Anonimen
|
Sem vas že dopoldne brala, pa mi je mali tak cirkus zganjal, da nisem uspela ne prebrat do konca, ne napisat kaj. Celo dopoldne in del popoldneva, pa še prej zvečer je tako grozljivo histerijo zganjal, se zvijal, kričal, jokal, cvilil, cmevkal... ma ni da ni, da ni počel! Pasem mislila, da ga prebava daje, pa se je vmes konkretno posračkal, pa se je čez 5 minut, ko sem naivno mislila, da je ta hudo mimo, že drl dalje. Ne vem, kaj ga matra. No, zdaj recimo, da imam končno čas za vas. Upam. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Me pa vedno bolj ima, da bi se šli v bližnji prihodnosti malo namakat v kakšen bazen. Jaz pa ne maram bazenov. Sanek, mi uporabljamo digitalni toplomer. Imamo tud ušesnega, samo mi je žal za nakup, ker mu ne morem zaupat, saj vsakič drugače pokaže. Freycha, Špelo je v ruzaku še prej zmanjkalo ponavadi kot v vozičku. Madejka, mislim, da ima na kavču premehko, da bi se obračal in treniral mišice. Vem, da dokler sem Špelo imela na pojstli in kavču večino časa, se ni nič kaj dosti obračala, ko pa sem jo dala na tla na puzle in pa v stajico, potem je pa začela. Jure je pa že od začetka na tleh in se vidi, da hitreje napreduje. Ni pa nujno, da je to, ker eni ene stvari osvojijo prej kot drugi. Češnca, moj tast in tašča sta tudi ljubila nenapovedane obiske (sta pogumna, glede na to, da se morata 100 km pripeljat in ni nujno, da smo doma), pa sem enkrat v fris tastu povedala, ko je prišel in me ni blo doma, pa me je klical, da sem potem letela s Špelo domov, da tudi, če bi bila doma, mu ne bi odprla, ker nenapovedanim obiskom ne odpiram sploh. Ampak on je to vzel osebno in je vlekel surlo še skoraj 2 meseca. Samo to je pač dejstvo. Jaz nikoli nikomur ne odprem, če nikogar ne pričakujem. Enostavno preslišim zvonec ali trkanje, me sploh ne gane. Anja7, ful lepa slikca! Res se lepo smejčka. Zvesta, na ebayu boš skoraj ziher našla kako tako božičkovo opravo. Na angleškem seveda. Mothercare ne pošilja v Slo, kolikor vem. Aha, vidim, da si že naročila... Ronči, se ti pridružujem pri današnjem počutju! Tini6, bravo za Špelo! Baja, he he, jaz bom tud pomoje si svojo pobarvanko kupla, da ne bom tamalima vse pobarvala. Ajvy, jaz merim temperaturo v ritki. Jo pa merim šele, ko se mi zdi to res potrebno, nič prej. Rumba, boga Julija. Upam, da se hitro pocajta. Pa čestitke za 4 mesece! No, tole sem tud klanfala skup ziher 2 uri. Se je mali zbudil vmes, ga je blo terba nafutrat, pa nosit ene tričetrt ure, da je nazaj zaspal, pol je pa še dragi nekaj klepetal z mano, da sem spet zabila cajta tuki gor še pa še. Zdej pa hitr pod tuš in spat. Upam, da bo jutri manj naporen dan.
|