corfu
|
Rumba, me veseli, da je z Julijo boljše . Kaj že dela tvoj dec, da tako pozne pride? Saj vem, da sva se enkrat menili, ampak sem pozabila . Mah, ti deci, sicer moj mi pomaga vse, kopa, previja, daje spat, ni da ni, tut perilo obes ko pride s šihta, če ga pač jaz nisem utegnila....torej narediva vsak toliko kolikor lahko in ne deliva dela na njegovo in moje. Ja, sem zatežena kar se tega tiče, pa se očitno obrestuje . Punce mogoče pa preveč izključujete partnerje oz. jim ne zaupate dovolj, da ne bodo dobro poskrbeli za potem se pa raje umaknejo in vam prepustijo delo? Moj je na začetku Aljaža tako previjal, da je bil ves usran in posca, vedno, potem se je pa naučil in zdaj obvlada ko kakšna mamica. V določenih stvareh je še bolj vešč kot jaz. No, naša Manca se tud kotalinka na vse strani, pa če leži gvalo dviguje in noge, pa pravim, da dela trebušnjake . Rumba dobra si, vidiš, to je ena izmed stvari, zaradi katere sem sklenila, da imam dovolj. Potem pa čas zame za moža itd...otroci gredo, na koncu bomo zopet sami!