urssyy
|
Heej Nana35 imaš čisto primeren trebušček 31.tednom, cotike pa so full cartih. Glede CR, pa bo itak tako hitro minilo, da še vedela ne boš. Triš držim pesti zate, da bo vse ok in da bosta z zdržala skupaj čim dlje. Klepetka in Sunny Morning a sta 100%, da ne rabim nič pisnega pošiljati delodajalcu, razen obvstilo o PDP-u, ki sem ga dobila od g..Včasih je bilo to zakonsko predpisano. Nussy v Qatarju je pa full lepo, sva bla z mojim lani tam. Kak fajn, da bo imel tvoj internacionalne cotike-bo full frajer. Martinca poslikaj novi konderpet in daj v album, da bomo lahko malo pohvalile. Sani ti pa si tok pridna, ko hodiš na .Imam kr slabo vest, ker jaz pa nič ne telovadim....... Gitty meni moja g. zapiše mere otroka v materinsko knjigo. Poglej malo v svojo m. knjigo, morda imaš kaj zapisanega. Katee tudi jaz sem cele dneve sama doma, moj zjutraj ob 06.00 vstane in gre delat in pride domov ob 21.30 - 22.00. Tudi meni delajo hormoni, ampak sem vzela v zakup, da on služi dinarčke za mene in , jaz pa moram samo potrpljenje imeti, ker nam bo kasneje vsem lepše. Verjemi, da najina bi bila verjetno raje doma zraven naju, kot pa da se na vse pretege trudita zaslužiti denar, verjetno sva lahko ponosni, da imava tako skrbna , ki bosta skrbela za nas. Sunny Morning ti je zelo lepo odgovorila , se strinjam z njo. Zanima me ali vse tako težko dihate kot jaz. Najprej se mi je to pojavilo vsake 3 dni, potem vsak dan, zdaj pa že večkrat na dan. A to naši pritiskajo na notranje organe in zato težko dihamo?? Ketrin 24 čestitam za . Ja vidiš vse je za nekaj dobro in hkrati za nekaj slabo. Zdaj vsaj tiste, ki bi rade kaj prej rodile, vedo način . Muzika "Pa še nekaj za tiste, ki ste v bolniški več kot 3 mesece (Lusa, Tinča..). Vaš delodajalec vam je dolžan izplačat neke vrste povračilo za odsotnost iz dela, kar menda znaša 500 evrov. Ker to ni majhen denar, se splača zanj potrudit. Dobi pa delodajalec ta denar povrnjen od ZZZS." A tole kar si napisla res drži? Jaz sem v službi vprapašala, pa so rekli, da prvič slišijo kaj takega in da naj na to pozabim. A morda veš kje v zakonu to piše?? Jaz delam v hotelirstvu. Kje se naj to pozanimam, prosim svetuj. Vaney jaz na tvojem mestu, takoj po porodu menjam osebno zdravnico !! Piškamiška tebi spolh ni videti, da nosiš dvojčka, tako mali trebušček imaš. Je pa res lepo videti cotike in voziček za dvojčke. Vse ki ste bile v MB na , upam, da ste se "lepo" naklepetale... Sem se res razpisla, tak da obljubim, da bom drugič krajša.
|