|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
12.11.2007 11:39:44   
alea01
Jaz nic ne pazim kaj jem. Ze itak imam problem z hrano, ker mi vse smrdi. Najprej jo moram vohat par minut in potem sele vidim ali bo to moj zelodec prenesel. dopoldne skoraj nic ne jem, ker vse kar pojem vrzem ven. Danes naprimer sem popila breskov sok in sem ga izbruhala. Vem pa, da bi mogla ful pit ampak ne morem. Ce zjutraj spijem vodo, jo izbruham. Tko, da ce na dan spijem 700ml vode je dost. sicer pa ze prej nisem pila veliko. Skoraj nic. Zejna itak nikoli nisem. Bom pol vec pila in jedla, ko minejo slabosti.

Pa pa

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
12.11.2007 12:00:45   
fragola
Jaz zaenkrat jem vse pole pa ugotovim kaj mi paša in kaj ne, tisto kar mi ne paša itak zbruham prej al slej ponavadi bolj zvečer!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
12.11.2007 12:02:31   
Anonimen
Dobro jutro.Saj za mene je,ker sem do sedajle bila v postelji.Ob pol 8 sem peljala sina v šolo nato pa bunf zopet v posteljo,ker je bil včeraj tako grozn dan za mene,da si takega res ne želim več.Slabo GROZN!!!Nevem več kaj naj pojem al pa popijem.Vse sem že probala pa nič.Upam,da bo kaj bolje.Komaj pa čakam 22.11,ko mam nuhalno,tud jaz bom vprašala kaj bomo imeli.Čist potiho povem vam povem,da bi imela user posted image user posted image -PUNČKI.Taki miceni,luškani.Sicer pa kar nam je namenjeno naj bo nič hudga a ne?Samo,da bo zdravo.Pa še nekaj me zanima:men je komisija podaljšala bolniško samo za 14 dni pa čeprav mi je moja g rekla,da je prepričana da me ne bojo dali več v službo.(imam namreč težave z pritiskom).Ali ima katera tud take izkušnje z komisijo?

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
12.11.2007 12:13:26   
marty5
Ojla punce,

jaz vam sploh ne uspem slediti - tako ste pridne user posted image . Sploh odkar sem bila med prazniki 1 teden dol z neta, ste mi čisto ušle user posted image . Tako se vnaprej opravičujem, ker nisem na tekočem  - se bom potrudila v prihodnje bit bolj doseldna.

Berem, da imate ene res hude slabosti user posted image . Jaz imam kar srečo, ker mi je le občasno slabo, pa še to se ponavadi pri tem ustavi in ni bruhanja. Me pa pestijo glavoboli - zadnja 2 dni imam tako migreno, da je joj, a vzet ne smem ničesar (lekadol je isto kot da bi bonbon vzela).

Na seznamu sem videla, da nas ima v kratkem kar enkaj NS. Jaz jo imam drugo sredo, 21.11. v Dravljah. Me ful zanima kdo mi jo bo delal - sem pozabila vprašat.

Kar se spola in Ns tiče pa: mi imamo bolj slabo izkušnjo s tem. Prvič se je G kar sama ponudila, da pove, ker se je kao tako jasno videlo in je napovedala user posted image . Pa smo jo kar resno vzelo. Na morfologiji je moj G rekel, da ni jasno in si ni upal napovedati, tako da sem še bolj verjela, da pa je res user posted image , če ni videti lulka in otroka tudi tako nagovarjala. Seveda sem na rit padla, ko mi je spet drugi G na 3D UZ začel kazati jajčka in govoriti o lulčku user posted image . In fanta tudi imamo user posted image
Skratka, kar hočem povedati je, ne jemat preveč za sveto napoved na NS. Takrat določajo spol glede na smer spolovila - lulček in ščegetavček sta takrat približno enako velika in se spol ne določa na podlagi tega, če je kaj med nogami, ampak kako je to "nekaj" obrnjeno.....In seveda se radi kaj zmotijo.

Jaz imam v sredo pregled pri G - najbrž bom dobila materinsko in kup papirjev za laboratorij....

Vsem, ki imate preglede pa veliko veselja in dobrih novičk user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
12.11.2007 12:43:57   
kodrana
zadnje dni nisem imela ravno časa, niti volje, da s ekaj ajvim. slabosti so še kar tu..

nya nisem ti še čestitala za strokovca... super!!!! čestitke!! sedaj je ena skrb za tabo. user posted image

žanka božica, take slabosti te dajejo. meni tudi še nič en popuščajo. upam, da se kmalu kaj umiri. saj smo že skoraj v 12T.
kje imaš nuhalno?? jaz grem tudi 22.22 na nuhalno v domžale k dr. starhovi ob 16.15.

marty5 tebe pa so nahecali s spolom. groza. se že psihično pripraviš na pupiko, potem ti rečejo da je pobec. user posted image  mene bi tud šok. bog ne daj, da že prej kaj nabavljaš v roza..user posted image  
kar se tiče migren, počivat, v miru in temi. saj veš. smao najbrš ni izvedljivo..pa še malega nagajivca imaš. naj glavobol čim prej izveni.

alea01 in fragola samo, da ne bosta hujšali in dehidrirali preveč. boge ste. takole šele vidim, da meni niti ni tako slabo. namreč slabo mi je kar dosti, bruham pa ne (no, samo enkrat sem do sedaj).

kar se tiče magnezija.. je ok, če piješ donat Mg. ima dovolj magnezija. sploh pa če ješ elevit.. oz. vitaminske dodatke. je pa res, da se potrebe po magneziju povečajo šele kasneje v nosečnosti.. tako da, jaz az enkrat ne bom dodatno ejmala magnesola. krčev nimam. špikne me včasih.. to je pa itak normalno. donat je pa še za prebavo ok.. smao menei trenutno donat smrdiuser posted image  nosečniška muhauser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
12.11.2007 13:44:28   
Anonimen
KOdrana jaz imam nuhalno 22.11 v domžalah pri dr. Strahovi ob 11.30!Škoda,da imaš tako pozn bi se lahko vidle.Tvoje številke nimam več se mi je nekam izbrisala pa sem že kar nekaj časa nazaj napisala,da mi pošlji ZS ampak si mogoče spregledala.Pol te pa nisem hotla mučit,ker sem prebrala,da tudi tebe mučijo slabosti.Če še imaš mojo št.me lahko kej pokličeš.Lepo se mejte vseuser posted image  se še kaj slišimo oziroma beremo.

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1056
12.11.2007 14:20:32   
zp
 Marty 5- mislim, da ob sredah pop NS dela  dr. Jasmina Antonič-Babnik, ki jo na RR kar hvalijo, da si vzame čas in vse razloži in pokaže... jaz sem pri njej zmenjena 2 tedna kasneje...

Plp vsem junjičicam....pa srečno s slabostmi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
12.11.2007 14:39:43   
Kaja08
Živijo! Ena je zadnjič spraševala glede povišane temperature. Evo - popam en del članka, ki govori o T med nosečnostjo:
Your heart is working harder to pump the increased volume of blood around your body and as a result your body temperature has risen. Your heart rate may have increased by a few beats per minute to cope with the increased blood volume circulating throughout your body.

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
12.11.2007 15:01:53   
marty5
zp - hvala za info user posted image .

prvič sem bila pri reševi in si je tudi vzela čas in sem bila zadovoljna. Za Babnikovo pa sem tudi jaz prebrala na RR same pozitivne izkušnje.
No,bom vsekakor poročala user posted image .

Pa tudi tiste, ki imate NS pri Strahovi v Domažalah - jaz sem slišala same pozitivne odzive. In BTW - baje ravno Strahova z zelo veliko verjetnostjo napove pravilen spol na NS user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
12.11.2007 16:28:18   
Anonimen
Ojla bejbe

danes sem imela pregled, vse je ok. Velik je 2,2cm, srček bije. Super občutek. Komaj čakam, da pridem domov in povem našim. Sicer še ne vem, kako, pa vendra. Danes ko sem bila na pregledu je bilo tam ful poznanih. KOt za nalašč.

lp

(odgovor članu marty5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1060
12.11.2007 20:11:12   
*Mojca*
Evo tudi mene iz pregleda. Fižolček je velij 19,7mm, G je rekla da je mogoče kak teden mlajši (zadnje cikle sem imela zelo različne). Kar se tiče slabosti je rekla naj pojem nekaj malega ko čutim slabost, nikoli pa pit na tešče, ker potem še bolj bruhaš. Glede hrane tudi ni nič prepovedala in rekla naj čim manj kompliciram. Tako, naslednji pregled imamo 17.12.
Zanima me a boste vse šle na NS? Meni je rekla G da glede na to, da sem mlada, zdrava pa da v družini nimam genetskih bolezni NS skoraj ni nujna, naj pa se sama odločim. Kaj pravite? Za spol ne nameravava vprašat.
Če se slučajno odločim za NS, bi mi lahko katera prosim dala tel. od Postojne ali Dravelj? No pa ajd še Domžale, za vsak slučaj. Prosim povejte kaj mislite o tej NS.
Pridne bodite in lep večer!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
12.11.2007 20:34:35   
alea01
Mojca- user posted image user posted image user posted image  za tvojo pikico

Jaz mislim, da je fajn, ce gres na NS. Saj ti ne pokaze sam za dovnov sindrom, ampak tudi kaksne druge morfoloske nepravilnosti. no jaz nisem niti pomislila, da ne bi sla. Kar pejdi, bos bolj pomirjena, pa se pikico bos prvic bolj natancno videla.
Direktna stevilka od dr.Strah v Domzalah- 01 724 52 21 in 01 724 52 22
Postojna-  05 726 55 71
Dravlje- dr pusenjak 051 321 224

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
12.11.2007 20:41:22   
*Mojca*
alea01 hvala za številke, sem se že odločila da bom šla, najverjetneje v Postojno.
Joj, zdaj mi je pa tako slabo, da me verjetno čaka spet bruhanje user posted image

Hvala še enkrat!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
12.11.2007 21:13:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za prve preglede.  Glede NS, jaz bi šla na vašem mestu, sama tudi grem, da se vse prepričam. Pa v familiji imamo nekaj kar bi bi dalo še naknadno misliti. user posted image  Se bom kar lepo prepričala.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
13.11.2007 7:50:27   
Bety upa
Prvo čestitke za uspešne UZ-je, srčke in vaše fižolčke, ki so že 2 cm veliki..user posted image user posted image user posted image

Jaz sem naročena na G pregled 5.12., danes bom klicala za NS in ta presejalni krvni test. Pojma nimam kaj je to, samo naredila ga bom, da potem lažje prenašam skrbi.

Kje je Anonimna??? Kdaj imaš pregled?
Jaz se nisem še na vsa vaša imena navadila, pa bom. Hormoni so me naredili precej glupo user posted image ...Nekateri pa ste ime precej zakomplicirali in mi ni jasno zakaj user posted image .....Kaj je težko napisati Nely, Maja, Saly, Sonček, Luna.....user posted image  Pa brez zamere.

Danes bo en lep in sončen dan. Pravijo kar zadnji lep dan pred snegom. Se kar veselim.

Imejte se skrajnje lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
13.11.2007 7:54:50   
Kaja08
Dobro jutro! Jaz tudi grem na NS (že v soboto!!)- škodt ne more, jst bom pa pomirjena, da je vse v redu. Pa še komi čakam, da spet vidm pikico, koliko je zrasla. Za spol bom pa hotla vedt, samo je še mal prezgodaj, da bi mi lahko 100% povedali, kaj je. Pa še vprašanje, kako bo obrnjen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
13.11.2007 8:58:02   
glen
Sporočam vam da je moji pikici nehal bit srček.user posted image user posted image user posted image user posted image
Noseča sem 11 ted. in ker sem včeraj zvečer opazla rjav izcedek sem takoj šla na urgenco,kjer je gin ugotovila da ni več utripa in da je plod velik za 8 ted. kar pomeni da je pred 3 tedni nehal rasti.
Jutri grem spet gor,ker me mora kao še en gin. pogledat(kao dve neodvisni mnenji)in pol na abrazijo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tako da bi vas prosila da me žal brišete s seznama.
Sploh nevem kako naj povem naši sončici(3,5 let)da ni več user posted image v trebuščku,ker si ga je ful želela.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
13.11.2007 9:10:07   
cv3rklic4
Draga glen,
ful mi je hudo zate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak, pomisli - zdaj imate pa angelčka user posted image , mogoče lahko pa hčerkici razložiš tako.
Mislim nate in upam, da boste kmalu imeli novo priložnost.
Srečno - tudi vsem ostalim.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
13.11.2007 9:14:39   
lunca14
Glen....nimam besed .....vem ,da ti je hudo in vedi,da je tudi meni,vsakič ko preberem kako tako novico me strese,ker vem da je bil otroček željen in mi ni vseeno,res ne najdem pravih besed,lahko ti rečem le to,da nisi sama,da sočustvujemo s tabo in da bom mislila pozitivno zate,da čim hitreje zraste nov srček v tebi,en velik objem zateuser posted image .

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
13.11.2007 9:40:37   
lunca14
Bety upa...a sprašuješ po meni ,kje sem anonimna,ali misliš na kako drugo,jaz imam sedaj končno svoje ime lunca14,tako,da nisem več anonimna.Jaz imam pregled v četrtek popoldne,komaj čakam,a sem vsak dan bolj živčna,ker kaj pa če bo kaj podobnega kot pri glen.Tako,da moram it te dni pred pregledom do svoje bioenergetičarke,da me malo pomiri.
Nya...tvoja pikica je pa že ful velika,se pravi,da bi morala biti tud moja tok velika,no pa sporoč za kafe,se lahko kaj zmeniva po četrtku,ko bom vedela,kaj več o svojem fižolčku.
Tudi jaz bom povprašala za splol na nuhalni,jo mam pa šele 5.12 pri Pušenjaku,bom ujela glih za rep pregled,bom že skoraj v 14 tednu.Mi smo dali vlogo za punčkouser posted image ,če bo pa pobec,bomo meli pa tri fanteke,bomo pa delali na četrtem,da buser posted image o deklica....Lepo se mejte in uživajte še danes na soncu.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
13.11.2007 9:50:25   
Anonimen
glen - user posted image user posted image user posted image  sploh ne vem, kaj naj rečem. Bom držala pesti, da boš čimprej spet srečka user posted image

lunca 14 - ja, te pokličem v petek, pa se lahko zmeniva

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
13.11.2007 10:33:13   
alea01
Draga glen!

Vse kar se zgodi se zgodi namenoma. Vedi, da slucajnosti ni. Mati narava je poskrbela po svoje in te obvarovala. Zakaj? Tega ne bos nikoli vedela. Zberi vse svoje moci in usmeri v svojo soncico hcerkico. Zjoci se, ker jok pomaga.
Vse me punce smo s tabo in ti zelimo, da bos spet postala srecka user posted image  in da bo takrat vse v redu. Ne. Takrat bora biti vse OK!!!user posted image user posted image user posted image
Drzi se punca!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
13.11.2007 10:51:19   
kodrana
glen sem ti že napisala v zs. user posted image user posted image drži se.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
13.11.2007 11:21:37   
glen
Punce hvala,še zmeraj mislim da ni res in da ko me bo jutri pred abrazijo pregledal še en gin. da bo reku da je vse o.k.,čeprav vem da so to samo iluzije..
Hudo mi je čeprav se še povsem nezavedam

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
13.11.2007 11:34:03   
annnna
lp

dolgo vas že prebiram in sem se tudi jaz odločila in zbrala pogum, da se vam pridružimuser posted image . Pdp imam 5.junija 2008 prvič , zaenkrat vse ok. Koliko opažam za večino to ni prva nosečnost, vse že imate doma po par sončkov . Zanima pa me, če katera izmed vas spada med čisto sveže, mlade , namreč jaz jih decembra dopolnim komaj 20.

upam, da me sprejmete medse.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?