|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
12.11.2007 19:58:45   
Sulfinija
Maja24.moj nasvet glede rjavega izcedka je,da lepo počivaj,brez naporov,...če se le da do zdravnika in v bolniško.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
12.11.2007 20:01:45   
Pija76
Kikka ja jaz sem OK, prejšnji teden me je mal prbilo, ker sem mislila, da bom šla že ta mesec po zamrznjenčke, pa so me kenslali, imajo tolk dela z dolgimi postopki da zame in moje otroke nimajo časa...user posted image . No bom pa naslednji mesec poklicala, upam da grem letos, drugače januarja - tko mi je Sayuri določila user posted image . Če mi bo sploh zneslo, ker imam prve tri mesece paniko v službi...

Gold fish ja sem na GK v LJ

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
12.11.2007 20:06:44   
maja24
Jutri grem do osebnega zdravnika ,pa da vidim kaj bo rekla pa še Reša bom klicala da mi pove kaj bi lahko to pomenil:mam svetlo rjav izcedek, al je temno rjav izcedek bol kritičen.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
12.11.2007 20:07:28   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

. No bom pa naslednji mesec poklicala, upam da grem letos, drugače januarja - tko mi je Sayuri določila user posted image .

Ups user posted image  

Pija, te bom dala na december user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
12.11.2007 20:08:51   
sayuri
maja24 kritičen je krvav izcedek - prava kri. Bodi mirna, jutri zjutraj pa že ob 6h Reša pokliči. Ne vem, če ti bo osebna zdravnica lahko kako pomagala.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
12.11.2007 20:11:38   
maja24
Vem da mi nebo pomagala.Znjo sm zmenena zarad bolniške,če mi jo bo dala.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
12.11.2007 20:12:26   
kikaa
Pa še nekaj, kar me vseskozi bega oz. mi vsake toliko pride na misel:

Ko sva imela z mojim ono predavanje v predavalnici na GK, preden začneš s postopkom, sta bili dr. Požlep in ena mlada biologinja. In ko smo prišli do tega, koliko zarodkov si vstaviti in glede vnaprej, koliko jih zamrzniti, je biologinja rekla (oz. se  "zarekla"), da imajo ful gužvo za zamrzovanje, in da se raje ne odločajmo za po enega zamrznjenčka, če to res ni močna želja - ker nimajo "placa". Ker če se odločimo, da bi imele en zarodek vstavljen, morajo tudi po enega zamrznit. Drugače oni zamrznejo po dva in tako ne morejo odmrznit enega, če se slučajno kdo izrecno odloči za enega.
Ampak ni zdajle point v tem ali enega ali dva... ampak, da vse kar sem jaz takrat slišala je bilo to DA IMAJO GUŽVO!!! Si predstavljate???!!! Nimajo kam dajati naših zarodkov???user posted image user posted image   To mi vseskozi roji po glavi . Saj ne da bi kaj hotela reči, ampak ne vem no ...zelo malo nas je na GK z zamrznjenčki!!! Jaz npr. nisem imela nobenega in tudi ostale, ki jih berem so jih imele zelo malo ali pa nič. Vsekakor manj kot v postojni.
Ne morem si kaj, ampak kaj če je kaj na tem???!!!user posted image   Upam da ne...ali pač?

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
12.11.2007 20:12:27   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Vem da mi nebo pomagala.Znjo sm zmenena zarad bolniške,če mi jo bo dala.

Aja, to pa ja. user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
12.11.2007 20:13:57   
maja24
Pomojem se mi bo zmešal,a si ga ti tut mela?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
12.11.2007 20:20:59   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Pomojem se mi bo zmešal,a si ga ti tut mela?

Ne nisem. Hvala Bogu. Se mi je pa pojavil kasneje - okrog 22. tedna nosečnosti. Uf, sem bila panična. user posted image  Pri meni se je pojavil po spolnem odnosu.
Močno držim pesti, da bo jutri že čist izginil. user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
12.11.2007 20:24:45   
maja24
Hvalauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
12.11.2007 21:11:55   
arneja
Hojla,

v povprečju smo pa kar kakšnih 31 let stare, kaj? Sayuri, jaz dovolim objavo svojih rosnih 34 let user posted image .

Mandarinca in Sonček, tudi za vaju bo posijalo sonce, bosta videli. Je spet prišel en črn oblak, ampak se že umika. Res pa ni pošteno, da vas po tolikšen trudu kaj takšnega doleti.

M. rudovic, bravo za štiri dobre pikice in dve vstavljeni user posted image . In naj 26-tega test pokaže user posted image .

Kajsica, ti imaš pa kar hude bolečine user posted image . Naj hitro popustijo. No, upam, da bo ET-ju zdravnik ne odredi strogega ležanja, pa da te potem dragi ne bo do računalnika spustil user posted image .

Špelka, na krvodajalsko verjetno ne bi bilo smiselno hoditi.

Joj, Abra, ti si pa danes že dobila špikico? Jaz tudi komaj čakam na četrtek. Pa upam, da me Reško ne piči grdo. Imava pa enako terapijo, tako da bova lahko primerjali rezultate. Pa še stari sva približno enako. Koliko enot Menopurja boš pa jemala? Jaz dve. In super, če so injekcije zdaj manjše user posted image . Si dolgo čakala pri Rešu? Koncesijskih postopkov ima pa očitno na tone user posted image . Meni je pa UZ naredil prejšnji četrtek in mi ga verjetno ne bo spet. Ali pač? A igle ti pa kar nasuje v torbo?? Jih šteje, koliko jih da, ali to "od oka" naredi user posted image ? Kolikor ga poznam, verjetno kar "od oka" user posted image .

Tassi, devet let borbe za user posted image ? Kriza. Sva pa tudi midva pred 7 leti kontracepcijo opustila in potem kao pazila - le čemu, se sprašujem user posted image . Upam, da vama tokrat uspe. Se tudi jaz bojim punkcije kot hudič križa, ker sem bolj revaste sorte user posted image .

Punce, a katera ve, če je lekarna na Fernetičih tudi ob sobotah odprta? Ali pa če ima katera morda link? Bi šla čez vikend tja, da bi se še malo na tistem koncu sprehodila.

Kikaa, ne razmišljati v tej smeri. To bi bilo pa res neetično, in mislim, da si česa takšnega res ne morejo dovoliti.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
12.11.2007 21:27:03   
citrončica
Mandarinca in sonček75user posted image user posted image user posted image ,
zelo mi je žal...user posted image user posted image ,
držita se, punci!!user posted image user posted image user posted image

aja,pa za seznam...33!!

lpuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 21:29:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2189
12.11.2007 21:50:00   
jadrnica
jao, kakšne novice, to je pa res zalostno user posted image user posted image user posted image user posted image
mandarinca in soncek user posted image user posted image user posted image user posted image čutim z vama

ste pa priden čvekarce, v enem dnevu 4 strani, pa saj komaj sledim.
Sem  pa sama napihnjena kot balom, nederček mi je že čist premajhen, pa šele punkcijo imam. sem ze vceraj pila odvajalni čaj , ker sem zaprta, da mi bo na punkciji kull, vsaj upam. Res punce drzite pesti zame, ker sem kr pravi bojazljivec...že kar vidm Reša, no pa saj ni tako hudo, igle pa vsakega malo bolijo...user posted image user posted image user posted image
Jaz  kar malo pozabim na vse skupaj, da imava tezave in to, ker sem v sluzbi po 10 ur in več, tako da je to celo ena sama in edina pozitivna plat blazne sluzbe, kjer ne vem če bom še dolgo zdrzala.
joj, punce, upam, da bom kaj jajčkv pridelala...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
12.11.2007 22:46:54   
Amelia
Mandarinca, sonček mislimo na vaju!!

Abra, Tassi vidim , da se je vama že začelo, jaz pa danes izledam takole: user posted image , ker bom po treh mesecih jutri spet videla Reša, jupi!!! Zdaj smo skupaj v akciji! Saj ne morem verjet, pred 3 meseci, ko sem prvič začela z inekcijami sem pa takole zgledala, ko sem prišla od njega: user posted image  to pa zato, ker sem si predstavljala, da mi bo počasi razložil kako pa kaj, v resnici je bilo pa vse tako hitro pa še napiz.... me je, ker ga nisem razumela, kaj mi hoče povedat, da mora biti pikca na ampuli zgoraj, skratka cela katastrofa, potem me je pa kar pičil, mi dal inekcije in to je bilo to, jaz pa ven iz ordinacije in v jok...

Sayuri, jaz jih imam 31.

Jadrnica pošiljam ti  user posted image  za čim več jajčk, drži se!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
13.11.2007 7:12:12   
sayuri
Dobro jutro čvekice user posted image
NAj vam ponudim eno kavico user posted image .

bilka in jadrnica, srečno danes na punkciji user posted image user posted image user posted image
Sulfinija dobro opravi na UZ.user posted image user posted image user posted image
Amelia pogumno danes v nov boj user posted image user posted image user posted image .

Peljem ta malega v vrtec, pa se kasneje oglasim user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
13.11.2007 8:41:44   
dajamaja
Mandarinca, zelo, zelo mi  je žal, da se je tako nesrečno izteklo. Drži se!
Čarna, ne obupaj! Moj G je rekel, da se nosečnost ne drži nujno koledarja. Da moraš gledati sliko kot je. Reš je mene takoj odpisal, moj G pa se je boril z mano naprej. Sicer nama ni uspelo, hočem pa ti povedati, da lahko zdravniki situacijo različno ocenijo, vsekakor pa jo lažje oceni tisti, ki je UZ naredil. Zato vztrajaj in upaj. Mislim nate in močno navijam!
Tudi ostale spremljam in vam želim, da vam uspe čisto do konca! 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
13.11.2007 8:42:27   
arneja
Jadrnica, držim močne pestke zate, da te bo čimmanj bolelo. Misli na to, da če so vse punce preživele, boš tudi ti. Jaz si vedno mislim, ko me je strah, da jutri takšen čas, bom pa že to in to delala. Bilka, tudi tebi, da bo čimhitreje in s čimmanjšimi bolečinami vse skupaj mimo. Pa obema cel kup dobrih celic želim user posted image .

Amelia, sporoči, kakšne volje bo kaj Reško jutri, da vidim, kaj lahko jaz v četrtek pričakujem. Joj, jaz se tudi bojim, da ko bom tiste igle zagledala, da bom čisto zmedena, pa si ne bom ničesar zapomnila, kar mi bo povedal. Še dobro, da ste ve, punce, tukaj, pa da mi boste vse še enkrat z normalno hitrostjo razložile user posted image . Če mi pa še vedno ne bo jasno, bom šla pa kar v zdravsteni dom po drugo pikico. Kdo ti potem sploh daje te injekcije - sestra od splošnega zdravnika?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
13.11.2007 8:47:22   
sayuri
Kaj še spite al vas je mraz čist ob kot stisnil user posted image user posted image user posted image

Arneja, boš videla, da niso injekcije nič hudega. Lahko se pa zmeniš v ZD. Ja, sestra ti bo potem dajala.

dajamaja, ful sem vesela, da si se oglasila. user posted image

Kje ste pa ostale čvekice?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
13.11.2007 8:49:42   
arneja
Sayuri, samo mi ne bi vedno dala sestra od mojega zdravnika, ker on dela enkrat dopoldan, drugič popoldan, jaz naj bi pa injekcije ob 6-h zjutraj dobivala??

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
13.11.2007 8:50:46   
sayuri
arneja, zato pa pogumno iglo v roke in špric špric user posted image . Boš videla, kakšen mojster boš že drugi, tretji dan user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
13.11.2007 9:29:25   
Amelia
Arneja če sem se jaz navadila sama špikat, kar si nikoli ne bi mislila, tudi ti ne boš imela težav, to se tolk navadiš, da sploh ni nobenih problemov. V primerjavi s tem, da bomo mogle potem še roditi, to sploh ni omembe vredno, tako da kar pogumno!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
13.11.2007 9:36:23   
Špelka
Ojla, se spet oglaša ena vaša navijačica, in sicer da čestitam vsem novim user posted image : BRAVOOOOOO!!!! In čuvajte se!!!

Maja24 - drugega kot jesti Dabroston in počivati ne moreš naredit - upam, da se ustavi tale izcedek! Jaz sem ga tud mela, šlo je za počeno žilico, no, pa sem 14 pred rokom! Misli pozitivno!

Pol pa da napišem še Kikii glede zamrznjenčkov v LJ: evo, to isto sem se jaz spraševala v obeh zadnjih postopkih! user posted image  Spraševala sem tudi po forumih, pa mi noben ni znal nič odgovort. Tudi meni je blo čudno, zakaj v LJ tko malo zamrznjenčkov v primerjavi z MB in PO. user posted image  Jaz recimo sem mela v dveh psotopkih enkrat 7 celic, drugič 11. Sploh zdaj v drugo je bilo še 3. dan 9 zarodkov, pol se jih je pa kao 7 nehalo  nehalo razvijat?? A glih dve sta pa ratali blastocisti??? user posted image  Meni se tudi vse to na GK zdi malo čudno! user posted image

Na koncu pa stisnem še mooočneee pestke za vse, ki se še drogirate in vse, ki čakate na razultate testov - UPAM, DA BO ČIM VEČ POZITIVNIH! user posted image user posted image user posted image

lp in držte se, punce! Mislim na vas!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
13.11.2007 9:59:47   
kajsica
Arneja, nikar se ne boj inekcij, ker res niso problem. Meni jih je dajal moj dragi, poskusi če si sama ne moreš da ti jih da kdo od domačih, če ne pa v ZD.

Jaz sem pač imela težave ker je bila hiper. Je pa že danes dosti bolje in pravkar me je še klicala tašča in mi zaželela vso srečo. Mi je res kar volje ulila.

Jadrnica in Bilka želim vama čimmnaj bolečo punkcijo in čimboljši pridelek in kvaliteto.

No Sayuri, jutri nas čaka D day. Kaj treme? jaz jo imam precej!

Kakšen nasvet od katere?!

Maja24, ti pa res pojdi do zravnika in naj ti da bolniško ali pa zamenjaj zdravnika.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.