|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
17.11.2007 13:28:27   
A-N-J-A

Sem pa slabe volje zaradi vozičkov. Trenutno imamo doma kar 3!
Hauckove marele Lan ne mara, sploh noče bit v njej. Saj ni nič čudnega, ko pa se celo ogrodje čuti čez blago. Na Roemerju so se mi pokvarila sprednja kolesa in kar naprej nekaj blokirajo, tako da se npr. v trgovini non stop zabijam v police. Povrhu vsega, pa se nam je včeraj še ta velik voziček polomil - nekaj pri zadnji gumi. Najrajš bi vse skupaj vrgla v kanto in šla po enega novega, samo kaj ko so vsi tako dragi.

Jaz dva prodajam,kupišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
17.11.2007 13:31:20   
A-N-J-A
Kati mi smo šli enkrat v snovik ko je bla še Ela majhna.Men se je zdela voda premrzla za otročke,tud zrak ni boh ve kolk topu.Tko da mi pol nismo več šli.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
17.11.2007 13:40:33   
erna14
tinaaja-kako ste pa pr vas prsli do tega,mislm na to temo a je blo pr vas tud kaj podobnga.user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
17.11.2007 13:47:39   
tinaaja
brina je zatresla roke ko se je kaj ustrasila, se vznemirila, se ful razveseli, kaj hotla.. ko je P z zvonckom pozvonila, je anredila to pred njo in pol je bila debata na to temo... sem pa ze brala o tem na forumu... skratka je za povedat, verjetno itak nic ni user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
17.11.2007 13:53:56   
erna14
hvala,upam da ni nc,bom pa za vsak slucaj v pon.poklicala p

pr nas sneziiiiiiiiiiii ze cev danuser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
17.11.2007 14:01:40   
cv105

pr nas sneziiiiiiiiiiii ze cev dan

pri nas tudi ... saj imaš zimsko opremo, ne ? ... dolge gatke in liter šnopca user posted image  ... pazi nase user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
17.11.2007 14:42:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

pr nas sneziiiiiiiiiiii ze cev dan

pri nas tudi ...

user posted image  ne, noooooooooooooooooooooooo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
17.11.2007 14:43:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Kati mi smo šli enkrat v snovik ko je bla še Ela majhna.Men se je zdela voda premrzla za otročke,tud zrak ni boh ve kolk topu.Tko da mi pol nismo več šli.

Se to sem hotela povedat, da je zrak ful topel.... Livija je bila skoz malo rdeca v glavo.. ko je stopila v vodo, se je zdela kar malo mrzla. Nama je pa tasca odsvetovala Snovik, zaradi istega razloga kot zgoraj pise A-n-j-a. bilo je mrzlo in vleklo je od vrat, mi teh tezav nismo imeli in tudi ona je bila vceraj z nami in je rekla, da so se porpavili

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
17.11.2007 17:10:00   
K_a_t_i
MEaa, super za rezultate!!

Erna - enkrat sem tukaj nekje brala eno podobno temo - pa so punce pisale, da njihovi otročki tko čudno trzajo, kadar lulajo. A je možno, da je to? Poskusi pošlatat pleničko po tistem, ko trza - če je topla, je možno to-to.

Naši jedilniki:
zajtrk: milupa z okusom čokolada
kosilo: goveja juha s kroglicami, češpljev cmok brez češplje user posted image  in malina jabolko "čežana"
malica: jogurt banana
Zvečer dobi še eno kašico od milupe, verjetno probiotični gres z vanilijo.
Bili smo na mrazu - brrrrrrrr, spali spanec pravičnega (skoraj 2 uri user posted image ), zdej smo pa naviti do konca!!!!

Grem peglat user posted image .

ps. mami ma pa novo bundo user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
17.11.2007 17:14:01   
Žabika
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Grem peglat user posted image .

ps. mami ma pa novo bundo user posted image

Pridna važička! user posted image

Jaz sem bla tudi zunaj, pa je res fullllll mrzlo! Pa še sneži! Juhuhuhu!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
17.11.2007 17:41:48   
tinaaja
Kruh - a ga date svojim pikcem? brina bi ga kar mlatila... in to polnozrnatega user posted image Punce ve , kaj je dobro... glede na to, da kar nekaj kosila bojkotira - zelenjava pa to ji kar ne gre...

Super za nakup bunde, Kati!

Drugace pa... zima, zima bela, vrh gore sedela. ... k bi vsaj tam tud ostala user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
17.11.2007 17:48:44   
Pikca
mi pa od zdravnika... dežurnega... Živo boli ušesekuser posted image . zaenkrat baje ne zgleda kaj hudega in nismo dobili antibiotika, upam, da bo okuser posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
17.11.2007 18:18:40   
erna14
kati-hvala,bom bila pozorna tudi na to

pr nas se vedno snezi,moj prihaja iz primorskre z teranom in prsutom.njami,uzivajte

mea-a pa se sam strese ali se se par sekund stresa,ubistvu ziga tko ful prtisne in predstavljaj si da ti full prtisnes in das vse od sebe in se ravno tako zatreses.ma sej ne vem ce sem ti dobr opisala ce si bos lahko to predstavljala

tinaaja-a pa je to kaj hudga,mogoce vesuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
17.11.2007 18:28:12   
thaiss
Pozdravček,

jaz sem pa imela spet napad kamnov user posted image  user posted image  tako da je bila noč ajej ajeje. Za tamalega je kar user posted image  poskrbel, ker jaz nisem bila sposobna niti roke dvignit, kaj šele ustat. Je pa bil Matia ful priden, prvo bujenje ob 4h , papanje in spanec v  taveliki postli do 8.30!!!user posted image user posted image

Pred pol urce smo se vrnili iz sprehoda, burja piha nenormalno močno!! A povsod drugot pa mate sneguser posted image

ELA - Gio vse naj naj za 8 mini svečk
user posted image
Pikca upam da se Živi čimprej ušesek pozdraviuser posted image

Kruh- Matia ga obožuje, najraje polnozrnatega in koruznega. Dobi ga pa dopoldan, ko gremo ponj v trgovino. Sem mu ga že ponudla v goveji juhici in je blo mnjami

erna - Matia se tudi ful začne trest ampak kadar kej protestira, vprašaj vseeno P user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
17.11.2007 18:42:25   
tinaaja
Erna, zal nisem zdravnik, tko da ne vem odgovora.. Predvsem ne kompliciraj, ce je vse ostalo OK. Vse bo OK user posted image

Pikca, upam, da bo vse OK z Zivo in da jo bo nehal bubat usesek user posted image

Jaz sem pa danes toook zaspana ... moj je pa zaspan, ker je zural in sva oba mal user posted image user posted image   Ugotavljam, da me je na nek nacin prav groza vsake noci sproti..  Za brezveze,

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
   [Brisano sporočilo]
17.11.2007 18:52:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2791
17.11.2007 19:08:20   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Thaiss - a nisi šla nič do zdravnika, ko si mela napad? A to res boli bolj kot porod?

ob 3h zjutraj, ko sem imela napad me je moj hotel peljat k zdravniku, sam jaz nisem mogla niti vstat, sem raje trpela; sem vzela 2 tableti in okoli 6h je bilo malo bolje.
Dopoldan pa sem šla k dežurni zdravnici, me je poslala v laboratorij in mi je dala tbl proti bolečinam, in naj počakam do ponedeljka ko bo delala moja dr.
Je pa res, manj bolijo popadki in porod kot napad kamnovuser posted image

Kruh/piškot: Meaa verjamem kako si se ustrašla, tako se je nam zgodilo ko smo mu prvič dali piškot, pa s kruhom se je tut davu, tako da smo počakali, očitno takrat še ni znal. Počakaj kak teden, pa mu ponovno ponudi, pomoje je boljše da mu daš kruh kot piškot.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 2792
17.11.2007 19:18:32   
tinaaja
Thaiss - upam, da bo danasnja noc boljsa in da se vsaj malo spocijes user posted image

Meaa - sicer brina kar obvlada zgrizt kose, ampak tud skoz cuvam, da ne odgrizne prevelikega kosa. Pol ga takoj ven vzamem. Kruh pa ji dam po majhnih kosckih in se to samo sredico, ne pa skorje za grizt .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, meni ful ogabna, brini pa je sla ornk po grlu - Alete veczrnata mlecna kasica user posted image

Mleti keksi - ali jih ima samo Plazma?

od jogurtov pa je zakon Vanilijev desert
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2793
17.11.2007 19:59:50   
sezam
thaiss - user posted image user posted image  zate

pikca - user posted image user posted image  za Živo. Čimbolj ji spiraj nosek s fiziološko oz. inhalirajta, ker je možno, da bolijo ušesa od zamašenega noska

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
17.11.2007 20:03:37   
Barči78
kok pa je ponavadi prva stevilka cveljckov?

Neja je dobila prve čeveljčke za svoj 1. rojstni dan, št. 19, Cicibanove softyke. Shodila je pri 11,5 mes. Pred tem ni nikoli imela na nogah čevljev.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
17.11.2007 20:08:24   
Žabika
erna: si predstavljam kaj dela Žiga. Jaz bi opozorila P, ampak ne se pa preveč obremenjevat.

pikca: koš zdravja za princesko Živo!

thaiss: mirno noč!

No, pri nas je kar pomagalo, da sem včeraj malo pojamrala. Danes je Hana kar lepo jedla. No vsaj vsakič, ko sem ji dala za jest je nekaj pojedla. Pozno popoldne je jedla še bananin shake (hvala Naomi za idejo) in upam, da je ne bo ponoči kaj napenjalo. Zaspala je b.p.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
17.11.2007 20:16:55   
tinaaja
http://hana.request-response.com/

a bodo kaksne nove fotke?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
17.11.2007 20:25:57   
erna14
joj punce hvala,ampak jaz sem tok panicna mal prej je (moja mami ma nekega pticka kl ga przges in poje)necakinja przgala pticka da je pel,in tamal je tko sedel pr moji mmi in gleda v pticka in najprej fulllll veselje,navdusenje,direkt je strmel v njega in kar naenkrat se je zacel trest in zdaj me je res tok strah ,da mi gre na jok,tko da ceninim vsa vasa mnenja vendar bom se vprasala na forum druga dekleta,ce ima se kdo kako podobno izkusnjo.user posted image user posted image user posted image hvala vam res

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
17.11.2007 20:41:52   
Žabika
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

http://hana.request-response.com/

a bodo kaksne nove fotke?

Nove bodo 15.03.2008!

No malo frišnih:

Kdo ima večjo glavo?
user posted image

Ne boš mi ušla žabica!
user posted image

A sem dost navihana?
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
17.11.2007 20:44:32   
Sibil_
Erna-to je navdušenje, zato se začne trest ker to stvar hoče.
Poskusi mu pokazat kaj novega kar bi ga zanimalo in bo vedno to naredil-potem mu pa daj v roko to stvar in bo ves vesel.Ni to nič hudega, brez skrbi.Pa btw to dela  tudi Lukas, tako pač nekateri otroci kažejo navdušenje ali jezo.user posted image

Lukas se je pa zgleda odločil, da se ne bo več dojil, že tri dni mi štrajka-v treh dneh se je namreč enkrat samkrat dojil (no, parkrat povlekel pa konec).Tako da zdaj čakam M, ker bo verjetno kmalu-in seveda čist enako je  bilo pri Patriku-pri 8,5 meseca se je odstavil sam od sebe.No, malo sem žalostna, po drugi strani pa je ok, ker ni za otroka travm ko mu joško odvzameš.Narava že ve kaj dela...user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.