|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
8.11.2007 18:36:11   
fiesta
živjo junijke

da vas še jaz malo pozdravim...
liliputput dobrodošla med namiuser posted image , prijetno čvekanje in user posted image
Taly meni je tudi zvečer bolj slabo. zjutraj sem kot rožica, ko pa grem iz službe se začnejo pojavljat slabosti in potem se do večera samo stopnjujejo.user posted image ma še kar dobro prestajam vse skupaj
alea01 user posted image user posted image user posted image za ne-bruhanje. je res zoprno, če ničesar ne obržiš v sebi. jst sem sam 3 dni bla na tvojem, pa sem 2 kg shujšala (ma bi prav komot lahko še kakšnega brez da bi bila panikauser posted image user posted image user posted image )

No jaz sem imela v torek prvi pregled. Sem bla ful živčna, še dobro, da je user posted image čakal z mano v čakalnici, da nisem imela časa paničarit. G mi je izračunala rok - 16.6.2008 in naša pikica je velika že 2 cm pa tudi srček je že živahno utripal. user posted image Sem dobila tudi slikico, da bomo lahko pokazali bodočim nonam in nonotam. user posted image dobila sem napotnico za laboratorij, pritiska pa mi ni merila(verjetno naslednjičuser posted image ) , materinsko knjižico dobim baje na naslednjem pregledu.

Kaja08 zdej lahko tudi mene dopišeš na seznam. Prosim, prosim, prosim user posted image Glede službe sva pa na istem. meni poteče pogodba maja meseca in to verjetno ravno par dni pred nastopom porodniške. user posted image ma se nič ne sekiram. podaljšali pa mi skoraj sigurno ne bodo. ma bo že kako, bom iskala pa kaj drugega po koncu porodniške.

Trenutno je moja edina skrb pikica in njeno dobro počutje. user posted image

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede!user posted image user posted image user posted image

Če se nič več ne beremo vam želim lep martinov vikend... letos bo sicer za vse nas bolj klavern - ob soku in radenski user posted image user posted image user posted image ma ga bomo pa drugo leto tolk bel zapile user posted image

Lepo se mejte, pobožajte trebuščke in pustite se crtat.

fiesta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
8.11.2007 18:45:30   
Anonimen
Alea01 ta pritisk 120 70 je super veš tak ko mora bit.Jaz sem šla mal do WC-ja potem pa naravnost v kuhinjo,ker mi je moj dragi spekel 2 na okico pečeni jajčki.Take fajne so ble za tunkat kruheca njam.Zdaj sem se napapala tak da mi je malo boljše.Danes je bil res fajn dan kr neki sem pela pa pela.Ja,zdi se mi,da prihajajo tud za mene lepi dnevi nosečnosti.Brez večjih slabosti,sicer je pa fajn,da me dve mali pikici spomneta,da sta v bušiju.Kak lep občutek je to,ko razmišljam ouser posted image user posted image ,čeprav vem kaj nas čaka.Delo,delo in delouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
8.11.2007 19:51:00   
lonapo
Živjo,

evo mene s pregleda.

Vse je uredu, plodek je velik 2,4 cm, slikco sem dobila, pritisk je 120/80, kri pa voda super.
30.11 imam nuhalno v Dravljah, 6.12 pa pregled pri G.
Aja, pa do 6.12 sem na bolniški zaradi bruhanja in slabosti.
PDP je ostal isti.
Grem otroka dat spat, pa se jutri še kaj javim.

Lp, Lonapo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
8.11.2007 21:05:02   
kodrana
žanka lepo, da uživaš. meni pa jajčka tako smrdijo.. bljak.. včasih sme jih imela pa tako rada (beri:pred nosečnostjo). drugače se mi zdi, da mava kar veliko skupnega.. si rekla, da imaš 180cm? no, jst tud. pa soimenjakinje smo.. pa pritisk tud mene neki zafrkava..

lonapo user posted image . sme ti rekla, da bo vse ok.

kako je z našo nyo?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
8.11.2007 22:00:17   
*Mojca*
Oj čveke!

Danes ste bile pa pridne user posted image
No jaz sem direkt iz kopalnice po obilni bruhariji user posted image Vsak večer mi je slabo, vsake toliko pa me zvije da moram vse izbruhat ven. Zjutraj pa kot rožica. Komaj čakam da bo teh slabosti konec.
V pon imam prvi pregled in se že veselim. Glede materinskih knjižic naj povem samo to, da jih študentom na predavanjih iz ginekologije dobesedno mečejo v glavo...tako da se mi zdi blazno nefer da jih nekatere nosečke plačujejo.

Nya, nestrpno čakamo poročilo user posted image

Grem kar spat, ker sem ful utrujena. Pridne bodite!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
8.11.2007 22:54:26   
Anonimen
Evo me. Sem šele zdaj iz LJ. Sva šla z user posted image  še jest, pa mal sedežne pogledat, pa na rudnik. Pol pa čas kr gre.
Sem naredila. Srečna kot radio. Hvala vsem, ki ste zame držale pesti in čestitam tudi vsem za dobro opravljene preglede.
Se vam še jutri kaj javim, ker sem zdajle fullll utrjujena, pa grem pančat.

LP

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
8.11.2007 23:09:26   
tweetek
user posted image user posted image user posted image user posted image za nyo, pa user posted image user posted image user posted image  user posted image za lonapo pa še za druge user posted image ki ste imele preglede .... Vsem nsm ostalim pa čim manj user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
9.11.2007 5:18:04   
Anonimen
Jutro nosečke...upam, da boste danes dobro razpoložene in čim manj slabosti in bruhanja vam želim...user posted image

Kanta vam sporoča, da ji je na računalnik prišel en virus in ga dobi komaj naslednji teden...se ima pa ok, slabo ji ni, dela vse normalno, zredila se je za 2 kg, user posted image user posted image  sta pridna in ji ne delata težav...23.11 ima NS v Dravljah, 30.11 pa 2. pregled...upa, da se vam bo do takrat lahko kaj javila....

LP

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1008
9.11.2007 7:51:52   
Bety upa
Pozdravček, punce!

Nya user posted image user posted image user posted image  za izpit!!! Zdaj pa uživancija do konca user posted image ...
user posted image user posted image user posted image  za uspešno prestane preglede in vaše srčke!!! Zdaj je vse lažje.

Za slabosti pa poskusite piti veeeečje količine navadne vode. Pravijo, da je nujno potrebno spiti do poldne en liter in popoldne en liter - najmanj. V knjigi "Telo kliče po vodi" jasno piše, da so slabosti znak, da mamica pije premalo vodel. Poskusiti ni greh...user posted image

Punce, ali bi mi naredile eno uslugo in si izmerile telesno temperaturo? Zanima me, če je v nosečnosti ta povečana. Eni trdijo, da mora biti čez 37 stopinj, moja sestra pa je imela čisto normalno, 36,6. Moja TT je 36,9. Kaj pa vaša?
Ali vas moti cigaretni dim v prostoru?

Jaz moram zbrati pogum in se odpraviti na ta samoplačniški pregled. Zjutraj se tako dobro in normalno počutim, da začnem sumiti, da sem sploh noseča. In tako sem zjutraj zopet naredila test. Testna črtica je takoj temna, ko urin še prišel ni do kontrolne. To je verjetno zelo dober znak. Pa vem, da je edino pregled tisti, ki pove največ. Zelo me je strah.user posted image

Danes dežuje...Vsaj zrak je čist in lažje se diha.

Imejte se skrajnje lepo...

Imejte se lepo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
9.11.2007 8:05:13   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ
2.user posted image (2P 8.11.)

2. junij
Kaja08
1.user posted image   (P 3.12.,  NS 17.11.) 
Žanka 2.user posted image (user posted image user posted image )  (NS 22.11.) 
glen 2.user posted image
tweetek 1.user posted image
cv3rklic4  1.user posted image   (NS 17.11.)

3. junij 
Marty5 2.user posted image  (2P 14.11., NS 21.11.)

5. junij
Cofijana  1.user posted image   
Pikica_30 1. user posted image  

8. junij
busybee882006 2. user posted image

10. junij 
Taly  1user posted image   (2P 28.11.   NS 29.11)

12. junij
adeja    2.user posted image     
nInAzWeRiNa  1.user posted image
alea01

13. junij 
lonapo    2. user posted image   (NS 30.11. , P 6.12.)
tindam

14. junij 
Nya (P 12.11.)
Kanta  user posted image user posted image   (NS 23.11. , 2P 30.11.)

15. junij
sassy 1.user posted image
Lunca14 3. user posted image  (1.P 8.11.)
rozica984 1.user posted image    

16. junij
fiesta 1.user posted image

17. junij
*Mojca*
 1.user posted image  (1.P 12.11.) 
Shani  3. user posted image (P 11.12.)

19. junij
beyba  2. user posted image (1.P 6.11.   NS 4.12.)
fragola   1 user posted image    

20. junij
zp 2. user posted image   

21. junij
slovenka 1. user posted image (P 5.12.)

26. junij
RMRM 3. user posted image
liliputput 2.user posted image  (P 3.12.)

30. junij 
Bety upa 4user posted image

????
anonimna thumbs up
3. user posted image      
čbela
anonimna user posted image
anonimna AA
kodrana 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
9.11.2007 8:07:49   
*Mojca*
nya čestitke tudi iz moje straniuser posted image user posted image user posted image

Bety upa: evo, zdaj si merim temperaturo, trenutno imam 36,1
Kar se tiče cigaretnega dima je mene motil že od nekdaj, pa ne samo v prostoru, na živce mi gre tudi če zunaj hodim za nekom ki kadi. Jupiiii za protikadilski zakon, upam da bo tako še naprej.
Jaz imam prvi pregled v ponedeljek. Tudi mene je malo strah, saj se mi čez dan sploh ne zdi da sem noseča, zvečer pa so vedno hujše slabosti. Tudi ponoči me moti, da ne morem spati na trebuhu zaradi povečanih prsi (kako se mi smili Pamela s svojim dekoltejem user posted image )

Drugače pa grem danes v Portorož na en kongres in upam, da bom čimprej nazaj. Tako sem lenaaaa, pa še to vreme. Se pa strinjam z Bety upa, vsaj diha se lahko...

Lep dan vsem!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
9.11.2007 8:11:59   
Kaja08
Doooobro jutro punce! Končno je petek! Sicer bolj beden petek, ker dežuje, ampak glavn, da bomo jutr zjutri lahko spali !!!!!
nya user posted image user posted image user posted image user posted image  za opravljen izpit! Si si pošteno zaslužila tiso kosilo, na katerega te jeuser posted image   peljal!!
bety upa, jaz sem imela povišano temperaturo na začetku nosečnosti, zdej je pa pomoje nimam več. Sicer je nisem merila, ampak če se potipam po čelu, ni nič vroče. Si jo bom jutri zjutraj izmerila, pa ti sporočim! Sicer pa itak vsako telo reagira po svoje, tako da še ni nujno, da imajo/mo vse T ali pa ne.
Cigaretni dim pa tudi mene zelo moti. Je tale nov zakon prav carski - gremo lahko v petek zvečer komot na pijačo in nič ne smrdim, ko pridem domov!! Sem pa enkrat v pisarni skoraj bruhala, ko je prišel en model, ki se mu že na daleč vidi, da je prekajen - ko je odšel, mi je pisarna tako smrdela, da sem mogla it ven. Da ne omenjam, da sem komi preživela tisti čas, ko je bil on v pisarni in smrdel!!
Ja le odpravi se na pregled - prej, ko boš šla, prej boš mirna in se veselila prihajajočega user posted image  Itak pa če ti testi pokažejo user posted image , pol sploh ni dvoma!!!!
lp

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
9.11.2007 8:14:51   
Kaja08
Joooj, sem pozabila povedat, da sem danes ponoči sanjala, da sem imela splav. In sem pol mami nazjala, da kaj je mogla že okol govort, da sem user posted image , da zdej bojo pa vsi sprašval, kaj je z dojenčkom... Da ne omenjam, kako mi je bilo hudo, ker je prišlo do splava!! Kako bedne sanje. Ko sem se zbudila, sem si mogla prou zabičat, da naj začnem sanjati nekaj drugega. Upam, da bom naslednjič sanjala, kako rojevam punčko ali fantka user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
9.11.2007 9:42:56   
tweetek
Brrrrrrrr, Kaja kake grozne sanje.... Še dobro da se pol zmeraj zbudišuser posted image . Ja, dobro jutro vsem, pa čim lepši deževen petek. Jaz moram hitro jest, če ne bo bruh bruh...

Aja, pa dobrodošla Liliputput ;)

Ja, mene tudi čiki motijo zelo zelo! Moja starša kadita pa sem jih kar navadila da zdaj v pričo mene ne, tudi če smo zunaj. Tale nov zakon je za user posted image res superuser posted image

Lep vikend, pa lepo se spočijte...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
9.11.2007 10:00:43   
cv3rklic4
Živjo,
podpišem se pod vse, ki ste proti kajenju. Super, da se je tale zakon končno uvedel. Za nas, ki smo trenutno "najbolj na udaru" pa je to sploh dobro. Tako kot je bilo napisano - končno gremo lahko kamorkoli, v katerikoli lokal in potem ne smrdimo kot kuga!
Eno vprašanje - a je katera šla na Tečaj za zgodnjo nosečnost?
Lepo se imejte, vikend že trka na vrata.
Papa.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
9.11.2007 10:38:50   
Kaja08
Ne, jaz nisem šla. Do katerega meseca pa naj bi ta zgodnja nosečnost bila? Kdaj se je pa treba vpisati v materinsko šolo?

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
9.11.2007 10:58:03   
cv3rklic4
Jaz sem bila ta teden. Na prvem pregledu mi je sestra dala ful enih papirjev in me vprašala, če bom šla na Tečaj za zgodnjo nosečnost. Mislim, da ni omejitev, samo potem ko si enkrat nekje v 20 tednu, pravzaprav to, kar predavajo ni več zanimivo. Prvo predavanje je bilo o telesnih znakih nosečnosti, drugo o psihični pripravi na nosečnost, potem smo imeli fizioterapevtko, ki nam je razložila in tudi pokazala nekaj vaj za utrjevanje globoke trebušne mišice in treniranje mišic medeničnega dna - tako da smo se tam "valjale" po blazinah in probavale kako naj bi to izgledalo, da bomo potem doma lahko vadile. Ta fizioterapevtka ima tudi vadbo za nosečnice in verjetno bom šla kar pogledat, da ne bom preveč brez kondicije, ko bo treba rodit user posted image
Zadnje predavanje je bilo pa o negi zob med nosečnostjo in čiščenjem zob otrok.
Sicer naj bi imele tudi predavanje o pravicah nosečnic in mladih mamic, samo je bilo napovedano za ob 16h, tako da nobena ni mogla prit in smo kar odpovedali.
Drugače pa je potem še tista Šola za starše - priprava na porod - tisto je pa potem od 6. ali 7. meseca dalje.
Ne vem, meni se je zdelo kar zanimivo, čeprav sem veliko stvari že od prej vedela (forumi, RR ...)
Všeč mi je, da je bilo tako organizirano, samo ura ni bila preveč ustrezna - mož je šel samo zato predčasno 2x iz službe.
Papa, pridne bodite.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
9.11.2007 13:56:37   
nInAzWeRiNa
no da se na hitrco malo javim včeraj sem imela tako težko pričakovan uz, noseča sem po izračunih 10 tednov pikica pa nama je s partnerjem že pomahala in srček normalno bije, moj fižolček je velik že 3cmuser posted image - zdej sem končno pomirjena ker je vse okuser posted image user posted image po nuhalni čez 14 dni bom pa še bolj upam da bo vse ok tudi tam, sem jih pa malo slišala od g ker sem shujšala kljub temu da zlo velik in pogosto jem, pa  tut bruham ne tko da ne vem kaj je to,zdej sva kupla vago,da bomo prvič v življenju mal spremljal moje kilceuser posted image , upam da ste vse ok, želim vam lep dan še naprejuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
9.11.2007 14:11:17   
alea01
Hej srecke user posted image user posted image !!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem user posted image  za opravljene preglede. JUPI!!!!!!! So te vase pikice ze orenk zrasle in so ze prave pike user posted image . Le tako naprej!!!!

Nya- user posted image user posted image user posted image  No vidis, pa le ni bil taksen bav-bav, a ne? Seveda si naredila samo zato, ker smo me cel dan stiskale pesti user posted image user posted image user posted image

Ej, a ve kaj user posted image ? Midva vsakic ko se spraviva zraven, moram jaz bruhat user posted image user posted image . mislim, halo???  user posted image  se sam rezi. Ja kaj zavraga se to dogaja?? Eh, saj bo prisel dan ko bova user posted image in user posted image inuser posted image user posted image user posted image .

Punce mejte se lepo!!!!!

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
9.11.2007 15:04:56   
Kaja08
nInAzWeRiNa a ni fino, ko vidiš, kako srček bije! Jaz sem se kr režala, ko blesava....
midva pa nič ne user posted image  Sploh mi ne paše, ko me pa tm spodi skoz neki špika, pa boli. Se mi moj že kr smil... No, ampak kar je zakuhu, zdej pa ma user posted image  A pa vas nč ne skrbi, da bi bilo kaj narobe? Jaz kr mal cvikam - že tko, ker sem na začetku neki krvavela, pa še ko na forumu berem, da so nekatere krvavele po odnosu.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
9.11.2007 15:47:22   
Bety upa
ufffffffffffff.....da še jaz končno malo zadiham....

Šla sem na samoplačniški UZ in videla in slišala user posted image  ...jupiiiii jeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ...

uffffffffffff.....Ena velika skrb je šla mimo......pa gremo lepo počasi naprej....

HVALA BOGU IN VSEM NEBEŠKIM SILAM!!!

Tudi drugim čestitam za srčka in uspešen UZ. Ta naša tema je kar luštna. Same dobre novice. In med vami sem jaz, najbolj fosilna fosilka. user posted image user posted image Kdo bi si mislil, da je možno, da ena ženska ima tako močan imunski sistem, da otroka enostavno pospravi in mu ne dovoli črpati moči telesa....In če ne bi jaz slišala za Pušenjaka in ga vprašala za nasvet, ne bi nikoli doživela današnji dan in to veselje. Pa za vpliv imunskega sistema celov Srbiji imajo strokovnjake za ta problem, samo pri nas ihčne še ni slišal za to. user posted image

Dejmo rojevati nove zdravnike, punce. Jih kar manjka.

Eto...ufffff....Kako sem jaz danes pomirjena. Končno.

Srečno tudi drugim!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
9.11.2007 16:15:26   
nInAzWeRiNa
ja super je ko vidiš srčka pa ko vidiš pikca kako se lepo premika tam notri, sva se na začetku oba suser posted image  kar mal prestrašla k je dala tisto reč not pa se ni nikjer nič vidlo,sem že mislila da so se uresničle moje največje skrbi da ni tam nič ker se tudi ne počutim tako zelo drugače,ne bruham pa to, ampak kakšen kamen se mi je odvalil od srca- cela skalauser posted image ,aja pa seveda čestitke vsem ki so že vidle pike in te lepo rastejouser posted image user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
9.11.2007 19:15:58   
Anonimen
Punce ful vam hvala še enkrat. Sem bila tko vesela, da se danes spekla muffine za vse moje otroke. So bli ful veseli. Jaz pa tud. V glavnem, danes sem se vrnila v civilizacijo in sem malo zapravljala, zvečer grem pa s prijateljicami na pijačo. Fajn se imejte, se kaj slišimo jutri. Pa uživajte v nosečnosti.

LP

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1023
9.11.2007 19:51:11   
fragola
Nya čestitam, ker si opravila izpit!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No danes sem bla na drugem pregledu je blo vse ok, dali so mi materinsko knjižico  me stehtali zmerli in ginekologinja je rekla, da je vse v redu! tretji pregled mam čez pet tednov, vendar je rekla da pikica je mlajša za en teden, najbolj se bo vidlo na nuhalni kolk je staro moje dete, vendar važno da je vse ok!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.11.2007 9:22:07   
alea01
Fragola-user posted image user posted image user posted image user posted image  super, super. Ves, sem mislila nate in mi je blo mal cudno, ker se nisi nic oglasila. seveda mi je bilo cudno, ko sem pa mislila, da imas pregled v cetrtek. V glavnem vse je OK in tako tudi mora ostati!!!!!!!!

bazalna temperatura- ena je napisala, da jo skrbi. Lej, jaz sem si jo danes zjutraj izmerila in jo imam 37.0. Pri tej temperaturi je pa takole.: V casu ovulacije ti zraste minimalno najveckrat iz 36.4 na 36.6 ali 36.8. Lahko pa doseze cez 37. kolikor jaz vem, je pri vsaki drugace. Jaz naprimer sem jo v casu ovulacije imela skoz 36.7ali 36.8. Vem, da ce temperatura pade, da potem nastopi menstra. Kako je pa to v casu nosecnosti, ce jo imas ves cas povisano pa ne vem. Ma, brez veze se mi zdi se s tem ubadat.

Punce, mene pa neki zanima. Mene skoz spika v spodnjem delu trebuha, tako kot ce bi dobila menzes. A katero tudi spika? Ceprav se mi zdi, da bi zdaj to lahko ze minilo.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?