SuzanaKK
|
Pozdravljene še od mene! Nekaj časa nisem nič pisala tukaj, brala pa vseeno. Mala pikica, če boš še kaj spreminjala naš seznam, lahko dopišeš, da sem stara 30 let. Drugače pa zdaj obiskujem MŠ, zadnjič smo imeli o porodu in je blio kar zanimivo, jutri pa verjetno o negi dojenčka. Saj res, sonček balonček, a si ti tudi bila? Vidiš, ko se ne poznamo osebno, bi lahko šle po tem še na kak klepet. Ne vem, če sem kaj govorila o tem, ampak 28. 11. imam strokovni pedagoški izpit, pa sem zadnje čase ful čudna. Vem, da bi se morala ful učiti, da bi to opravila, še preden pride naš sonček na svet, jaz sem pa iz dneva v dan slabše volje. Zaradi tega, ker z dragim še ne živiva skupaj (pa res intenzivno dela na temu, da bi bilo stanovanje čimprej vsaj za silo vseljivo), ga ful pogrešam, non stop se počutim osamljeno, kar na jok mi gre, ponoči že dva dni nič ne spim in če mi ne bi to malo bitje razgrajalo po trebuhu, bi menda kar znorela. A so to hormoni? Ker se sploh ne prepoznam več. Pa zelo hitro sem užaljena, tako da je z mano treba ravnati skoraj v rokavicah. Prav smilim se sama sebi, v tistih trenutkih razsodnosti, ko še prepoznam staro Suzano, mi pa itak ni nič jasno, kaj se z mano dogaja. Zato je tale ringaraja in ve punce ena super zadeva. A me bo katera potolažila, da nisem edina s temi občutki? Drugače pa še od mene čestitke za rojstni dan, diplomo in zaroko, saj veste katerim to gre. Nič, morem nazaj za knjige, me čaka Ustava republike Slovenije. Se tipkamo malo kasneje. Čau čau