Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 21:04:03
|
|
|
|
Erin
|
Jaz tudi upam da se mala pikica krega z maternico kje se lahko parkira .. Ma jaz sem tebe bolj....spet smrkam baraba si..ker me smrkavo delaš... Grem k mojemu lubiju... lepo se imej princess...mislim nate in upam da M ujame kaki krokar ko bo namenjena k tebi...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 21:05:40
|
|
|
|
Serendipity
|
ti se sam stisni k svojem lubiju! Moj je šel pravkar pod tuš, jaz sem mu pa grem ušuljam ... Hm - eh, jaz sem tebe bolj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 21:07:52
|
|
|
|
tinkamiška
|
Eh punce moje, kako znate na dušico popihat in vedno prave besede napisat hvala! Se*...vem kako je, sem tudi že takole jokala, ker sem bila prepričana, da zdej pa je, pa je bil test tako grdo negativen...čeprav...dokler ni France je vedno upanje...tako, da še močno stiskam pestke! Če ne zdaj pa decembra...je tako romantičen in lep mesec Erin...sem vesela, da te je ganila moja porodna zgodba...jst imam tako lepe spomine nanjo in kadar gledam slikice moje Ize, ki bo za Božič stara dve leti, me kar stisne...moja punčka tako hitro raste in tisti občutek, ko sem jo prvič vzela v soje naročje in jo stisnila k sebi se porvne vsakič, ko se prvije k meni...srečna sem kadar kdo občuti to, ko bere mojo zgodbo...kmalu boste tudi ve občutile to neizmerno ljubezen... Tako, zdej sem se pa scmerila Eh, jst pravim...pestke za vse! in to resno! Tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 21:09:16
|
|
|
|
Erin
|
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: XX.12. - nena22 XX.12. - murkica XX.12. - neyka7 xx.12. - byanca 01.12. - anonimna 01.12. - bilka 01.12. - lejla007 03.12. - Tinca16 04.12. - anonimna 04.12. - Lučka25 05.12. - bumbum 05.12. - tinkamiška 05.12. - HEL36 05.12. - Veki_222 06.12. - miš 06.12. - maša82 06.12. - metir 07.12. - nicnic 07.12. - Lorencia 08.12. - Detece 08.12. - jakoLUlana 10.12. - waiting 12.12. - trinity22 Zveste navijačice: - Serendipity
- Mihi78
- Darja30
- Erin
- LuNa73
- Sun71
- sandra74
- spelka12
- ledenka
- Talika81
- pikapoka2
- soncek33
- Sash
- K_a_t_j_a
- trma79
- varci
- Lidija_21
- TamaraJ
- Arual
- Lunica24
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 22:50:36
|
|
|
|
lučka 25
|
maša, upam da bo kmalu bolje in boš zopet polna tiste svoje značilne pozitivne energije. Se* upam, da ne zamuja, ampak je sploh ne bo! tinkamiška, upam, da se izi kmalu pridruži bratec ali sestrica. Erin , ker tako vestno skrbiš za seznam. Tudi vse ostale, super ste in take ostanite.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 23:39:00
|
|
|
|
sunny24
|
Zdravo punce! Sem nova na forumu, pa bi se kar dala med borke za za december...Tak fajn mesec za začet neki novega, a ni? Pa za vse ostale bom tudi navijala!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.11.2007 0:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
OJ! Poznam občutek, ko ti vse preseda in izgubiš upanje.... Ni boljšega zdravila, kot to, da se na vsake toliko časa zjokaš. Meni to pomaga, se mi zdi, da spravim vse negativne misli iz sebe in vsakič postanem močnejša oseba. Verjamem v to, da za vsako stvar (dobro ali slabo), ki se ti naredi v življenju obstaja razlog. Samo včasih se skriva in pride na dan z malo zamude, ko že pozabimo na stvar, ki se nam je pripetila. Tako bomo, tudi me, ki se trudimo, da bi zanosile nekoč našle razlog. Razlog za vse žalostne trenutke,prejokane ure,izgubljene boje,upanja..... Vesela sem, da sem našla ta forum, kjer prebiram vaše probleme in vem da nisem edina. Vesela sem tudi, ko izvem, da je kateri uspelo in je ,saj mi to da novo upanje. Zato punce gremo naprej, vem da je težko ampak to so naše želje in sanje in jih bomo uresničile!!!!!! Lahko noč
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.11.2007 6:14:49
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen OJ! Poznam občutek, ko ti vse preseda in izgubiš upanje.... Ni boljšega zdravila, kot to, da se na vsake toliko časa zjokaš. Meni to pomaga, se mi zdi, da spravim vse negativne misli iz sebe in vsakič postanem močnejša oseba. Verjamem v to, da za vsako stvar (dobro ali slabo), ki se ti naredi v življenju obstaja razlog. Samo včasih se skriva in pride na dan z malo zamude, ko že pozabimo na stvar, ki se nam je pripetila. Tako bomo, tudi me, ki se trudimo, da bi zanosile nekoč našle razlog. Razlog za vse žalostne trenutke,prejokane ure,izgubljene boje,upanja..... Vesela sem, da sem našla ta forum, kjer prebiram vaše probleme in vem da nisem edina. Vesela sem tudi, ko izvem, da je kateri uspelo in je ,saj mi to da novo upanje. Zato punce gremo naprej, vem da je težko ampak to so naše želje in sanje in jih bomo uresničile!!!!!! Lahko noč Pod tole pa se lahko samo podpišem! Mislim, da nisi opisala samo sebe, ampak skoraj vse med nami. Tvoje besede so sedaj meni pomagale in me spomnile, da se res vse zgodi z razlogom. Naučiti se je potrebno to sprejeti in obrniti sebi v prid.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.11.2007 9:14:01
|
|
|
|
miš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen OJ! Poznam občutek, ko ti vse preseda in izgubiš upanje.... Ni boljšega zdravila, kot to, da se na vsake toliko časa zjokaš. Meni to pomaga, se mi zdi, da spravim vse negativne misli iz sebe in vsakič postanem močnejša oseba. Verjamem v to, da za vsako stvar (dobro ali slabo), ki se ti naredi v življenju obstaja razlog. Samo včasih se skriva in pride na dan z malo zamude, ko že pozabimo na stvar, ki se nam je pripetila. Tako bomo, tudi me, ki se trudimo, da bi zanosile nekoč našle razlog. Razlog za vse žalostne trenutke,prejokane ure,izgubljene boje,upanja..... Vesela sem, da sem našla ta forum, kjer prebiram vaše probleme in vem da nisem edina. Vesela sem tudi, ko izvem, da je kateri uspelo in je ,saj mi to da novo upanje. Zato punce gremo naprej, vem da je težko ampak to so naše želje in sanje in jih bomo uresničile!!!!!! Lahko noč Pozdravljene! Včeraj je bila malo pozna ura in sem komaj zdaj opazila, da sem "anonimna" . Lučka 25 - me veseli, da sem ti pomagala .....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.11.2007 10:06:19
|
|
|
|
Tinca16
|
o miši kako si to lepo zapisala...sm tut jst kr nov upanje dubla sm bla učer tko neki pozitivna...sm kr rekla ma nč...kaj če me bit strah se bom dogovorila za pregled pri moji ginekologinji....tko da še en mesec me čaka od tega da recimo zvem grozno resnico če je kej narobe z mano. a mi kera svetuje kaj konkretno nej vprašam, na kaj recimo nej bom pozorna....pač kakšn nasvet sam sm kr tko neki happy....sploh ne vem...zdele sm kr en tak zalet dobila . sm mal hecna aja pa še to....glede te sluzi....a to napoveduje O...al pomen da točno takrat O že je al da bo pršla. Učer na stranišču namreč sm opazla eno tako čudno gmoto pol pa tist primem in je blo k en jajčni beljak...tut raztegljiv k hudič....prov hecn...spomnl meje na uno maso - otroško igračo k jo zabrišeš v steno pol pa en tak zmazek rata. k jo pa primeš je pa spet žogica . sva šla takoj u akcijo lep pozdrav vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.11.2007 10:42:26
|
|
|
|
cleopatra
|
SELIM SE IZ NOVEMBRA NA DECEMBER- POD DATUM 11.12. da je ne bo, namreč
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.11.2007 11:17:58
|
|
|
|
Neža7
|
Tudi jaz se selim iz novembra do decembra in nemreč 10.11.07. Ja, oba sva takoj presenečena, da je prišla. Solze sem dobila v oči čeprav se nisem prehitro razveselila, ko mi je par dni po intensivno trebuh tako hudo se napihnil. Moj dragi je bil 100% prepričan, da je uspelo zato se mi je tako hudo zasmilu, ko sem mu povedala. V istem tonu me je vprašal "si prepričana" kot tisti dan, ko sva izgubila 1. Nežo. p.s sedaj pa poznam občutek, ko nekaj si tako želis in ne uspe. Prva je bila sponatana. Punce nova borba se začenja Murkica sem pravkar videla, da si izgubila tvojo pikico. Drži se in ti želi veliko sreče
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.11.2007 11:19:27
|
|
|
|
Neža7
|
Opa! Sem mislila 10.12.07, da ne pričakujem
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.11.2007 15:06:50
|
|
|
|
Erin
|
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: xx.12. - nena22 xx.12. - murkica xx.12. - neyka7 xx.12. - byanca xx.12. - sunny24 01.12. - anonimna 01.12. - bilka 01.12. - lejla007 03.12. - Tinca16 04.12. - anonimna 04.12. - Lučka25 05.12. - bumbum 05.12. - tinkamiška 05.12. - HEL36 05.12. - Veki_222 06.12. - miš 06.12. - maša82 06.12. - metir 07.12. - nicnic 07.12. - Lorencia 08.12. - Detece 08.12. - jakoLUlana 10.12. - Neža7 10.12. - waiting 11.12. - cleopatra 12.12. - trinity22 Zveste navijačice: - Serendipity
- Mihi78
- Darja30
- Erin
- LuNa73
- Sun71
- sandra74
- spelka12
- ledenka
- Talika81
- pikapoka2
- soncek33
- Sash
- K_a_t_j_a
- trma79
- varci
- Lidija_21
- TamaraJ
- Arual
- Lunica24
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.11.2007 15:32:41
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 nicnic, hvala za te besede... Lučka...sej sem vedla da boš našla prave besede....včeraj sem to tud mojemu povedala, kaj čutim...pa da mi je hudo k se mi na trenutke zdi da sem sama v tem...da se ni čustveno vpletel v to...in pol visim po forumih in mi govori da sem obsedena...upam da bo po včerajšnjem pogovoru kaj boljše... Naj prvo povem, da me že kar nekaj časa ni bilo tu gor, ampak, ko prebiram te novičke, se moram mal vmes utaknt . NE OBUPAT!!! Ne sekiraj se zdaj še zato, če se tvoj dragi ni čustveno vpletel v to, sedaj je pomembno da daš glavo gor in ne razmišlajš preveč o tem...sigurno, tudi njemu ni vseeno...boš videla, da rezultati bodo vsak čas tu! Veliko sreče.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.11.2007 16:28:56
|
|
|
|
astrea
|
Sem se preselila sem. ne pričakujem 9.12.07 Veliko sončka vsem!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.11.2007 20:45:40
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Naj prvo povem, da me že kar nekaj časa ni bilo tu gor, ampak, ko prebiram te novičke, se moram mal vmes utaknt . NE OBUPAT!!! Ne sekiraj se zdaj še zato, če se tvoj dragi ni čustveno vpletel v to, sedaj je pomembno da daš glavo gor in ne razmišlajš preveč o tem...sigurno, tudi njemu ni vseeno...boš videla, da rezultati bodo vsak čas tu! Veliko sreče. Jazzz27, hvala! je veliko bolje po tistem pogovoru...je včasih ful težko...res...ampak mam tok moči, da ne bom nikoli obupala...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 13.11.2007 20:50:24
|
|
|
|
polaris
|
Joj, tudi jaz sem se tako vživela v novembersko navijanje, da sem na december kar pozabila. si ne želim 01.12. in upam, da je tokrat res ne bo (tolažim se, da imam za Božička še en popravni izpit, če slučajno v prvem roku spet kaj spodleti). Mislim na vas in držim pesti za prav vsako posebej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 14.11.2007 9:27:34
|
|
|
|
Lea2007
|
Pozdravček decembrkam, tudi jaz se vam pridružim in močno upam, da bo prvi dan drugega leta, moj najsrečnejši dan. Ne pričakujem je 30.12.. Res želja je ogromna, sedaj sem prepričana, da bo tudi nama uspelo. Seveda pa držim pesti tudi za vse ostale.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 14.11.2007 9:39:03
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78 Maša, da ne boš osamljena se ti pridružim še jaz! Sicer čakam še eno v novembru, bog daj da je ne bi blo, če pa bo pa se vpišem že za december! LP Mihi78...močno držim pesti da je že v novembru ne bo.....drugače pa zihr navijam za VESELI DECEMBER...tako tudi vsem ostalim borkam.... pa SREČNO!!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 14.11.2007 9:43:01
|
|
|
|
ajat
|
jaz se tudi dodajam na seznam nečakajočih. sicer sploh še ni, ampak, po dveh negativnih testih, dvomim, da je ne bo. Zato je jaz ne pričakujem 28.12. 07. Joj je to še daleč Kako pa naj si sploh izračunam kdaj naj bi bila, če je danes 37 dan od prvega dne moje zadnje , nje pa še od nikjer. Ben bomo vidli kaj bo prinesel december.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 14.11.2007 10:38:14
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Ja, oba sva takoj presenečena, da je prišla. Solze sem dobila v oči čeprav se nisem prehitro razveselila, ko mi je par dni po intensivno trebuh tako hudo se napihnil. Moj dragi je bil 100% prepričan, da je uspelo zato se mi je tako hudo zasmilu, ko sem mu povedala. V istem tonu me je vprašal "si prepričana" kot tisti dan, ko sva izgubila 1. Nežo. p.s sedaj pa poznam občutek, ko nekaj si tako želis in ne uspe. Prva je bila sponatana. Punce nova borba se začenja Neža7...šele zdaj sem videla da vam v tem krogu ni uspelo...ampak ne sekiraj se...sej veš da bo..takim mamicam MORE uspet.... Ve, da je težko čakati, ampak probaj se sprostit in si zraven zadat še en cilj...mogoče bo lažje... Drugače sem pa prepričana da vaju vaš angelček varuje in gleda na vaju... Drži se... Pa tudi za vse ostale držim pesti in naj bo veseli december za večino res VESELI!!!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 14.11.2007 12:39:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, tud jst sm se kar preselila iz novemberk, ker tale rdeča barva ne more pomeniti nič druzga kot .Kar ne morem verjet, da nam ni ratalo.Še moj je biu čist paf k sm mu povedala. Tko, da prosim za uvrstitev na seznamček, recimo 12.12., to je ena taka lepa cifra.Moji ciklusi so pa itak enkat dalši, drugič krajši.... Pozdravček! Anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 14.11.2007 13:00:27
|
|
|
|
Neža7
|
Sonchek... Zlata si, hvala Sem se držala mnogo bolje kot sem se predstavila. je lepo močna, da sem 3x čez noč morala iti na WC No, možek je že pripravljen za 2. krog in 3. ..... itd. Še enkrat veliki ker si kako zlata. Tebe tudi želim vse najlepše kar obstaja na svetu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 14.11.2007 13:12:53
|
|
|
|
Neža7
|
Sonchek... Jaz sem pravkar vidala, da si že več kot 39 tednov noseča.... Kako lepo Samo še malo in prihaja najlepša kot si, si lahko zaželela v svojem življenju. Želim ti hitri in čimbolj laži porod... Res je, da na bolečino pozabiš, ko se ti anglček rodi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.