|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
10.11.2007 22:56:16   
hanna1
JAZ GREM s user posted image spet spat.moRM,ker ne ločim več velikih in malih črk  user posted image user posted image user posted image

Mirno nočko malim zaspančkom in mamicam še posebej user posted image ..

Pa-pauser posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
10.11.2007 23:00:58   
julci
Lahko noč ,jutr se pa vidimo,OK.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
11.11.2007 9:27:45   
julci
Dobro jutro Martinčice in vaši mali  Martinčki.

Danes sem pa prva,yesuser posted image user posted image user posted image Lepo nedeljo vam želim,pa upam da nima katerauser posted image ,midve jo morma pa  šibat v trgovino.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
11.11.2007 10:12:19   
hanna1
A ne bi dons malo bremzala,saj si včeraj vse naredila za cel teden naprej user posted image user posted image user posted image

DOBER DAN-če že jutro tako hitro mineuser posted image user posted image user posted image

Kavica je že mimo,Hana je pod kovtrom,cune sem oprala in obesla,zdaj pa hitro user posted image

Se še beremouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
11.11.2007 10:43:02   
mateyka
pa upam da nima katera user posted image

mi mamo levčico - sam to ne šteje I suppose user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
11.11.2007 12:43:21   
hanna1
Malo me skrbi za natasaom ,se nič ne oglasi-dej no ,pridi malo med nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
11.11.2007 14:36:37   
natasaom
evo mene!komaj prišla domov-po 3-dneh..na sodišču smo bili do 16h!brez pavze in malice.......22.11.imamo spet,ker morajo še policaji pridet pa da pove sodnica sodbo...popoldan sva šla pomagat prijatelju od mojga,ki je v bolnici-žena je pa imela koline..3 pujseke...je blo prav fino..hana je bila pri teti in je tud uživala 100na h!!včeraj sva zjutraj spila kavo in šla na gorenjsko po otroka in ker se je vse mal zavleklo sem še pri sestri prespala in danes sva doma-ati je pa ostal,da do konca naredi svoj fuš..
hana nič naj te ne skrbi-mi smo čist uredu..upam,da bo pravica zares zmagala..kaže že tako..
sedaj imam pa ful dela,da pospravim stanovanje in zlikam perilo..za kosilo bo pa halo picauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
11.11.2007 15:00:28   
neli99
dan ...user posted image

jst sem pa dopoldne že vse napisala, pol pa hočem še neke smajlije iz smajlej central gor pripopat, je pa vse zmrznilo in sem lahko samo še vse zaprla ...user posted image  ... bo treba dol vrš ta program ... vedno mi vse zašteka, kadar ga odprem.

natasaom ... lepo, da se ok odvija za vas. smo fuuul mislile nate ... in čakale da se oglasiš.

moja dva poba (veliki in mali) oba spita, jst sem se že napočivala po kosilu ... popoldne pa pade kakšen družinski izletek ... je za izkoristit še te zadnje dni v troje.

sem se pa dopoldne tut jst nasmejala unemu smajliju julči ... ej, jst mam kr seznamček pred sabo ... pa itak še vedno kaj pomešam. user posted image  sploh ni panike. glavno da izmenjamo koristne izkušnje ..

no pa lepo nedeljo vsem ...user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
11.11.2007 15:25:28   
hanna1
Zunaj postaja vedno bolj turobno,le kaj počne mateyka-ali jo je že zasulo s snegomuser posted image user posted image Mi imamo sedaj popoldansko siesto,pol gre pa moja Hana na obisk k Zali od julci user posted image user posted image user posted image user posted image -je mesec okrog,al še malo zravn.Dans je take volje,da samo nekaj brblja user posted image je ponoči tako spala,da še kihnt ni utegnila vmes,jo je najbrž zmatral hribovski zrak inuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ko smo bili na obisku pri bratu-smo prišli ravno pri kopanju in ga nimam cucka v stanovanju,pa če me kar....user posted image ...
Drgač pa tile smajliji...jaz moram kar redno pucat s programom,ker mi rado skupaj z smajliji še kaj gor potegne-to pa je njihova slaba stran. neli,če nimaš dobrega protivirusnega programa,pol jih res rajši dol vrži,ti pa se nam le javljaj-sem sama sebe zalotila prej,ko sem odštevala,kolk časa še do....user posted image ...user posted image user posted image
Moram zatožit,da pri nas sedaj v vsakem kotu eden hrli,jaz sem se pa čisto tiho prišunjala do rač. user posted image user posted image user posted image

Uh,še volit je treba,ti druser posted image ,sem čist pozabla...

se še beremo,pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
11.11.2007 15:44:00   
neli99
kok lepo, da odšteva kdo z mano ... user posted image  ... ravno danes sem razmišljla, da 14 dni še zdržim, sem si zamislila strelko in ne škorpijonko v hiši ...user posted image  upam da ne bo kera kej huda .. ... pol pa začnem z ukrepi za pospeševanje poroda user posted image  ... čeprav, če ji ni za ven, ji ni za ven, sinu tut ni blo nič do tega na rokuser posted image  ... bomo videli kako bo.

pri nas še vedno vse drnjoha ... le kaj ju je danes oba vrglo user posted image  ...

volt pa mi tut še gremo ... sej je še čas ...

evo ta veliki zbudu ...user posted image  grem jst ...

koroška lepo popoldne na obisku  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
11.11.2007 17:00:45   
Laubica
Pozdravljene-po dooooolgem času-me je Hanna prišla malo spomnit na "nas"mi je prav nerodno ker se nisem več nič oglasila,samo sem resnično pozabilauser posted image user posted image
No da vam povem da mi se že cartamo 18 dni bomo nocoj 22.51 stari-in takrat postane najbolj živ in gleda kot miš iz moke same oči so ga,podnevi pa spiiiii in se doji in spiiii.Drugače pa moram povedat ,da sem takooo zelooo važna in ponosna,predvsem pa srečna MAMA.Mi je mož včeraj rekel-zdaj sva pa zaklučla z otroci ali ne?Jaz pa -ne vem jaz bi še enga takega lepega imela,ti nebi?Je rekel -ne mam 2 dovolj.Jaz -enega bi še pa lahko zdaj sem ravno not padla.Pa se ni dal prepričat.Saj zato imamo tako razliko 8 let ker moramo atija vedno trucatuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
11.11.2007 20:05:17   
Vilma
Se še sama res na hitro javljam.
Dolgo me ni bilo, ma je non stop kaj.
Dominik uvajam v vrtec, zobki nam rastejo (smo pri 11 mesecih končno pridelali zgornjo enkico user posted image ), non stop nekam letim.

Vidim, da ste uvedle bolj točen seznam. Naši podatki so:
Dominik rd: 5.12.2006
Rok: 27.3.2008
Moj rd: 21.6.1972

Neli še 16 dni ane user posted image  držim pesti, da bo raje kak dan prej kot kasneje user posted image  
Že 35 vidim, da razmišljaš o tretjem. Tudi mene mika, pa moram hitet počasi. Prvo rodit marca, potem pa dragega prepričevat. user posted image  Tudi moj je z dvema kr zadovoljen, mene pa zadnje dni matra, da bi mela tri otroke user posted image

Zdej pa se šibam k dragemu stisnit, pa kak filmček pogledat.
Lepo se imejte in uživajte. user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
11.11.2007 20:14:49   
natasaom
ahoj!hvala,ker ste mislile name!vidim,da danes ne bo nič klepetanja pa bom kar ugasnila tole reč in šla pred tv.....lep preostanek nedelje vam želim..midve sva same in kar malo pogrešam dragega....
lahko noč

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
11.11.2007 20:47:52   
neli99
čer ...user posted image

z enim učem spremljam tv, z drugim pa tuki visim.

že 35 lepo da si se oglasila ... sem videla da te je prišla naša hanna mal pozdravit na "vaš" čvek ... sej jst sem te tut redno brala med novembrkami (sem sama tut novemberka) ... čestitke za sinka in lepo da uživaš user posted image user posted image user posted image

čvekam pa raje tuki, se počutim bolj domače ...user posted image

lepo se cartajta s Timonom in oglasi se še kaj ... user posted image

evo jih ... komi rodile, al pa še ne ... pa že o tretjem razmišljajo ..user posted image user posted image  ... vilma bova spet skupi  user posted image  sam jst bom mogla tut prej eno volilno kampanjo užgat ... bo še tesno ...

kaj pa ostale ... zdej bote vse mele svoje princeske kmal stare pol leta ... a že kera planira tretji krog ... al drugi ...user posted image user posted image

vilma tvoje "mere" pa poznam ... sam jih nisem hotla vnest brez tvojega dovoljenja ... lepo da se oglasiš ...

mi smo pa danes bili v kitajski restavraciji ... sem si to zaželela predno rodim ... ko smo se pa peljali domov, pa me je tako čudno pritiskalo .... sem izjavila, da drugo nedeljo bomo pa verjetno kar doma, da ne bo res škorpijonka user posted image ... sploh ne vem, če se bom v sredo upala sama peljat v lj user posted image  bomo videli...

zdej pa še mal k dragemu pred tv ... pol ga cel teden ne bom kaj veliko videla, ma popoldanski šiht ...user posted image  ... dopoldne pa itak zuni dela, kar še misli predno pride princeska na svet ... spet bova s sinom cele dneve sama ...user posted image

lepo se mejte user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
11.11.2007 21:46:36   
stephany
Dober večer!

Noč je bila spet dokaj mirna user posted image . Je bil pa zjutraj Klemnov nosek čisto zabasan, sem ga 3x čistila. Potem je dobil še brizg Operila P (uradno se lahko uporablja po enem letu, vendar mi ga je v lekarni svetovala in k sreči - pomaaaga!).

Dopoldan mi je moj dragi pomagal malo pospravit, saj ta teden res nisem uspela naredit skoraj nič. Potem smo šli pa k njim domov na kosilo, je v.d. tašča povabila. Mali je spal samo pol ure v vozičku, ko sva šla na sprehod. Temu primerno je bil zvečer zelo utrujen in ga je zmanjkalo že ob sedmih. Enkrat se je že zbudil, sem ga dala na zizo in po petih minutah je že zaspal nazaj.

Danes je nedelja in kot skoraj vedno, sem se spet spomnila na 13.5., ko sem rodila mojega sončka. Odvisno od tega, katero uro se spomnim, potem rečem - aha, zdaj je bilo pa že kar zanimivo, ali pa evo, sonček, ob tej uri si bil pa že pri meni ...
Klemen bo star pol leta, v meni pa se budi želja, da ne bi ostal edinec. Moj dragi zaenkrat ne deli mojega mnenja, mogoče ga pa le prepričam, saj imava še pet zamrznjenčkov.
Če bi se pa tudi drugi zarodek "prijel", bi pa že imeli dva. Hvala Bogu, da imamo vsaj Klemna. user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
11.11.2007 21:48:15   
stephany
user posted image

Vsem konzervicam en objemček za lahko noč!

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
11.11.2007 21:56:30   
hanna1
Ojla,mene kuči-srečnouser posted image .Ma mene  pa res EMŠO daje ,sem šla na obisk in pustila rukzak z Haninimi potrebščinami,dudiko in mojo denarnico lepo domauser posted image .Se vsedem za volan,ker je moja težja polovica spil kak pir viška in rečem ,kje je rukzok?-zakaj pa-ja notri imam denarnico..-ja in-...v denarnici imam pa -med drugo navlako-tudi vozniško user posted image ...Kaj pa zdaj...in potem strokovno ugotovim,da bom jaz najbrž manj plačala brez vozniške,kot pa če on napiha user posted image ---sem pa bila skoz živčna in ko sem se pripeljala pred blok,se mi je zdela,da je prav zaropotalo...ko mi je padel kamen dol user posted image ....Tako da julci-ni ti ga treba več iskati po bajti,nas je lepo počakal na hodniku domauser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa še pozdravim že 35-se mi fajn zdi,da si se oglasila tudi še med nami in iskrene čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image ,pa poln koš user posted image user posted image user posted image ,da bi bil čim bolj zdrav,pa mamica tudi.Sem zasledila,da so novembrske mamice že na tem forumu in ko sem prišla do tebe,mi je nekam bilo znano-sem šla čist na začetek naše debate,da sem te našlauser posted image Želim ti prijetno klepetanje na vaši debati,ampak še vedno si user posted image tudi med nami,da kakšno rečemo-se spoznamona vse-skoraj  user posted image user posted image user posted image
Tud Vilma nas je po parih dneh obiskala-imaš kar pestro :tole uvajanje v vrtec,pa zobki so kar bolj pozno-kako pa kaj user posted image v maminem trebuščku user posted image -jaz predvidevam,da dobro,ko razmišljate že o naslednjem user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se crkljajte in uživajte v lepem večeru

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
11.11.2007 22:30:55   
julci
Hana sam da ste ga našli.user posted image user posted image Se je že meni zgodlo da so me v Sg-ju štopali,pa nisem mela ne vozniške,ne prometne,za povrh pa še brez denarnice.Sem mu mogla povedat osebne podatke,pa podatke od avta,pa se je že pri registrski zataknilo,ker sem jo v sekundi dvajst pozabla.user posted image pa sem policajaprosla,če na avto pogleda,da mu je nebom narobe povedlauser posted image user posted image user posted image .Malo me je postrani pogledal,si zapisal registrsko,pol pa šel preverjat.Taj sem se pa jaz spomnala da sem 1 banditos spila,sem čisto zafarbala,še sreča da je bla tema.Živmo človeku se vse zgodi.user posted image

Že 35 čestitke za sineka.Lepo se cartiteuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
11.11.2007 22:34:11   
julci
Stephany za nosek lahko uporabiš NISITO,je podobno kot operil,sam da ga lahk daš tud dojenčkom.user posted image user posted image user posted image da čimprej spravita nosek k sebi.Jaz bi na vajinem mestu tud čimprej šla po zamrzjenčke.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
11.11.2007 22:53:10   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Živmo človeku se vse zgodi.user posted image    Pol sem pa jaz zelo živa in še bolj pozabljiva,zadnjič sem tako študirala,pri katerem sosedu nekaj žgejo,preden sem  pogruntala,da sem pred  20 min pristavila za kavico user posted image -ne vprašat kakšna je bila džezva user posted image user posted image user posted image .Bo treba nabavit,kaj že -bilobil ali kaj že-še tega ne vem kako se reče user posted image

stephany pošiljam ti user posted image user posted image user posted image ,da se tvoj Klemen res čim prej pozdravi.Pa kr čim prej se spravite po-kot je rekla julci-tiste,ki še čakajo na vrsto,pa uživajte pri deluuser posted image user posted image user posted image .

Bo najbrž treba spat,kafe doza je spustla user posted image

Lahko noč user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
11.11.2007 23:02:40   
julci
Evo to pa slikce najinihsrčkov z današnjega familijarnega srečanja.A sta zrastli od zadnjič.
user posted image
Pa malo bolj od blizuuser posted image Levo ja Hanina HANA,desno pa moja ZALA
user posted image

Bilo ju je prav lušno gledat,kako sta po svoje činčle.Se smejale in ble dobre volje.Na koncu pa obe utrujeni omagali.Bo treba ponovit,a ne Hana.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
11.11.2007 23:06:11   
julci
Hana bo pa treba res bilobil nabavituser posted image user posted image user posted image user posted image Ga bom tud jaz rajtam nucala.Sem Zali skor pozabla sirup dat.user posted image Jutr mama pa itak kontrolo,da bomo videli kako pa kaj.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
12.11.2007 8:02:48   
natasaom
dobro jutro!naša hana je pa zbolelauser posted image  ima rdeče pikice pa vročino.celo noč se je zbujala pa jokala..do 13h morava počakat da zdravnik začne delat..jest pa doma nimam nič-moram v trgovino pa nimam varstva.sem jezna ko user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
12.11.2007 8:23:45   
KT
Dobro jutro zaspanke in zaspančki,

No ja sej naša user posted image  zaspanka še vedno spi, mami pa tle gor straši user posted image . Kavico sem si skuhala, a se ktera pridruži? Toplo vabljene.

Hanna & julci - kakšna cukrčka sta mala Zala in Hana - to bosta pa res pravi prijateljici user posted image . Hanna tudi meni bi kak bilobil pošteno prav prišel. Včasih se boljim, da male ne bom kje pozabila, če svojo glavo kje pozabim še ne bo take škode user posted image  Zadnje čase sva s teto Rozo Sklerozo postali največji prijateljici, skoz mi za vrat diha, sploh se je ne morem znebit vraga user posted image .

Neli99 - zdrži še malo, da se mala pikica okrepi, pa pusti kitajsko hrano pri miru, jaz sem naslednji dan morala it v Rim user posted image  pa še vse te lune in lunce, ki se zdaj oko podijo - bejži od kitajske hrane user posted image .

Stephany - a veš, da nam zmrznjenčke hranijo samo 5 let, potem te pa pokličejo kaj nameravaš z njimi user posted image  Res čuden feeling tole - včasih ima človek občutek kot, da ima tam še ne vem koliko otročkov user posted image
A imaš kako pumpico za nosek (oprosti, če si to že napisala)? Mi2 sva n-krat na dan zlivali "litre" fiziološke v nosek in ga "sesali" & je bilo dokaj hitro bolje.

mateyka - kaj vas je že zamedlo - čista idila, jaz bi se vam takoj pridružila za par dni user posted image , potem pa hitro domov. 

natasaom - user posted image user posted image user posted image da se tvoja Hana hitro pozdravi.

A katera razmišlja o kakih počitnicah to zimo? 

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
12.11.2007 8:27:58   
natasaom
KT-jest bi kavico-hvala!o počitnicah pa samo razmišljamo user posted image .privoščimo si jih pa glih ne-razen poleti morje za par dni

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?