rumba
|
Čer! No, pa mi ta večja končno spita, Julija pa se carta v naročju. Ko sem šla v vrtec, mi jo je sosed popazil. V ZD pa ni bilo nič dobrih novic.... laringitis je prerasel v bronhiolitis. Spet jo moram opazovati, šteti vdihe, jutri pa spet nazaj. Mož gre jutri S Hano in Anejem na primorsko (ima jutri in v petek dol službo), midve pa bova sami, brez avta. Bova morali poklicati taksi, da prideva do ZD. madejka, moja sestra študira tu v Lj, pa ima vedno ali faks ali se za učit ali pa je zmenjena s frendi. Sicer pa itak ni neki za otroke... corfu, se strinjam, da če partnerja ne spustiš zraven pri vseh dejavnostih, se pač umaknejo. Ma, za mojega to ne bi mogla reči. Pri Aneju, ko je imel še ful več časa, je naredil vse. Ga previjal, kopal, uspaval, ... praktično vse razen dojenja. S Hano je bil že malo manj, ker je tisto manj časa več porabil z Anejem, češ. da jaz lažje opedenam dojenčka . Pa še vseeno je pomagal. Sedaj pa je res zelo malo doma. Saj ko je doma pomaga. On spravi otroka v vrtec, če pride zvečer pravočasno, pa ju vedno on spravi spat, preberejo pravljico... Potlej pa še Julijo popazi, da se jaz zrihtam. Sej je čisto v redu, zato niti ne štekam, od kje se mu včasih vzamejo tako globokoumni stavki. Ma, sej ve, da je tudi zame težko, o tem ne dvomim... poldy, jaz tudi ne toleriram, da spiva v ločenih prostorih. Kadaj je ful prehlajen in ful smrči, se umakne v drugi prostor, ker drugače jaz in tudi Julija bediva celo noč. Se je pa že zgodilo, da mu je postalo všeč (da je do onemoglosti gledal Tv ), a sem ga hitro naterala nazaj v spalnico. Imam res nek čuden občutek... kot da me zavrača, če ne spiva skupaj. Sem čudak, kaj?
|