|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
10.11.2007 11:27:12   
lunca14
Alea ....mene tud tako špika,no občutek je tak kot pri menzusu,a se ne obremenjujem s tem ,vse dokler je bolečina v meji normale in niso krči je vse normalno,maternica se rasteza-ppovečuje,s tem pa se rastezajo še druge vezi,to pač čutimo.No kako kaj uživate danes  na sončku,je ful razlika od včeraj...moram dodat,da sva midva po treh tednih spet user posted image ,sedaj nimam izcedka že več kot teden dni in sva se opogumila,madonca kok to paše,po tolkem cajtuuser posted image .Mejte se lepo,mi mamo jutri spet udarno akcijo na hiški,tako,da bomo spet pridni,ve pa bodte pridne pri čvekanju.Lep dan vsem souser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
10.11.2007 12:34:06   
Anonimen
Ojla čveke.user posted image

No, jaz imam zdaj strogo mirovanje do 12 decembra. Komisija tako odločila.!!!
Vidim, da ste aktivne user posted image . user posted image user posted image user posted image
Ja, midva nisva imela nič pavze ves čas, ker tako paše. Slabosti ni bilo, so pa zdaj zvečer. user posted image Kontra svet.user posted image

Nič, lepo se imejte, pa se še kaj tipkamo.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
10.11.2007 20:20:01   
alea01
hej bejbe!

Kje ste? A na martinovanju??? PACKE!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
11.11.2007 8:09:17   
lonapo
Ojla,

ja mi smo imeli martinovanje včerej doma sva pripravila večerjo za starše, pa žal niso bili ne vem kako trazpoloženi in so šli kmalu domov.

Moje slabosti so malo popustile, ne gre mi več tolk na bruhanje; slabo se sicer še počutim, pa tudi hrana mi gre bolj dol, upam, da je vse o.k.

Še danes delam, potem pa za en mesec na bolniško.

Lp, se beremo

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
11.11.2007 11:25:05   
Anonimen
Lep pozdrav vsem user posted image

Kako ste danes? Jaz nisem martinovala, sem bolj poležavala pred tv-jem. Jutri imam drugi pregled, komaj čakam in upam na najbolje. Če bo vse ok, bova povedala staršem. Končno! Sicer sem se že kar navadila na to, da skrivamo. Je bolj napeto življenjeuser posted image .

No, ampak ne najbrž ne bom mogla več bit tiho, pa bova povedala, se mi zdi tud fer do njih, kajne?

No, lep dan vam želim, izkoristite ga v polni meri. Jaz bom popoldne morala biti notri, toda ta teden bom popoldneve prav gotovo izkoristila za doooolge sprehode.

LP

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
11.11.2007 12:04:46   
Kaja08
Dan! Ste že opravile svojo državljansko dolžnost in glasovale za novega predsednika? Jaz sem že šla. zdej pa čakam na kosilo - naju je tašča povabila user posted image  Kolk paše, ko ni treba kuhati in se samo vsedeš za mizo in poješ user posted image
Alea, glede špikanja - jaz sem zadnjič vprašala G, če je to normalno, pa je rekla, da to ni še nič. Med 12. in 16. tednom je baje najhuje in imaš skoz občutek, kot da se ti bo vsak čas ulila user posted image  Tako da kar brez skrbi in bodi vesela, da te špika - vsaj, veš, da pikica in maternica rasteta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
11.11.2007 12:25:06   
alea01
user posted image Hej, hoj!!!!

Kaja - hvala. Si me pomirila. superca si.
No, moje bruhanje se izboljsuje. Sedaj bruham samo zjutraj in to enkrat user posted image user posted image . Ker mi vceraj popoldan sploh ni bilo slabo, sem si ze ustvarila crn scenarij, da je moja pikica umrlauser posted image . mislim, kaksne  imam?? Jaz bom se hudica priklicala. Sicer mi je pa pol vrnila danes zjutraj z bruhanjem.
Pri men ze itak vsi vedo, da sem noseca, ceprav sva se z user posted image  odlocila, da poveva po NS. Ker sem ze dva meseca na bolniski in ker ne morem imeti dva tedna virusa (bruhanje) so sesteli dva plus dva. In kaj naj zdaj? Nic, vsi se veselijo, vsi so presrecni, skoz me klicejo,.... In ce bo kaj narobe?? Spet sem crnogleda. Po riti me morte....user posted image . Ma ja, ne obremenjujem se vec s tem.

Punce izkoristite lepo vreme in pejte na sprehod. Cao, cao

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
11.11.2007 16:22:11   
*Mojca*
Punce jaz imam jutri popoldne prvi pregled. AAaaaaaaa sem že tako živčna.
Držite pesti da bo vse ok, zvečer ko se vrnem domov poročam. Upam da bodo dragega spustili zraven!

Pridne bodite!

Mojca

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
11.11.2007 20:11:14   
alea01
Ej kje ste? A imate macka??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
11.11.2007 20:13:12   
*Mojca*
Tudi jaz se to že cel dan sprašujem user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
11.11.2007 21:34:03   
NancyF
Zdravo! Jaz imam prvi pregled komaj 27.11.,takrat bom v 10. tednu.
Trebuh imam kot balon, bruham non-stop, tako da grem tudi v torek do svoje ginekologinje za bolniško, če mi jo bo seveda dala. Mislite, da bom dobila kaj bolniške. Počutim se res slabo in lahko rečem, da ne uživam, ker sem noseča. Slabost imam skozi cel dan in do večera. V enem tednu sem shujšala 3 kg.Veliko pijem. Prosim svetujte in povejte vaše izkušnje!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
12.11.2007 6:45:12   
Anonimen
Dobro jutro bejbe

Kako? Mene pa samo zanima, a moraš biti na tešče, če daš kri in vodo na pregledu. Ker men je slabo 100 na uro, če ne bom nč jedla, mi bo pa še bolj.

LP

(odgovor članu NancyF)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
12.11.2007 7:52:39   
beyba
ne nya ni ti treba bit tešče user posted image od nosečnic to tut ne pričakujejo... Mirno jej potem pa le na pregled in poročaj kako bo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
12.11.2007 7:57:24   
Bety upa
Slabosti:user posted image Jaz si pomagam z navadno vodo. Vedno ob sebi imam pollitrško flaško in jo praznim in polnem 100x na dan. Kadar začutim slabosti, spijem in prenehajo v momentu.
Vem tudi, da zdravniki priporočajo Rupurut. Pa ingverjev čaj.

Črni scenariji, slabe misli, strahovi..user posted image ...To imam tudi jaz. Potem naredim test nosečnosti in pogled na črtice umirja. Zdaj po pregledu pa siogledujem slikico z UZ-ja.In, kadar je najhujše, spijem Persen in grem na sprehod gledati naravo. Pomaga.

Vsem, ki imajo danes pregled, držim pesti in verjamem, da bo vse OK. Vzemite slikico in jo v trenutkih črnih scenarijev lahko gledate.

Grem v službo. Jaz moram zdržati do 20.12., ko ise mi začne 3 tedenski dopust. Potem grem na AC in če bo vse OK, lahko grem na bolniško.

Lep dan želim....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
12.11.2007 8:16:11   
Kaja08
Dobro jutro! Vsem, ki imate danes in pa v tem tednu preglede, želim vso srečo in držim pesti, da bo vse ok. Ampak sej itak, da bo!!
Jst mam pa v soboto nuhalno in sem že dons živčna. Joj joj prejoj, kaj šele bo konec tedna! Sva šla včeri z user posted image  en krog po Dravljah, da sem videla, kje je to, ker on ne more it z mano (ker dela) in da ne bom pol vsa živčna in nervozna lutala naokol!
Včeri sem šla s prijateljico na en dolg sprehod in ko sva se vračale, je sonce že zahajal, pa še veter je začel neki pihat in je bilo mraz, in mi je tako grlo prepihalo, da me je pol zvečer še ful bolel. Upam, da nisem kej staknila!!
lp

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
12.11.2007 8:48:54   
cv3rklic4
Živjo!
a je katera že dobila kakšne krče v mečih? Meni je zdravnica pred parimi dnevi rekla, da naj si kupim Magnesol in naj ga jemljem 2x na dan, čeprav se mi krči še niso pojavili. Kdaj pa naj bi se začeli - če katera ve?
Hvala in lepo se imejte.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
12.11.2007 9:01:32   
cv3rklic4
Aja, še to sem hotela vprašat - ali boste na nuhalni vprašale za spol? 

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
12.11.2007 9:36:46   
alea01
Ola punce!

no ste se pa le pojavile. Vsem, ki imate preglede drzim pesti.
Jaz se zmeraj bruham in slabo mi je se zmeraj 24ur na dan. tudi to bo minilo.

cv3rklic4-  jaz bom vprasala za spol, ker sem ful radovedna. ceprav sem skoz govorila, da nocem vedeti. Ampak zdaj sem noseca .Hormoni user posted image !!! sicer sem zadnjic sla kupovat oblekce za kolegicinega dojencka in sem mal pokukala pajacke. ne boste verjeli,. Vse je ali roza ali pa modro. nobene druge barve za dojencka user posted image .
Meni je tudi kolegica priporocala magnesol. Baje pomaga za vse vrste krcov. Jaz bom tudi jemala. Mene ful spika v krizuuser posted image . kot, da bi imela nevem kaksen velik trebuh user posted image .
Mejte se punce. Cao, cao

Neposredna povezava do sporočila: 1043
12.11.2007 9:56:57   
cv3rklic4
Ja, tudi midva najprej - pred nosečnostjo - nisva mislila vprašat, ampak zdaj bi pa kar rada vedela. Če se bo torej v soboto že videlo, bomo že lahko načrtovali barve ;) user posted image user posted image - samo rajši bi kaj nevtralnega. A potem praviš, da ni drugih barv ? user posted image
Malo sem prebrala navodila za uporabo Magnesola in ful pomaga tudi proti utrujenosti in drugim težavam, tako da ga bom tudi jaz kar jemala. Ne vem sicer če 2 tableti na dan, ker bo to sicer kar drago, bom najprej kar po 1, če se bodo pa krči pojavili, bom pa povečala dozo.
Lep sončen dan še naprej!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
12.11.2007 10:34:55   
lonapo
user posted image živjo,

men tud ni bilo tako slabo čez vikend in valjda se mi je tudi pletlo po glavi da ni kaj narobe; no danes sem pa povrnjeno dobila. Odkar sem vstala sem non stop na wc-ju.
pa še prehlad sem staknila, tko da sem čistuser posted image .

grem mal na luft, pa se še kej beremo.

Držim pesti za vse, ki imate danes pregled- javite potem kako je šlo.

lp, Lonapo

Neposredna povezava do sporočila: 1045
12.11.2007 11:01:28   
Kaja08
cv3rklic4-  jaz bom tudi vprašala za spol. Sem preveč firbčna, pa še zato bom vprašala, da če bo punčka, da bo imel se očka dost časa, da se privadi na to user posted image  Ampak baje določitev spola na nuhalni še ni 100%, se lahko zmotijo in ti potem an naslednjem pregledu pa povejo, da imaš drug spol. Mah, sej ne vem - mal me skrbi, da bojo rekl, da je punčka in bom pol že sto roza stvari kupla, pol bojo pa rekl, da je še lulček zrastu in je fantek user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
12.11.2007 11:05:35   
Kaja08
Punce, koliko pa ve kej pazite na hrano, ki jo jeste? A salamo jeste? Jaz v bistvu nič ne kompliciram in jem skoraj tako, kot prej - mogoče samo malo več sadja pojem, ampak še to samo za to, da čimveč vitaminov dobim, da ne bi slučajno kaj zbolela. Jaz sem G vprašala, če moram zdej kej bolj pazit in selekcionirat hrano, pa je rekla, naj čimmanj kompliciram. Edino pit je treba veliko - je rekla, da če mora "normalen" človek popiti do 2 litra na dan, mora user posted image  do 3 litre. Samo men je tako težko piti, če nisem žejna - se mi zdi, da se brezveze nalivam z vodo. Pa še pol SKOZ lulat hodm!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
12.11.2007 11:17:24   
cv3rklic4
Kaja08, tudi jaz ne jem skoraj nič drugače, kot prej - pazim pa na to, da res jem 5x na dan po malem, razen kosila, ki je "normalno". Zjutraj pač zajtrk (kak kos kruha z marmelado), potem čez 3 ali 4 ure jogurt ali banana, čez 3 ure spet nekaj sadja, okoli štirih je potem kosilo, zvečer pa še večerja.
Sadja tudi jaz jem več, več je tudi jogurtov. Kar pa se pitja tiče - tudi jaz se težko nalivam z vodo, čeprav bi bilo "treba". Sigurno pa ne popijem 3 litrov tekočine na dan. Še dveh litrov verjetno ne. Večinoma je to voda, čeprav mi včasih paše tudi kaj drugega - kakšni sokovi, samo k sreči jih nikoli nisva veliko kupovala, zdaj pa sploh ne, tako da mi ne ostane drugega kot voda.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
12.11.2007 11:22:51   
fragola
Dobro jutro punce kako ste kaj, jaz sem danes končno malo boljše sem bla rav slaba vročina, bruhanje vrtoglavica, ma zdej je boljše. Veste tudi meni zdaj gre bolj za bruhat zvečeruser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1049
12.11.2007 11:30:33   
Anonimen
Dober dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Počutje danes: še kar.
Drugače pa jaz jem vse po spisku, brez omejitve. user posted image  Edin kisla smetana mi lušta nenormalno, tak da jo imava na zalogi v hladilniku.user posted image  Aha, pa krvavice sem jedla prejšnji teden 2 x. In drug teden komej čakam na koline.user posted image

Za spol pa jaz ne bom vprašala, ker sva se z mojim pogovarjala, še predno sem bila user posted image , da se bomo pustili presenetiti. No in ker mi zdaj že kak teden nagaja zgaga zvečer, ga hecam, ja punčka bo ,ja punčka.
In potem se smeje, pa mi reče, sej bova kmal vedla kaj je.user posted image user posted image user posted image user posted image ja pa ja de, jaz ne. user posted image

No, se še kaj tipkamo. Pa seveda vse ki imate pregled, srečno. user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?