Vilma
|
Že 35 čestitke za sineka! A 18 dni ste že stari? A ste se že kaj potepali al boste še počakali? Štefka vidim, da nas je kar nekaj, ki že razmišljamo o tretjem Ti, Neli, Že 35, pa jaz. Najbolje da se fajn pomenimo in eno strategijo ubodemo za naše drage možeke Saj veste, v slogi je moč Čakte čakte mal?! A tisti dve pupi sta od Hani in Julči? A kar takole skupaj že prijateljujeta, ja super Natasaom upam, da z malčico ni hujšega. Če so pikice, je mogoče peta al pa šesta bolezen, sej ne vem. Najbolje, da počakate do enih, potem pa poročaj, kaj bo pediatrinja rekla, ok? Moj sine je pa drug teden v vrtcu. Ponavadi ga dam vzgojiteljici v roke, danes sem ga dala pa na tla. Se je TAKOJ odplazil do igrač, niti pogledal ni nazaj, nobenega joka, pogrešanja. No saj je fajn tako, ko vidiš, kako otrok uživa. Ene štirje so kar precej jokali, tisto pa zna bit res hudo za starše, si ne predstavljam. Jaz pa danes zvečer šibam na eno prireditev, se tko veselim, da bom mal med ljudmi. Sem prej celo omaro na glavo obrnilain končno našla eno dolgo rdečo žametno kiklo, ki mi je še prav, če si jo čist do jošk gor potegnem. Nimam kaj, se pozna, da teče 21 teden, trebušček pa že oreng trebuh. Zdaj pa šibam še mal za kosilo pripravit, ve pa pridne bodite, pa pišite.
|