|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
11.11.2007 22:21:41   
zolika
aja - pa user posted image  za brcike!

Jaz tud nestrpno čakam...čakam,....in čakam! Saj bo! :)

naslednji pregled pri ginekologu imam 20.11.07 - za seznam! :)

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
12.11.2007 6:30:18   
scorpiogirl
dobro jutro souser posted image
Tosja, super za brcikeuser posted image user posted image tudi jaz sem mislila, da jih bo treba dolgo čakat zaradi zaloguser posted image , pa našega pikca kar vsak dan že čutimuser posted image user posted image

krasno se imejte, šibam na šihtuser posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
12.11.2007 7:33:38   
simvir
Jutro!

Ste bile kar pridne čez vikend! Ali ste kaj martinovale?
Mi smo se v petek dobili malo s kolegi in je bilo prav super. Smo se sedaj zmenili, da se moramo že kar v naprej dogovoriti kdaj se naslednjič dobimo.

Pozdravljeni novi aprilčici.

Tosja lepo, da si spet med nami in seveda user posted image za brcike. Tudi pri meni so sedaj že močnejše, jih pa kakšen dan čutim, kakšen dan pa spet ne.

Zolika še dva dni, pa bo prišel user posted image . Boš videla, da bo kmalu minilo. Verjamem pa da ti je sedaj težje kot pred user posted image .

Kekec in mojca - upam, da bo kmalu boljše. Vem, da prst na nogi zelo boli. Sem jaz lani tudi nekam brcnila in potem še 14 dni šepala okrog.

trebuščki - moj je tudi že kar velik, se pozna da nosim precej visoko. Ga pa sedaj zato že vsi opazijo.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
12.11.2007 8:26:24   
tasyo
Dobro jutro, punce!
Vidim da ste bile čez vikend spet pridne... Mi pa smo kar dva dni martinovali - sem si privoščila tudi po deci vinčka ob goski, se nisem mogla zdržat!user posted image

Tosja, lepo da si spet z nami! Smo te res pogrešale. Pa seveda čestitke za brcike!!! Jaz pa še vedno ne čutim našega bambinota....user posted image  Se mi zdi, da me boste prav vse prehitele.

Zolika, ti se le razvajaj pri mami, možek pa bo zdaj zdaj doma. Te pa čist razumem, jaz sem tudi nesrečna, ko mora moj na službeno pot, zadnje čase pa je itak vsak teden kje na fešti. Ampak to je del njegovega posla in moram to pač vzeti v zakup. Pa jo tudi jaz mahnem k mojim al pa izkoristim čas za druženje s puncami.

Kekec in mojca - ti pa imaš res smolo! Upam da bo bolečina čimprej mionila, pa da je vsaj znosna in ne trpiš preveč...

Kar se pa trebuškov tiče, se pa tudi mojega neda več skriti in na to sem takoooo ponosna! Sej bi tudi jaz prilepla slikico, pa se moram najprej slikat. Sva ravno včeraj z mojim ugotavljala, da letos nimava nobene slikice ne od njegovega in niti od mojega rojstnega dneva. Naju je tale naš pikolino tako očaral, da sva na vse pozabila...

Aja, vam moram povedat, da sem dobila prvo darilo  - knjigico moje prvo leto. Mi je tako všeč, ker ni preveč obširna, pa kljub vsemu obdela vse pomembne reči. Sem že prilepila slikico iz prvega UZ! user posted image

Tako, zdaj pa grem zajtrkovat in se kasneje še kaj oglasim. Pozdravček in božajte trebuščke - zdaj baje naši mali že slišijo, tako da jim le prišepnite kaj lepega!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
12.11.2007 8:50:05   
Barb77
Ojla punce!

Vikend je minil brez komplikacij, imeli smo se super, saj smo bili cele dneve zunaj na sončku. Praznovali smo še en RD, tako da potem za martinovanje ni bilo časa. Mogoče naslednji vikend. Saj se baje lahko martinuje tudi naslednjo soboto.

Kar se tiče kilc...jaz sem pridobila 2. Sicer pa se mi trebušček še ne pozna tako, da še vedno nosim normalne hlače. Drugače pa je bila v prejšnji nosečnosti situacija enaka. Normalne hlače sem nosila vse do 7 meseca. Me je sestra že spraševala če bom kar taka šla na porod... res pa je da sem se vse skupaj zredila le za 9kg, v zadnjem mesecu (ko ponavadi ne pridobivaš več na kilaži) pa še 3kg. Tako da je bilo skupaj +12kg. Skozi vso nosečnost sem imela super kri, nobenih dodatkov...po porodu pa sem mogla jemati še železo, saj mi je veliko krvi steklo... drugače pa je bilo super! Sem bila tako navdušena, da se zdaj res že veselim da zagledam svojo pikico.

NO LEPO SE IMEJTE, PA SE ŠE KAJ KLIKAMO. 

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
12.11.2007 9:04:18   
barby78
Morgen aprilčice!
Včeri sem bila tak zaposlena s tisto slikico (katere mi še zdaj ni uspelo prlimat),da sem pozabila čestitat naši žabici Tosji,za brcike.user posted image user posted image user posted image

Ko sem brala post od Tasyo,da je dobila prvo darilo,sem se spomnila,da sem pozabila napisat,kako me je v soboto presenetila tastarejša sestra (imam še eno,tud starejšo,torej sem jaz najmlajša in najbolj razvajenauser posted image ).Mi je nakupla kar neki stvari za našo user posted image .Od odejice,brisačke za kopanje,kopalni plašček,garniturce,pajacke,kapice,slinčke,itd.Sem bila resnično  vesela.Pa vse je bolj v roza barvi in sem ji rekla,kaj pa če bo fantek-je pa rekla,naj sam probam,pol bojo baje batineuser posted image user posted image user posted image .
Ja tako je to,če si najmlajši,pol pa razvajajo tvoje otroke.mene to sploh ne moti.je pa res kar razlika v letih med nami.tastarejša ima sina starega 18 let,druga sestra pa hčero staro 17 let.onadva se pa res ne pustita več cartat.no,včasih že mogoče.ima pa naš sine ima ful rad oba in obe teti,tak da sploh ni problem če kdaj tam prespi.je včasih bolj problem domov it.ja,če mu pa kar pedenejo,kot kakšnemu kralju.včasih moram kar mal glas povzdignit.
Dosti zaenkrat,sem že kar mal zatežila (upam,da ne preveč)user posted image
LP, se čujemo

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
12.11.2007 9:15:15   
barby78
Ola!
Še enkrat jaz.mislim,da mi bo zdaj uspelo prpopat slikico mojega bušija.
no,pa probajmo

user posted image

Evo slikica je tu,sam se bolj slabo vidi.
pa mi je le ratalo
se čujemo PA-PA

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
12.11.2007 9:33:59   
tosja
user posted image user posted image   Dobro jutro, punce
Spet smo dočakali tak sončen dan. Jaz se čist drugač počutim, ko je sonček...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image barby za slikco in lepega bušija!
Jaz včeraj nisem dočakala... user posted image sem se kr v posteljo spravla brat, tak da je user posted image pogruntal... pa sem še mal brala in spet čutila nekaj brcik user posted image user posted image user posted image
Barby, če mi daš navodila - korak za korakom...mi mogoč rata user posted image user posted image user posted image Saj tud jaz še oblečem normalne hlače...čist z lahkoto user posted image , sam imam visoke pase in me moti, če lahk potisnem dol, pol ni blema!!! user posted image

simvir - kdor čaka dočaka... Boš videla, da bo! Saj sem tud sama bila skeptična, čeprav sem včeraj ugotovila, da metuljčke sem že pre čutila (prvič 17t3d), sam so bili pa res nežni. Včeraj pa ni bilo več tako nežno... user posted image user posted image user posted image To je tasyo in zoliki namenjeno user posted image - sem spet pobrkala user posted image

zolika - ti se kr crkljaj...sreda pa bo en, dva, tri tukaj...Takrat pa si vsi trije privoščite - pravo razvajanje! user posted image

Grem ma pomaranče stisnit...pa spet pridem! user posted image

...ups user posted image sem zamenjala simvir in tasyo... user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 12.11.2007 9:34:12 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
12.11.2007 10:08:26   
barby78
Ojla TOSJA!
jaz sem poskusila takole:
najprej sem si slikico naložila v moj album (tu na RR),sigurno ga že imaš,pol pa sem iz albuma sam kopirala tu na odgovor enga posta in je šlo.upam,da ti bo uspelo,če pa še kaj ne boš vedela ( ker sem tak bolj na hojladri tud napisala),pa kar vprašaj,bom rade volje pomagala.

Ravno poslušam komad od Tanje Žagar-Tiho,tiho čas beži ;a je še kateri tako všeč ta pesem kot meni.jaz se jo kar ne morem naposlušat.

se čujemo, LP

Tosja,ti pa čimprej naštimaj slikico,da vidimo še tvojga bušija!

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
12.11.2007 10:12:58   
tosja
user posted image user posted image user posted image barby - pri meni začni prosim s tem kam vtaknit un kabl user posted image  user posted image  user posted image
Ker v albumu že imam nekaj...pol bo mogoče šlo...user posted image user posted image user posted image

hvaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
12.11.2007 10:15:26   
kekec in mojca
Dobro jutro.

Tosja, a ni lep občutek, ko te otrok začne prvič brcat??? Meni je to tako lepo... Pol pa se avtomatsko primem za trebuh in zraven že skače mali Kekec: "Mami, kaj dojenček blca?" Pa se hodi cartat in dajat lupčke dojenčku na trebuh. Malo je še razočaran, ker on nič ne čuti...

Prihajam ravno iz bolnice, bila sem na "glukoznem testu" za sladkorno. Zdaj bomo pa čakali na rezultate. Saj po moje ni nič, samo vseeno me je malo strah...

Hvala vsem za želje o mojem prstu, ampak da vam povem, danes je šele kruto. Včeraj sem vsaj počivala, danes sem prišepala v bolnico v laboratorij, potem pa še odšepala v porodnišnico, da bi se naročila na morfologijo (12.12.), nato pa še šla do avtobusne postaje... ker avta niti vozit ne morem. Obula sem si user posted image adidaske, pa čeprav so ful široke, so me ves čas žulile...

Zdaj pa letim na kavč in se pustim razvajat vsem, ki so okoli. No, do tretje ure bom sama in bom spala, pol pa bom tečna... user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
12.11.2007 10:24:01   
sinskaT
Kako lep sonček me je prebudil, sem čisto naspidirana, samo napišem vam kaj je novega in že letim po opravkih...

Ketrin - sem ti na zs pisala, pa verjetno nisi dobila, ne moreš verjet kakšno naključje: Tudi jaz sem prej živela v BS3 sedaj p na Kodeljevem. user posted image

Kekec in mojca - želim ti čim hitrejše okrevanje, verjamem, da si bila jezna sama nase - pa saj bo kmalu bolje.

Tosja
je med nami, juhej! Dobrodošla! Prav tako "novodošle" aprilčice. In čestitke za brcike, a ni krasno, ko ti potrjujejo, da je vse ok.

Barbi zelo lep trebušček (in kužek user posted image ). Moj je mogoče še malo manjši, morda mi bo uspelo kakšno slikco prilimat.

No, pri nas je bilo čez vikend zelo zelo veselo! Možev brat in njegova žena sta dobila drugega otročka, fantka in smo, kot se spodobi, naredili pravo fešto. Aja, niso nama prevzeli imena, tako da nama ostaja, če bo seveda tudi naš fantek.Dvojno veselje hihi...Pa še martinovanje in to, smo prežurali celo soboto in pol nedelje user posted image . Zbralo se nas je kar nekaj starih znancev, prijateljev in sorodnikov in sem takooo ponosna, ko so vsi ugotavljali, kako lepa nosečnica, da sem user posted image . Mi je kar buši zrastu za par cm, hja, pa tudi user posted image je večkrat potrdil, tako da kar čutim nežne brcike sicer ne pogosto, samo da je.  Pogovarjala sem se z dvema nosečkama in z veliko mamic, sem bila kar v user posted image . Veliko novega izvedela, le kako si bom zapomnila vse te dobronamerne nasvete.

Eko, sem ravnokar začutila našega user posted image , se mi kar smeji, verjetno bi še rad ven na zrak, zato šibam....pa lep pozdrav vsem!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
12.11.2007 10:25:38   
NaTaŠa*
Dobro jutro souser posted image
Prav lepo se zje zbuditi v tako lep sončen dan, ampak kaj ko za jutr že napovedujejo sneg.

Tosja res sm se zatipkala rok imam 4.4.2008 in ne maja tko kukr sm napisala. tiste številke so me malo zmedle ker je bilo prej 5.4. in sm avtomatičn napisala 4.5. tako da si imela prav.

Kar se tiče kilc sm se pa jest do 19t zredila malo manj kot 5 kilc ampak se ne sikiram ker se mi tako lepo vidi moj trebušček da ga kar s ponosom razkazujem okoli, oblačim pa tudi ozke majice da se ga čim bolj vidi.

No tako za enkrat bo dost gremo nekaj še pojest ker smo že lačni pa se še kaj oglasim.

LEP DAN ŠE NAPREJ

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
12.11.2007 10:26:22   
tosja
kekec in mojca - verjame, da je danes prst razbolel do  plafona. Pa še toliko poti si imela danes...
Res so brcike nekaj čudovitega... user posted image
Glede tega testa za cukr me zanima - kdaj ti to delajo. Ker sva približno v istih tednih... Jaz sem naročena v četrtek - ker sem v drugem tromesečju, a i bodo vzeli kri za toxo (prvič neg.), al moram zdravnico spomnit???

UZ verjetno na tem pregledu ni? Komaj že čakam četrtek!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2264
12.11.2007 10:29:28   
kekec in mojca
Babry, moj trebušček je že malo večji, vendar ne zaradi nosečnosti... user posted image user posted image Končno se je pa vendarle tudi meni začel še spodnji del malo izobčevat...

Zadnjič sem šla iskat v C&A nosečniške hlače, ker so me naenkrat začele normalne hlače tiščat, pa mi razen enih nobene niso prav... TIstih starih, ki sem jih pa imela tako zelo rada, pa ne najdem in nimam niti približno pojma, kje so...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
12.11.2007 10:38:39   
barby78
Ja,kekec in mojca,saj tud men se je najprej izboču zgornji del trebuha,kamor sploh še ne sega posteljica,kaj šeleuser posted image  (se ve zakaj-me ni sram povedat,da obožujem hrano,kaj se čem zdaj jezit? bom pol,ko bom rodila delala na tem). Glavno da se zdaj vidi moj trebušček in ga lahko razkazujem (včasih sem ga pa skrivalauser posted image )
se čujemo LP

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 2266
12.11.2007 10:43:22   
barby78
Tosja,jaz tud grem v četrtek v labo.,moram dat kri za toxo in za sladkorno (pri meni sta jo imela oba starša,pa še od user posted image  ata),ker je nekaj možnosti.upam da bo vse negativno.
Navodila za limanje slikic,ti pa še pošljem,ok?
sam da za kosilo prštimamPA-PA

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
12.11.2007 10:47:09   
kekec in mojca
Tosja, za cukr test te mora poslat tvoja ginekologinja v laboratorij. Meni je dala napotnico že v 15. tednu, ampak sem šele danes uspela prit tja.

Drugače pa ne dajo vseh nosečnic na ta test. Morajo biti neki dejavniki tveganja, ki ti pišejo v materinski (ne ljubi se mi zdaj skakat do nje...). V glavnem, pri meni so bili trije, eden izmed njih je bila starost 30 in več, druga ITM in tretja SS v lanskem letu.

Je pa mi bil tokrat ta cukran čaj, ki ga moraš spit takoj potem, ko vzamejo kri,  dokaj dober... user posted image Ful mi je pasal in nič mi ni bilo slabo - v prvi nosečnosti sem mislila, da bom user posted image ... Morate pa vedet, da dajo v 2 dcl čaja 50 g glukoze... Upam, da to ne pomeni kakšne slabe novice.

Aja, kri za toxo pa mi niso vzeli. Delali so samo KKS. Očitno bom morala še enkrat it nazaj... user posted image

Tosja, ti si iz MB, če se ne motim, a ne? Barby, od kod si pa ti? Rok imava namreč na isti dan, mogoče bova celo v isti porodnišnici. Sicer je na seznamu, da grem v SG, vendar bo vse odvisno od situacije.

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 12.11.2007 10:48:10 >

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
12.11.2007 10:59:24   
tosja
user posted image ITM in nad 30 - tud jaz user posted image Bom v četrtek vprašala...

Neposredna povezava do sporočila: 2269
12.11.2007 11:07:10   
sasy20
Caw čveke kako ste?
Jaz sem super, tak soncek je zunaj da me kar ven vleče pa moram malo pospraviti potem po kosilu pa bom sla na sprehod.
Vidim da se pogovarjate o trebusckih, jaz imam že kar velikega. Bom nalepla slikico v album. Nosim še svoje hlace, sam  sem se sedaj odločila da bom kar začela zaradi udobja z nosečniskimi.

Jaz brcike čutim, samo ne vsak dan, vsake toliko me neka brca spomne da je nekdo v trebuščku user posted image

Lep dan vam želim papa

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
12.11.2007 11:08:36   
NiLe
Dan user posted image ... kako lep dan je danes user posted image user posted image . Ga moramo izkoristiti, preden nas "zamede" user posted image . Jaz si bom definitivno privoščila en sprehod, samo moram prej še malo pospravii in pripravit za kosilo, potem pa se grem martinčkat.

Tosja; pa si le prišla nazaj. RES smo te pogrešali. Sedaj je spet vse po starem user posted image . Lepo te je spet brati in seveda user posted image za tvoje prve brcike. Tudi sama jih čutim že kakšnih 10 dni in je prav prijetno.

Zolika; boš videla, sreda je skorajda tu ... še malo, pa bosta spet skupaj. Tudi jaz sem vedno slabe volje, ko moj kam gre ... najhuje mi je bilo, ko je bil starejši sin star dobro leto dni in mojega ni bilo skoraj mesec dni. Ampak smo potem vse nadoknadili.

Kekec in mojca; uf, tole mora biti pa boleče ... držim pesti, da se prst čim prej pozdravi. Tudi jaz sem v prvi nosečnosti opravljala test za sladkorno in zadnjič sem se z dvema mamicama pogovarjala, da je to sedaj kar praksa, da ti opraivjo test okoli 24t. Ne vem, bomo videli.

Barby78; tvoj trebušček je zelo podoben mojemu, čeprav mislim, da je moj celo večji. Ker se nam je pokvaril čitalec kartice, ne morem dati fotke gor ... ko bo usposobljen, bom pa še jaz prilimala. Sem bila zadnjič kar v zadregi, ko mi je en gospod na pohištvenem sejmu razkazoval eno fuuul dobro masažno blazino za hrbet, noge, podplate in pa idealno za po porodu, da se trebuh povrne v normalno stanje ... no in je rekel, no čez dva-tri mesece jo boste pa lahko že uporabljali .... uf, kje je še april user posted image user posted image user posted image

Mi smo vikend zelo lepo preživeli, včeraj smo šli na ogled Predjamskega gradu in nato na Kras na osmico, kjer sem spila dcl rdečega, pršutu se tudi nisem mogla upreti user posted image , pa repo sem jedla - kar dvojno porcijo user posted image user posted image

Tako, sedaj pa veselo na delo ... naredite se krasen dan!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
12.11.2007 11:26:47   
sasy20
Mislim da mi je uspelo slikico pripopat v album; mojega velikega bušija user posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
12.11.2007 11:29:45   
Ketrin
Dober dan damice moje!

Joj, nikakor ne uspem odpisat... Od 8. zjutraj že berem vaše poste, pa sem komaj zdaj končala... Ufff, ste se kar razpisale. user posted image  No, pa lepo po vrsti!

Tosja, koooooončnooooo! Tudi me smo te pogrešale.... Dobrodošla nazaj! In user posted image user posted image user posted image  za brcke!

Sky, upam, da bo mali čimprej ozdravel! Revček bogi!

Kekec in mojca, tole je pa res neprijetno s tvojim prstkom! Bodi pri miru, naj te strežejo od spredaj in zadaj.... Pa upam, da čimprej mine!

Sinska, sem dobila tvoje ZS, samo ne uspem odpisat! Res naklučje tole! user posted image user posted image  Vidiš kako super, bova vozičke skupaj po Kodeljevem porivali! user posted image user posted image Lep je tisti konec! Pa na plavanje bova tudi hodili na DIF, ne!? user posted image

Resnično srečna, še malo pa bodo rezultati, ne! Še vedno stiskam pestke in čakam najboljše novice! user posted image

Trebušček - seveda sem tudi jaz ponosna na to čudo! Zdaj vsi opazijo in malo pobožajo... Potem pa so res majce umazane! user posted image

Kilce - punce, zdej je idealna prilika, da nimamo izgovorov in lahko jemo kar nam paše! Jaz sem se zredila od začetka 3 kg. V četrtek pa imam pregled in bomo videli novo težo! user posted image  Pa se sploh ne sekiram kolk pokaže tista tehtnica... user posted image

Martinovanje - jaz sem tudi spila 2 dcl rdečega vinčka... Domačega... Mmmmmm je blo tko dobro! Za kri!user posted image user posted image

Silvestrovo - ima katera kak pameten predlog!? Kam boste šle! Jaz bi kar nekam  šla pa nimam ideje... Teh žuranj v kočah sem se navaličala, v mestu sem bila lani, za kam daleč pa nimava dinarčkov... Oz. jih bova morala porabit za kaj drugega....  

Brcki - jaz jih tudi že čutim. Zdaj zadnjih nekaj dni kar vsak dan... Zvečer ko se umirim. Večinoma so še nežni, zadnjič zjutraj pa sem se zbudila čist blažena, k je bila prva stvar ko sem se zjutraj zbudila...brcek! user posted image  Tiste ki še čakate brcke, kar potrpežljivo.... Še malo!

Se pa vidi, da smo v energičnem obdobju nosečnosti.... Tale naš forum kar po šivih poka od energije! Se mi zdite vse naspidirane! In tako je prav!!!!

Lep dan, punce moje!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
12.11.2007 11:44:54   
Ketrin
Joj, sem tok napisala pa še to neki pozabila....user posted image

Barby luškan trebušček! Prava nosečka!user posted image

Sasy, jaz ne vidim tvojega bušija! user posted image

NiLe, bravo za lep izlet, osmico, vinček, pršutek in joto! user posted image user posted image

Jaz pa sem se odločila in bom danes za kosilo naredila njoke z gobicami in pršutom! Mmmmm še par urc pa grem domov kuhat! user posted image

Me pa še zanima, ko ste omenjale tole MŠ. Kdaj se to gre? A je to za plačat? Kako pa veš kam greš? Se kar odločiš in greš npr. v porodnišnico? No, danes na telovadbi bom vprašala tole našo tetko kje ona to vodi...Ona se mi zdi simpatična in taka realna, pa če lahko bi šla kar k njej....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
12.11.2007 11:46:14   
malamalinca
živjo mačke,

sem vesela, da nisem edina s +6 kg do zdaj in ponosno sporočam, da imam tudi jaz ogrooomen trebuh.
Resnično me pa skrbi samo to, da še vedno ne čutim brc, kar bi jih pa zdaj pa najbrž že mogla, saj pričakujem tretjega otroka? že vidim, da bom danes spet vzela v roke angelsounds.

Včeraj sem se tudi jaz pregrešila in spila kakšen deci šampanjčka, saj sem imela kar dvojni praznik-rojstni dan in god.Čeprav godu pri nas nikoli ne praznujemo.se pa dobro sliši-dvojen praznik...

Zolika, potrpi še malo pa pride tvoj user posted image  domov.

Žabica, končno si se vrnila, smo te res že kar pogrešale.

Vse ostale, bodite v cvetju in božajte bušije.

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......