|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
12.11.2007 11:44:23   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: urla

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Mi mamo pa novga zobkauser posted image user posted image user posted image user posted image ,zg.l. enka...jeeeee!!!

Pa kaj si važna, mi smo včeraj tudi pridelali enko zgoraj, tako da jih štejemo tri!!!!

Važna sem važna,saj ti si pa tud pa kajuser posted image

pol pa konec za eno leto.

Kaj pa Katja a na njo si pa pozabilauser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
12.11.2007 12:04:57   
skačica
dan!

Tud Iza je zbolela. Ponoči ji je narasla T na 38.3, zjutraj pa je ni imela. Smrka na polno, ji skoz iz noska teče pa malo bolj je jokava. Zdele spančka, ni hotela skor nič kašice pojest, samo zizala bi.

Noč je bila zdravstvenemu stanju primerna. Velikokrat se je zbudila in jokala, ni hotela dojit se, zato jo je mož okol nosil in mu je ona na rami spala, skratka bolj katastrofa vse skupaj. Upam, da bo hitro minilo tole, ker ta teden imam spet en kup opravkov. Jutri zobarjauser posted image , v sredo sestanek z mentorjem, vpis v vrtec.
draja- kaj si že ti napisala? A mormo oddat zdej do 15-ega vlogo za znižano plačilo vrtca ali ne? Razsvetli me.

Danes smo na steno v dnevni nalimali eno veliko ogledalo(sicer ne vem kako ga bomo dol dobili, najbrž se bomo kar odselili in ga gor pustiliuser posted image ) in zdej se z Izo igrava in telovadiva pred njim. Mala je čist navdušena.

Mislim, da se IZA po 15-ih minutah spanja zbuja.

sibil, čestitke za RD in tudi jaz vam želim veliko zdravja.

Pa tudi čestitke današnjim slavljenčkom.

Ja, je že jok

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
12.11.2007 12:23:18   
Barči78
Zobar - a mate ve že pregled, a ste se same naročile, ker jaz še Neje nisem nikoli imela pri zobozdravniku, šele pri 3. letih ga ima, razen, če jo sama naročim.

skačica - da se čimprej pozdravi pikica mala user posted image user posted image

urla - a tako bejbo mate doma, ja pa fino, če otroka rad je, a ne.

A-N-J-A - čestitke za zobeka user posted image

Sva se ravno vrnila z 1,5 urnega sprehoda, pa ga je pridno prespal. Čist prov se je odločil, gleda na to, da je na cajte kar fajn pihalo.

Grem pripravit za kosilo, bova z možekom jedla gobice z jajčki, jih mam še polno skrinjo, treba porabit, pa še tko so doooobre. Pol pa po Nejo, komaj čakam, da še en mal debatira z mano, da ne poslušam sam ata ata user posted image , kaj sem pa jest user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
12.11.2007 12:59:15   
Dajadada
Katera je že enkrat pisala, da se tamali nogice ful potijo v Shoshooskah, mislim da Lejči?
Nejc ima tudi čist mokre štumfkeuser posted image . Do zdaj je imel vedno samo bombažne copatke, zdaj smo pa nabavil te usnjene, ker mu je v prejšnjih drselo. A mislite, da so mu prevroče za v stanovanje (imamo pa 22-24 stopinj)? Za ven so pa premrzle...zgleda, da jih sploh ne bomo nosiliuser posted image user posted image  

Nejc je pa začel tako piskat, vriskat, v glavnem visoki C, tud po pol ure skupi...bo spet brez glasu ostaluser posted image .

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
12.11.2007 13:03:13   
Dajadada
Danes smo na steno v dnevni nalimali eno veliko ogledalo(sicer ne vem kako ga bomo dol dobili, najbrž se bomo kar odselili in ga gor pustili )

Saj gre dol, zraven pa še mal stene za spominuser posted image user posted image user posted image

Lubčka Izi, da bo hitro zdrava in živahna.

Leina, za vaju tudi user posted image user posted image user posted image .

Sibil, vas pa res noben virus ne obide. Drži seuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 12.11.2007 13:06:32 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
12.11.2007 13:56:03   
K_a_t_i
Naš tamal je lihkar pošinu, da če dela brbrbrb in si žogico čez usta vleče, da je ta brbrbr ful boljš user posted image .

U, kok novih zobkov. Bravo, bravo!!! Še mal pa nas boste dohiteli user posted image .

Skačica, ni treba oddat do 15, ampak 15 dni preden gre v vrtec.

No Urla, kok ma Katja?

Še današnje kosilo - ko sem probala, sem bla ziher, da ne bomo pojedli nič, mali je zmazal 3 zajemalke!!! kremaste bučne juhe, not pa nadrobljen in zmiksan kos kruha.

Zdej se pa s pralnim strojem igra. kok je zanimiv odpirat in zapirat ga.. Pa predali, dokler se prsti ne preprejo so tud zakon.

Spalko kupla, sicer je 90-110 velikost, sam pomojem ne bo panike. Se pa da rokave stran vzet pa dala sem 2,90€ user posted image  (za 50 sem mela bon).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
12.11.2007 14:05:07   
dskubin
Sibil, kaj naj rečem, vse najbojše in zvrhan kontejner zdravja (nič hudga, če še čez malo leze) user posted image !

Vid in Žiga VSE NAJ NAJ ZA 3/4
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Zobar - a mate ve že pregled, a ste se same naročile, ker jaz še Neje nisem nikoli imela pri zobozdravniku, šele pri 3. letih ga ima, razen, če jo sama naročim.

Jaz sem sama naročila oba, s tem, da ti pri nas P svetuje, da se naročiš, ko pridejo prvi zobki. Imamo drug teden (Diti gre pokazat 1 zob user posted image , Draž pa gre že 4., pa ni nič narobe). To je kot eno privajanje na ordinacijo, zobarco, sestro, aparature notri. Naše 2 sta ful prijazne, dajo otroku uno ogledalce (imajo taka barvasta gumijasta, da lahko pogrizejo, po ustih valjajo), pa malo pogledajo, se pogovorijo, pohecajo, dobi žigca in domov. Aja, pa napiše, kdaj se spet vidiš- se moreš čez cirka pol leta sam ponovno naročit (no, če hočeš). Meni se zdi to super, da otrok pozna zdravnico prej, preden pride do morebitnih bolečin, takrat je že brez vsega hudo, ga pa lahko vsaj pelješ k prijateljici.

Vsi bubančki - PIKEPOKE za vse!

oblačenje ponoči
- Diti ima dolg bodi (ker rokice ven tlači in ima vedno mrzle) in bombažno pižamico, pa s tankim kovterčkom je pokrita. Nobeden noče biti v vreči (histerija, da ne moreš verjet), Draž pa niti pokrit noče bit. Zato je oblečen v bombažni pižamici s stopali, čez ima še 1 debelejšo pižamo in termo nogavičke. In tako že 2 leto user posted image . Nama vsaj ni treba ponoči vstajat zaradi jamranja, če smo ga slučajno poskusli pokrit ali zato, da bi ga pokrivala in kontrolirala.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 12.11.2007 14:07:46 >

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
12.11.2007 14:16:51   
K_a_t_i
Upsa, pozabla bistveno...

Sibil, vse najboljše!!!! user posted image  user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
12.11.2007 14:31:02   
A-N-J-A
Še naše včerajšnje papanje:
Z-Tophen-creme Bio(Spar)-VANILIJA
K-zelenjavna juhica(bučka,korenje,cvetača,majaron,ol.olje,česen)
V-Humana Riževi kosmiči z vanilijo

Veliki jedci:
Makaronovo meso(s polnozrnatimi makaroni),zel.solata

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
12.11.2007 16:12:16   
Barči78
Joj, tole pa morm napisat, kako me moja tamala pedena.
Prav ona men naj se uležem, in me začne pokrivat po nogah s srveti, pa s prtički, pa pravi, zdej pa zapri učke, pa pančkej. Bom nočko nardila, pa gre do okna, pa obrne želuzije. Pa pravi, no zdej maš nočko, zdej pa pančkej, Neja bo pa pomivala user posted image . Pa da na roke nogavice (ao rokavice za pomivat), pa prime Žanov slinček (je bil zgleda glih pr  rok, ker je vse srvete name dala user posted image , ), pa začne brisat omare.

O kolk pa to paše, da me otroc pedenajo.

Žan je pa pridno zaspal v posteljici, sicer, ko sem ga prišla pokrit, je glih čez cel kovter spal, tko da sem mu sam eno dekco čez nogice dala, zdej pa da vidmo, kolk časa bo spal.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
12.11.2007 16:25:48   
A-N-J-A
Neja je pa facauser posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
12.11.2007 16:43:28   
cv105
jaz od dohtarja ... fasala herpes na hrbtu user posted image user posted image user posted image user posted image  ... boli ko user posted image  ... dobila tono zdravil, bkomplex, ene tablete x, naklofen in mazilo ... ter nasvet, naj se odstranim od Maksa ... user posted image user posted image  ... gre kao za virus noric ... naj bi pokasirala virus od Maksa in telo se odziva s herpesom user posted image  ... ju3 v glavnem greva še s tamalim k dr ... kaos  ... na kubik

user posted image user posted image user posted image user posted image   za vse bolančkane

user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
12.11.2007 16:45:37   
cv105
Spalko kupla, sicer je 90-110 velikost, sam pomojem ne bo panike. Se pa da rokave stran vzet pa dala sem 2,90€ (za 50 sem mela bon).

kati, kje si kupla spalko ... a sem mogoče spregledala ...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
12.11.2007 16:47:53   
sezam
sibil - welcome to the club user posted image  Res šibajo tale leta user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
ja, pusti si mora pljučka razvit.

... da bo boljši pevec user posted image  To je men pri Ani parkrat tašča prjavla user posted image

LeINA, cv105, skačica - user posted image user posted image user posted image  za vaše škratke, da se čimprej pozdravijo

user posted image  Kaj je pa Ana zdele nardila. V koš kjer ima svoje posodice in drugo za svojo kuhinjo je nalila jedilno olje user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
12.11.2007 16:50:52   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

jaz od dohtarja ... fasala herpes na hrbtu user posted image user posted image user posted image user posted image  ... boli ko user posted image  ... dobila tono zdravil, bkomplex, ene tablete x, naklofen in mazilo ... ter nasvet, naj se odstranim od Maksa ... user posted image user posted image  ... gre kao za virus noric ... naj bi pokasirala virus od Maksa in telo se odziva s herpesom user posted image  ... ju3 v glavnem greva še s tamalim k dr ... kaos  ... na kubik

user posted image user posted image user posted image user posted image   za vse bolančkane

user posted image

cv105 -  cuvaaaajjjj se ful in higiena na n-to potenco ko se dotikas maksa. kao da ti malcki se ne znajo tok lokalno reagirat in je herpes lahko nevearen za njih. Na prvem pregledu pri P me je posebej opozorila le na herpes, da je treba fuuul cuvat, ker ne zmore lokalizirat okuzbe kot odrasel. a imas zoster herpes? grozno... jaz sem ga imela na hrbtu, ko sem zanosila, ampak je bil na sreco herpes simplex 1 - virus kot na ustnici. Zoster pa  povzroca isti virus kot norice. drzi se!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
12.11.2007 17:17:40   
pocka
sibil - vse najboljše!!!  user posted image

cv105, skačica, leina - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da boste čimprej zdravi

Taja je spet štrajkala z zelenjavo za kosilouser posted image , pol sem ji pa itak da sadje naredila.

neja od barči - facccaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oblačenje ponoči - naša ima tako kot Žiga od kati, bodi z dolgimi, pižamo, srednje debelo spalno vrečo brez rokavov in pokrijem jo s flis dekico. Imamo okoli 20°C ponoči. Ima pa vedno ledene rokice, pa ne vem kako to rešit, ker jih ima vedno zunaj.user posted image Jo bom danes pokrila s kovtrčkom, bomo videli če bomo boljše spali.

Jaz se še vedno borim z mojo bolečo zizo, masiram, pumpam, obkladki...ma en drek vse skupajuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
12.11.2007 17:19:23   
pocka
aja, današnja slavjenčka ŽIGA in VID, vse najboljše za osmico!!! user posted image  

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
12.11.2007 17:48:45   
cv105
cv105 - cuvaaaajjjj se ful in higiena na n-to potenco ko se dotikas maksa. kao da ti malcki se ne znajo tok lokalno reagirat in je herpes lahko nevearen za njih. Na prvem pregledu pri P me je posebej opozorila le na herpes, da je treba fuuul cuvat, ker ne zmore lokalizirat okuzbe kot odrasel. a imas zoster herpes? grozno... jaz sem ga imela na hrbtu, ko sem zanosila, ampak je bil na sreco herpes simplex 1 - virus kot na ustnici. Zoster pa povzroca isti virus kot norice. drzi se!

pojma nimam kateri herpes imam ... rekla je, da verjetno ni simplex ... kako se pa ugotovi, kater je; a katera ve ?

roke itak skoz umivam, brisače, servete menjamo na uro, previja zdaj mož ... mah, drek je vse skupi user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
12.11.2007 17:51:48   
Dajadada
Sibil, vse naj najuser posted image !!!!

Pocka, čimprej zrihti tole zizo. Upam, da ti uspe brez dohtarja, antibiotikov...

CV105, sranje tole s herpesom. Pazi, pazi Maksa.
Pa kaj je zdaj to, a je sploh kakšna marčevka, ki nima problemovuser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
12.11.2007 18:01:56   
draja
Skačica kot ti je že Kati odgovorila moraš za vrtec oddati vlogo šele najkasneje 15 dni pred dejansko vključitvijo  vrtec.
Pa držim pesti, da se Iza hitro pozdravi.
cv105 ojej boga reva. Kje si pa zdaj to staknilauser posted image . Držim pesti,da hitro mine in se Maks ne naleze.

Pocka drržim pesti, da ne fašeš mastitisa.

Kati sem ti zadnjič pozabla napisat, da tvoj bo lahko vsaj kaj grizel v vrtcu - hrano mislim, no pa tudi druge, če ga bodo gnajviliuser posted image , naša pa še zob nimauser posted image . Ne vem kaj bo jedla, če ji ne bodo prej zrasliuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
12.11.2007 18:03:58   
draja
Aja,dobili smo antilop stolček in je mala navduuuuuuuušena. Ampak jaz pa mal manj, ker samo igrače na tla mečeuser posted image . Tud sekundo ne ostane igrača gor.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
12.11.2007 18:11:39   
Naomi
cer, oz zgodnji cer...
...nas borec spi po plavanju, je blo spet ful lustn user posted image ...
...porocanje...bilo je super fino krasno 1a splohinoh...user posted image u glavnem...morcek pozdravil malce vneto ucko, malce se zabasan nosek...jod v zraku dela 100 na uro user posted image ...hotel super...so Svitku toooooooooook lepo postlco prpravl, da me je kr mal ganil...se en lesen avtocek je dobu not...smo se naplavali, namasirali, najacuzzali, nahodili ( Dajadada- smo prsli do Strunjana cez tunel-slik slak user posted image )...u glavnem vse skupaj pa se je seveda poznalo tudi na kolicini mleka...ce mameta Naometa pociva in se razvaja potem ima potoke mleka user posted image ( sicer za nasga mulca niso vec dost dobre za cez dan- ker je on velik fant in jasno, da se ne doji vec da ga ostali ne vidjo user posted image ...ampak ponoc na skrivaj, tko da noben ne vid si pa prvos...1x vec drugic mal manj...ampak BO za silo user posted image )...u glavnem tok je blo lepo, da sem si po gricevju ogledovala, kje bi lahko bila TISTA parcela kjer bi gledala na morje vsak dan user posted image
...meeting z obalankam je bil prijeten- Svit spoznal enega velikega junaka Draza ( kjut k 100 user posted image - mi je vsec, da bo mel nas skorc lusno zeno in fejst svaka user posted image - tasca je pa tut prijetna user posted image ) in eno malo pobalinko Tajo user posted image
...komentirala veliko ne bom...upam, da se crni oblaki razpihajo in prinesejo na unih smetanastih lepih belih zdravje, spanje, jescnost ipd...
...vse naj naj Sibil ( pazi se kristutsa user posted image )...
...a morm se kej...aja Svitovo stanje- se zmer samo sedimo in se stegujemo in prekobacamo na trebuh, ampak tukaj se zgodba konca, ker otroce ne ve da se gre loh kam naprej in nazaj...zacne z nogam opletat in zgleda k riba na suhem user posted image - jemo vec  al mn vse kar se loh je...kakamo se vedno rekordne kolicine na dan user posted image - mi je prou cudn sam polulano plenico stran dat - k se skor ne zgodi ankoluser posted image ...
...danes po tolikem casu spet sama je mameta Naometa ugotovila, da je brez ockata vecji red ( psssssssssssst ) user posted image ...sej je ful fajn k smo vsi doma, sam mi2 se pa tut spedenava tipitopi, ne pa k je treba deca cakat, da se obrije, da sam se neki na pc pogleda, da..., da...sej ne jamram, sam tko mi ucas naprej vse skp pride- drgac je pa mozicek kopitljacek zelo pridno bitje user posted image
no, za zdele tole...pol se pa pazte user posted image
papa

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
12.11.2007 18:15:53   
Naomi
CV105...hvala k si bla counter- v vsej bolezni si zdej odresena te pomembne naloge user posted image

aaaaaaaampaaaaaak se 5 in 105 user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
12.11.2007 18:22:33   
Dajadada
u glavnem tok je blo lepo, da sem si po gricevju ogledovala, kje bi lahko bila TISTA parcela kjer bi gledala na morje vsak dan

jih je kar enih par...smo si jih mi tud ogledal...dve sta že v ožjem izboruuser posted image user posted image user posted image .
Sej res loto listki so še zmer v denarnici. A je bla sedmica?
Ima još nade za nasuser posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
12.11.2007 18:31:36   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

u glavnem tok je blo lepo, da sem si po gricevju ogledovala, kje bi lahko bila TISTA parcela kjer bi gledala na morje vsak dan

jih je kar enih par...smo si jih mi tud ogledal...dve sta že v ožjem izboruuser posted image user posted image user posted image .
Sej res loto listki so še zmer v denarnici. A je bla sedmica?
Ima još nade za nasuser posted image .

mah j**** sedmico, delat bo treba user posted image ...tm po Porotrozu pa uni peticnezi italjanski pa ruski...ceb mi ksn po ene par 1000 evrckov prmaknu vsak mesec- men bi se ful poznal- njemu pa ne user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.