|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
14.11.2007 19:29:00   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Oooo, dolenjka, tebi pa radio zdej na pravi frekvenci špilauser posted image . Da bi vsaj še meniuser posted image .

Sm ti prej pozabla zaželet dobro joto danes zvečeruser posted image !

Hvala hval, sam zdej pa jaz user posted image  user posted image  user posted image

Avion z mojim user posted image  je bil že v zraku, pa so spet na Brniku zaradi okvare motorja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  In kaj me bo še doletelo????????????

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
14.11.2007 19:29:59   
Janey
Ve ste čiiiistooo noreee....brala bom v ponedeljek...samo se javim...cel dan sem gulila knjige...lubek je nardil slastno lazanjo...zdaj sma pa prišla s sprehoda...in zdaj sem zeeelooo utrujena...
lepo se mejte
nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1252
14.11.2007 19:47:03   
MetiLu
Evo še mene, sem naredila sojine polpetke, pa pire krompirček in solatko za pozno kosilo in sva vse zmazala. zdej sva se pa vsak za svoj računalnik vrgla in je taka tišina v stanovanju user posted image user posted image user posted image

Še vedno se mi kar malo vrti, jaz več ne vem kaj je to. Vmes sem mela še en dolg telefonski pogovor z mojo Petro - ljubezenske težave, pa je mama psihologinja Meti spet pametvala user posted image user posted image user posted image

Dolenjka user posted image user posted image user posted image , to pa ni nič fajn slišat. Upam, da bo dragi kmal pri tebi pa da ti bo kej dobrega prinesel, zdej ko si si tko fajn spraznila črevesje user posted image user posted image user posted image

St.Ina uspešno gnezdenje ti želim, da bosta kar oba s tabo ostala naslednjih 9 mesecev user posted image user posted image user posted image

Suzi živjo, si preživela cuker teste. Ne vem kolk kej velja tale moj rezultat, jest sem si v ponedeljek merila krvni sladkor pri stari mami, ker ima tisti merilnik (je sladkorna bolnica) pa ga je pokazalo 4.9, kar je še normalno.

Pina, user posted image user posted image  za peglanje user posted image user posted image

V glavnem, jutri imam pregled in poročam popoldan, kako se imava user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
14.11.2007 19:50:53   
dolenjka
O hvala bodu, da je vsaj ena tle, ker men se meša user posted image  user posted image  user posted image
Sej ne vem kaj bi si želela? Da je avion čim prej v zraku al da nikamor ne gre? Baje 1 motor neki zaj****, tko da če ne misljo dobr porihtat je boljš, da nikamor ne grejo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Živčna ko pes user posted image  user posted image  user posted image  Priznam, kadila sem, pa verjetn bo ša kakšen padu. Sem klicala na Brnik in valda nič ne vejo kaj in kako. Šraufajo. POtniki so pa na avionu (še ena prijateljica, ki tu živi je gor, z 1,5 let starim malčkom user posted image  ) user posted image  user posted image
Še dobr da je moj pilot po profesiji, drgač bi že živčna fasal user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
14.11.2007 19:58:21   
Februarka08
Joj, dolenjka, nisem si mogla, da ti ne bi odgovorila...user posted image Držim pestke, da bi blo vse ok... Ja, v takem primeru res ne veš ali je bolje, da počakajo in res ornk uštimajo, ali kako drugačeuser posted image . Vem da si ful živčna in da bi imela rada user posted image že pri sebi... Bolje, da popravijo kar morajo in da zamudi... Verjetno od tu tudi psiha in praznenje črevesja...user posted image

Veliko sreče in mislim na vaju!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
14.11.2007 20:00:00   
*Naja
Evo....ena urca, da sem prebrala današnji čvek. Pridne ste, ni kajuser posted image .

Dopoldan sem bila spet v MŠ...danes je bila tema "dojenje"....sicer nisem nič novega izvedela, ampak ok....še dobr, da nisem mojega zraven vlekla, ker ne vem, če bi ga glih zanimalo, kako si morem bradavice negovati itd.user posted image .
Je revež v nočni, pa sem mu rekla, da naj raje spi, kot pa da bi zdej 4 ure dopoldan tam visel. Sj včerej, ko je bilo prvo predavanje, sva šla oba in se mu je zdelo zelo zanimivo. So vse imele svoje user posted image s seboj, razen ene user posted image . No, danes so prišli sam še trije deci....Una revca user posted image , ki je bila včerej sama, pa danes potem sploh ni prišla...je verjetn mislila, da bo spet edina samauser posted image .

Men so tudi delali test za cuker...tistga kratkega....sam po 2 urah še kr ni bilo izvidov in mi je G reku, da bova naslednjič pogledala, ko imam pregled. Pa sj, če bi bli slabi izvidi, bi me verjetn že prej kej obvestili.

JOTA je pa danes še posebej aktualna temauser posted image user posted image user posted image . No, jst sem si jo včerej za papcat skuhala in jo bom zdej 3 dni jedla za kosilo...jami, kok je dobra. Moj se more pa kr za nos držat, ko jo jem....pravi, da mu kr gor dviguje, tolk mu smrdi. Eh....res ne ve, kaj je dobr.
Je pa pridn moj user posted image in pridno kuhava in papcava uno joto....tisto ima pa še vedno rad. Je sicer nekej takega kot pri Itati...glede tega, da se mu velik bauhi glih ne zdi neka erotika....ampak moti ga pa hvalabogu tud ne, ker mi še kr skor vsak danuser posted image user posted image user posted image . Sicer že tri mesece govori, da zdej bova pa res nehala, kao zaradi user posted image ....pa nič od tegauser posted image user posted image user posted image .

Katka, Itata- lepi bauhiji...taki mini-tini-ji...user posted image
Bajsa- tvoj bauholino je tud lepi...taki maxi-bajcek...user posted image

Zdej se grem pa mal s sladkarijami podpret, pa lešnik čokolino  še itak obvezno padeuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
14.11.2007 20:00:49   
dolenjka
Hvala februarka, ampak črevo sem spraznila še preden sem izvedela user posted image
Na netu je pisalo, da so odleteli in pol sem šla mal pospravljat. Pa me kliče od prijateljice mož in vpraša, če me je moj že kaj klical. Pa jaz valda da ne in pol mi pove zgodbo user posted image  user posted image  user posted image
Zdej pa čičam pa čakam pa nč ne morem, pa sama, pa boga boga, pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1257
14.11.2007 20:01:26   
MetiLu
Dolenjka, probaj se pomirit, sej veš da bo vse ok, zdej pa res ne bo šlo nič narobe. Vem da je najlažje pametovat, ampak zdele bi ti mal tistega tvojega optimizma prav prišlo. Kar svoj buši vpraši, boš vidla user posted image

Nč bat, bo prišel k teb in ga boš pol lahko user posted image , jutri bosta šla pa po user posted image  in potem douser posted image , pol pa še na eno joto user posted image , pol bo pa že čas, da nam boš poročala o lepem dnevu user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
14.11.2007 20:02:14   
*Naja
Dolenjka- upam, da zrihtajo okvaro in da pride tvoj lubek še danes k tebi....

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
14.11.2007 20:03:58   
dolenjka
Še dobr da je user posted image  pomigal, ker sm kr mal pozabla nanj. Zdej sem vsaj zaradi otroka mirna, če mi že dec sive lase dela user posted image
Pa sej men je vseen če pride ob 3h zjutraj, sam ko bojo pa 1h in 40 min v zraku se mi bo pa zmešal user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
14.11.2007 20:14:55   
MetiLu
Bejbi približno vem kako se počutiš. Tko sem se jest počutila, ko je moj dragi Silva Pluta takrat lovil po Jančah pri LJ, sam da takrat še nisem bila noseča. user posted image  ok, mogoče je to mal trapast primer, sam ne vem kako ti lahko pomagam user posted image

Sej bo ta večer minil, tvoj pilot bo prišel k teb, jutri bo pa že vse po starem. Temne misli proč!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
14.11.2007 20:19:13   
dolenjka
U hudo Meti, a tvoj se je pa za Plutom podil? user posted image  No, tut čist nč luštn user posted image

Ma sej bo, sam čakam da grejo v zrak (če ne, se mi bo zmešal), pol bom slabi dve uri živčna razvalina, pol bo pa spet vse ok. Sam veš kok je še do takrat?
Pa nič pametnega za pojest nimam user posted image  Lačna, živčna, zoprna user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
14.11.2007 20:22:14   
MetiLu
Ti kar poročaj, če bo kej novga oz. če se ti bo dragi kej javil. Jest skočim pod tuš, pa ti pridem nazaj družbo delat user posted image  ti pošljem kakšno karat napolitanko po dhl-u, a prov?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
14.11.2007 20:25:37   
dolenjka
No, vsaj ti se mal umij, če sem že jaz vso voljo izgubila user posted image  user posted image

O Karatu se pa ne zaj**** zdele, k bi celo tovarno pojedla user posted image
Sem najdla še mal polnomastnega sira v hladilniku, sam ne vem s čim se bom basala ko to zmažem user posted image  Beri: čez eno minuto user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
14.11.2007 20:27:09   
Sandra*
Dober večer klepetulje!

Joj preveč ste pridne s pisanjem, vam sploh ne uspem sledit kaj vse napišete. Jaz sem imela danes manjšo nezgodo in me sedaj hudo hudo boli trtica, kot da križ ni dovolj. Tamavga sm nesla dol po stopnicah in pri tem odletela na rit. Mark revež se je ful ustrašu, no pa sem ga uspela potolažit, mene pa sedaj rit in trtica bolita. Sem klicala ginekologinjo in je rekla če bodo krči ali izcedek se moram pokazat, sicer je vse ok. No na srečo nič od tega ni, hvala bgu, user posted image veselo brca, tako da je upam in mislim da vse ok.

Sedaj pa se spravljam peglat eno veliko goro cunj, ki se mi je nabrala, ampak ne vem če bom uspela, ker me kar fejst boli, upam da bo jutri boljše.

dolenjka: ti tut nimaš ravno dober dan, upam da se lubi čimprej vrne k tebi.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
14.11.2007 20:28:57   
dolenjka
Sandra hvala za lepe želje! Ti pojdi pa raje počivat, sej likalnik bo počakal, pa cunje tudi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
14.11.2007 20:32:36   
Sandra*
Ja me že čakajo od nedelje in Mark nima nič več za oblečt. Pomoje bom spet sam mal vn zvlekla pa za jutr speglala pa adijo likalnik.

dolenjka: a ti maš pa tak apetit, hvala enako, ravno sem zmazala talar čokolinota, je tok pasal zj pa že skos razmišljam kaj bi še pojedla.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
14.11.2007 20:34:19   
dolenjka
ŽE po naravi sem zlo požrešna, zdej ko sem živčna bi pa karkoli požvečla, tko da ma tipkovnica srečo, da nimam tko dobrih zob user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
14.11.2007 20:36:57   
Sandra*
Evo copatki za našega user posted image . Če bo punčka mormo pa še ene roza naštrikat:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
14.11.2007 20:38:32   
Sandra*
A tako. In kaj pol trenutno malcaš, da dobim idejo kaj bi jaz še pojedla?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
14.11.2007 20:39:40   
dolenjka
O Sandra, carica si! Obvladaš user posted image  user posted image  user posted image
Jaz sem pa še bolj user posted image  Sem na netu videla (tukajšnje letališče) , da naj bi avion iz LJ pričakovali ob 21.20 po novem (prej 20.35) in grem na stran od letališča LJ, pa nič novega. Pa spet kličem in kaj zvem? Da so še vedno na tleh user posted image  Pa kdo se iz mene norca dela?????? user posted image   user posted image  user posted image
Uf, kaj bi jaz brez vas in RRja??

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
14.11.2007 20:44:02   
Sandra*
In dolenjka kaj je narobe da še vedno niso šli? Sj bo kmal pri tebi doma, ti kar še mal počvekaj na rr pa ti bo prej minil.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
14.11.2007 20:49:19   
dolenjka
Eden od motorjev neki šteka?? user posted image  user posted image  user posted image

Ne vem kaj naj si mislilm user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
14.11.2007 20:53:16   
Sandra*
Misli si, da naj tole ornk ušimajo pol nj jih pa u zrak pošlejo in nikar ne skrbi preveč. More bit vse ok pol bodo pa priletel. Upam in želim ti da bo čimrej pri tebi.

Zj moram pa peglat.

Lp

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
14.11.2007 20:56:23   
*Naja
Dolenjka- ti nič ne zavidam....pa še brez zalog hrane si, da bi se vsaj mal zamotilauser posted image Vse bo ok...boljše, da so prav čas ugotovili, da nekej ne štima....zdej, če so že tolk dolgo na tleh, bodo že zrihtali tak, da bo vredu. Držim pesti.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?