|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
13.11.2007 11:43:17   
kodrana
annnna seveda dobrodošla. user posted image  čestitke.
jaz jih imam 23. sem tudi bolj pri "tamladih".

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
13.11.2007 11:50:45   
marty5
Glen - sem bila prav žalostna, ko sem prebrala tvojo novico user posted image . Sva imele skoraj isti pdp in si lahko samo predstavljam, kako hudo bi mi bilo, če bi mi se sedaj kaj takega zgodilo user posted image .

Sej ne vem, kaj bi ti lahko rekla, da bi ti bilo vsaj malo lažje.....Da bo čim prej za tabo in boš lahko čez kak mesec znova poskušala user posted image .

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
13.11.2007 12:05:53   
lunca14
Annna....user posted image user posted image dobrodošla med nasuser posted image user posted image user posted image ,ja in zakaj naj te ne bi sprejele,ker si še tako mlada....ah mejš no bejšuser posted image user posted image ..........hvala bogu,jaz bi tud prej rodila,če bi se še enkrat odločala za otroka.

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
13.11.2007 12:07:36   
willma
Tudi jaz (stara ringarajevka) sem se odločila, da bom spet nekoliko aktivna na RR.

Seveda z veselo novičko. PDP je 13.06.2008. Končno! Pri nas vsi držimo pesti, da bo tokrat vse potekalo tako, kot si želimo(kjub maternični pregradi, ki so jo odkrili šele po tej zanositvi).
Pregrado so tako dolgo teoretično izključevali, ker je prva nosečnost potekala super duper in ker je mali imel pri porodu (en dan pred PDP) čez 4kg. (Sva se z G mal hecale, da bi brez pregrade imel 6kg, s tem, da je ona bila nekam sumljivo resnauser posted image )
Potem sem končno prišla na vrsto za preiskave, ker se drugo detece nikakor ni hotelo obdržat. No, preden so lahko ugotovili kaj točno je lahko povzročalo moje SS, sem zanosila.
Detece se dobro drži! Imela sem že 3 UZ; 1.:potrditev nosečnosti, 2.:pregled utripa, 3.:"prvi" redni pregled pri moji G, kjer sem slišala naš mali srček (ko se spomnim, mi spet od sreče silijo solze na oči)user posted image .
NS imam 4.12., drugi redni pregled pa 24.12. (lepo božično darilo od G).
Moje trenutno stanje pa je, slabost, nihanje iz dobre volje v slabo, vroče, mrzlo, dojke so občutljive za znoret, občutljiv nos, špikanje in pikanje v trebuhu, občasna dekoncentracija,... torej nič nenavadnega zauser posted image

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
13.11.2007 13:15:28   
beyba
cv3rkilc4ja za spol bom bla firbčana pa bom hotla vedt, medtem ko moj ne! ne vem kako bo šlo tole skoz....

nya
Čestitike za strokovni izpit

Glen
-Ne vem kaj naj ti rečem, Vrjamem da ti je težko in da se oklepaš tiste rešilne bilke da jutri bo pa vse uredu, vedi le da zdrav plod ne odmre. Vedno je s plodom kaj narobe in telo tako reagira, če bi se tak plod razvil do konca bi pa otroček imel genetsko okvaro, kar bi bilo še huje. Bom držala pesti da boš čimprej srečna user posted image

annnna
seveda smo te vesele!

Willma
NS mava na isti dan a maš ti tut pri Pušenjaku?

Vse ostqale pa nja vam povem da sem jst odkrila zdravilo proti slabosti. Najprej sem si vzela en teden bolniške da sem lahko malo exsperimetirala. In sicer:

Ob postelji imam prepečenec in fruktalov sok(ribez). Še predno vstanem pojem 2 prepečenca in spijem par požirkov soka. Potem ležim še pol ure. S tem se mi telo ravno toliko prebudi(začne funkcjonirat) da grem v kopalnico...Potem pa si naredim zajtrk in nato mi je čez dan sicer včasih slabo, vendar tako malo da je proti prej popolnoma znosno. Še vedno mi določena hrana smrdi, in kar mi ne paše pač ne smem, sam ni pa več 24 urnih user posted image in je čist znosno! Tako da bom bla čist vesela ča bo šlo tko naprej...

Mal me začenja skrbet, kaj če nebi blo vse ok. Takole tlišiš toliko nesrečnih zgodb, o Genetski okvari spermijev..... Pa še bliža se 4.12. (NS) kjer sem v prvi nosečnosti zvedla da z mojo pikico ni vse uredu... A ma še katera take občutke?

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
13.11.2007 14:07:58   
Anonimen
Drage punce!

Dejte mi povedat kako je z vašimi slabostmi. Meni ni več tako fejst slabo kot mi je bilo na začetku. Sem pa 9t 3d noseča. Slabosti so se začele pri 6t in so bile do 9t kr močne (bruhala nisem), zdej pa se mi zdi da se umirjajo(včasih mi je še slabo ne pa več cel dan), pa tudi prsi me ne bolijo kot navajate nekatere. So sicer rahlo povečane, brdavice so me včasih na dotik bolele, zdaj pa me nč več.
A mislit da je kej narobe al brezveze paničarim? Full me je strah ker mam za sabo že 2 ss in 1 mrtvorojenega otroka.
Na prvem pregledu pri 8t3d je bila pikica velika 1,6 cm in je blo vse ok.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
13.11.2007 15:05:35   
marty5
Anonimna: ne delaj si skrbi! Te pa razumem, kaj te skrbi. mene so tudi babje čenče čisto spaničarile: da če ti kao ni slabo, da pomeni, da nimaš dovolj nosečniških hormonov in bla bla bla. In ker v 1. user posted image  mi ni bilo slabo niti za vzorec, sem bila čisto preplašena. Ko sem G to vprašala, če je res kaka povezava s tem, se je samo fajn narežal in mi rekel, da je mislil, da pa je v teh letih slišal že vse možne neumnosti in da očitno jih le ni user posted image .

Tako da - le srečna bodi, da so slabosti mimo user posted image . Mimogrede pa itak - po 9. tednu, naj bi te večinoma ponehale....

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
13.11.2007 15:21:47   
Kaja08
glen user posted image user posted image user posted image  
annnna, willma - dobrodošli med nami!! Evo, sta že na seznamu user posted image

SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ
2.user posted image

2. junij
Kaja08
1.user posted image   (P 3.12.,  NS 17.11.) 
Žanka 2.user posted image (user posted image user posted image )  (NS 22.11.) 
tweetek 1.user posted image
cv3rklic4  1.user posted image   (NS 17.11.)

3. junij 
Marty5 2.user posted image  (2P 14.11., NS 21.11.)

5. junij
Cofijana  1.user posted image   
Pikica_30 1. user posted image  
annnna 1. user posted image

8. junij
busybee882006 2. user posted image

10. junij 
Taly  1user posted image   (2P 28.11.   NS 29.11)

12. junij
adeja    2.user posted image     
nInAzWeRiNa  1.user posted image
alea01

13. junij 
lonapo    2. user posted image   (NS 30.11. , P 6.12.)
tindam
willma 2. user posted image  (NS 4.12., P 24.12.)

14. junij 
Nya (P 12.11.)
Kanta  user posted image user posted image   (NS 23.11. , 2P 30.11.)

15. junij
sassy 1.user posted image
Lunca14 3. user posted image   
rozica984 1.user posted image    

16. junij
fiesta 1.user posted image

17. junij
*Mojca*
 1.user posted image   
Shani  3. user posted image (P 11.12.)

19. junij
beyba  2. user posted image (NS 4.12.)
fragola   1 user posted image    

20. junij
zp 2. user posted image   

21. junij
slovenka 1. user posted image (P 5.12.)

26. junij
RMRM 3. user posted image
liliputput 2.user posted image  (P 3.12.)

30. junij 
Bety upa 4user posted image

????
anonimna thumbs up
3. user posted image      
čbela
anonimna user posted image
anonimna AA
kodrana 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
13.11.2007 15:29:52   
willma
Willma NS mava na isti dan a maš ti tut pri Pušenjaku?

Jaz imam NS v MB pri dr. Pelkičevi.
Komaj čakam user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
13.11.2007 15:31:07   
Anonimen
Mene pa zanima ali ste že vse imele UZ? Jaz ga imam šele naslednji teden, po mojih izračunih naj bi imela PDP konec junija?

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
13.11.2007 17:41:26   
*Mojca*
glen user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla annnna, valda te sprejmemo user posted image

No, jaz sem se danes naročila na NS v Dravlje. Imam jo 29.11. Kako točno to izgleda? Dejte tiste ki ste to že opravile malo povedat...me je kar malo strahuser posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
13.11.2007 17:52:51   
fragola
Glen žal mi je zate, držim pest, da bo vse ok in da boš kmalu spet user posted image !!!

Punce drugači kako ste kaj? Jaz, kar veselo bruham še naprej in tolko sem govorila, da meni ni pa nič zdaj bruham še za nazaj, ma za pikico je treba potrpet! Jutri grem delat, od prejšnjega četrka sem bla na bolovanju zaradi prehlada, ma mi je prav pašalo bit doma, ker sem kar čez cel dan tudi bruhala. Nvem kako bo jutri?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
13.11.2007 18:45:26   
alea01
Ja, Mojca! Kaj te je pa strah? Ce si dala vaginalni ultrazvok skoz, je to mala malca. to je ultrazvok, ki ti ga G naredi preko trebuha in ti baje pokaze vse user posted image  otrokove organe. Ce bos imela sreco bos vidla lulcka, user posted image za luliko nisem ziher. Mislim, kot da jaz vem. Sama se nisem bila na NS. Tko mi je povedala kolegica.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
13.11.2007 18:55:52   
*Mojca*
alea01 na splošno sem zajec za te stvari user posted image Če pa sem skoraj zlezla skupaj ko so mi jemali kri user posted image
Upam, da luleka ne bom videla, ker nočem vedet spola. Bom poročala kako bo šlo. Rekli pa so mi da je 50eur, tako preventivno, da slučajno ne pridem brez keša user posted image
Joooj se mi že trga. Prvi večer da mi ni slabo, pa mi grejo same neumnosti po glavi user posted image
Lep večer!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
13.11.2007 20:45:17   
Anonimen
annnna & willma - lep pozdrav, veseli smo vsakega novega, ki se pridruži, kajne punce?

*Mojca* - jaz sem tudi skoraj skup padla, ko so ki jemali kri, sicr pa ni čudno - 3 epruvete??

Pri nas je pa NS 60€. Sam baje je čist ok. Bomo videli, moram jutri poklicat, da se naročim. Sm danes zamudila, k naročajo samo od 12.30 - 13.30.

Kdaj pa se srček sliši? Na NS? K zdej, ko sm bla včeraj, sem mela vaginalni UZ, pa mi je g rekel, da tko zgodaj se še ne posluša srčka, ker se lahko plod poškoduje, al neki tazga. Sm ga sam vidla, da utripa.

JOj, slabo mi je pa še zmer, sploh zjutraj, ko vstanem, sem mi vse dvigne.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1090
13.11.2007 21:40:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

No, jaz sem se danes naročila na NS v Dravlje. Imam jo 29.11. Kako točno to izgleda? Dejte tiste ki ste to že opravile malo povedat...me je kar malo strahuser posted image

Jaz tud  takrat. Se bova srečali? user posted image Jaz imam ob 12-ih.Pa ti?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
14.11.2007 7:56:48   
Kaja08
Dobro jutro! Mojca, v Dravljah je cena NS taka, da če hočeš samo slikce, stane 50 evrov, če pa hočš met CD, je pa 60. Sem vprašala, ko sem se naročila. Jaz imam pa NS v soboto (17.) in že komi čakam - mal sm pa tud živčna, da ne bi bilo kaj narobe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
14.11.2007 8:02:41   
Bety upa
Nya....Meni je na UZ-ju (7t), vaginalni,  vklopila mikrofon in na desni strani se je pokazal utrip srca in slišalo se je zelo močno. Dvomim, da bi obstajala naprava, ki poškoduje srce otroka.

To, da narava dela selekcijo in izloči slabe zarodke, je izgovor strokovnjakov v nevednosti. Ne vedo, zakaj se to dogaja in samo ugibajo. Pri genetskem pregledu redko kdaj odkrijejo kakšne genetske napake. Nič jim ni jasno in celo stvar prepustijo usodi. Poznam veliko primerov hudih krvavitev in krčenja maternice, da na vsak način iztisne plod. In če z zdravili to nekako ustavijo, se rodi čisto zdrav otrok. Enako se tudi dogaja, da srček neha biti, maternica pa to še zazna ne.user posted image

Medicina je veliko napredovala. Vendar še vedno ne toliko, da poznajo dogovore na vsa vprašanja. Nekaj pomagajo. V vseh primerih pa ne.

In kaj lahko narediš? Nič? Poskušaj zdravo živeti in se prepusti usodi. Življenje je dolgo in prepono neizpolnjenih sanj in razočaranj.

Jaz sem se naročila na NS 17.12. v Postojni in upam na najboljše.

Preživite lep in miren dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
14.11.2007 8:51:29   
*Mojca*
nya jaz sploh nisem gledala koliko epruvet je vzela. Sem pa zdaj ponosna nase da nisem padla skupaj, ker če bi vedela da so 3...ajejjj user posted image
Kar se tiče srčka sva ga midva videla (nama je pokazala in je bilo videt kako se premika), mikrofona pa ni vključila.

Taly jaz imam ob 16.15. Če počakaš 4 urce lahko greva na kavo user posted image

Nič, se grem jaz malo učit, 10.12. se bliža z nadsvetlobno hitrostjo. Lep dan vsem!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
14.11.2007 9:51:09   
Anonimen
Bety upa - tko mi je rekel, morda je mislil, da sprašujem za ctg. Ne vem, mogoč sva se narobe razumela.

V glavnem dobro jutro bejbeuser posted image . Kako ste? Jaz sem kar ok. A veste, kaj men paše jest za zajtrk? Riževa čokolada. Sej vem, morm se mal pazit, ampak kej druzga sploh ne spravim dol. Čokolino mi gleda že iz vseh lukenj, da bi si skuhala mlečn riž pa predolg traja. Mal sem se ulenila odkar sem user posted image . Sem se odločila, da bom šla vsak dan vsaj za pol urce na sprehod, ker pridm tko pozn domov, da je že noč, pa se ne morem potem odpravljat na kakšne dolge pohode. Zdejle si grem nekaj konkretnega pripravit za zajrtk. Čvekajmo punce.

LP

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
14.11.2007 10:00:55   
Anonimen
Kaja08 - naslednji pregled imam 17.12.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
14.11.2007 10:19:09   
*Mojca*
nya tudi jaz imam naslednji pregled 17.12. user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
14.11.2007 10:26:09   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ
2.user posted image

2. junij
Kaja08
1.user posted image   (P 3.12.,  NS 17.11.) 
Žanka 2.user posted image (user posted image user posted image )  (NS 22.11.) 
tweetek 1.user posted image
cv3rklic4  1.user posted image   (NS 17.11.)

3. junij 
Marty5 2.user posted image  (2P 14.11., NS 21.11.)

5. junij
Cofijana  1.user posted image   
Pikica_30 1. user posted image  
annnna 1. user posted image

8. junij
busybee882006 2. user posted image

10. junij 
Taly  1user posted image   (2P 28.11.   NS 29.11)

12. junij
adeja    2.user posted image     
nInAzWeRiNa  1.user posted image
alea01

13. junij 
lonapo    2. user posted image   (NS 30.11. , P 6.12.)
tindam
willma 2. user posted image  (NS 4.12., P 24.12.)

14. junij 
Nya (P 17.12.)
Kanta  user posted image user posted image   (NS 23.11. , 2P 30.11.)

15. junij
sassy 1.user posted image
Lunca14 3. user posted image   
rozica984 1.user posted image    

16. junij
fiesta 1.user posted image

17. junij
*Mojca*
 1.user posted image    (P 17.12.)
Shani  3. user posted image (P 11.12.)

19. junij
beyba  2. user posted image (NS 4.12.)
fragola   1 user posted image    

20. junij
zp 2. user posted image   

21. junij
slovenka 1. user posted image (P 5.12.)

26. junij
RMRM 3. user posted image
liliputput 2.user posted image  (P 3.12.)

30. junij 
Bety upa 4user posted image

????
anonimna thumbs up
3. user posted image      
čbela
anonimna user posted image
anonimna AA
kodrana 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
14.11.2007 10:28:46   
Kaja08
Punce, a se vam trebuh že kaj pozna? Jaz sem v 12. tednu in se mi že kar precej - res, da prej nikoli nisem imela ploh trebuha, ampak ne vem, če je prav, da se mi tolk že pozna. Baje, da cukr ful vpliva na rast otroka - sem prejšnji teden se kr mal predozirala z bonboni in čokoladami - mi fuuul pašejo ta kisli bonboni in sem si jih kupila od Haribota..mmmmjammmm.....

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
14.11.2007 10:40:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08
Baje, da cukr ful vpliva na rast otroka - sem prejšnji teden se kr mal predozirala z bonboni in čokoladami - mi fuuul pašejo ta kisli bonboni in sem si jih kupila od Haribota..mmmmjammmm.....

Jst tud obožujem kisle bonbone. Ma sej se probam brzdat, pa pojem kakšn ta pravo jabolko - ki je bolj kislo. Ampak ni isto.user posted image

*Mojca*- midve mava pa skoz na isti dan preglede, ne?
Superca.

Zdej pa grem - delat

LP

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?