|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
14.11.2007 22:26:34   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No, tazadnjo pa lahko user posted image  pustiš, prav? user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa kaj še user posted image user posted image user posted image  mam srečo, da njemu ni čist nič za te sladke zadevce, tako da skoraj vsi priboljški v moji user posted image  zgorijo... pardon - nasedejo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
14.11.2007 22:28:51   
MetiLu
ne me zdej strašit, jest sem jo v celi nosečnosti ene 4x uporabila user posted image user posted image user posted image user posted image  britvice enostavno ne maram
ja fino, zdej mam pa še en razlog za paničart user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
14.11.2007 22:34:03   
dolenjka
Ne, paničart ni treba, sam nehaj. Sej si redno hodila k zdravniku in ni panike valda. Sam nehaj in se sooči z žiletko user posted image  Drugač jo pa tvojmu daj v roke, saj ima še več izkušenj kot ti user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
14.11.2007 22:40:24   
MetiLu
Mah pol jih pa rajši pustim da rastejo, pa jih samo sproti strižem s škarjicami kolikor gre, britja pa res ne maram, ker dobim mozoljčke, pa vraščat se mi začnejo pa še cela đungla zraste naokol user posted image  Mal sem pogledala po forumu, pa nobena ni omenila, da bi bilo kaj narobe, so tud druge to prakticirale v nosečnosti user posted image  

upam, da res ni kaj hujšega...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
14.11.2007 22:43:07   
Februarka08
Ojla... sta še kar gor?
Dolenjka, mislim nate in ti želim mirno noč. Jutri bo lepši dan, boš videlauser posted image .

Zdej grem pa počasi res v mižule mažule, je že tolk ura...

Načvekale sta se pa tud, da sem pol urce brala...user posted image

Lahko noč!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
14.11.2007 22:45:57   
dolenjka
Meti, po bikiniju lahko pinceto uporabiš, jaz jo user posted image  Ostalo pa res žiletka porihta. Noge pa s strojčkom pocukam user posted image
Zdej mi je pa žal, da sem ti kaj rekla, ker se boš sekirala za brez veze user posted image

Moj je pa že v avtu in na poti domov. UPam, da ga bom čez pol ure slišala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
14.11.2007 22:53:04   
MetiLu
Ja sej jest tud bikini zrihtam s pinceto, noge hodim na vosek al pa s strojčkom popravljam, samo tam spodaj pa že skoz uporabljam depilacijsko kremo, k sreči sem jo med nosečnostjo res malokrat. Ah, mislim, da ni panike, nikjer na netu ne najdem nobene razprave, da bi škodovala user posted image

Bom jutri vprašala G, me zanima kaj bo rekel...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
14.11.2007 22:53:50   
dolenjka
A Ratko? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.11.2007 22:57:41   
MetiLu
ja ja Ratko  user posted image user posted image user posted image

a ni fletn? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.11.2007 22:58:56   
dolenjka
Ja, priznam, res je fletn user posted image  user posted image  

Joj, sam da ne bojo zdej vse februarke gonkota zamenjale user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.11.2007 22:59:57   
dolenjka
Jaz sem pa glihkar 2 rezini domačega sončničnega kruha zbasala. No kje je zdej moja sotrpinka Bajsa, da še ona kej poje ob tej zgodnji uri?  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.11.2007 23:12:42   
MetiLu
Jest ne morem več, mi čist učke skupaj vleče. Se slišmo prec zjutraj user posted image
papa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
14.11.2007 23:15:30   
dolenjka
Nočko, sej grem jaz tudi, da bo prej jutri! user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
15.11.2007 6:49:16   
vrtnica76
Jutrčko čveke!
Še dobr, da sem tolk zgodi vstala in prečekerala za nazaj kaj ste načvekale.
Dolenjka, upam da si mela miren spanec-mata pa res frko.
Meti,a ti bi si pa kr laske postriglauser posted image .Da ti povem, kakšen ****is dobi moj kadar kopalnico pomiva.Prekolne vse po dolgem in počes zarad las.Valda sva krivi medve, ker mava daljše laseuser posted image .Je izjavu, da naju bo obe na balin postriguuser posted image .Jest sem se pred dvemi leti postrigla čist na kratk, pa sem pol vsak jutr norela, ker je vse po bučiuser posted image zaležan in sem rabla pol ure, da sem si frizuro uredila.Grrrroooza.Mam full enih vrtincev po glavi in je pol vse čudn.Je pa red, da je zelo praktično,še posebej po porodu, ko bomo imele bolj malo časa zaseuser posted image .Pa verjetno tut manj volj za urejanje.Vsaj pri meni je blo takouser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
15.11.2007 7:07:34   
Lanchy
Jutro cvekice!
Ma ve ste vec kot maratonke...jst nimam tok kondicije, da bi vam sledilauser posted image ...
Dolenjka, danes je nov dan in upam, da se s tvojim lubijem kmal zagledata.
Vceraj sem imela lazne popadke nekje na 45 min...sem se ze tok ustrasla, da bo slo pa cist zares...pol me je pa se panika zagrabla, da nimam nic pripravljeno...je blo sam se slabs. Sva bile z G. oz sestro na pol ure v navezi, da se je stanje umirilo. Samo me je pa vsakic, ko je rekla, da ce se bo stopnjevalo, da bom mogla it kar v porodnisnico, zvilo in me je panika zagrabla. Nasa palcica je pa veselo razgrajala po trebuscku in bolj ko sem ji dopovedovala, da se ni pravi cas, bolj je ona mene tja pod rebra suvalauser posted image .
Danes je zaenkrat vse OK in upam, da tako ostane se kakih 10 tednov....no vsaj tja do 36. tedna bi blo fajn zdrzatuser posted image .
Grem zdaj mal za diplomo skup spravit....oooooooo, kok se men ne da. Bi rabla kak tak navdih kot nasa Metiuser posted image user posted image user posted image ....
Lep dan vam zelim, cvekiceuser posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
15.11.2007 7:26:57   
mala_pikica
Joj, punce sploh vas ne dohitevam. V bolnici sem bila zaradi popadkov, ki naj bi jih sprožile bolečine v mehurju in v desni ledvici. Imela sem ogromno bakterij v mehurju, kar je šlo nato naprej v ledvice. V bolnici sem dobila infuzijo za zaustavljanje popadkov, deksamethason za razvoj pljučk, buskupan in dolantin injekcije. Popadki so se kar hitro ustavile, bolečine v ledvici pa so še zmeraj. Tudi dojenček je zaenkrat vredu, lepo raste, shujšala pa sem za 1.5kg, tako, da sem do sedaj pridelala 4kg, hvala bogu imam nekaj  zaloge še od prve nosečnosti, ki mi je po porodu ostala. Sedaj pa doma počivam in se nalivam z vodo, pijem tudi ponoči, tako, da spijem približno med 3 do 4 litre tekočine na dan, sem kot balon. 
Tako, da punce pijte, pijte in še enkrat pijte, ker je bilo v bolnici kar nekaj punc ravno zaradi ledvic.
Sedaj pa šibam, ker grem k moji G. Lp

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
15.11.2007 8:05:25   
MetiLu
Dobro jutro punce!

Mene je danes spet zbudila mala driskica (se oprravičujem, če je prezgodaj za to temouser posted image ), pomojem me malo živčki dajejo, pa ne vem zakaj user posted image  tolk mam polno glavo zadnje dni...

Malo veselo razgraja po bušiju, ga grem danes pogledat user posted image user posted image  Vrtoglavica se me še kar drži user posted image  

Vrtnica, malo me mikajo zdej te frizurce na paž al kako se jim reče, samo pol mi bo pa ziher žal. Sem že parkrat v življenju to naredila - strigla z golgih las na kratke, pol sem pa par dni tulila ko dež user posted image user posted image user posted image  me zdej še ni oreng zagrabilo.

Lanchy, upam da si zdej ok in da je tvoj user posted image  ugotovil, kolk mu je zdej na toplem še luštno, naj tele mrzle mesece še malo počaka user posted image  Pa kar k diplomci se spravi, jest sem včeraj res imela navdih, upam, da bo šlo tako naprej, naj pa omenim, da sem začela na diplomi delat že februarja letos, pa vidte kolk sem daleč prišla user posted image  se je tolk stvari v tem letu zgodilo, da enostavno nisem mela volje še za diplomouser posted image

Mala pikica, tekočina je res pomembna, jaz se toliko potrudim, da spijem vsaj 2 l vode ali pa čaja na dan. enak problem je imela moja teta pri drugi nosečnosti. Jo je tolk zvilo, da je mogla bit 10 dni v bolnici zaradi ledvic. Z malim je bilo potem vse ok in je danes pravi enoletni korenjak user posted image

Bamby, kje si ?? A sta s Timom že zakopala bojno sekiro user posted image user posted image  Mene prav zanima kakšen bo naš Janez, pa kakšne živce bom jest mela za disciplino. Imam 4 leta starega bratranca, pa zna mulc včasih tolk na živc stopit, da sploh ne veš a bi ga nabutal al bi ga božal, da bi bilo kej boljš user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
15.11.2007 8:06:16   
polonca78
ST.INA, ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Enkratna novica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa držimo pesti zate najprej do 28., potem pa še preostalih slabih 9 mesecev!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa do konca prebrat kar ste včeraj načvekale!

Neposredna povezava do sporočila: 1318
15.11.2007 8:08:50   
Februarka08
Dobro jutro še iz moje strani...
Dolenjka upam, da čimprej vidiš svojega user posted image ...
Lanchy, a ti pa že kar popadkeuser posted image ... Marička, ne me strašit... Pa mala_pikica, ti tud? Groza. Upam, da bo vse ok. Mene je tud tega najbolj strah.
Mojega user posted image je včeraj zgaga pekla kot user posted image in sm mu rekla naj vzame Rupurut... Ko ga je dal v usta, sem mislila da bo user posted image ... Tako mu je blo ogabno, da ga je prec dal ven... No, vsaj mal vidi, kaj mormo user posted image trpet. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1319
15.11.2007 8:20:12   
vrtnica76
Res je pomembno, da veliko pijemo.Se tega močno zavedam,ampak kaj ko občasno kar pozabim pituser posted image .Takrat prav hiter občutim bolečine v ledvicahuser posted image .V dopoldanskemčasu, ko čvekam z vami sem kar pridna in spijem en vrč čaja,popoldan, ko pa se mojedva sončka pridrajsata domov je pa tolk enih stvari, da kr pozabim na tekočino.Moj dopoldanski ritual je:čvek-pijača-hrana in WC(v ponovitvah sevedauser posted image )
Lanchy in mala pikica-kaj je zdej to s temi popadkiuser posted image -pa ne ga srat!Vse skupaj bomo prigurale lepo do konca in pika!V slogi je moč.Drugač pa maluser posted image user posted image
Dršta se in veeeliiikooo počivajta in pijta.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
15.11.2007 8:21:07   
Lanchy
Joj punce...namest, da bi jst veselo po literaturi brskala, na vsake nekaj minut cekiram kaj vse ste napisale....Upam, da me ne zasvojite prevecuser posted image ....

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
15.11.2007 8:26:34   
vrtnica76
st.Ina se pridružujem čestitkamuser posted image in ti želim, da se te primeta kot dva klopkauser posted image .Držim pestiuser posted image pa pazi nase in nauser posted image user posted image .

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
15.11.2007 8:28:37   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Joj punce...namest, da bi jst veselo po literaturi brskala, na vsake nekaj minut cekiram kaj vse ste napisale....Upam, da me ne zasvojite prevecuser posted image ....

Lanchy, sori, je že prepozn user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
15.11.2007 8:36:46   
itata
bajsa: telovadba res ni kej dost za križ pomagala, jota pa zvečer očitno je, ker je danes neprimerno bolšuser posted image
meti: jaz pa računam na eno kolegico, ki živi v sosednji vasi, da mal skupi pokruzava pol z vozički. sicer je prejšnji teden že rodila, ampak je na izi pa ne komplicira, tko da bo ok po mojem...
sayuri: držim pesti
mesecnica: to zdej ne vem a smo me že debatirale al sem na eni drugi strani brala: skratka zadeva je taka ja, da moraš kao vsaj 10 dni dopusta koristit v letu 2008, da ti ga preostanek prišparajo do 30.6.2009 - če ti pa pride tko,d a ti prej začne porodniška kokr uspeš ti 10 dni dopusta izkoristit, moraš pa papirje za porodniško tko izpolnit kokr, da koristiš poordniško v 2 delih - kar pomeni, da koristiš porodniško recimo do konca novembra, greš na dopust, pa nazaj do konca porodniško, pa ti pol ostane še kak dan dopusta lahko do 30.6.2009. tko so men kle punce na forumu razložile, ap še pogledat sem šla v zakon in se pozanimat v kadrovsko in je res tko.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
15.11.2007 8:41:06   
MetiLu
sem klicala G in mi je sestra rekla, da mi na željo G lahko vedno naredi UZ, za plačat je pa 30€, danes bom spet vidla moja miška  user posted image user posted image user posted image  user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?