NiLe
|
Dan ... kako lep dan je danes . Ga moramo izkoristiti, preden nas "zamede" . Jaz si bom definitivno privoščila en sprehod, samo moram prej še malo pospravii in pripravit za kosilo, potem pa se grem martinčkat. Tosja; pa si le prišla nazaj. RES smo te pogrešali. Sedaj je spet vse po starem . Lepo te je spet brati in seveda za tvoje prve brcike. Tudi sama jih čutim že kakšnih 10 dni in je prav prijetno. Zolika; boš videla, sreda je skorajda tu ... še malo, pa bosta spet skupaj. Tudi jaz sem vedno slabe volje, ko moj kam gre ... najhuje mi je bilo, ko je bil starejši sin star dobro leto dni in mojega ni bilo skoraj mesec dni. Ampak smo potem vse nadoknadili. Kekec in mojca; uf, tole mora biti pa boleče ... držim pesti, da se prst čim prej pozdravi. Tudi jaz sem v prvi nosečnosti opravljala test za sladkorno in zadnjič sem se z dvema mamicama pogovarjala, da je to sedaj kar praksa, da ti opraivjo test okoli 24t. Ne vem, bomo videli. Barby78; tvoj trebušček je zelo podoben mojemu, čeprav mislim, da je moj celo večji. Ker se nam je pokvaril čitalec kartice, ne morem dati fotke gor ... ko bo usposobljen, bom pa še jaz prilimala. Sem bila zadnjič kar v zadregi, ko mi je en gospod na pohištvenem sejmu razkazoval eno fuuul dobro masažno blazino za hrbet, noge, podplate in pa idealno za po porodu, da se trebuh povrne v normalno stanje ... no in je rekel, no čez dva-tri mesece jo boste pa lahko že uporabljali .... uf, kje je še april Mi smo vikend zelo lepo preživeli, včeraj smo šli na ogled Predjamskega gradu in nato na Kras na osmico, kjer sem spila dcl rdečega, pršutu se tudi nisem mogla upreti , pa repo sem jedla - kar dvojno porcijo Tako, sedaj pa veselo na delo ... naredite se krasen dan!