nana35
|
Koala,hvala za drugič,ko imam ginekologa ob 8.45,bom sicer malo zamudila,ampak sem že povedala,da bom.Tako,da sem si na jasnem s sparkiriščem,včasih ga niso odpirali ob tej uri.Ali pač? Klepetka,no pa res nisem slepa.Sem že mislila,da je Martinca gledala slike od kuhinje kje drugje?!Meni se zdi moj trebuh ful velik,ja saj tvoj je tudi,kajne? Pa veš da sem mogla kupit tudi ene kavbojke,saj so čisto mehke.Drugače pa se meni ful dopadejo otroci,ki so bolj otročkasto oblečeni,ne že tako resno,v srajce pa tako. Nekatere že veste,druge pa še ne,bila sem na gin.pregledu,vse je ok,moj je težek 2230g,posteljica je preko mat.ustja-še vedno in tako bo ostalo,tako da bo potreben CR.Ampak se ne sekiram in komaj že čakam,da bom imela malega pikeca pri sebi. Jutri pa grem s papirji na CSD (sem jih dobila,ja)za paket in porodniško.Da še to uredim,pa bo.Pa za očetovski dopust se tudi moram spomnit. Saj mene tudi hormoni dajejo,brez skrbi,lahko bi se jokala za vsako figo.In včasih tudi se,če hočem kaj doseči,malo pa je treba tudi to izkoristit,kajne?! Likat pa moram tudi jaz,mogoče pojutrišnjem dopoldan,ko bom doma. Martinca,sem ti rekla da se bo vse uredilo,ne?Pa saj boš videla,zdaj ko bo večji se boš morala kar navadit,da ner bo več tako brcal.Že vem,da si se zmotila glede filmčka ja,sem bila jaz tudi danes na kavici z Januarčicami,pa so mi povedale. Se vidimo v MŠ. No Nussy,pol pa še meni pošlji tak cd!! Se hecam! Sani,ti pa kar štrikaš?Jaz nimam potrpljenja za take stvari,raje kupim,ker mi štrikanje ravno ne gre od rok,sicer znam,ampak obupam.Sploh pa take male cotike,se bi zapletla s pletilkami. Evo,sem vas malo prebrala in pokomentirala. Koala,Muzika,Mala pikica,Luša in Tinča-sem katero pozabila,mislim da ne-lepo vas je bilo spoznati in videti danes,pa še kdaj drugič.Končno sem nekaj januarčic spoznala.Vidiš Martinca,drugič (če še bo kdaj)pa se pridružiš tudi ti! Lepo bodite ženske in lep dan še naprej.