|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
14.11.2007 8:16:06   
Tinky
Dobro jutro

Jaz bi eno fino kavico, sam zraven bi še kak čokoladni piškot user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 426
14.11.2007 8:18:25   
maja24
Ni problema ti daš men čoko. piškot jest dam tebi rogljička.Obožujem čokolado.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 427
14.11.2007 8:58:05   
ilatic
Jst bi kavico, sam delam. Mene je zdaj začelo mučit, kako povedat v službi. Ker je to tretja nosečnost, mislim da šef v zdajšnih časih sploh ni pričakoval da bom še imela otročka. Sem kar razdražena. Čeprav sem jo načrtovala sem sedaj ratala kar skeptična. To bo prineslo veliko sprememb. Lex vidim, da je tudi pri tebi tretja nosečnost. Ali je bilo načrtovano? Praviš da je razlika v nosečnosti pri spolih. Jaz imam dve punčki in mislim, da so bile obe nosečnosti kar podobne. Nobenih posebnih težav, razen pri prvi, ki sem jo rodila po 18 urah z vakumom. Drugo pa sem rodila v štirih urah. Sedaj pa imam kar slabosti, ampak samo malo zjutraj ter vrtoglavice in velike skrbi. Mislim pa da je to zaradi tega ker sem starejša. Sigurno je to razlika. Ampak upam, da bo vse ok.
Punce vsem želim vse ok v tej nosečnosti in upam, da bomo vse rodile zdrave, debele otročke!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 428
14.11.2007 9:09:02   
Tinky
Uf, punce......sem res spila kavo in me je tako obrnilo želodec, da sem šla bruhat. Bi blo boljše, da bi sam piškotek pojedla user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 429
14.11.2007 9:14:17   
maja24
Ti se sploh ne sekiraj zarad tega kaj ti bo reku šef,važn da bo tvojuser posted image  uredu.Jest sm koj povedala,zej pa če je kdo potegnu nos zarad tega je pa to njegova stvar in ne moja ,sam da moj user posted image raste in da je uredu.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 430
14.11.2007 9:34:54   
nanka
Oj Ilatic, mene je bilo tudi kar malo strahkaj kako bo šefica reagirala, glede na to da je moj 4 in da sem šele eno leto nazaj iz tretje porodniške. Pa sem včerj zbrala pogum in sem ji na samem povedala, da sem noseča, da imam prvi pregled naslednji teden. Je bila kar malo šokirana ampak v pozitivnem smislu, tako da mi je kar malo lažje. Povedala sem ji pa zato, ker imam še skoraj ves letošnji dopust, da mi ga slučajno nebi vzeli, da ga bom koristila drugo leto in bom zato prej šla. Mogoče bo pa tvoj šef tudi razumevajoč.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 431
14.11.2007 9:41:38   
maja24
Tinky v katerem mescu pa si.Mene pa itak po kavi začne zvijat tok da jo zalijem z veliko mleka da na konc pride bela kava,razmišlam pa da bi začela pit kakav je mnogo bolšiuser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 432
14.11.2007 9:42:57   
ilatic
Hvala za odgovore. Pri meni je ta problem, da opravljam tako delo, ki ga nobeden od sodelavcev ne more prevzeti in bom mogla v bistvu jaz poiskati osebo, ki me bo zamenjala za samo eno leto in še naučiti jo dela, ki ni tako preprost. S tem, da ima šef plane z mano v drugem letu razširiti poslovnaje. Joj groza. Saj drugače je ful dober in vem da bo razumel, samo vem, da mu bom vse obrnila na glavo. Saj me razumete a ne? Mislim, da mu bom povedala po 1.pregledu.
Moram vam povedat, da sem resnično vesela, ker vas imam. Veliko mi pomeni klepet, ker sem res zaskrbljena zaradi službe, financ itd.
Nanka vsaka ti čast. Četrta nosečnost. Koliko pa imaš stare otroke in kaj imašuser posted image aliuser posted image , če smem vprašati.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 433
14.11.2007 9:48:14   
Tinky
Maja, danes sem vstopila v 7. teden.
Od jutri naprej si bom pa kar čaj naredila in pojedla kaj sladkega.
Včeraj mi je mož prinesel tri tortice in sem jih zmazala takoj...en, dva, tri...user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 434
14.11.2007 9:50:06   
mis
hoj čveke!

Hčerka mi sedi v naročju, tako da če bo kakšna napaka...user posted image

Danes je spala dobrih 10 ur v kosu nonoči, brez vsakega bujenjauser posted image

V ponedeljek imam pregleduser posted image  Jao...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 435
14.11.2007 10:41:34   
Balonchy
Hello čveke...
Kako smo? Tinky prišla k sebi? user posted image

Pravte, da vam paše sladko... Men pa ni važn kaj je al je sladko, al slano, al ...
Sam, da je za jest!!! user posted image user posted image user posted image

Pozdravljene nove 007 user posted image ...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 436
14.11.2007 10:54:30   
najsi
Jutrčka,
no tud jst sm vase zlila že svojo dozo user posted image , pa banano, pa eno jabolko, pa tableto.....pol sm mela pa dost.... mi je hotlo že kr mal nazaj gor potisnat user posted image
Sam zaj sm pa spet lačna, mam lukno v želodcu zgleda......se mi ful kruha lušta user posted image  Bo treba it mal na obisk v kuhno user posted image

Sam je tole nihanje med slabostjo in lakoto kr kriza user posted image  
A se še keri drgi dogaja isto?

Aja.....pa pri nas je mal snegec padu,sam ne velik, tak za vzorec ga je blo user posted image

Zima, zima bela......la la la......

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 437
14.11.2007 10:54:57   
Tinky
Balonchy, ja sem ok.

Zdej sem brala temo o nuhalni svetlini.
Boste šle na to preiskavo?

Jaz bom šla in tudi, če bo nizko tveganje za DS, sem se odločila it na amniocintezo.
Pač nisem pripravljena zavestno rodit otroka s tako napako.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 438
14.11.2007 11:03:04   
lex
dobro jutrouser posted image

Men je tolk slabo kot pri nobenem zdaj. Prvič sploh vedela nisem, da sem noseča, brez mozolja na obrazu, pritisk se mi je uredil,...... v glavnem super. Prejšnjič sem bla vsa mozoljava, slabo mi je bilo zvečer, imela sem nizek pritisk, tako da sem že februarja šla v bolniško. sedaj mi je pa slabo za popiz***, nič ne smem, ne banan, ne kave, po mleku morem it kar na WC,...... jaz se ne grem več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ilatic začetek vsake moje nosečnosti do zdaj je drugačen. se pa prva in druga močno razlikujeta. recimo drugič tud črte nisem imela po trebuhu. Za službo se pa ne sekiraj, ker se bo vse dobro izteklo boš videla.
nič se moreva it pakirat, ker imava posvetovalnico in dobi 3 pikicouser posted image

aja lunica 24 ni problema ti vso mojo slabost damuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 439
14.11.2007 11:04:59   
lex
tinky ja jaz grem na nuhalno, ker tako zahteva moja g, čeprav drugače ne bi šla, ker jazpa ne bi mogla splava naredit, pa pustimo to, naše pikice bodo zdrave!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 440
14.11.2007 11:10:22   
Balonchy
Na NS bom šla 100%...
Samo še ne vem kam ali PO ali Domžale...
Verjetno Domžale.

user posted image , ki ste že bile na NS - kdaj ste se naročile (v katerem tednu)?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 441
14.11.2007 11:17:00   
maja24
Men pa zaenkrat ni nč slabo samo na cajte me mal zvija v sp. delu trebuha,lačna sm pa skoz,jem pa tut od sladkega pa do slanega pa malo manj kislega.Morm pa priznat da grem vsak dan na veliko potrebo kar prej nism šla(na vsake par dni).user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 442
14.11.2007 11:18:06   
Tinky
Jaz bom šla v Lj, ker v Izoli tega pregleda ne opravljajo. V Po bom pa šla na 3d.
Mene tudi zanima kdaj se je treba naročit.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 443
14.11.2007 11:22:02   
Balonchy
Tinky, a ti že razmišljaš o kraju poroda?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 444
14.11.2007 11:29:54   
Tinky
Balonchy, ja sem razmišljala in bom rodila kar v Izoli.
Pa ti?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 445
14.11.2007 11:35:46   
Balonchy
Mislim, da bo to ali PO ali LJ...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 446
14.11.2007 11:37:11   
Nasara88
Dobro jutro punce,

da se vam malce pridružim v debati o takšnih in drugačnih slabostih ter apetitu.

Najsi, popolnoma razumem tole nihanje med lakoto in slabostjo, se meni popolnoma enako dogaja. Če ne jem sem lačna in mi hitro postane slabo, če pa bom skozi nekaj mlela, bom kar na hitro pridelala kg (v 1 user posted image kar 25 kg). Najhuje pa je proti večeru ali pozno popoldan. Ne vem zakaj se potem reče jutranja slabost user posted image

Tudi sama sem bila v dilemi, kako in kdaj povedati šefu v službi. Glede na to, da imam nad seboj dva nadrejena (šef v pisarni in direktor s katerim prav tako tesno sodelujem) moram povedati obema. Šefu sem že povedala in je novico sprejel zelo pozitivno. Direktorju bom pa povedala po prvem pregeldu, ki ga imam 29.11. Sicer sem zaposlena za nedoločen čas, tako da ni težava v pogodbi. Gre se samo za dejstvo, da je tudi moje delo takšne narave, da me je zelo težko nadomestiti in je potrebno zelooo dolgo uvajanje. No bomo videli. Važno je, da so naši user posted image vredu, a ne?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 447
14.11.2007 11:43:42   
Balonchy
A res ni nobene tu k bi nam povedala kdaj (v katerem tednu) se naročit na NS????
Moje mnenje je, da se še niti približno nič ne mudi, toda raje vprašam mal prej!  user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 448
14.11.2007 11:47:15   
Nasara88
Jaz sem imela v 1. user posted image pregled nekje v 11 tednu. Mislim pa, da je najbolje da pokličeš in vprašaš.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 449
14.11.2007 11:54:16   
Balonchy
Jah, saj to vem... da naj bi bila NS izvedljiva do 13t...
Zanima me samo koliko časa prej se naročit!? user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?