nana35
|
Dobro jutro ! Počasi se odpravljam urejat papirje na CSD in mi sploh ni,ni prave volje,pa kaj čemo,treba je tudi to uredit.Sem pa že pozabila kje dobim te liste za izpolnit,da me pa ne bodo pošiljali sem in tja.Če je slučajno katera gor in ve,bi jo lepo prosila... Mala pikica pozdravljena,tudi mene veseli,da sem vas spoznala,kot sem že napisala.Upam,da se te res ne misli prijeti gripa,dobro že ne bi bilo.Upam,da se nisem nalezla,ko sem zraven tebe sedela !! Ketrin,ali misliš,da je možno,da trebuh otrdeva zato,ker si ga božaš??Ker si ga tudi jaz,pa mislim,da še marsikatera,saj je po moje to čisto običajno,če imaš rad svojega .Meni je to res čudna teorija,kaj pa vem,mogoče pa je le nekaj na tem.Potem pač naj otrdeva,božala si ga bom še naprej,(upam da zato ne bom prej rodila),ker imam mojega malega pikeca že zdaj zelooo rada in upam,da to čuti. Muzika,geslo je Klemen.Sem ti pri MB nosečkah nekaj napisala.Aja,včeraj sem se potem spomnila,da boš ti rodila v Avstriji,zato ne misliš videti tistih porodnih sob! Vaney,to pa res ni fer,da moraš tako dolgo še delati,pa čeprav nisi dobro!Meni so nekateri ljudje ful čudni,kar se tega tiče.Saj ne,da bi moralo kaj biti narobe,ampak kaj pa če bi bilo??Kaj bi potem rekli?Če se ne počutiš dobro,itak nisi skoraj za nič sposoben,ne vem no,jaz sem že kot cota včasih. Ali tvoj stroj tudi lika?? Takega pa bi jaz tudi!! Nussy,nekatere si kaj zapišejo,jaz si ne,ker sem 2x zastonj nosila zvezek zraven v MŠ,tretjič ga nisem nesla,mislim pa da ni take sile. Zdaj pa malo olepšat obraz in na delo-na CSD!!Komaj čakam! Lep dan vsem,čeprav hladen,ampak vseeno.