|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
12.11.2007 16:14:14   
koala
Najprej gity dobrodošla med nami, lepo da si se nam pridružila, zdaj pa si mi babji firbec vzbudila, a boš kako slikico od vašega vozička prilepila?

Lusa veš da bo prav lušno videt tvojo Lušo, je pa itak taki cukerček da bi si jo najraje kar domov peljalauser posted image .

klepetka meni je tvoj buši prav srčkan, jez bi tudi takega.

puri a ti od ljubezni in zraka živiš al imaš srečo in ti je narava podarila take gene da se te nič ne prime?

Tudi jaz se veselim srečanja. A se bomo kar v Cafeterii dobile, no pravzaprav pred njo, ker notri niso udobni stoli, al se kje drugje dobimo?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
12.11.2007 16:21:56   
SuzanaKK
Pozdravljene še od mene! Nekaj časa nisem nič pisala tukaj, brala pa vseeno. Mala pikica, če boš še kaj spreminjala naš seznam, lahko dopišeš, da sem stara 30 let. Drugače pa zdaj obiskujem MŠ, zadnjič smo imeli o porodu in je blio kar zanimivo, jutri pa verjetno o negi dojenčka. Saj res, sonček balonček, a si ti tudi bila? Vidiš, ko se ne poznamo osebno, bi lahko šle po tem še na kak klepet. Ne vem, če sem kaj govorila o tem, ampak 28. 11. imam strokovni pedagoški izpit, pa sem zadnje čase ful čudna. Vem, da bi se morala ful učiti, da bi to opravila, še preden pride naš sonček na svet, jaz sem pa iz dneva v dan slabše volje. Zaradi tega, ker z dragim še ne živiva skupaj (pa res intenzivno dela na temu, da bi bilo stanovanje čimprej vsaj za silo vseljivo), ga ful pogrešam, non stop se počutim osamljeno, kar na jok mi gre, ponoči že dva dni nič ne spim in če mi ne bi to malo bitje razgrajalo po trebuhu, bi menda kar znorela. A so to hormoni? Ker se sploh ne prepoznam več. Pa zelo hitro sem užaljena, tako da je z mano treba ravnati skoraj v rokavicah. Prav smilim se sama sebi, v tistih trenutkih razsodnosti, ko še prepoznam staro Suzano, mi pa itak ni nič jasno, kaj se z mano dogaja. Zato je tale ringaraja in ve punce ena super zadeva. A me bo katera potolažila, da nisem edina s temi občutki? Drugače pa še od mene čestitke za rojstni dan, diplomo in zaroko, saj veste katerim to gre. Nič, morem nazaj za knjige, me čaka Ustava republike Slovenije. Se tipkamo malo kasneje. Čau čau

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
12.11.2007 16:22:37   
puri
Gitty,...dobrodošla!!user posted image

Mala pikica,....hvalauser posted image . Me prav zanima, kakšna bo res Tia, ker si jo kar ne predstavljam, ker so bili prej 3x fantkiuser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
12.11.2007 16:57:40   
puri
Lusa,...tudi jaz sem šele sedaj videla tvoj porisan trebušček in mi je prav všečuser posted image , pa še lep spominček bi bil za v album. Kolk je pa Luša stara, ker se mi zdi ravno tako navihana, kot moj Tim, ki je star 5 let. Ko sem jo gledala na sliki, sem si kar Tima predstavljala, kako bi tudi užival, tako da bomo tudi mi mogoče to sprobaliuser posted image
On skoraj vsak dan nariše kakšno slikico za Tio in skos sprašuje, kdaj bo že prišla ven, ker jo že res komaj čaka.

S katerimi barvami sta pa risale,....verjetno kar z vodenimi, ne?

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
12.11.2007 17:47:07   
Lusa
gitty-dobrodošla med  namiuser posted image Nikoli ni prepozno.

zasanjana-eni poleg mene so nardili CR ker je par dni imela konstanten visok pritisk.Ampak to zdaj ni nujno ,da bodo tud tebi ,vsaka P se odloča drugače.Za Lušo bomo pa kar psa nabavili ,samo čez kakšnih 8let ,bo prepoznouser posted image ?

mala pikica-veš če le je možnost ,jo vzamem s seboj.Sem jo danes v vrtcu vprašala ,če si želi it z mano in je seveda pritrdila ,in tako sve lahko še v vrtcu povedale ,da je jutri ne bo.

koala-ni problema za Lušo ,jo lahko dobiš na dopust ,seveda ,če se odlepi od mamiceuser posted image

puri-Luša bo 1.6 stara 5let ,tako ,da sta nekje istih let s Timom.Glede barv pa ne sprašuj.Je Luša tisti dan dobila keramičnega pujčeka z barvami in ga je pobarvala ,potem pa sve šle v kad in me je v njej lepo porisala ,potem pa obe pod tuš.je začela s ščetko čistit ,tako ,da sem skoraj do stropa skočila ,tako je zabolelo.Potem sve pa samo fajn našamponirale in je šlo lepo vse takoj dol.Še dobro ,da nisem imela drug dan g. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4355
12.11.2007 18:56:05   
nana35
Sunny m.,upam,da bo s tvoji user posted image vse ok,pa saj nima kaj bit,mislim,da vedno to ni ravno realno,kaj ti gin.reče.Tudi moj user posted image prehiteva za 2 tedna pa ni moj gin.nič zaskrbljen.Bomo jutri videli kaj pravi.

Mislim,da imajo v Nemčiji (tam sem nekoč živela)tudi eno leto porodniške,potem pa če imaš še enega otroka,pa še dve leti. Imam prijateljico tam,ki je tako rodila,ampak enega za drugim,da ne bo pomote in je bila vsega skupaj doma tri leta oz.3 leta porodniške.

Klepetka,ampak jaz tvoje kuhinje ne vidim na nobeni sliki.Sem slepa ali kaj??

Ketrin tebi pa želim vse lepo v novem domeku.Pa če to ni fajn,ne,ko si enkrat tako na svojem??

Jaz sem šla danes v Bauhaus kupit dve lučki za otroško sobico s sončkom in nalepke za na steno.Pa stikala in vtičnice.Tako da moj user posted image danes pobarva sobico (namenila sva mu čisto novo sobico,čeprav sprva nisva tako mislila,pa sva si premislila,staro pa dobi od mojega sin,koliko je pač tukaj).
Tudi moj user posted image ne skače več tako po trebuhu,no,danes tako ne vem prav,ker sem ves dan v gibanju,potem ko bom šla k TV bo pa verjetno veselica.

Gitty dobrodošla med nas klepetulje,upam da ti čas z nami mine lepo in hitro.Kar se tiče nakupa,ki ga opisuješ,po pravici,nimam pojma.

Suzana,seveda so to hormoni.Saj prej ni bilo tako,kajne,pa tudi nista skupaj živela.Seveda vama želim,da bosta čimprej skupaj oz.vsi trije.

Bodite lepo!!

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
12.11.2007 19:37:15   
Tinča1
Evo mene, sem se uspela prikotat do rač.user posted image

Za jutri tudi z moje strani velja. Če se ne motim, ob 11 uri, pred cafeterio v EP?
A še velja?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
12.11.2007 19:53:59   
puri
Koala,....mam srečo, jauser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
12.11.2007 20:13:56   
urssyy
Dober večer

Pozdravček novim na RR-ju, pa čestitke za zaroko...Trebuščke imate vsaka različnega , vsaka drugačnega, ampak vse simpatične. Jaz sem cel dan čistla, ker jutri dobim obisk. Sem zelo utrujena, zato bom jutri kaj več napisla.

Menda moramo delodajalca pisno obvestiti o začetku in koncu porodniške. A ve katera kaj več glede tega? Kdaj moramo to dostaviti delodajalcu in kaj vsebinsko moramo napisati?

Nočka

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
12.11.2007 20:17:32   
SuzanaKK
O nana, a maš ti novo slikico? Lepo lepo, pa hvala za tolažbo. Ketrin ful dobro, da sta z dragim na svojem, jaz že tudi komaj čakam, čeprav gredo tale obnovitvena dela izredno počasi. Me je pa prejle moj dragi lepo presenetil, se je pripeljal k meni na obisk, da me je malo pocrkljal in posladkal (s sabo je imel velik kos sacher torte iz celjske kavarne Evropa), tako da sem za 100 % boljše volje. Pa je spet trpela Ustava, eh bom pa jutri bolj pridna. A se še kateri dogaja, da če dolgo sedi, da ji bolj otrdeva trebuh? Jaz morem imeti prav pavze med učenjem.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
12.11.2007 21:23:54   
nana35
Suzana,ni nova slikica,je mislim da od septembra,ne vem točno,nisem zdaj šla gledat.Boljše,da nimam nove,ker je moj trebuh že večji,ogromen.Vse imam spredaj.Saj bom dodala slikico od zadnjič,ko sem se slikala,pa da vidite,kako sem vzhajala.

Meni od sedenja malček res trebuh otrdi,pa kadar hodim,je pa 100x boljše kot pred kratkim,ko mi je kar kožo narauen vleklo,tako da sem vzela kakšen Buscopan.No,zdaj ko pa imam te tablete doma,pa jih ne rabim jematmker je kar znosno z mojim trebuhom.Najbolj me moti,ko sedim v avtu,ker je nizek in se komaj pripnem pa tako skupaj sedim,da me kar boli trebuh.Mislim,da se dolgo ne bom več vozila.Imava tudi višji avto,ampak s tistim se user posted image vozi v službo,ta doma je pa bolj "zasilen"in ga občasno moram uporabljat.Npr.jutri k zdravniku.

Dodala sem nekaj slikic,ne vstrašite se mojega trebuha in nekaj oblačilc sem tudi dala v album,ker sem res boga pri slikah.Sem pa ga zaklenila in je moje geslo Klemen.Tukaj pa sem noseča mislim da 31.tednov.

Papa.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
12.11.2007 22:05:41   
mala pikica
Koala pa nisi ti pred par dnevi rekal, da so v caffeterii zelo udobni sedeži? Zdaj pa praviš, da niso? Kaj so ali niso? Jaz mislim, da bomo tisto uro ali dve že vzdržale, ne glede na sedeže, samo da ne spreminjamo več lokacije, ker bomo diplomirale zraven teh lokalov user posted image

Tinča, seveda velja, se že veselimo, da te spoznamo user posted image

Suzana sem prepričana, da so to hormoni, verjamem pa ti, da si žalostna, ker si sama, jaz bi tudi bila user posted image Upam, da naši objemčki kaj pomagajo, čeprav je to vse drugo kot objem dragega...

Nana, kaj nalepke si tudi v bauhausu kupila? Kakšne pa?

Jaz sem pa drugače pravkar iz prijetne kopeli user posted image Sem bila na telovadbi, potem pa zelo paše se malo razvajat user posted image

Mimogrede, kaj ste opazile, da so že decemberke začele rojevat? To pomeni, da smo zdaj že me na vrsti user posted image Jaz močno upam, da še bomo nekaj časa v enem kosu, vse januarčice seveda user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
13.11.2007 5:30:59   
TRIŠ
LEP POZDRAVČEK NOSEČKE.
Saj vas prebiram ,ampak kar ne morem ničesar napisati ker ste mi čist ušle.V bolnici so mi povečali dozo tablet na 6 kom dnevnouser posted image Včeraj pa mi je na pregledu povedala ,da ker sem začela še zatekat v gležnjih moram 29.11 iti na dnevno kliniko da mi dajo inekcijo za razvoj plučk našega fantauser posted image ,pol pa če bo potrebno me čaka sprožitev porodauser posted image .Sem kar malo v skrbeh ker bo šele 30 teden.Moram veliko počivati ampak kaj ko je to tako težko.Upam na srečen razplet te moje pestre nosečnosti.Sory ker sem vam malo zagrnila dan ampak če nekomu poveš pa ti je lažje,kajne.user posted image

lep dan vsem TRIŠ

Neposredna povezava do sporočila: 4363
13.11.2007 7:37:49   
koala
Jutro!

No, pa sem zmedo povzročila. Ćisto meni podobno. Ja mala pikica Cafeteria ima za sedet v lokalu, tam stoli niso udobni in p pred lokalom, samo ne zunaj, tam okoli tekočih stopnic, tam so pa sedeži udobni, a ne muzika? Tako da se dobimo pri Cafeterii, saj se bomo našle ne?

TRIŠ, močno močno držim pesti, da ne bo potreben predčasni porod, počivaj in pazi nase in svojega fantička.

Nisem vedela

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
13.11.2007 7:40:41   
mala pikica
Triš zato smo tukaj, da se skupaj veselimo in tolažimo. Žal je v življenju tako, da je potrebno oboje.
Jaz močno stiskam pesti, da bo tvoj fantek še nekaj časa počakal na toplem pri tebi user posted image user posted image user posted image Ko pa je težko, pa se kar oglasi. Vsako z veseljem 'objamemo', čeprav samo preko računalnika user posted image user posted image user posted image Sem pa prepričana, da vsaj malo pomaga user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
13.11.2007 7:42:48   
mala pikica
Koala, še dobro, da si zdaj tako razložila. Jaz bi vas čakala v drugem lokalu, tam zraven mc'donaldsa user posted image Zdaj pa točno vem, kje smo zmenjene user posted image Se vidimo... Jaz se počasi porihtam, potem pa grem, imam še nekaj drugih stvari prej za opravit...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
13.11.2007 7:52:14   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: mateja80

Oj, še enkrat jst.
Lunca1,kako pa prideš do razgovora za EA v Kranju, a tud pokličeš v porodnišnico in se naročiš, al imajo kr določene ure? lp!

Ne vem točno, vem pa da moraš dati cca. 2 tedna pred PDP pregledat kri aja pa prej podpisat, ker potem nisi ravno v stanju "razsodnosti".user posted image

Gitty dobrodošla.

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
13.11.2007 8:26:35   
Lunca1
Triš držim pesti, da se ti zatekanje malo umiri in dojenček še malo počaka v svoji sobici.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
13.11.2007 8:36:13   
nana35
Mala pikica,nalepk nisem kupila v Bauhausu,ampak v Baby centru,sem jih samo tam zasledila.No pa v Arielu sem jih tudi videla,samo imajo Nodija.Brez veze.Kaj res,da so decemberke začele rojevat??Nisem nič brala,pa ne vem.Joj,zdaj pa gre zares počasi!

Triš,tebi pa želim,da še malo vzdržiš,če lahko,če pa ne pa bo tudi vredu,saj ni panike,zdaj si že za rodit primerna.Malo prehitro ampak nič zato.

Zdaj pa pičim h ginekologu,res se mi ne da,pa moram,kajne?!Upam,da ne bom preveč čakala,rada bi parkirala v Europarku,ta pa se odpira šele ob 9h,tako da moram bolj počasi vozit.Gin.imam pa ob 9.15.Tako da moram počasi vozit in hitro hodit!!

Vse user posted image bodite super in pazite nase,sem povedala da sem slikice prilepila,pa niste nič pogledale??Imam geslo,ker sta albuma zaklenjena,pa piše v mojem prejšnjem postu,tako da če želite,tja poglejte.

Papa,N.

Neposredna povezava do sporočila: 4369
13.11.2007 8:48:20   
koala
nana luštkane stvari in buši.
Aja parkirišče EP pa se odpre ob 8.45, tako da pol ne rabiš med dirk do G.

Nisem vedela

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
13.11.2007 8:51:25   
klepetka
dobro jutro

ja ,tudi jaz sem videla da je ena decemberka ,ki ima(je imela) PDP 14 pred mano.Je pa rodila že pred 10 dnevi.Ja punce ,zdaj gre pa počasi zares.

nana35
,nisi slepa ko nisi videla kuhinjeuser posted image .Ker se jo ,mislim da je v tistem albumu 28 t,vidi sam omalo in še to od daleč.

Pa glede trebuha;sploh ni tako velik  kot si rekla,nekaj takega res kot moj.SEm mislila,da je tvoj še večjiuser posted image .Mali Klemen bo pa pravi frajer v teh cunjicah;sploh tisti komplet s kavojkami mi je ful všečuser posted image

Triš
,močno stiskam tud jaz pesti ,da ostaneta še nekaj časa 2 v 1.En user posted image zate.
Sicer pa tudi ,če bi res rodila pri 30.tednih ,bi bil mal ifantek že izven najhujšega.Zato kar pogumno.

urssyy,jaz sem delodajalcu dala samo tiste papirje za spolnit o plači in pa fotokopijo potrdila o PDD.Pa je bilo dovovolj, nisem nič posebej pisala.

suzanaKK,user posted image te tvoj dragi lepo crklja.So pa po moje tud pr tebi hormoni na delu,tako kot pri meni i nše pri marsikateri nosečki ,vsaj kakor pravijo.Saj bo ,boš videlauser posted image

Ta o,zaenkart to ,zdaj moram it pa mal peglat.

lp,uživajte še današnji dan ki naj bi bil sončen ,jutri obljubljajo sneg

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
13.11.2007 9:06:05   
barbas
Dobro jutro souser posted image !
Gitty dobrodošla user posted image
mml- prvič slišim za tak zakon in če se bo to zgodil, ne bo več user posted image ! To je totalna bedarija!user posted image
ketrin24- jest sem imela težave s kolki ravno prejšnji teden, v dveh dneh je bilo že dobro.
Sem ugotovila, da se mi pozno začne MŠ, ker se mi začne šele 10.12.user posted image  
upam, da bouser posted image  še počakaluser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
13.11.2007 9:11:48   
nussy
Sunny Morning, stroj ki sem ga vzela, naj bi bil baje res dobr med temi pralno sušilnimi, možnost 1600 obratov, LCD, senzor sušenja,.... Bomo vidl, če vse drži. Kupila sem ga v trgovini Setr, sej baje jih je več po SLO, majo kao ful akcijo trenutno. Ampak pol greš pa mal po drugih trgovinah gledat, je pa povsod isto. Bil je pa 699 EUR.

Jaz imam pa nekaj novega......in sicer zgago.user posted image  Kok je pa to smotan. Včeri sploh nisem mogla nič jest od treh naprej. Pa kr neki mi je slabo, pa tišči me vse. Zdele je kul, popoldne bo pa zgleda spet akcija.

Moja miška je pa včeraj res dobila nekaj novega in sicer plišasto jopčko iz Qatarja. Sta jo bodoči stric pa žena prinesla. Midva sva ji zadnjič nekaj kupila v Tuniziji, tko da bo mela nekaj international cunjic.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4373
13.11.2007 9:35:55   
martinca
pozdravljene souser posted image !

jaz sem pa danes tako dobre volje. je moj user posted image imel zdaj dva dni bolj zatišje in ni tako močno brcal. pa sem bila že cela panična. zdaj pa je od včeraj zvečer pravi razgrajač postal. pa ponoči tudi ni imel kaj dosti mira. tak da hvala bogu je zdaj spet tako kot pred enim tednom da tako intenzivno brca in se obrača. saj vem da ma zdaj čedalje manj prostora in da bom čedalje bolj slabo čutila gibe user posted image , sam pol bom pa spet paniko gnala.

ja pa še to vam moram povedat da grema z mojim user posted image danes po kinderpetl za user posted image . dinarčke za njega pa je dala bodoča teta, od mojega user posted image sestra. ga že zdaj razvajajo. user posted image user posted image kaj šele bo.

nana35, sem se malo zmotla ko sem ti rekla da danes predvajajo on film o porodu v MŠ. ga namreč juter.  se opravičujem za napačne informacije.  cotike maš pa tako lepe. nekaj sem jih že tako videla ko sva se srečali pri nakupovanju. nekaj pa mi je novih.
zbudit.
nič, grem jaz zdaj mojega user posted image zbudit počasi. je sicer danes z nočne, ampak še mam tolko za opravit danes da nama bo celi dan kar premalo.

nana35, koala, muzika, tinča1 se vidimo danes v MŠ?

lp martinca

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
13.11.2007 10:03:20   
sani1
Dobro jutro dober dan!!!

No danes sem si vzela malo več časa in vse prebrala in pregledala... Danes imam ob 13:30 samo user posted image in nobene druge obveznosti. Moj user posted image je včeraj vse posesal, jaz sem že prej vse zlikala in pospravila tako, da je za neki časa mir...

klepetka- včeraj sem bila na CSD in imam porodniško do 16.12.2008. Je pa bila tista gospodična ful prijazna mi je še kuverto dala in sem pol šla samo na pošto in vse lepo poslala.  Moram ti povedati, da imaš prav lep trebušček in se nič kaj ne obremenjuj glede drugih kaj pravijo. Me samo zanima kakšen bi bil tvoj svak če bi bil noseč...user posted image

mml- a če sem jaz na porodniški do 16.12. misliš, da mi pripada kaj dopusta za leto 2008?

klaja- čestitke za zaroko  user posted image   ... Upam, da bo moj mene tudi čimprej zaročil... Čeprav sva se zmenila, da se bova poročila, ko bo najina beba stara tri leta... Tako, da se bom še načakala...  Želim ti čimlepše dneve kot zaročenki in seveda tvojo sanjsko poroko, ki jo po vsej verjetnosti že komaj čakaš?...

Sunny Morning- jaz se ubadam z tem sladkorjem že lep čas. Ti priporočam DIETO!!! Eden od vzrokov sladkorne je velik plod tako, da še kar malo vprašaj svojega ginekologa kako in kaj... Glej malo po tabeli kako raste trebušček...

gitty- čestitke za user posted image in  lepo, da si se nam pridružila. Dobrodošla!!!

nana35- lep trebušček in lepe male cotkice...

Sicer imate pa vse lepe trebuščke. Vsaka izmed nas je nekaj posebnega in ni je lepšega čes nasmejano user posted image ... Zato lepo vse pazite nase in božajte svoje user posted image in jim kaj lepega zapojte!
Jaz grem pa zdej malo pred TV in zraven bom malo štrikala, da mi prej mine čas...

Lep dan vsem!!!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?