|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
12.11.2007 21:04:03   
Erin
Jaz tudi upam da se mala pikica krega z maternico kje se lahko parkirauser posted image ..

Ma jaz sem tebe bolj....spet smrkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baraba si..ker me smrkavo delaš...
Grem k mojemu lubiju... lepo se imej princess...mislim nate in upam da M ujame kaki krokar ko bo namenjena k tebi...user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 176
12.11.2007 21:05:40   
Serendipity
user posted image  user posted image  ti se sam stisni k svojem lubiju! Moj je šel pravkar pod tuš, jaz sem mu pa grem ušuljam ... user posted image  user posted image

Hm - eh, jaz sem tebe bolj user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 177
12.11.2007 21:07:52   
tinkamiška
Eh punce moje, kako znate na dušico popihat in vedno prave besede napisatuser posted image hvala!user posted image

Se*...vem kako je, sem tudi že takole jokala, ker sem bila prepričana, da zdej pa je, pa je bil test tako grdo negativen...čeprav...dokler ni France je vedno upanje...tako, da še močno stiskam pestke! Če ne zdaj pa decembra...je tako romantičen in lep mesecuser posted image

Erin...sem vesela, da te je ganila moja porodna zgodba...jst imam tako lepe spomine nanjo in kadar gledam slikice moje Ize, ki bo za Božič stara dve leti, me kar stisne...moja punčka tako hitro raste in tisti občutek, ko sem jo prvič vzela v soje naročje in jo stisnila k sebi se porvne vsakič, ko se prvije k meni...srečna sem kadar kdo občuti to, ko bere mojo zgodbo...kmalu boste tudi ve občutile to neizmerno ljubezen...

Tako, zdej sem se pa scmerilauser posted image

Eh, jst pravim...pestke za vse! in to resno!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Neposredna povezava do sporočila: 178
12.11.2007 21:09:16   
Erin

user posted image user posted image   user posted image

user posted image DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: user posted image

XX.12. - nena22
XX.12. - murkica
XX.12. - neyka7

xx.12. - byanca

01.12. - anonimna user posted image

01.12. - bilka
01.12. - lejla007
03.12. - Tinca16
04.12. - anonimna user posted image
04.12. - Lučka25

05.12. - bumbum
05.12. - tinkamiška
05.12. - HEL36
05.12. - Veki_222
06.12. - miš
06.12. - maša82
06.12. - metir
07.12. - nicnic
07.12. - Lorencia

08.12. - Detece
08.12. - jakoLUlana
10.12. - waiting
12.12. - trinity22

user posted image Zveste navijačice:user posted image
  • Serendipity
  • Mihi78
  • Darja30
  • Erin
  • LuNa73
  • Sun71
  • sandra74
  • spelka12
  • ledenka
  • Talika81
  • pikapoka2
  • soncek33
  • Sash
  • K_a_t_j_a
  • trma79
  • varci
  • Lidija_21
  • TamaraJ
  • Arual
  • Lunica24

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 179
12.11.2007 22:50:36   
lučka 25
maša, upam da bo kmalu bolje in boš zopet polna tiste svoje značilne pozitivne energije. user posted image

Se* upam, da user posted image  ne zamuja, ampak je sploh ne bo! user posted image

tinkamiška, upam, da se izi kmalu pridruži bratec ali sestrica. user posted image

Erin user posted image user posted image user posted image , ker tako vestno skrbiš za seznam.

Tudi vse ostale, super ste in take ostanite.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 180
12.11.2007 23:39:00   
sunny24
Zdravo punce! Sem nova na forumu, pa bi se kar dala med borke za user posted image  za december...Tak fajn mesec za začet neki novega, a ni? Pa za vse ostale bom tudi navijala!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 181
13.11.2007 0:43:37   
Anonimen
OJ!

Poznam občutek, ko ti vse preseda in izgubiš upanje....  Ni boljšega zdravila, kot to, da se na vsake toliko časa zjokaš. Meni to  pomaga, se mi zdi, da spravim vse negativne misli iz sebe in vsakič postanem močnejša
oseba. Verjamem v to, da za vsako stvar (dobro ali slabo), ki se ti naredi v življenju obstaja razlog. Samo včasih se skriva in pride na dan z malo zamude, ko že pozabimo na stvar, ki se nam je pripetila. Tako bomo, tudi me, ki se trudimo, da bi zanosile nekoč našle razlog. Razlog za vse žalostne trenutke,prejokane ure,izgubljene boje,upanja.....
Vesela sem, da sem našla ta forum, kjer prebiram vaše probleme in vem da nisem edina. Vesela sem tudi, ko izvem, da je kateri uspelo in je user posted image ,saj mi to da novo upanje. Zato punce gremo naprej, vem da je  težko ampak to so naše želje in sanje in jih bomo uresničile!!!!!!

Lahko noč

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
13.11.2007 6:14:49   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

OJ!

Poznam občutek, ko ti vse preseda in izgubiš upanje....  Ni boljšega zdravila, kot to, da se na vsake toliko časa zjokaš. Meni to  pomaga, se mi zdi, da spravim vse negativne misli iz sebe in vsakič postanem močnejša
oseba. Verjamem v to, da za vsako stvar (dobro ali slabo), ki se ti naredi v življenju obstaja razlog. Samo včasih se skriva in pride na dan z malo zamude, ko že pozabimo na stvar, ki se nam je pripetila. Tako bomo, tudi me, ki se trudimo, da bi zanosile nekoč našle razlog. Razlog za vse žalostne trenutke,prejokane ure,izgubljene boje,upanja.....
Vesela sem, da sem našla ta forum, kjer prebiram vaše probleme in vem da nisem edina. Vesela sem tudi, ko izvem, da je kateri uspelo in je user posted image ,saj mi to da novo upanje. Zato punce gremo naprej, vem da je  težko ampak to so naše želje in sanje in jih bomo uresničile!!!!!!

Lahko noč

Pod tole pa se lahko samo podpišem! Mislim, da nisi opisala samo sebe, ampak skoraj vse med nami. Tvoje besede so sedaj meni pomagale in me spomnile, da se res vse zgodi z razlogom. Naučiti se je potrebno to sprejeti in obrniti sebi v prid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
13.11.2007 9:14:01   
miš
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

OJ!

Lahko noč

Pozdravljene!

Včeraj je bila malo pozna ura in sem komaj zdaj opazila, da sem "anonimna"user posted image .

Lučka 25 -  me veseli, da sem ti pomagalauser posted image .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
13.11.2007 10:06:19   
Tinca16
o miši kako si to lepo zapisala...sm tut jst kr nov upanje dubla

sm bla učer tko neki pozitivna...sm kr rekla ma nč...kaj če me bit strah se bom dogovorila za pregled pri moji ginekologinji....tko da še en mesec me čaka od tega da recimo zvem grozno resnico če je kej narobe z mano. a mi kera svetuje kaj konkretno nej vprašam, na kaj recimo nej bom pozorna....pač kakšn nasvet

sam sm kr tko neki happy....sploh ne vem...zdele sm kr en tak zalet dobila user posted image .  sm mal hecna

aja pa še to....glede te sluzi....a to napoveduje O...al pomen da točno takrat O že je al da bo pršla. Učer na stranišču namreč sm opazla eno tako čudno gmoto user posted image pol pa tist primem in je blo k en jajčni beljak...tut raztegljiv k hudič....prov hecn...spomnl meje na uno maso - otroško igračo k jo zabrišeš v steno pol pa en tak zmazek rata. k jo pa primeš je pa spet žogica user posted image . sva šla takoj u akcijo user posted image user posted image

lep pozdrav vsem

(odgovor članu miš)
Neposredna povezava do sporočila: 185
13.11.2007 10:42:26   
cleopatra
SELIM SE IZ NOVEMBRA NA DECEMBER- POD DATUM 11.12. da je ne bo, user posted image namreč

(odgovor članu Tinca16)
Neposredna povezava do sporočila: 186
13.11.2007 11:17:58   
Neža7
Tudi jaz se selim iz novembra do decembra in nemreč 10.11.07.
Ja, oba sva takoj presenečena, da je user posted image  prišla. Solze sem dobila v oči čeprav  se nisem prehitro razveselila, ko mi je par dni po intensivno user posted image  trebuh tako hudo se napihnil.  Moj dragi je bil 100% prepričan, da je uspelo zato se mi je tako hudo zasmilu, ko sem mu povedala.
V istem tonu me je vprašal "si prepričana" kot tisti dan, ko sva izgubila 1. user posted image  Nežo.

p.s sedaj pa poznam občutek, ko nekaj si tako želis in ne uspe. Prva user posted image  je bila sponatana.
user posted image  Punce nova borba se začenja user posted image

Murkica sem pravkar videla, da si izgubila tvojo pikico. Drži se in ti želi veliko sreče user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu cleopatra)
Neposredna povezava do sporočila: 187
13.11.2007 11:19:27   
Neža7
Opa! Sem mislila 10.12.07, da ne pričakujem user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 188
13.11.2007 15:06:50   
Erin

user posted image user posted image   user posted image

user posted image DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: user posted image

xx.12. - nena22
xx.12. - murkica
xx.12. - neyka7

xx.12. - byanca
xx.12. - sunny24

01.12. - anonimna user posted image

01.12. - bilka
01.12. - lejla007
03.12. - Tinca16
04.12. - anonimna user posted image
04.12. - Lučka25

05.12. - bumbum
05.12. - tinkamiška
05.12. - HEL36
05.12. - Veki_222
06.12. - miš
06.12. - maša82
06.12. - metir
07.12. - nicnic
07.12. - Lorencia

08.12. - Detece
08.12. - jakoLUlana
10.12. - Neža7
10.12. - waiting
11.12. - cleopatra
12.12. - trinity22

user posted image Zveste navijačice:user posted image
  • Serendipity
  • Mihi78
  • Darja30
  • Erin
  • LuNa73
  • Sun71
  • sandra74
  • spelka12
  • ledenka
  • Talika81
  • pikapoka2
  • soncek33
  • Sash
  • K_a_t_j_a
  • trma79
  • varci
  • Lidija_21
  • TamaraJ
  • Arual
  • Lunica24

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 189
13.11.2007 15:32:41   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

nicnic, hvala za te besede...

Lučka...sej sem vedla da boš našla prave besede....včeraj sem to tud mojemu povedala, kaj čutim...pa da mi je hudo k se mi na trenutke zdi da sem sama v tem...da se ni čustveno vpletel v to...in pol visim po forumih in mi govori da sem obsedena...upam da bo po včerajšnjem pogovoru kaj boljše...

Naj prvo povem, da me že kar nekaj časa ni bilo tu gor, ampak, ko prebiram te novičke, se moram mal vmes utakntuser posted image .
NE OBUPAT!!! Ne sekiraj se zdaj še zato, če se tvoj dragi ni čustveno vpletel v to, sedaj je pomembno da daš glavo gor in ne razmišlajš preveč o tem...sigurno, tudi njemu ni vseeno...boš videla, da rezultati bodo vsak čas tu!user posted image user posted image

Veliko sreče.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 190
13.11.2007 16:28:56   
astrea
Sem se preselila sem.
user posted image  ne pričakujem 9.12.07

Veliko sončka vsem!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 191
13.11.2007 20:45:40   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Naj prvo povem, da me že kar nekaj časa ni bilo tu gor, ampak, ko prebiram te novičke, se moram mal vmes utakntuser posted image .
NE OBUPAT!!! Ne sekiraj se zdaj še zato, če se tvoj dragi ni čustveno vpletel v to, sedaj je pomembno da daš glavo gor in ne razmišlajš preveč o tem...sigurno, tudi njemu ni vseeno...boš videla, da rezultati bodo vsak čas tu!user posted image user posted image

Veliko sreče.

Jazzz27
, hvala!user posted image je veliko bolje po tistem pogovoru...je včasih ful težko...res...ampak mam tok moči, da ne bom nikoli obupala...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 192
13.11.2007 20:50:24   
polaris

Joj, tudi jaz sem se tako vživela v novembersko navijanje, da sem na december kar pozabila.
user posted image si ne želim 01.12. in upam, da je tokrat res ne bo (tolažim se, da imam za Božička še en popravni izpit, če slučajno v prvem roku spet kaj spodleti).

Mislim na vas in držim pesti za prav vsako posebej user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 193
14.11.2007 9:27:34   
Lea2007
Pozdravček decembrkam, tudi jaz se vam pridružim in močno upam, da bo prvi dan drugega leta, moj najsrečnejši dan. Ne pričakujem je 30.12..
Res želja je ogromna, sedaj sem prepričana, da bo tudi nama uspelo.
Seveda pa držim pesti tudi za vse ostale.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 194
14.11.2007 9:39:03   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

Maša, da ne boš osamljena se ti pridružim še jaz! Sicer čakam še eno user posted image v novembru, bog daj da je ne bi blo, če pa bo pa se vpišem že za december! LP

Mihi78...močno držim pesti da je že v novembru ne bo.....drugače pa zihr navijam za VESELI DECEMBER...tako tudi vsem ostalim borkam....
pa SREČNO!!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 195
14.11.2007 9:43:01   
ajat
jaz se tudi dodajam na seznam nečakajočih.
user posted image  sicer sploh še ni, ampak, po dveh negativnih testih, dvomim, da je ne bo.
Zato je  jaz ne pričakujem 28.12. 07. Joj je to še daleč user posted image

Kako pa naj si sploh izračunam kdaj naj bi bila, če je danes 37 dan od prvega dne moje zadnje user posted image , nje pa še od nikjer.
Ben bomo vidli kaj bo prinesel december.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 196
14.11.2007 10:38:14   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7
Ja, oba sva takoj presenečena, da je user posted image  prišla. Solze sem dobila v oči čeprav  se nisem prehitro razveselila, ko mi je par dni po intensivno user posted image  trebuh tako hudo se napihnil.  Moj dragi je bil 100% prepričan, da je uspelo zato se mi je tako hudo zasmilu, ko sem mu povedala.
V istem tonu me je vprašal "si prepričana" kot tisti dan, ko sva izgubila 1. user posted image  Nežo.

p.s sedaj pa poznam občutek, ko nekaj si tako želis in ne uspe. Prva user posted image  je bila sponatana.
user posted image  Punce nova borba se začenja user posted image

Neža7...šele zdaj sem videla da vam v tem krogu ni uspelo...ampak ne sekiraj se...sej veš da bo..takim mamicam MORE uspet....
Ve, da je težko čakati, ampak probaj se sprostit in si zraven zadat še en cilj...mogoče bo lažje...
Drugače sem pa prepričana da vaju vaš angelček varuje in gleda na vaju...
Drži se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tudi za vse ostale držim pesti in naj bo veseli december za večino res VESELI!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 197
14.11.2007 12:39:41   
Anonimen
Evo, tud jst sm se kar preselila iz novemberk, ker tale rdeča barva ne more pomeniti nič druzga kot user posted image .Kar ne morem verjet, da nam ni ratalo.Še moj user posted image  je biu čist paf k sm mu povedala.
Tko, da prosim za uvrstitev na seznamček, recimo 12.12., to je ena taka lepa cifra.Moji ciklusi so pa itak enkat dalši, drugič krajši....

Pozdravček!

Anonimna user posted image

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
14.11.2007 13:00:27   
Neža7
Sonchek... Zlata si, hvala user posted image
Sem se držala mnogo bolje kot sem se predstavila.
user posted image  je lepo močna, da sem 3x čez noč morala iti na WC user posted image  
No, možek je že pripravljen za 2. krog user posted image  in 3. ..... itd.

Še enkrat veliki user posted image ker si kako zlata.

Tebe tudi želim vse najlepše kar obstaja na svetu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 199
14.11.2007 13:12:53   
Neža7
Sonchek... Jaz sem pravkar vidala, da si že več kot 39 tednov noseča.... Kako lepo user posted image

Samo še malo in prihaja najlepša user posted image  kot si, si lahko zaželela  v svojem življenju.
Želim ti hitri in čimbolj laži porod... user posted image  Res je, da na bolečino pozabiš, ko se ti anglček rodi. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.