|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
12.11.2007 18:32:49   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

u glavnem tok je blo lepo, da sem si po gricevju ogledovala, kje bi lahko bila TISTA parcela kjer bi gledala na morje vsak dan

jih je kar enih par...smo si jih mi tud ogledal...dve sta že v ožjem izboruuser posted image user posted image user posted image .
Sej res loto listki so še zmer v denarnici. A je bla sedmica?
Ima još nade za nasuser posted image .

mah j**** sedmico, delat bo treba user posted image ...tm po Porotrozu pa uni peticnezi italjanski pa ruski...ceb mi ksn po ene par 1000 evrckov prmaknu vsak mesec- men bi se ful poznal- njemu pa ne user posted image

proklete hijene musolinijeve in stalinove user posted image user posted image ( a me bojo skenslal zarad nestrpnosti user posted image ) ne nooooooooooooo user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
12.11.2007 18:33:30   
Naomi
se 4...user posted image

...a se vid da sem mela RR abstinencno krizo, k se zdej ne znam zadrzat? user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
12.11.2007 19:06:26   
tinaaja
Naomi WB user posted image user posted image user posted image A bos kaj v lj za kufe?

Men gre pa kar na jok, ko B gledam.. dve kosili sem stran vrgla, zdaj pa se vecerjo. natepava pa kot zmesana korencek in ga grize, grize, grize.. na zg evi enki pa je ze crtica..prikazi se ze user posted image enka, k mi tok otroka zdelujes.. se vidi, da bi ona papala, pa ne more, jo zgleda boli in noce ust za zlico odpret user posted image user posted image user posted image ahhh bo ze a ne user posted image z veliko luckanja in cartanja

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
12.11.2007 19:12:51   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Naomi WB user posted image user posted image user posted image A bos kaj v lj za kufe?

kukr kaze ju3...user posted image

...bosca Brincaaaa...prokleti zobki user posted image ...en let sam to..revezi mejhni user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
12.11.2007 19:27:59   
tinaaja
Ju3 pravis .. center?

Ma ja, je pojedla ob spodbudi babi user posted image user posted image user posted image Sem ful happy!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
12.11.2007 20:15:47   
Dajadada
ceb mi ksn po ene par 1000 evrckov prmaknu vsak mesec-

Naomi, ti pa si skromnauser posted image . Če je kkšen italijan al pa rus an forumu, jst bom zadovoljna tud samo z enim tisočakom, pustte Naomi pohlepnouser posted image . Mogoče je pa Hemp poln/-a kešauser posted image ??? 

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
12.11.2007 20:15:55   
Žabika
zobar: mi smo dobili vabilo za danes, pa nisva šle, ker je imela Hana zjutraj še vročino.

No in tudi zdaj zvečer jo je še imela. Vmes sem govorila s sestro od P in je rekla, da če bo še jutri vročina, naj se prideva pokazat. Vročino ima pa okoli 38. Dopoldne ji je sicer padla, popoldne pa spet narasla. Malo se Calpol-amo, malo namakamo, v globalu smo pa sitni. In to kar vsi trije. Hana, ker se nekaj z njo dogaja, jaz ker je bil spanec zelo slab in sem posledično utrujena, moj pa zato, ker sva midve tečni. No ampak bo. Še prehitro bodo zrasli naši sončki.
No, Hana ni danes razen 1cm banane pojedla čisto nič. Že ko vidi žlico, začne jokatuser posted image , pa tega do zdaj ni nikoli počela. Še dobro da imamo hribčke. user posted image

Vsem bolanim pikapoke, zobatim pa dober ugriz.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
12.11.2007 20:55:38   
Naomi

Ju3 pravis .. center?

..vse podrobnosti ju3 zjutraj..ja ce pridem bo verjetno parking u tivoliju in pol prot mestu...prov user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
12.11.2007 20:56:47   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

zobar: mi smo dobili vabilo za danes, pa nisva šle, ker je imela Hana zjutraj še vročino.

No in tudi zdaj zvečer jo je še imela. Vmes sem govorila s sestro od P in je rekla, da če bo še jutri vročina, naj se prideva pokazat. Vročino ima pa okoli 38. Dopoldne ji je sicer padla, popoldne pa spet narasla. Malo se Calpol-amo, malo namakamo, v globalu smo pa sitni. In to kar vsi trije. Hana, ker se nekaj z njo dogaja, jaz ker je bil spanec zelo slab in sem posledično utrujena, moj pa zato, ker sva midve tečni. No ampak bo. Še prehitro bodo zrasli naši sončki.
No, Hana ni danes razen 1cm banane pojedla čisto nič. Že ko vidi žlico, začne jokatuser posted image , pa tega do zdaj ni nikoli počela. Še dobro da imamo hribčke. user posted image

Vsem bolanim pikapoke, zobatim pa dober ugriz.

...ti grdi vzroki in zoprne posledice user posted image ...drzte se user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
12.11.2007 21:05:30   
Barči78
Evo mene, do zdele sm pospravljala, tamal se je že 2x zbudil s hudim jokom, to bo spet pestro, sploh ne upam spat it.
Drugače je bil pa čez dan priden, pojedel je:
- 200 ml mleka
- v 200 ml mleka zamešana žitna kašica
- dobre 2 dl mešanice jabolka, kakija in alnatura rižolino, pa še 2 piškota čez
- 220 ml juhice z zelenjavo in piščančjim meskom
- 200 ml mleka
- 190 ml vanilija-ges
- 100 ml mleka

das ist alles

grem mal brat

o naomi, čao

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
12.11.2007 21:24:39   
K_a_t_i

Ju3 pravis .. center?

..vse podrobnosti ju3 zjutraj..ja ce pridem bo verjetno parking u tivoliju in pol prot mestu...prov user posted image

Odvisen kdaj se bojo smrkci zbudil pa kdaj bojo men uspel registracijo zrihtat user posted image . Bod na preži! user posted image

Jooooooooj, kera me je vprašala kje sem kupla spalko? user posted image  res se mi ne da nazaj brat.... Sej sem skrolala, ampak zadnji 2 strani so sam od Svita slikce user posted image . Skratka - Premam al kwa je v Emporiumu.

Men je dons ratal še Mulerja izropat. Zdej bo mulc lohka spet v miru sral. Pa upam, da ne bo dobu nenadnega preskoka v okusu, k sem mu kupla cel kup sadnih Hippov. Kaj nam nuca 6 zobov, če pa vse kar grize je na meni... Da bi meso in sadje mlel - to pa nnnnnnnnnnnnnnn. Tko da Draja... Sovrtičkaarji ga bojo najuser posted image .

Prvo bujenje... Šibam. Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
12.11.2007 21:27:55   
K_a_t_i
In potem vse tiho je bilo... Mogoče se je sam iz boka na hrbet prekucnu. Ne bom šla gledat, še dihat si komi upam... Dejte bolj potih tipkat!!!
Spalka se namreč še suši. Smo mu pa radiator odprli v sobi. Nej se mal greje otrok k že lih pavšalno plačujemo user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
12.11.2007 21:36:24   
skačica
Iza tud spi, je bila ornk utrujena, ker čez dan ni bilo nič od spanja. vročine zaenkrat nima, upam, da je ne dobi in da kmalu zagledamo kak zobek.

Jedla je bolj tko no, edino skuta s podloženim sadjem ji je šla v rito pa mandarince je cuzala. A jih tok mali sploh lahko jejo? Iza jih obožujeuser posted image
Barči, tebe berem kok tvoj mali pojeuser posted image . Pa pišuka kam pa daje glede na to, da je bolj drobčken?

Jaz bi mogla tud še mal shujšat(vsaj še ene 4 kilce) pa sem danes obupala in požrla vse kar ni pred menoj bežalouser posted image , za večerjo mi je pa mož še kitajca domov pripeljal in zdele se počutim kot klobasa- vsak čas me bo raznesl.
Čakam na gospodinje......

Kati, barči, draja, žabika- držim pesti za lepo nočkouser posted image  Pa seb tud, ker tud naša zadnja ni bla idealna.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
12.11.2007 21:40:59   
thaiss
HEMP IS HERE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
12.11.2007 21:46:22   
K_a_t_i
Tale hemp je ziher z obale... K ma tak ime user posted image . Brez zamere, sam se mi zdi, da je tam dol to najbolj in user posted image . Tko da punce, kr zmente se za kero oprezajo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
12.11.2007 22:10:09   
thaiss
tale HEMP je moj skriti je***user posted image  ... pa čekira kdaj moj fuzbal gleda da lahko na hitro k meni uleti!!
pppssss sam tih bit,  to je naša skrivnostuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
12.11.2007 22:15:33   
Naomi
tale HEMP je pa bolj omenjen k vsi nasi soncki user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
12.11.2007 22:16:44   
urla
Kati - zdele sem jo vagala - 10,2 kg. Je pa pojedla tolk za večerjo, da bi jest prej nehala.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
12.11.2007 22:46:12   
thaiss

tale HEMP je pa bolj omenjen k vsi nasi soncki user posted image

ja pa valda, za naše sončke vemo vseuser posted image   kolko tečnarijo, kateri puzijo, kateri ne spijo, ... moj hemp je pa ful skrivnosten, sam dejte ga razumet, mal mu je nerodno, pa vseh vas še ne poznauser posted image user posted image ... sej si bo kmalu novo tipkovnico nabavu, zdej ma rusko pa ne zna nč napisatuser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
12.11.2007 22:50:59   
cv105
no, zdej sem se malo podučila o tem mojem herpes zostru ... virus, ki napade živčne končiče, obolijo predvsem tisti, ki so norice že preboleli, ni pa nujno, če si v stiku z osebo, ki noric ni prebolela, obstaja možnost okužbe (moj Maks user posted image ), naleze se lahko ob stiku z vodo iz mehurčkov (delamo vse, da do tega ne bi prišlo), se lahko ponovi ... sranje v glavnem ...

no, z možem morava v skirnjo spravit še 31 kg govedine ... men se rola .... men se rola ... v glavi vrti se ... men se rola ... jaja rola ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

nočko in bodmo zdravi !

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
12.11.2007 23:50:16   
tejčica
Hitro da še ujamem datum...

Cmoka mojemu srčku za 8 mesecev. Pa seveda čestitke tudi soslavljencu Žigu.

user posted image

Sbil, vse naj naj!
user posted image
Sicer pa pri nas nič novega. Pucamo, pakiramo (doma smo med škatlami), danes smo sfiniširali dnevno (omare že skoraj pokajo po šivih), hotli smo postavit jedilno mizo pa so v fabriki mal zafušal in noge ne moremo namontirat... v glavnem, dolgčas nam ni.

Takole pa mi moja velka miška pomaga (no, ne ravno pomagauser posted image ) pri čiščenju.  
user posted image

Za vse kar ste napisale pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Je že kakšna user posted image ???

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
13.11.2007 0:13:26   
cv105
hojladrija mesarija ... no, pa sva v skrinjo pospravla celo kravo al karježeblo ... definitivno sem od danes dalje deklarirana vegetarjanka ... mož že spi, jaz sem pa še kuhinjo in hodnik razkužila ter dnevno pobrisala ... sine bo ju3 navsezgodaj tam puzal, pa mi je user posted image  samo pomisliti na to ... po moje bi pri nas lahko prej kar Kmetijo snemal user posted image

no, zdej pa res, nočko

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
13.11.2007 6:25:24   
tinaaja
jutro đezeri user posted image

Kaj naj recem... juhuhu danes spet testiramo, ce kouter res pomaga.. Ob 1 sem se zbudila, ker je nekaj stokalain je spala naprej,samo pocez ustesnejna.. jo hoce mati dat v pravilno pozicijo in jo zbudi itak user posted image no sem jo kar k sebi dala, ker semm bila cist srecna, da je bil do 1 mir pa se pasalo mi je, ker je bila ziza ko kamen. In spet cudez, se je sele ob pol 5 zbudila naprej za drugo zizanjeuser posted image   in pac mal pred 6 je itak ura za ustajanje a ne user posted image temu jaz recem dobra noc user posted image

Taya, kje sta vodve s slavljenko lino user posted image

Pocka, kako ziza, se boli?

Tejcica juhuhu se malo user posted image

CV105 - ufff mate pa veliko skrinjo.. jaz sem v mojo komaj zbasala 7kg kozlicka user posted image
ZA susenje mehurckov prodajajo v lekarni od avene (se mi zdi) eno dobro tekocino.. meni je  kar pomagalo.. ce te zanima grem pogledat tocno, kaj je ta zadeva.

Thaiss - a tkole ga ti serjes user posted image

Urla - ja katja pa je ornk komad user posted image saj je prav tako! Kar naj papa punca

Sibam lovit gosenico....

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
13.11.2007 7:19:01   
draja
Jutro!

Noč je bila klasika z zbujanjem, vendar smo vseeno ostali pri št. pod 10 kar je super. Na žalost pa smo s e zbudili že malo čez 6. ker se je polula čez in čez in še pokakala zraven. Boga revica, ker bi sicer še rada pančkala.
No, zdaj se igra tu zraven mene v antilopu (gleda kaj bi lahko še na tla vrgla), postelja se ji suši in zrači, kmalu pa bo šla nazaj pančkat.
Tinaaja super za boljšo nočuser posted image user posted image .

cv105 ojej tole z mesom. jaz bi kaj takega ful težko. ne vem, meso in jaz nisva glih za skupaj. imam preveč rada živalice. vse kar spravim vase je kakšen zrezek purana tu pa tam. Pa držim pesti, da tale herpes čim prej zgine.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
   [Brisano sporočilo]
13.11.2007 7:36:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.