuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
17.11.2007 21:51:45   
Pikca
uf boga Ela&Amyuser posted image , dobro, da ni blo hujšega

meaa, kok si se pa ti mogla ustrašit, ko se je davil, o šit, mu še kar en čas ne bom dala piškota. Kje pa se dobi tea tree?

no Živa ima zdaj še vročino... in to ful visoko, calpol ji kar ne primeuser posted image  jo hladimo...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
17.11.2007 22:38:37   
K_a_t_i
Thaiss, Ela, Živa, cv, Žiga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!!!

Hana, moja tamlada user posted image , je itak cuker.

Kruh - naš ga ma fuuul rad - za jest sicer mal manj kot za modelirat, ampak vseen gre. Glih včeri je naredu droptine iz ene škorje. Smo dons za zabelo na cmoke porabel. Jah, sem prebrala, da tam okol 11m začnejo pri gospodinjstvu pomagat, pr nas smo pa mal pohtel user posted image .

Bor je pa pravi mali šarmer - če se ne smeje, pa čeblja user posted image . Pa tale ukrep z Elo mi je všeč. Ferdo piše... user posted image
Sibil - bravo za Lukasovo odstavljanje user posted image . Sej je fuuul lepo k se h teb stisne in potolaži, ampak še lepše pa je, če se otrok (zdej so že tok stari, da lahko to rečem) na lastno željo odstavi.

RR je kaput! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
17.11.2007 22:54:23   
Gio
draja....hvala za čestitke...mamica je pa bizi, bizi, bizi, ker mora stalno lovit miško, ker je hitra kot blisk :  ko plazi in pleza na stopnice in vlači tatijeve zadeve z omare (stereo) in na računalnik lahko gre samo ko miška spiuser posted image . Še takrat raje ne, ker je sto stvari za naredit po hiši... user posted image user posted image   Sledim pa vseeno, tudi če nič ne napišem....vsaj zvečer.  Tako da sem dokaj na tekočem. 

pozdrav vsem!!!!!!!!!!!

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
17.11.2007 23:34:45   
skačica
evo me pred računalnikom. Naporen a prijeten dan za manouser posted image . Za otroke je nakupljeno vse, samo še kako sadje in sladkarije manjkajo. Sva pa hodile 6 ur, najina moška pa sta popedenala 3 otroke brez problemov. Iza se baje ni niti malo jokalauser posted image , prav pridna je bila. Ko sem pa jaz prišla, me pa seveda ni šmirglala pet posto.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in še en miljon pikapok za vse bolančkane. Ajoj, sploh Amyna Ela se mi tako smili revica. Upam, da bo noč mirna.

slikce s Hano so seveda spet lepe, ker je gor pač zelo lepa punčkauser posted image

prvi čevlji- sploh ne vem kdaj naj jih kupim. Zaenkrat jih po moje še ne potrebujemo, Iza se sicer malo postavlja na nogice, veliko nima interesa, mi je pa tud ne postavljamo, tako da so dobri čeveljčki z mehkim podplatkom, samo za zaščito za mraz.

kruh- jaz Izi še ne dajem kruha, tud zato, ker se bojim takih zapletov kot se je zgodil Meaai. Včasih ji dam piškot v roke (Hippov), ampak tistega ima potem vsepovsod razmazanega, ker se kar topi in je vsepovsod belouser posted image

Bor- user posted image user posted image user posted image  za prve besede. Pri nas je samo aaaaaaaaaaaaaa, ko je zadovoljna in amam(če je res hudo in me tako pokliče, ampak to je redkost), drugih glasov ni. Se je pa začela zdej prav izsiljevalsko jokat in to s posebno frekvencouser posted image .

Jutri dopoldne pa delava s svakinjo eno fajno torto, ki se nič ne peče, je pa takoooooooo zelo dobra. Sicer sva obe na hujšanjuuser posted image , ampak en kos ali dva po kosilu si pa bova privoščili pa če je ne vem kaj. Je pa sestavljena mislim da iz 5-ih plasti in je božanskauser posted image Komaj čakam. Zdele sem namreč lačna, da bi umrla, ker sva tako šopingirali, da sva pozabili jest in pit, no en naraven juice sem popila, to je pa tudi vse kar sem zaužila po kosilu.

Grem ajat zraven moje princeske. Lahko noč.

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
18.11.2007 0:11:58   
Pikca
še vedno dežuram in merim vročino...zdaj bo zgleda ok, sem ji dala še svečko... da mi slučajno ni dolgcajt, se pa še tamal zbuja... in sevede oči ni dober, hoče mami in joško...

sibil - srečnica, ne vem, če se bo kateri od naših dveh sam odstavil, slabo kaže... 

thaiss, boga, enouser posted image , da te ne bo več matralo...

cv105 tebi tudiuser posted image , da boš čimprej ok

anja, ful faca Bor, kaj zna že vse povedatuser posted image . naš tud skoz nekaj čeblja, ampak ga še nič ne zastopimo

Hana cukr kot vednouser posted image , Lupus tud

kruh - naš je čist hepi, če mu dam žemljo v roko, jo mečka in gloda, sam skoz cvikam, da bi kak večji kos odgriznil, ga skoz čekiram

skačica, kaj si pa kej nabavla?

kaj sem še pozabila...

Ela od Gio - vse najboljše - sicer je že čez polnoč, pa vseenouser posted image

nočko

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
18.11.2007 7:58:24   
amy26
dobro jutro,

hvala vsem za pikapoke, je očitno pomagalo, Ela je kar lepo spala, pa tudi zdej zjutraj mi jo je uspelo uspavati tako da grem lahko malo na RR pa še kavico pijem, kako pašeuser posted image

naša ima tudi rada kruh, ji dam mal žemljice in sem seveda skos prisotna ko jo mečka v ustih, nekaj celo poje, pa tudi ko ji dam kak košček jaz v usta ga kar poje, pa čeprav ne mara koščkov. Je bila pa včeraj zanimiva, mene vidi da jem žemljico in kar nekaj rata tečna in začne cviliti in jamrati, ko sem ji jo dala je bila vsa happyuser posted image

naš besedni zaklad je še vedno; da, ada, ko je v zibki se dere ada da zutraj vse zbudi, pa obvezno takrat drži noge v luftuuser posted image  pa mahati tudi zna, ji rečemo da pomaha oz. pa pa in res začne mahati, pa tudi če se kdo poslavlja se tudi spomne.

pikca, upam da je Živi vročina padla in da ste imeli lepo noč
thaiss tudi zate velikouser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
18.11.2007 8:38:04   
erna14
jojutro
no jaz sem vceri klicala na metelkovo in mi je rekla da vrjetno je to bolj custvene  plati in naj ga se naprej opazujem ali se to dogaja kadasr je jezen in vesel ali se ob drugih dejavnikih,svetovala mi je tudi pogovor z p.tako da bom jutr poklicala v zdravstveni dom.
hvala vsem za lepe zelje in nasveteuser posted image user posted image user posted image .

pr nas je full snega in se kar snezi,tok je lepo vam prpopam popoldan malo dolenske zimske idile user posted image

pikca,amy,thaiss-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
18.11.2007 8:38:16   
blanči
Dobro jutro!

Amy: Hvala za odgovore. Ali se ta zdravila dobijo brez recepta (Elcom, kapljice fenistil)? Moram pa povedat, da je imela to tudi po nogicah, a sva odpravili. Tako, da mi ni jasno kaj bi to bilo. P pa je rekla, da ni rečeno, da je to alergija in nama predlagala A-dermo. Ne vem, če kaj pomaga. Počakali bomo do naslednjega ponedeljka, ko imamo posvetovslnico.

V Celju zelo sneži in mislim, da je snežilo celo noč.

Majcika kje se skrivaš? Kaj pa kakšna kavica?

user posted image user posted image user posted image  čESTITKE VSEM SLAVLJENČOMuser posted image user posted image user posted image

Kaj pa jogurti? Že dajete? Katere?

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
18.11.2007 8:51:40   
tinaaja
A ima kaksna Šifrerjev komad ZA prijatelje v MP3? Nujnooo rabim user posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
18.11.2007 9:29:52   
draja
Jutro!

Sneg je, glej zunaj sneg je,.... no,pri nas ni še niti pokril tal, pa vseeno.... lepše in bolj romantične nedelje si ne bi mogla želeti!

Za nami je super noč - zbudila se je mal čez 1, mal čez 3, ob 6-ih,nato še eneparkrat do 7-ih, pol pa spala do 8:30!!!! Juhuhu!

Tinaaja sem pogledala, pa ga žal nimamo.

Amy super, da je bilo z Elo bolje ponoči! Poljubčka mali miški!

Gio a tako pestro je pri vas? No, super da ste vsi ok in se imate luštno. Vsake toliko pa si le vzami čas še za nas, da nam mal poveš kako vam gre. Če ne drugega pridi mal pojamrat sem gor - to nam gre vsem dobro od rokuser posted image .

Anja faca Bor. Že zdaj sprašuje, kaj šele bo!user posted image

Kruh še ne jemo glutena, ampak komaj čakam da ga bomo, ker brez mlečnih izdelkov, jajc in glutena imamo zelo enoličen jedilnik. Ji pa dam včasih rižev vafelj pa naredi celo packarijo. Koščkov pa sploh ne zna grizti. Tudi enega samega rižka ne zna dol pojest, tko da mislim da niti še ni pripravljena na piškotke in kruh.

Sibil mislim, da sta si tvoja fanta kar fajn obdobje odstavljanja izbrala. Jaz bi sicer še rada dojila, sploh dokler nimamo alergoloških izvidov, ampak potem pa se lahko tudi počasi odstavi. Mislim pa da ne bo prehudih problemov, ker se itak doji samo še zvečer in ponoči, pa tudi takrat ni to neka nuja z njene strani.

Pikca upam, da je z Živo vse ok in nima več vročine.

Erna res se ne sekiraj zaradi tresenja, ker gre verjetno res samo za izražanje čustev. Saj vidiš, da je drugače z Žigcem vse ok. Mislim na vaju!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
18.11.2007 9:49:57   
tinaaja
Breastfeeding http://www.youtube.com/watch?v=uHRyRCHuQ7g 5 in 8 let ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa my god!!! mi bomo zaceli z odvajanjem user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
18.11.2007 9:51:43   
Anonimen
Tinaaja, sem ti poslal Šifrerja...

Upam, da je prispel, ker mi je nekaj štekalo vmes. Če ni, sporoči, pošljem še enkrat.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2823
   [Brisano sporočilo]
18.11.2007 10:00:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2824
18.11.2007 10:02:22   
tinaaja
http://www.youtube.com/watch?v=bd03tFl5TUA
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.