*Naja
|
Evo....ena urca, da sem prebrala današnji čvek. Pridne ste, ni kaj . Dopoldan sem bila spet v MŠ...danes je bila tema "dojenje"....sicer nisem nič novega izvedela, ampak ok....še dobr, da nisem mojega zraven vlekla, ker ne vem, če bi ga glih zanimalo, kako si morem bradavice negovati itd. . Je revež v nočni, pa sem mu rekla, da naj raje spi, kot pa da bi zdej 4 ure dopoldan tam visel. Sj včerej, ko je bilo prvo predavanje, sva šla oba in se mu je zdelo zelo zanimivo. So vse imele svoje s seboj, razen ene . No, danes so prišli sam še trije deci....Una revca , ki je bila včerej sama, pa danes potem sploh ni prišla...je verjetn mislila, da bo spet edina sama . Men so tudi delali test za cuker...tistga kratkega....sam po 2 urah še kr ni bilo izvidov in mi je G reku, da bova naslednjič pogledala, ko imam pregled. Pa sj, če bi bli slabi izvidi, bi me verjetn že prej kej obvestili. JOTA je pa danes še posebej aktualna tema . No, jst sem si jo včerej za papcat skuhala in jo bom zdej 3 dni jedla za kosilo...jami, kok je dobra. Moj se more pa kr za nos držat, ko jo jem....pravi, da mu kr gor dviguje, tolk mu smrdi. Eh....res ne ve, kaj je dobr. Je pa pridn moj in pridno kuhava in papcava uno joto....tisto ima pa še vedno rad. Je sicer nekej takega kot pri Itati...glede tega, da se mu velik bauhi glih ne zdi neka erotika....ampak moti ga pa hvalabogu tud ne, ker mi še kr skor vsak dan . Sicer že tri mesece govori, da zdej bova pa res nehala, kao zaradi ....pa nič od tega . Katka, Itata- lepi bauhiji...taki mini-tini-ji... Bajsa- tvoj bauholino je tud lepi...taki maxi-bajcek... Zdej se grem pa mal s sladkarijami podpret, pa lešnik čokolino še itak obvezno pade .