Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 jst bi tud rada vedla kira je... da če bi jo na cesti kje srečala, da bi ji takrat, ko en mal obupa, kako injekcijo optimizma stisnala ! Mašika, drgač pa ti temu tvojmu G mal povej pa izraz svoje želje, oa opvej mu za strahove, pa dvome... če pa pozabiš kaj vse te zanima ko si tam, pa si lepo listek napiš in mu kr preberi... on pa ima da odgovarja, sej je zato plačan, al ne? Pa itak mu mal namign, da si se mal pozanimala pr drugih in zakaj on tega ne nardi... jah, sej jst ti to govorim, ko sem na uni mizi ležala glih dvakrat, pa še takrat sem se šla ku-ku, ker sem pač mela dovgo kiklo in sem si jo lahk čez ksiht potegnala... no, mi je ni blo treba niti dat čez, ko je kr sama padla, ko sem noge tam v una prižemala tišala, ki so nekje v luftu ! Itak pa da bo ratal...boš vidla! Aja, kaj pa je z unim mini mikroskopom (za ugotavljanje O), ki kaže kak je kej s tvojo slino - al je smrekca al je ni ... hi hi hi... sem se zdejle spomnla, ko se prkaže smrekca, kr lepo pod njo nariš ka hočeš za darilo ! vse ostale decemberke pa... mislim, da je zdej cajt za aktivno čungalunganje za vse tiste ki ste na seznamu na začetku.... Torej, veselo na delo... sej vete, brez dela ni jela! Itak pa še ! oh ti naša LuNa...ja jsz sem šla polna optimizma tja in ne vem kaj vse...pa kaj vse ga bom vprašala ..ko pa sem notr prišla pa tema...skratka zdaj ne vem kaj naredit...al it na samoplačniški UZ da vidimo moje drage jajčnike al ne, al zamenjat G al ne... piši mi na ZS, pa ti pošljem sliko da ne boš napačni injekcije v rit tiščala!!!