|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
14.11.2007 22:00:47   
baja*
ok, pol bom pa tud jaz tak naročlauser posted image
kaka muka se mi je spravit to delat, samo bo treba, ker se mi je že fuuuuuuul fotk nabralouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
14.11.2007 22:03:28   
Freycha
Ajvy jaz vedno merim v ritki. Pod pazduho mi nikakor ne uspe user posted image

madejka - zdej si pa rep med noge stisnila

pupi - mah moram skrbeti za linijo.... sam občasno me pa zanese, potem se pa znesem nad politankami. Po pravici povedano, sem pa pojedla samo ene par napolitank, potem me je pa vse minilo........user posted image

tini6 paše ne malo potelovaditi? user posted image

baja* sorry, ti ne znam pomagati, sočustvujem pa s tabo zaradi današnjega dne user posted image  en velik user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
14.11.2007 22:07:15   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

madejka - zdej si pa rep med noge stisnila

Veš kaj, tega pa jaz ne delamuser posted image Bi z veseljem šla. No, te bom na ZS zagnjavla za par info.
Do zdaj sem uspavala našega miša malega. Kaj pa vem kaj mu je dans blo. Ponavadi ob pol desetih spi ko polhekuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
14.11.2007 22:08:42   
Anonimen
corfu nikoli in nkdar mu ne gledam pod prste kak kaj dela...malo tak povije da je jojuser posted image user posted image user posted image sploh ne znam razložit, čisto novi sistem povijanja ie izumuuser posted image pa ga pstim, naj dela kak če...saj nijer ne piše da so moji prijemi edini pravi....pr ostalih stvareh isto....tak da to mu že ne more bit izgovor....saj dans je mal poklapano priznal da je bebo...in da če mi že pomaga ne, se bo potrudu da mi vsaj težil ne bouser posted image user posted image user posted image mislim...user posted image

poldy, jaz tud nikoli nebi pristala da spima v ločenih sobahuser posted image če je tko, pol boma spala v ločenih stanovanjihuser posted image

voz je supercauser posted image user posted image user posted image kolker je velik, sploh ni tak okorenuser posted image sem mislila da bo bolj...no, s tamalmu prstu ga res ne premetavaš sem pa tja, samo fajn greuser posted image bom jutri malo pofotkala pa da se považim malouser posted image

tamala spi od 9ih žeuser posted image je samo trikrat naredla uee uee uee ko sem jo mela v naročji in mrkilauser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3279
14.11.2007 22:23:11   
tini6
Lahko noč!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
14.11.2007 22:28:20   
rumba
Čer!

No, pa mi ta večja končno spita, Julija pa se carta v naročju.user posted image  Ko sem šla v vrtec, mi jo je sosed popazil.user posted image  V ZD pa ni bilo nič dobrih novic.... laringitis je prerasel v bronhiolitis.user posted image  Spet jo moram opazovati, šteti vdihe, jutri pa spet nazaj. Mož gre jutri S Hano in Anejem na primorsko (ima jutri in v petek dol službo), midve pa bova sami, brez avta.user posted image  Bova morali poklicati taksi, da prideva do ZD.
madejka, moja sestra študira tu v Lj, pa ima vedno ali faks ali se za učit ali pa je zmenjena s frendi. Sicer pa itak ni neki za otroke...
corfu, se strinjam, da če partnerja ne spustiš zraven pri vseh dejavnostih, se pač umaknejo. Ma, za mojega to ne bi mogla reči. Pri Aneju, ko je imel še ful več časa, je naredil vse. Ga previjal, kopal, uspaval, ... praktično vse razen dojenja. S Hano je bil že malo manj, ker je tisto manj časa več porabil z Anejem, češ. da jaz lažje opedenam dojenčkauser posted image . Pa še vseeno je pomagal. Sedaj pa je res zelo malo doma. Saj ko je doma pomaga. On spravi otroka v vrtec, če pride zvečer pravočasno, pa ju vedno on spravi spat, preberejo pravljico... Potlej pa še Julijo popazi, da se jaz zrihtam. Sej je čisto v redu, zato niti ne štekam, od kje se mu včasih vzamejo tako globokoumni stavki. Ma, sej ve, da je tudi zame težko, o tem ne dvomim...
poldy, jaz tudi ne toleriram, da spiva v ločenih prostorih. Kadaj je ful prehlajen in ful smrči, se umakne v drugi prostor, ker drugače jaz in tudi Julija bediva celo noč. Se je pa že zgodilo, da mu je postalo všeč (da je do onemoglosti gledal Tvuser posted image ), a sem ga hitro naterala nazaj v spalnico.user posted image  Imam res nek čuden občutek... kot da me zavrača, če ne spiva skupaj.user posted image  Sem čudak, kaj?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
14.11.2007 22:34:01   
rumba
Aja, danes so Julijo stehtali. 6050guser posted image . To pomeni, da je v celem mesecu pridobila 200g.user posted image No izmerili je nismo, jo bom jutri sama in sporočim podatke za seznam. Smo pa danes "praznovali" 4 mesece.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
14.11.2007 22:35:12   
Anonimen
boga julijauser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3283
14.11.2007 22:35:27   
Freycha
nisi Rumba, jaz sem mojega že parkrat najurila, ker je zjutraj malo nafutral, potem pa zaspal na kavču. Pa čeprav sem jaz veselo smrčala v postelji in sploh vedela nisem, da ga ni, se mi ni zdelo prav, da ni prišel nazaj v posteljo. Jaz sem šele čudna user posted image user posted image user posted image
joj, Dita spi, meni ni pa nič za spat... pa se mi zdi brez veze, da lezem v posteljo, ker se bom samo premetavala in pomožnosti začela praskati itd... potem bo pa samo še slabše user posted image  pa vedno imam probleme takrat, ko je dragi v službi. Enostavno težko prenašam, da grem sama spat.
BTW pri nama se je do sedaj mogoče samo 3x zgodilo, da je šel en prej spat kot ta drug. Tudi tu sem jaz malo čudna in hočem, da greva skupaj spati user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
14.11.2007 22:37:35   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Aja, danes so Julijo stehtali. 6050guser posted image . To pomeni, da je v celem mesecu pridobila 200g.user posted image No izmerili je nismo, jo bom jutri sama in sporočim podatke za seznam. Smo pa danes "praznovali" 4 mesece.user posted image

user posted image user posted image jeeeeee čestitke Julija user posted image user posted image user posted image user posted image

Rumba, kaj so pa rekli zaradi njene teže?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
14.11.2007 22:37:50   
rumba
Freycha, jaz tudi želim, da greva skupaj spat, če je le mogoče (če nima kakega pomembnega dela).user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
14.11.2007 22:39:07   
rumba

Rumba, kaj so pa rekli zaradi njene teže?

Jutri jo bo ponovno stehtala, pa se bova bolj pomenili. Bom poročala.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
14.11.2007 22:41:35   
Češnca

BTW pri nama se je do sedaj mogoče samo 3x zgodilo, da je šel en prej spat kot ta drug. Tudi tu sem jaz malo čudna in hočem, da greva skupaj spati user posted image

To je lepo, a pri naju ne gre. Je moj zaspanec, jaz pa ne. Se sicer zgodi, da greva hkrati spat, a zelo, zelo redko. Bi me pa ful motilo, če bi spala v različnih sobah. Bi ga ves čas gnavila user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
14.11.2007 22:43:06   
Češnca
Čestitke Juliji! Da bi se čim prej pozdravila! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
14.11.2007 22:49:16   
Anonimen
to men tud ni všeč, da gre eden prej spat ko drugiuser posted image samo dragi vstaja ob pol petih zjutraj, pa je malo kruta, da bi mogu tule zraven viset, kadar mala ne zaspi, tak da nisem pretirano tečna zarad tegauser posted image

rumba  ula se je v 13 dneh zredila za 165 g....samo to tudi ni baš nekajuser posted image kolk je zdaj, 140 na teden nekje a ne...je pa res, da je bila tehtana na drugi tehtnici....no, bomo vidli, jaz okoli teh cifer ne kompliciram....dokler je vsaj neki minimum, bo kar vredu...

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3290
14.11.2007 23:02:25   
baja*
čestitke Juliji za 4 meseceuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaz grem spat, nočkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
14.11.2007 23:03:10   
Freycha
jah no, to je drugo, čeprav bi verjetno jaz vseeno z njim hodila spati (če ravno ne bi hodil ob 20h spat), pa bi se že navadila. Meni je full čudno, če grem jaz prej spat, ali da moj dragi že spi, ko pridem v posteljo. Se je tudi že zgodilo, da je en dremal na kavču, da je drugi pogledal po TV, kar je hotel in sva šla potem skupaj spat. jah vem.... čudna sva user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
14.11.2007 23:10:54   
Freycha
****rija, ko se pa meni čveka, pa nikjer nobene.... pa naj še kdo reče, da je kje pravica user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
14.11.2007 23:15:06   
Češnca
Sem mal urejala posnetke s kamere. Uf, ma ta otrok slik in posnetkov... Ampak uživam v tem!!! user posted image  Bodo lepi spomini.

Šibam v postlo k user posted image . Lahko nočko!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
14.11.2007 23:17:26   
Anonimen

jah no, to je drugo, čeprav bi verjetno jaz vseeno z njim hodila spati (če ravno ne bi hodil ob 20h spat),

če bi se še ula strinjala s temuser posted image user posted image tak pa jo mam na rokah do polnoč tudi pa še malouser posted image se verjetno boji da bi kakega bratca doblauser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3295
14.11.2007 23:19:48   
Freycha
aja sej res.... otroke imamo user posted image user posted image user posted image user posted image  

mal se hecam....

mislim, da Ula zelo pametno razmišlja, veš? Noče konkurence. Monopol nad starši je the best user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
14.11.2007 23:21:29   
Anonimen
brihtno dete, nimaš kaj...samo dans jo je pa nekaj zjeuser posted image ...user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3297
14.11.2007 23:22:11   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jah no, to je drugo, čeprav bi verjetno jaz vseeno z njim hodila spati (če ravno ne bi hodil ob 20h spat),

če bi se še ula strinjala s temuser posted image user posted image tak pa jo mam na rokah do polnoč tudi pa še malouser posted image se verjetno boji da bi kakega bratca doblauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Julija ima očitno tudi dva zadosti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
14.11.2007 23:24:07   
rumba
Kaj Ula še vedno oz. že spi?user posted image

U jutri pa pravijo, da bo sneg. Ja TV imam prižgan.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
14.11.2007 23:25:25   
Freycha
no, pa naj še kdo reče, da tile naši kričači pri 4m ne znajo razmišljati user posted image user posted image user posted image  Dita dobro opravlja svoje delo, da ne bomo imeli nobenega kričača več user posted image user posted image

uf, zdej bi bilo pa res že počasi pametno, da bi proti postelji zavila.... sploh, ker dita že dve uri spi.......

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?