MetiLu
|
Dobro jutro punce! Mene je danes spet zbudila mala driskica (se oprravičujem, če je prezgodaj za to temo ), pomojem me malo živčki dajejo, pa ne vem zakaj tolk mam polno glavo zadnje dni... Malo veselo razgraja po bušiju, ga grem danes pogledat Vrtoglavica se me še kar drži Vrtnica, malo me mikajo zdej te frizurce na paž al kako se jim reče, samo pol mi bo pa ziher žal. Sem že parkrat v življenju to naredila - strigla z golgih las na kratke, pol sem pa par dni tulila ko dež me zdej še ni oreng zagrabilo. Lanchy, upam da si zdej ok in da je tvoj ugotovil, kolk mu je zdej na toplem še luštno, naj tele mrzle mesece še malo počaka Pa kar k diplomci se spravi, jest sem včeraj res imela navdih, upam, da bo šlo tako naprej, naj pa omenim, da sem začela na diplomi delat že februarja letos, pa vidte kolk sem daleč prišla se je tolk stvari v tem letu zgodilo, da enostavno nisem mela volje še za diplomo Mala pikica, tekočina je res pomembna, jaz se toliko potrudim, da spijem vsaj 2 l vode ali pa čaja na dan. enak problem je imela moja teta pri drugi nosečnosti. Jo je tolk zvilo, da je mogla bit 10 dni v bolnici zaradi ledvic. Z malim je bilo potem vse ok in je danes pravi enoletni korenjak Bamby, kje si ?? A sta s Timom že zakopala bojno sekiro Mene prav zanima kakšen bo naš Janez, pa kakšne živce bom jest mela za disciplino. Imam 4 leta starega bratranca, pa zna mulc včasih tolk na živc stopit, da sploh ne veš a bi ga nabutal al bi ga božal, da bi bilo kej boljš