najsi
|
Ojla babike, vidim da pridno klepetate inda vas je že kar nekaj blo na pregledih, tak da čestitke Čestitke in dobrodošle tudi nove članice in srečne Jst sem tak čist pozitivno naravnana, lepo pridno papam tablete in počivam. Slabosti hvala bogu ni omembe vrednih, edino zgaga in nespečnost sta konstantno prisotni.......nič novega opažam pa, da mi ful meso ne paše, če je le mogoče ga zavrnem pri obrokih, ker mi sili na bruhanje ko ga sam vidim Sm pa mal šefico hecala dans, ko me je klicala neki za službo, sm rekla da opažam, da ne morjo brez mene pa mi ona reče, eh vežda lahk, jst pa nazaj, ne ko ne, ko če me nebi rabla me nebi klicala zdle ooo kak mi je blo hecno In na konc ona men, no ko se te bo pa oprimu tak ko mora v maternici, pa ti kr na šiht pridi Sam vam povem punce, da bi na momente vklo raj delala ko pa doma ležala, ker me tole izležavanje ubija....nism navajena pri miru bit, pa nič delat....mi doma nič kaj zdaj ne pustijo. No sm dans sm vsaj mal izsilla, da sm si mal med ljudi prišla, sma šla z mojim pohištvo za dnevno iskat. Vam ne morem povedat kk je pasalo Zaj pa čakam, da moj s šihta pride,pa sosedi pridejo na obisk, pol bomo pa pico pekli .....njami
naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar
|