|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
14.11.2007 17:40:39   
baja*
rumba podobno sem jih jaz danes slišala od mojegauser posted image , po kosilu naj bi peljal malega na sprehod, bila sta že oblečena, ko sva se naenkrat nekaj zašpetirala in je zino, da on DELA do 14-ihuser posted image . Aja?!? Ne me hecatuser posted image . Sem mu takoj nazaj zabrusla, da jaz sem bila pa celo dopoldan na masažiuser posted image , ponoči pa uživam v 15 urnem spancuuser posted image . Mater mi je pritisk dvignouser posted image . Sem takoj malega zgrabla, si bundo oblekla in spokala ven. Po poti so se mi kar solze vlileuser posted image . Pa glih danes je mogo to zinet, ko mam itak neki kurčev dan in sem komaj čakala, da pride domov. Pa daens ni blo prvič, mi je že enkrat prej to rekeluser posted image . Saj vem, da on tud pride zmatran iz šihta, razuser posted image i me samo to, ko skrb za otroka izpade kot da si mame rit doma čohamouser posted image  in se valjamo po kavču od dolgega cajta. grrrrrrrrrrr user posted image
no, pa sem si še jaz dušo olajšalauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
14.11.2007 17:43:36   
tini6
Baja, nas pa res razjezijo vsaketoliko časa. Sploh se ne postavijo v našo kožo. Ko pa me ponoči na 2 uri dojimo in vmes komaj kaj zaspimo. Oni v službi odklopijo, me pa smo 24 ur "privezane" na male!!! Grrrrruser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
14.11.2007 17:46:43   
tini6
Špela je zdaj na trebuščku in ful rito dviguje, bomo vidli če se bo obrnila sama na hrbet?

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
14.11.2007 17:56:47   
baja*
točno tak tini6 to je "služba" ki traja 24 ur dnevno in če si tega ne skusiš, v bistvu sploh ne veš kako je. Včasih me prime, da bi mu ga pustila za par ur pa naj vidi, kolko energije ti lahko požere. Samo podojit bi ga prišla vmes.
Pa skoz pravi, kak ga bo pol enkrat na fucbal vozil pa kam vse bosta šla itd. itd. Ja, samo do tja se je treba še prigurat, ne? eh, bom raje nehala, da se ne bom še bolj razuser posted image ila in začela še ki sama sebi škodituser posted image

ja, rene tud kr naprej ritko v luft dviguje, ko je na trbuščku, obrnet se mu pa še ni ratalo - mu je rokica napoti, ne ve, kam bi z njouser posted image
pri previjanju je pa ratal nemogoč, poleg tega, da rit dviguje, se non stop obrača na bok in mu komajda še fliknem plenico goruser posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
14.11.2007 18:10:26   
julij
Baja, isto kot pri nas! Ga komaj čakam, da se domov pripoka. Skregama pa se že, ko čez vrate stopi. Pol sem pa jezna na njega, on pa brklja po računalniku. In imamo lep družinski večer.user posted image  Pa saj nisma skregana več kot 15 minut, ker nihče ne zdrži, me pa vseeno razkuri user posted image . In pol debatirama zakaj sma taka smotkota.

Mi je pa enkrat v hecu rekel, da mi je lušno, ko sem cele dneve doma, pa da nič ne delam, pa še plačano dobim... Pa sem ga vprašala, če ima skuhano, oprano in speglano. Pa povedla sem mu, da delam zelo zahtevno delo, ki se bo poznalo celo življenje. Vzgajam najinega otroka! (ker je on itak bolj malo doma.) In je samo prikimal...

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
14.11.2007 18:11:25   
tini6
Baja, veš kaj sem jaz v teh slučajih naredila, ko se doma enostavno nisem mogla odpočit. Sem rekla možu, da grem popoldne v trgovino nekaj pogledat in sta bila s Špelo 2-3 ure sama. Jaz sem dala možgane na pašo, on pa se je z malo ukvarjal.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
14.11.2007 18:12:06   
Češnca
Pupi res je obema pasalo. Sva bla 2 uri zunaj in je sine spal skoraj ves čas! user posted image

Ajvy hvala za objemček, je služil namesto sončka v tem turobnem dnevu! user posted image

Freycha, a zdej vidiš, kako maš pridno dete! user posted image  Ko se že navadiš na en "nered", dobiš drugega... user posted image  Ta slabo pa itak pozabiš.

Rumba user posted image  user posted image  user posted image  za Julijo! Samo, da gre na bolje!

Ulla si že sprobala voz?

Madejka user posted image  za obrat!

Julij pridna si bla! Jest pa sovražim grabit in pometat... Pa jabolka pobirat. user posted image

Zvesta tud jest bi Anžeja oblekla v Božička (pa poslikala in dala na čestitke)! Sem že lani rekla user posted image , da bova nardila tako. user posted image

Anja7, Tilen je pravi mali uživač!

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

joj Zvesta ti s tem tvojim smo, smo, smo ko govoriš za Izaka.... sem mislila na začetku, da sta res oba spala zunaj 4. ure user posted image user posted image user posted image user posted image  pa  mi ni blo jasno, zakaj ne greš notri spat, če Izak v miru spi zunaj na mrzlem.....

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Včasih tud meni uide ta "smo"... user posted image

Poldy kako lepe slikice! Paša za oči!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
14.11.2007 18:16:25   
poldy
Ja tudi jaz imam nekaj podobnega doma. Midva sva celo pristala na tem, da spimo vsak v svoji sobi. Najprej je bil izgovor, da se on mora spočit za na šiht in je šel v dnevno spat, zj pa midve spiva v dnevni, ker je bolj topla in ni treba na ful ogrevat še zgornjega štuka.... Upam, da ne bo tako ostalo.
Sva pa že midva tudi imela pohode, da meni ni nič hudega, in sem ga pustila 3 ure samega pa ful je bla lačna vmes in se je ful drla in je videl, da ni to kar tako. Sedaj pa je na bolniški in mi res ful pomaga. Ko pa bo šel nazaj pa bo spet vse po starem, midve bova tudi čez dan več pri moji mami, da s bo lahko spočil iz nočne. Kam to pelje??' se večkrat vprašam

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
14.11.2007 18:16:35   
julij
Tudi moj pravi, da komaj čaka, da bosta sama šla na motokros, pa košarko špilat... Pa imama punco. user posted image

Ana se še tudi ne obrača.user posted image  Tudi ne ve kam bi roke potisnila. Jo pa vedno obračam, ko jo previjam, pa se ji ful dopade. Najrajši pa telovadi, ko je posrana do vrata. Pa takrat si vedno roke med noge tišči. Ji morem vedno neko igračko v roke stisnit, da jo umijem.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
14.11.2007 18:16:51   
Češnca
Nama se pa še ni uspel skregat na temo "jest delam, ti si pa doma!" Se sploh ne kregava od kar imava Anžeja. user posted image  user posted image  Mogoče je obema cegu na glavo padu??? user posted image  

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
14.11.2007 18:20:29   
corfu
Rumba, me veseli, da je z Julijo boljšeuser posted image . Kaj že dela tvoj dec, da tako pozne pride? Saj vem, da sva se enkrat menili, ampak sem pozabilauser posted image . Mah, ti deci, sicer moj mi pomaga vse, kopa, previja, daje spat, ni da ni, tut perilo obes ko pride s šihta, če ga pač jaz nisem utegnila....torej narediva vsak toliko kolikor lahko in ne deliva dela na njegovo in moje. Ja, sem zatežena kar se tega tiče, pa se očitno obrestujeuser posted image . Punce mogoče pa preveč izključujete partnerje oz. jim ne zaupate dovolj, da ne bodo dobro poskrbeli za user posted image  potem se pa raje umaknejo in vam prepustijo delo? Moj je na začetku Aljaža tako previjal, da je bil ves usran in posca, vedno, potem se je pa naučil in zdaj obvlada ko kakšna mamica. V določenih stvareh je še bolj vešč kot jaz. No, naša Manca se tud kotalinka na vse strani, pa če leži gvalo dviguje in noge, pa pravim, da dela trebušnjakeuser posted image . Rumba dobra si, vidiš, to je ena izmed stvari, zaradi katere sem sklenila, da imam  user posted image user posted image  dovolj. Potem pa čas zame za moža itd...otroci gredo, na koncu bomo zopet sami!

Uživaj življenje...

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
14.11.2007 18:23:45   
Ronči
dns bom znorelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image
katastrofa od user posted image . nč ji ni prav!!!!! pa še na večerjjo moramo

kdaj bo konec tega dneva user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
14.11.2007 18:24:58   
julij
Češnca, hvala. Me je vsaj nekdo pohvalil.user posted image   Sem še potem nadaljevala in sem že skoraj na polovici. Uh, jaz pa ful rada grabim, pa na vrtu štiham... Mi ni treba nič mislit zraven.user posted image  Si spočijem možgane, pa Ana tudi uživa zunaj. Danes je kar pridno spala. Me pa delodiš hitro mine, če mi pride tašča pomagat. Ne maram, da nekdo nekaj pametuje in komplicira. Najrajše vidim, da me pustijo pri miru in sama zrihtam. Ko se mi da seveda.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
14.11.2007 18:25:02   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

Ja tudi jaz imam nekaj podobnega doma. Midva sva celo pristala na tem, da spimo vsak v svoji sobi. Najprej je bil izgovor, da se on mora spočit za na šiht in je šel v dnevno spat, zj pa midve spiva v dnevni, ker je bolj topla in ni treba na ful ogrevat še zgornjega štuka.... Upam, da ne bo tako ostalo.
Sva pa že midva tudi imela pohode, da meni ni nič hudega, in sem ga pustila 3 ure samega pa ful je bla lačna vmes in se je ful drla in je videl, da ni to kar tako. Sedaj pa je na bolniški in mi res ful pomaga. Ko pa bo šel nazaj pa bo spet vse po starem, midve bova tudi čez dan več pri moji mami, da s bo lahko spočil iz nočne. Kam to pelje??' se večkrat vprašam

Jaz, nekaj takega ne bi nikoli dopustilauser posted image ok, izjemoma, da je ponoči otrok naporen, da ima mož drugi dan obveznosti v službi itd. Da bi pa gospod kar tako spal sam, brez da bi se zavedal, da je otrok pr hiši...japajadeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
14.11.2007 18:27:46   
Češnca
Ronči user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
14.11.2007 18:29:24   
julij
Ana je tudi nekaj sitnarila, pa sem jo bolj za hec v pojstlco dala, pa je takoj mrknila.
Ronči, žal nimam nobenega pametnega nasveta.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
14.11.2007 18:31:56   
tini6
Špela je zdaj že 3x na trebuh in spet na hrbet obrnila!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
14.11.2007 18:34:44   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Punce mogoče pa preveč izključujete partnerje oz. jim ne zaupate dovolj, da ne bodo dobro poskrbeli za user posted image  potem se pa raje umaknejo in vam prepustijo delo?

zdaj si me pa našlauser posted image , to je eden mojih stalnih problemov, že pred user posted image  sem to delala- npr. enkrat sem ga gledala zraven, ko si je majco likal pa sem skor kozlala zraven. In sem tele noro, jaz za likalnik prijelauser posted image . Zdaj pa mamuser posted image . Vem, da se moram nujno tega odvadit, ker samo sebi škodo delam...

ronči user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
14.11.2007 18:35:08   
baja*
bravo Špelauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
14.11.2007 18:37:07   
baja*
julij jaz tudi ful rada vrtnarimuser posted image , samo letos sem vse zanemarlauser posted image . Bo drugo leto boljše, mi bo rene pomagaluser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
14.11.2007 18:46:01   
Češnca
Jest pa nič kaj rada ne vrtnarim... Mogoče smo imeli doma res preveeeelik vrt! Ga pa pogrešam zaradi uporabnosti (plodov in uživanja v senčki). user posted image  Zato pa rada barvam (ograje ipd.) in belim. Mogoče bi morala pa že spet renovirat stanovanje? user posted image  Pa pospravljam tud rada. Na žalost se to trenutno ne vidi. user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
14.11.2007 18:47:49   
Češnca
user posted image  Špela! user posted image  Našemu se še ne sanja, kako bi se premaknu s trebuha. Obratno pa obvlada!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
14.11.2007 18:48:47   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Zato pa rada barvam (ograje ipd.)

jaz tudiuser posted image  pa ne samo ograje, tudi pobarvanke rada barvamuser posted image , se bom mogla prav nazaj držat, da jih ne bom malemu vse pobarvalauser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
14.11.2007 18:51:56   
Češnca
Baja, saj res. To zna bit tud pri men problem. Sploh, ko bo čez črto barval... Si predstavljaš Monka? user posted image  Taka bom jest! user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
14.11.2007 19:37:18   
Anonimen
Zvesta, novi podatki za seznam :
4.mesec - 7420 gramov, 65 cm..

Prvo cepljenje smo prestali.. Me je ena babnca ob živce spravla, ej jaz sem mislila, da bom znorela pa jo celo napizdla.. Je bila ena s komaj nekaj tednom starim otročkom, in se je tako drl, da se je še moj začel. Baba blesava ni mogle dojke vun dat, da bi se otročiček pomiro... Ej, meni se otrok nikoli ni tak drl, kot njen.. Kaj ne razume, da ne jedo na nekaj ur, ampak vsakič drugače? Grrrr, me je razjezila, pol pa še zunaj telefonirala, otrok se pa drl... Jao no...

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?