|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
15.11.2007 8:42:55   
itata
sandra: luštni copatki, kaj ko bi še kakšne viška za nas naštrikalauser posted image
Lara: konkurenca a? user posted image
Suzi: men so rekli, da imam sladkorno negativno, ampak rezultat imam pa vseeno 6,1 - kar je po mojem vedenju vseen mal preveč. ampak a ti veš kolk je pa v nosečnosti meja? ker drugač je 6 meja...
dolenjka, bamby: počutje in volja danes? včeraj ni bil najboljši dan?

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
15.11.2007 8:53:37   
Lanchy
Itata, jaz sem delala test v ponedeljek....rezultat 7.7 (zgornja meja za normalo v nosecnosti)user posted image , 7.8 pa je ze pozitivno.... Zdaj sem na brez cukrni dieti, pa nic iz bele moke ne jem, pa tudi nobene mastne stvari....se tok bojim, da bi sladkorno fasala, da je kej. Dobra stvar tega pa je, da me ze od ponedeljka ne pece vec zgagauser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
15.11.2007 8:56:01   
Lanchy
Pa seveda posledicno upam, da tut kilce ne bodo sle tok hitr goruser posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
15.11.2007 8:56:27   
vrtnica76
Meti in dolenjka dobro opravita danes na pregledu.
Sandra kolk lušne sopatke znaš narestuser posted image . Itata je dala dober predlog, da bi lahko naredila še kakšne za vsako izmed nas-al pa, če nas tuki na RR naučituser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
15.11.2007 9:15:05   
katka37
Sem  napisala vse, kar sem mislila, pa me je vrglo ven, cel roman mi je zbrisalo, grrrrrrrrrrr.

Skratka:

Dolenjka, upam, da si danes boljše volje in je šel ****is že mimo.

Mala_pikica, imaš iste težave kot jaz-punce torej pazite na ledvice in veliko pijte.

Za naše "sladke" nosečke-čuvajte se.

Sandra, zelo luškani copatki, imaš mogoče kakšen mušter, po katerem si jih naredila, meni jih misli mama, mogoče pa se bom še jaz lotila štrikanja spet po dolgih letih.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
15.11.2007 9:20:10   
katka37
Včeraj sem tudi jaz imela neke prebavne motnje in potem ugotovila, da sem zdaj dva dni pila neki fitnes sok iz Hoferja z guarano, ki je poživilo. Sem ga zadnjič kar pograbila na polici, nisem sploh gledala, kakšen sok je. Od zdaj naprej bom pošteno pazila. Sem namreč brala na netu včeraj, da prodajajo te pripravke z guarano tudi v seks šopih.
Zakaj ga potem moj dragi raje ni pil, bi jedli joto,jaz pa potem namesto da jem joto visim na wc.user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
15.11.2007 9:20:51   
larisa
Jutro user posted image ,

Vidim da ste že ''na broju''...

Ker ste tolk od pitja govorile me zanima če nosečke lahko pijemo neomejeno čaj-sadni?? (nekje sem brala naj ga nebi zarad teina, ampak se ne spomnim več kje je pisal da bi prečekirala) Jaz ga mam ful rada pa ga zato ne upam preveč!

Dolenjka, še malo, še malo pa pride glavna sestavina za jotkouser posted image
Meti pomahaj svojemu user posted image
St.Ina user posted image , pa pridno čuvaj pikice, mi pa držimo pesti!

Vsem en lep jutranji pozdravček

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
15.11.2007 9:23:05   
katka37
Grem malo počvekat k fotru, potem pa vas zopet berem, sem že psihično vnaprej pripravljena na celo goro novih strani.user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
15.11.2007 9:27:22   
itata
Lanchy: štos je bil, ker sem pol "preverjala" rezultat pri moji babici, ki ima sladkorno in je rekla, da je meja 6.0 ampak se mi je zdel, da mora bit za nosečke višja pa tud pol bi bla z 6.1 že čez in ne bi pisalo negativno. tko da ti se pazi pa hvala za info! itak pa sladkarije nič dobrega ne naredijo za telouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.11.2007 9:28:21   
itata
katka: kakšne težave pa imaš z ledvicami? a to skoz al sam v nosečnosti? vprašanje za pol k prideš iz čvekauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
15.11.2007 9:28:40   
pina-1
jutro.... evo pa je že ena ura sužbenega časa mimo.. Tolko sem rabla da sem vas prebralauser posted image user posted image user posted image

dolenjka ampak ga pa serjejo tile na letališču..ti se kar pritoži jaz bi tudi celo štalo nardila... vseeno upam, da si skočila po avtek in da bosta popoldne z lubijem šla na izlet kam na samo z novim avtekom pa ga pošteno krstila z eno fino jotouser posted image user posted image user posted image .

mala pikica in vse ki mate težave s popadki čim več počivat..do februarja mormo vse pregurat, da bom o še naprej tako lepo čvekale.

upam, da bo danes trend čvekanja nadaljeval, ker meni se kaj dosti delat ne dauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
15.11.2007 9:35:04   
polonca78
joj, punce vidim, da vas kar pestijo neki problemi! user posted image držim pesti, da se vse čimprej porihta!

jst sem pa že tako neučakana, da bo spet vikend. da bom lahko spet malo bolj lenarila! prav pasalo se mi bo cel dan stiskat z lubijem in zapravljati! user posted image user posted image imava plan malo oblekic in podobno it nakupit za malega. tako da se kar veselim. sej samo še malo!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
15.11.2007 9:42:29   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ker ste tolk od pitja govorile me zanima če nosečke lahko pijemo neomejeno čaj-sadni?? (nekje sem brala naj ga nebi zarad teina, ampak se ne spomnim več kje je pisal da bi prečekirala) Jaz ga mam ful rada pa ga zato ne upam preveč!

LARISA! sadni čaj ne vsebuje niti miligrama teina. samo pravi čaj kot je zeleni in pa črni čaji vsebujejo tein. si že kdaj kako jagodo pojedla al pa borovnico, pa bi te potem razganjalo od energije??? verjetno ne user posted image user posted image  tko, da kar po mili volji pij sadni čaj, tud pravi čaj vsake toliko ne škodi

pozdravček vsem...danes imam ultra slab dan boljš, da ne pišem, ker sem ciničnauser posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
15.11.2007 9:48:28   
larisa
Ti ti misar, pazi se, da te ne najdemo pa uščipnemo, al pa kej user posted image user posted image
Sem ravno sedaj brala pri Pušenjaku in dobila podobne odgovore!
Vse jasno! Hvala.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
15.11.2007 9:52:32   
Janey
Dobro jutro...do zdaj sem potegnilauser posted image user posted image zdaj grem   pa naprej gulit knjige...lep dan vam želim
držite pesti jutri

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
15.11.2007 9:54:45   
mlavla
se vam samo na hitro malo oglašam..pač imam bolj malo časa za računalnik..
drugače sem še kar vredu..razen mojega bruhanja, ki je skoraj vsak dan  vsaj enkrat na razporedu..drugi teden imam preglede, pa bomo videli če bodo kaj pogruntali zakaj se mi to še vedno dogaja...
drugače pa me cel ta vikend ne bo, saj imamo na faksu obvezno prisotnost na enem taboru..upam, da mi bo to moje počutje dopustilo...
se oglasim kaj naslednji teden..pa v kratkem enkrat bova šibala v Ikeo..se že veselim...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
15.11.2007 9:55:53   
mlavla
pa šele zdaj sem opazila, da se mi je slikica prestavila v naslednje polje (na tikerju)..jeeee smo že v 7. mesecu...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
15.11.2007 10:21:32   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

15.11. Meti7707
a.k.a. MetiLu
15.11. listek1
15.11. dolenjka
15.11. mala_pikica
16.11. brina2006
16.11. nejč008
19.11. Marusah
19.11. katka37
20.11. Janey
20.11. anandrej
20.11. polonca78
20.11. tani22
21.11. lillchy123 (3D)
21.11. anariya
21.11. mesecnica (3D)
22.11. nizy
22.11. maja80
22.11. mojani
23.11. mami28
26.11. vrtnica76
26.11. ŽogiMarogi
27.11. p@tricij@
27.11. srečka nosečka
27.11. Februarka08
28.11. pina-1 (3D)
28.11. torcica
29.11. ŽogiMarogi
30.11. pina-1
03.12. Suzi*
04.12. Lanchy
06.12. Lara76
10.12. itata
11.12. mlavla
11.12. bamby
11.12. misar
12.12. Bajsa
13.12. ella79
18.12. Meti7707 a.k.a. MetiLu
19.12. nuka

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
15.11.2007 10:23:00   
anandrej
Meti, ti bi se po moje morala prijaviti na tale tečaj - glej modul 2, točka 13 user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
15.11.2007 10:25:03   
Janey
Pupike moje...zdaj me nič ne boli...ampak spet ne čutim gibov že celo jutro...ne vem al sem jaz en paničar al pa me upravičeno skrbi. V torek imam pregled. Kaj naj grem prej? Ampak res me nič ne boli.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
15.11.2007 10:35:02   
larisa
Janey, pomoje ni panike. Saj lahko pač danes malo bolj počiva. Ravno včeraj v šoli za starše so nam rekli da je 10 gibov od 9h-16h treba naštet po 32 tednu. Prej je vse malo bolj tako-tako, saj ima še veliko prostora in ga lahko težje čutimo, več počiva, itd. Nč te bit strah, če te je pa preveč, pa se pejta pokazat, škodilo ne bo, za tvojo psiho pa bo bolje!user posted image  Mi smo s tabo!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
15.11.2007 10:36:01   
misar
janey, če si zaskrbljena ga ne seri in pojdi h ginekologu. boljše pomirjena in zdrava nosečnica, kot panična nosečnica cel dan. ne škodi sama sebi.

pa ziher je vse v redu

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.11.2007 10:36:37   
larisa
Anandrej, ker si tako priden dodajam svoj piskerček za seznam: 6.12.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.11.2007 10:44:32   
Februarka08
No, jest sem od zdravnika... Sem šla zaradi podaljšanja bolniške... Pa zamenala sem tablete za sirup, upam da bo to kaj pomagalo zdej. V lekarni sem pa dobila še en sirup in mi je rekla, naj raje s tistim zdaj začnem par dni, potem grem pa na unga - umetnga. Bom ubogala. user posted image
Punce ne vem, ali jest kej paničarim ali kako - opažam, da imam buši skor enak velik, tud moj user posted image mi je že to reku, potem sem se šla pa še zvagat in je tudi nekako isto kg... Ali mislite da user posted image ne raste? Mal me je zaskrbelo in zdaj sam o tem tuhtam... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.11.2007 10:55:06   
vrtnica76
Janey,če te tolk skrbi, se le pojdi pokazat h G.Sem pa opazila tudi pri mojemuuser posted image ,da včasih dalj časa ni aktiven,ampak se takoj pomirim, ko začutim gib.Zdej niso več konkretne brcike ampak bolj leno pretegovanje.Mu že primanjkuje prostora.Presenetil me je pa všeraj zvečer, ko je kar skočiluser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?