nana35
|
Sem opazila,da še nisem končala,ker sem pozabila stran obrnit!No,pa nadaljujmo... Urssyy,hvala za tolažbo glede trebuha,pa saj veš,če z drugimi primerjaš,pa še vse ti govorijo:joj,kako imaš velik trebuh!!Moja ta in ta ni imela takega niti ko je šla rodit!!Pa kaj...CR se nič kaj ne bojim,bom itak spala,upam,da le potem ne bo prvelikih bolečin. Klepetka,zdaj pa si me malo prestrašila s to prečno lego,moj je tudi včasih tako obrnjen,pa praviš,da ima lahko plod razvojne težave.Joj,upam,da se motiš!!Če pa se ne ,pa upam,da ne bo tako.Meni moj gin.nič ne reče glede te lege,ampak pri pregledu z UZ je imel enkrat nogice gori,spet drugič pa že prečno.Moj gin.me nikoli ne straši in mi vedno pravi,naj se ne obremenjujem s tem in onim...jaz mu zaupam in verjamem.Kam pa bi prišli,če bi se samo sekirali,kajne?? Martinca,sem pogledala v album v upanju,da je kinderpet že slikan,pa sem se zmotila.Zdaj pa hitro poišči fotoaparat in glej,da bodo slikice kmalu gori!! Meni je gin.samo rekel,da se pa najest res ne smem tako kot prej in se je smejal.Ja,sem opazila!!Moj pritisk pa je k sreči vedno ok in moram potrkat,da nisem še imela težav s tem.Naj le tako ostane!! Koala imaš prav,trgovini se reče Wenice,to je Aladdin,tam dela moja prijateljica.Muzika:Ful majo lepe te vreče,tudi take iz čisto tankega žameta,bež barve in modre,pa roza...Ki se sname spodnji del in imaš samo bundico.Pa sploh niso drage.Sem danes bila in sem videla,res so ful lepe in če je že ne bi imela,bi šla ena z mano! Moj pa je vedno doma,ali vsaj v bližini.Hvala bogu,da dela samo zjutraj in so vikendi najini.Tako bo tudi potem lahko več z nami.Sicer ima kup hobijev,ampak je že rekel,da se bo kakemu odpovedal,zavoljo mene in pikija. Evo,pa sem prišla do konca,pa me je Katee že vmes prehitela!!Ti,ti..no,sem pa zdaj jaz na vrsti. Pa lahko noč!!
< Sporočilo je popravil nana35 -- 14.11.2007 20:51:04 >