sayuri
|
Maja24 rjavi izcedki so v začetku nosečnosti zelo pogosti. Počivaj in jutri zjutraj pokliči Reša ter mu povej kaj in kako. Mislim, da ti bo rekel enako kot jaz. Verjamem pa, da te skrbi. Meni sploh ne gre iz galve naša mandarinca . Sem prej možu razlagala in je rekel, da nikomur ne privošči takšne bolečine, kot sva jo midva poleti doživljala in je postal zelo zamišljen ter žalosten, ko sem mu povedala, da se je podobno zgodilo mandarinci. PA pred nekaj tedni dajamaji Močno si želim, da takšnih zgodb ne bi bilo več. Uf, pa zakaj tega ni enkrat konec? Kdaj bomo tudi me lahko uživale v tisti lepi brezskrbni nosečnosti, ki jo opisujejo filmi? To sem že enkrat pisala, kako trnovo pot moramo prehoditi. Najprej leta poskušanja, nato sprijazniti se, da sodiš med neplodne pare, nato preiskave, pa odločit se za postopek, pa injekcije, potem trepetaš, če bojo jajčka, pa če se bojo sploh oplodila, pa če se bodo zarodki vgnezdili, če bo polusek....in potem, ko JE plusek, spet trepetaš.... Občudujem punce, ki ste že tretjič, četrtič, petič, desetič v postopku.... Ampak želja po v nas je močna in zato vztrajamo,a ne? Spet nekaj nakladam. Ampak zdaj imam čas za razmišljat, ko sem doma in me vsi crkljajo. mavrica72 in Goldy, močno držim pesti, da bosta prav vidve naslednji presenitile z lepim modrim pluskom. Pišuka. Naši _rebeci_ je dolgčas tam med nosečkami Ji moramo it počasi delat družbo Sulfinija želim ti lepo pot do LJ. Saj zdaj, ko je od MBja skoz naprej avtocesta, si en dva tri dol. NAj bo čimveč foliklov Abra ja, zdaj ima Reško ta male igle še manjše. Men je zadnjič za stopko dal kar tri Je rekel, da so rade pokvarjene . Tko da imam zdaj še rezervo za kdaj Glede športanja pa jst mislim tkole. Jaz sem hodila na jogo in sprehode ter redno igrala badminton. Sedaj v času punkcije in transferja sem seveda vse to izpustila. Drugače pa imam namen še naprej hodit na jogo in delat vaje, ki jih nosečnice lahko. Sprehodi pa itak. Badmintonu se bom odpovedala. Trebušnjaki do punkcije po moje nimajo čisto nič škodit konina še malo, pa bo tud pri tebi konec glavobolov. JAz sem zdajle sama doma, ker je šel mož brez mene na badminton.
|