|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
12.11.2007 12:59:38   
muzika
Meli, pozdravljena ponovno. Želim ti, da ti bi dnevi v bolnišnici čim prej minili in da bi se ti uresničila želja o porodu pred novim letom. user posted image

Klaja, super!user posted image

Glede user posted image velja. Dobimo se jutri ob 11. v Cafeteriji. Se že veselim, da ponovno vidim malo pikico in luso, saj je od našega srečanja že kar nekaj časa. Pa tinčo bomo spoznale, super. S koalo pa tako žuliva šolske klopi. Pride še katera?

Sedaj pa še eno vprašanje za tiste, ki že bolj obvladate. Včasih si lahko nastopil porodniško 42 ali 28 dni pred PDP.user posted image Baje je sedaj varianta samo 28 dni, ne glede na to, ali si še v službi ali v bolniški. Veste mogoče, če to 100 % drži? V četrtek imam namreč g in dobim (upam) papirje, v petek pa se grem papirne vojne na CSD.

lp

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
12.11.2007 13:36:18   
nana35
Pozdravljene!!

Tudi jaz sem se hvalila,da me zgaga ne peče,zdaj pa že dva dni opažam,da me!Včeraj zvečer je bilo skoraj neznosno,čez dan pa ni sile.Ko pa se vležem,pa adijo..Tako,da sem si čaj skuhala,ker nisem več vedela kaj naj naredim,pa glavo sem si fajn podložila potem,da sem sploh lahko zaspala.Upam,da bo danes bolje.

Klepetka,tudi moj trebuh je velik,če bi me tvoj svak videl,bi rekel,da pa še takega ni videl!user posted image Tvoj in moj sta nekje tu približno,samo da je moj ob straneh bolj okrogel.Očitno sem se tudi jaz zredila najbolj v trebuh,ampak priznam,da v rit tudi in v stegna.Pa opažam,da mi noge zatekajo,ker pred dvema dnevoma skoraj zvečer ni bilo videti gležnjev.

Pri nas v MŠ imamo pa trebuhe tako različne,nekatere pa imajo čist majhne,tako da zdaj ne vem,ali hodijo katere že toliko prej v MŠ ali pa imajo res tako majhne trebuščke.

Puri,res imaš v 6.mesecu majhen trebušček,jaz sem bila že pred dobrim mesecem veliko bolj okrogla.Sem si ogledala album.Zredila pa se nisi v tem času popolnoma nič,kajne?Srečnica.Tudi meni se zdi da se nikjer ne vidi da imaš doma že tri fante.To pa so dobri geni,upam,da jih imam tudi jaz in se bom lahko po porodu čez kako leto hvalila s svojo postavo!!user posted image

Sem vas vse prebrala,samo bom drugič kaj pametnega napisala,zdaj pa moram za štedilnik.Jutri pa imam ob 9.15 gin.pregled in upam,da dobim papirje za CSD...in da se tega počasi tudi rešim.

Lepo bodite.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
12.11.2007 13:38:29   
mml
muzika kolikor jaz vem sedaj ni več možnosti izbire nastopa porodniške med 42 in 28. dnevi pred PDP, tako je bilo vsaj lani, ko bi kolegici, ki dela v glasbeni šoli zelo ustrezalo, da bi lahko šla na porodniško 42 dni pred PDP. Ampak zadeve se spreminjajo, tako da najboljše, da preveriš na CSD

mala pikica še slabe 3 tedne, pa bom tudi jaz doma, zadnji dan sem v službi 29. novembra user posted image , po tem patudi jaz začnem s peko piškotov user posted image

lusa upam, da se pučutiš boljše in te ne dajejo več omotice, pazi nas in na Dašo

meli lepo počivaj, je pa super, da si že tako dolgo zdržala, tako da še teh nekaj tednov pa bo user posted image

puri zate pa človek res ne ve, kje skrivaš svoje dete user posted image

klepetka prav luškan trebuh imaš, sploh ni panike user posted image , jaz lezem narazen pa tako ali tako predvsem v rit user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
12.11.2007 13:53:51   
Sunny Morning
Jaz sem bila danes pri G in sem imela UZ. Uglavnem naša pupa že ima lase (ni čudno, da me zgaga tako matrauser posted image ). Je pa G takoj ko sem prišla noter komentirala, da mi je full zrastel trebuh od zadnjič. Na koncu se je tudi pokazalo, da je user posted image "zaskrbljujoče" velika in da je veliko plodovnice. Nimam pojma kaj zdaj to pomeni.user posted image  Sem vprašala zdravnico, pa je rekla, da se ne rabim nič sekirat in me naročila za ponovni UZ čez 14 dni. Od 21.11. do 6.12. bom pa na polni bolniški. Me je spet hotela kar danes dat, pa sem rekla, da bom do 20.11. še delala 4 ure potem pa lahko. Zdaj samo upam, da mi ne bo preveč premaknila PDP ali kaj takega. V vodi imam pa že 4 mesece povišan sladkor, pa sem bila na testu in je bilo kao vse ok. Sploh ne ve kaj naj naredi z menoj glede tega sladkorja. Celo nosečnost sem bila čisto brez problemov, zdaj se bo pa začelo. Upam, da ne bo česa hujšega.

muzika zdaj greš na porodniško samo 28 dni pred rokom, ker sem bila jaz  na CSD že pred enim mesecem, pa je rekla, da tega ni več.

puri res ne vem kdaj si ti rodila tvoje fante, pa kje imaš Tio mi tudi ni jasno. Si še prava suhica, buši je pa glih za vzorec.

klepetka kar se velikosti trebuha tiče sva kar nekje skupaj. Moja nova slikica je albumu. Saj se nimaš kaj sekirat, ker itak ne moreš sama odločat o velikosti trebuha. Pač je takšen kakršen je. Pri enih malo manjši, pri enih ogromen, pri enih pa nekako normalen. Ti samo uživaj in božaj trebušček.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
12.11.2007 13:55:00   
nussy
Jaz grem pa zdajle končno po stroj! Zbrala sva Electroluxovega in ne Candya, ker ni imel displaya, jaz pa kr rada vidm, kolk časa bo še pral oz. sušil.
Če bo vse po sreči, dragi danes zrihta elektriko v kopalnici, jutri bratranec pride priklopit stroj in namontirat lojtrco namesto radiatorja, pol je pa kopalnica gotova.user posted image
Sledi pranje in likanje cunjic in kompletiranje vsega po vrsti. Komaj čakam!

Zasanjana in Meli23 upam na najboljše in da bosta user posted image  čim dalj časa še na toplem.
Zasanjana, a samo tri mesece porodniške je v Franciji? Ker v Tuniziji je isto, pa se mi je zdelo ful grozno, ampak da je pa tako v EU, je pa res čudno.

Moja user posted image  ima cel rock'n'roll v trebuhu dons, ne vem kaj jo je pičl. Že ob štirih me je zbudila z močnimi brcami, tko da sem izkoristla priliko in šla na WC. Sem bla pa spet čist mokra zjutri, zgornji del pižame je bil čist premočen. Pa nimam vročine.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
12.11.2007 14:06:40   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nussy
Zbrala sva Electroluxovega in ne Candya, ker ni imel displaya, jaz pa kr rada vidm, kolk časa bo še pral oz. sušil.

Midva se zdaj na koncu tudi odločava, da bova najin pralni stroj, ki je star skoraj 3 leta začasno zamenjala za pralno-sušilni, ker je do kleti mogoče malo predaleč (2,5 štuka, ampak vseeno). Moj se je kar strinjal in mi je rekel naj kar izberem, da bova tega že kam dala ali pa bo počakal in ga bova kasneje spet dala v funkcijo. Sporoči kje ga boš vzela in koliko € bodo vzeli.

Zasanjana, a samo tri mesece porodniške je v Franciji? Ker v Tuniziji je isto, pa se mi je zdelo ful grozno, ampak da je pa tako v EU, je pa res čudno.

A še ne veš, da smo pri nas kar se tiče porodniške in nadomestila prava Amerika.user posted image Povsod po Evropi imajo manj porodniške kot pri nas, ali je pa denarno nadomestilo prav mizerno. Hvala bogu, imamo pri nas vsaj nekaj boljše kot drugod. Drugače itak poberemo samo slabe stvari.user posted image

Sem bla pa spet čist mokra zjutri, zgornji del pižame je bil čist premočen. Pa nimam vročine.

Meni se to dogaja že lep čas. Lansko leto me je zeblo in sem ves čas odpirala radiator v spalnici, letos pa imava cel dan odprto okno in nič gretja, pa mi je še vedno vroče. Mojega zebe, jaz pa spim na kovtru, pa me on pol ****a, da naj se pokrijem, ker se bom prehladila. Hormoni delujejo.user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
12.11.2007 14:12:48   
Lusa
Sem pozabila napisat ,da jutri pridem po vsej verjetnosti z Lušo ,ker še potem greve k prijateljici ,ki se je preselila v Mb in sve povabljene na čvek.Upam ,da katero ne moti ,saj je itak "pridna".

Klepetka-meni se zdi tvoj trebuh ogromen.Tudi moj se mi zdiuser posted image  ,pa če mi je že g. ocenil v par sekundah ,da imam velik trebuh ,potem očitno že je.

Puri-ti si pa res med manekenkami ,še sedaj v 7mesecu.

Sunny-ti si že tud orng"razvita"user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
12.11.2007 14:20:06   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Sunny-ti si že tud orng"razvita"user posted image

Me ne vidiš, ampak se valjam po tleh od smeha

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
12.11.2007 14:23:28   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

A še ne veš, da smo pri nas kar se tiče porodniške in nadomestila prava Amerika.user posted image Povsod po Evropi imajo manj porodniške kot pri nas, ali je pa denarno nadomestilo prav mizerno. Hvala bogu, imamo pri nas vsaj nekaj boljše kot drugod. Drugače itak poberemo samo slabe stvari.user posted image

A ve katera kaj več o tem, da se pripravlja zakon po katerem se ti bo za čas porodniške letni dopust zmanjšal za sorazmerni delež????

Kar podomače pomeni, če bom na porodniški od 30. decembra 07 do 29. decembra 08, mi za za leto 2008 ne pripada nič dopusta user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
12.11.2007 14:32:55   
klepetka
oj,spet jaz user posted image

no ,pol le nisem edina  s takim velikim trebuhomuser posted image

da se malo "považim";pri nas je pa prej malo naletaval sneg.Kakšne scene je tamal spet delal s smučkami in rokavicami ,si lahko misliteuser posted image

martinca ,jaz sem napisala glede kuhinje ,ja.Samo v to ceno je bilo všteto vse ,od lesenih površin , aparatov ,....

puri ,zate sem pa prav debelo pogledala,če je to možno.Četrta nosečnost pa te nikjer dost ni.Pa glavno da je vse vredu.Aja,koliko so pa bili težki fantje ob rojstvu?Zdaj pa še reci kje ,da blizu 4 kileuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
12.11.2007 14:33:10   
puri
Hvala punce za pohvaleuser posted image . Do sedaj sem imela zares srečo s postavo in trebuhom po porodu, ker mi je šlo že takoj vse nazaj,...upam, da bo tudi tokrat tako. Drugače sem se pa do sedaj že zredila za 10 kg in je velika razlika od prej (noge in rituser posted image ), čeprav se mogoče tega na sliki ne vidi.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
12.11.2007 14:38:43   
puri
Klepetka,....težki so bili 3000g, 3330g, zadnji je bil pa 2660g, samo je bilo na koncu nekaj narobe, ker je imel baje neko čudno lego, zaradi katere je "hiral" in ni dobival zadosti hrane. Vsaj tako so rekli v porodnišnici. Aja, pa rodila sem ga 14 dni prej, prva dva pa en teden prej.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
12.11.2007 14:48:01   
Ketrin24
Živijo punce! 

Vidim, da ste OK. No malo se vam javim, da nebote rekle, da sem čisto pozabila na vas. Nisem, ste z mislimi vedno zmano, preberam vas tudi, samo za pisanje mi pa potem zmanjka časa.

No se moram pohvalit, da sva se z user posted image ta vikend selila, in sva danes že spala v novi hiši. Dela imava sicer še ogromno, morava zmonirati še pohištvo v dnevni sobi, hodniku in v spalnice še omare. Posteljo pa že imava noter, tko da sva lahko prvno noč prespala na svojem. user posted image user posted image Ko bova pa to vse uredila, pa greva na urejenaje otroške sobe in pranje oblekic za našega user posted image , upam, samo da me ne bo kaj prehitelo in da ne bo prišel na svet že decembra, ker ta bi bila pa res malo prehitra. Čeprav imam tak občutek da se mi bo ravno to naredilo. Nič ne počivam, v nožnici me pa tako močno boli in tišči, grem jutri na pregled in bomo videli kaj bo rekel g.

Ali še katero bolijo kolki? Mene so danes tako močno boleli, da sploh nisem morala spati. Položaja pa sploh nisem našla pravega user posted image
Drugače se mi pa zdi, da se je naš user posted image malo umiril in ne skače več kako po trebuhu kot je. No  premika se sicer zelo močno in me včasih zelo zaboli, samo ni tistih brc kot so bile prisotne prej. Očitno mu je že v 30 tednu zmanjkalo prostora, za akrobacije.

No grem na kosilo, potem moram pa k zobarju. Uzivajte in pazite na svoje bušije

si tipkamo, bye

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
12.11.2007 14:58:43   
mateja80
Živjo punce, glih malo časa imam še do kosila in vam lahko nahitro odpišem. Hvala vam za lepe besede. Glede MŠ pri meni je tako, da sem izpolnila prijavnico
že junija in naj bi dobila vabilo. Pred dvema tednoma sem pa vprašala sestro pri G in mi je zagotovila, da je še prezgodaj,ker naj bi hodila čim bolj proti koncu, da si čim več zapomnim. Ful mi gre na živce to izgovarjanje! Če maš veze si pa prej na vrsti. Beda. Za porodnišnico se še nisva odločila. Res bi bilo najbolje, če bi šla najprej na razgovor v Kranj za EA in se potem odločila. Kakorkoli že, še enkrat hvala za napisano! Grem zdj do konca skuhat...

čav, čav

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
12.11.2007 14:58:49   
gitty
Ojla punce,

malo pozno se vam pridružujem, a bolje pozno kot nikoli pravijo :)

Da se na kratko predstavim: starost 41 let, prvi otrok, PDP 21. januar, čakamo fanta, sem pa iz Ljubljane.

Končno počasi zaključujem fazo izbire vozička, zdaj pa prosim tiste, ki ste vešče nakupovanja preko tujih spletnih strani, če lahko opišete postopek. Nakupiti nameravam preko kikiwelt-a ali kidsroom.de.Težava je v tem, da ne obvladam nemščine. Predvsem me zanima  poštnina preko kikiwelt-a, čas dostave in način plačila.

No, če katero zanima - izbrala sem si Hauck Miami za cca 180 eur.

Toliko zaenkrat, sedaj pa se počasi odpravim v MŠ.

pozdravček

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
12.11.2007 15:07:03   
klepetka
mateja 80,kaj ni zadnji mesec že kar malo pozno za MŠ?No ,ne vem ,vsaj men i se zdi,ker ne vem kak obi zdražala tam sedeti.Amap kočitn obo že prav ,če oni tak opravijo ,kajne
Jaz sem dobila pa vabilo za MŠ že avgusta.

Dobrodošla gittyuser posted image user posted image .Lepo da si se nam pridružila.Tole glede nakupa preko tujih spl.strani ti pa ne znam pomagat ,ker nimam blage veze.Ene punce tukaj to zelo dobro obvladajo ,pa bodo one pomagale

(odgovor članu gitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
12.11.2007 15:12:19   
Zasanjana

Lusa, a so tebi naredili CR zaradi visokega pritiska al česa drugega? Ker meni G ni nič omenjala, da bi mi CR zato naredili. Je rekla, da bomo sprožili po naravni poti.

No, jst sem sicer pripravljena na porod, nič me ni strah, sem se odločila, da bom rodila z ultivo, ampak se pa vseeno prepričujem, da bo pritisk šel dol in mi še ne bo treba rodit.

Joj, danes imam pa tudi jaz zobarja. Sem ful velik zajc za to. Upam, da mi ne bo preveč popravljal.

Lep dan!

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
12.11.2007 15:13:31   
mml
gitty  dobrodošla user posted image . Mislim, da je ravno dasen ursulina pisala, da je naročila voziček preko kikiwelta, tako da ti bo verjetno ona najlažje povedal kako in kaj

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
12.11.2007 15:15:24   
mateja80
Oj, še enkrat jst.
Lunca1,kako pa prideš do razgovora za EA v Kranju, a tud pokličeš v porodnišnico in se naročiš, al imajo kr določene ure? lp!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
12.11.2007 15:24:20   
benika
Najbolš bo, če pokličeš zjutraj med 7. in 8. uro v P, poveš zakaj kličeš in te bodo zvezali z anesteziologom.

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
12.11.2007 15:36:03   
limma
gitty - dobrodošla med nami user posted image  tudi jaz imam PDP 21.1. user posted image  in prav tako zda šibam v MŠ. še zvečer kaj napišem. lp vsem souser posted image

(odgovor članu gitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
12.11.2007 15:42:44   
ursulina
gitty, pozdravljena!
ja, tudi jaz naročam voziček preko kikiwelta, ampak sem oddala naročilo v soboto zvečer, tako da čakam potrdilo in navodila za plačilo do jutri, potem pa jim pošljem direktno na mejl, vsaj tako sem brala drugje na forumu...
midva pa kupujeva traxx parador s košaro in lupinico.
naročilo oddaš tako, da spremeniš količino (menge) in rukneš v košarico (warenkorb), potem pa oddaš naročilo (bestellung). in čakaš, kaj dobiš na mejl, kot jaz zdaj. user posted image

mi pa smo danes zaključili z gradbenimi deli - končno - in prihodnja otroška soba in zdajšnji kabinet je pripravjen za vselitev. kar sledi je ponovno beljenje sobice, potem pa začnem zbirat stvari skupaj, prat likat... vse, kar nekatere že zelo pridno počnete! potem pa dam kakšno slikico v album :)

lepe bušije mate vse! meni tudi raste, danes se toliko premika, da mislim, da bo kar ven pogledal, pa trebuh otrdeva že cel dan za pop... a še katero potem tudi kaj boli, tišči v zgornjem delu trebuščka? bi se šla uležt, pa kaj, ko imam veliko dela...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
12.11.2007 15:54:50   
Zasanjana
Sem malo pregledala vaše albume in imate vse luštkane trebuščke! Jaz nimam tako velikega kot v prejšnji nosečnosti, ampak se pa počutim kot nasedli kit.

Puri, ti si res suhica!

Lusa, kako ti je Luša lepo poslikala trebušček. Simpatična punčka!

Sunny Morning, zelo mi je všeč tvoja dnevna soba! Pa trebušček tudi. user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
12.11.2007 16:09:46   
mala pikica
Lusa tale vaša Luša pa je res zlata, ni kaj, pa prava umetnica za mamin trebušček user posted image Ti jo kar pripelji zraven, sem že zdaj vesela, da jo spet vidim, zadnjič nisem imela možnosti user posted image

Gitty tebi najprej velike čestitke user posted image user posted image user posted image in seveda dobrodošla. Smo vsake user posted image vesele, četudi se nam bo zadnji dan pridružila. Upam, da sta ti in tvoj mali fantič v redu, pa da bo tako tudi do konca user posted image Te takoj uvrstim na naš seznamček user posted image

Glede trebuščkov ... Vsi so tako luškani, vsak zase je nekaj posebnega, da ne omenjam zdaj vseh poimensko user posted image Aja, Puri tebe pa moram posebej omenit user posted image SPloh ne vem, kaj naj rečem... Pa kje si ti rodila 3 fante? To sploh ne morem verjeti, pa nikjer te nič ni... Tia bo pa verjetno čisto po mamici, že zdaj je tudi nikjer ni, bo zgleda prava manekenka user posted image

Naš user posted image je danes tudi ekstra aktiven, že cel dan se nekaj razburja po mojem trebuhu, ne vem, če ima namen kar skozi trebuh ven pogledat user posted image

Jutrišnje user posted image se jaz tudi že veselim. Upam, da se do takrat še tinča kaj oglasi, pa če ima katera druga še kaj časa, je seveda tudi dobrodošla user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
12.11.2007 16:13:37   
mala pikica
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image Marc Julien
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK, Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
anchikaa, Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image (dvojna user posted image ), Celje, user posted image  user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image sovica3 (28), okolica LJ, user posted imageuser posted imageuser posted image Trbovlje, user posted image  Tej
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, Žan ali Žana

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

Gitty še enkrat dobrodošla med klepetuljami in seveda velike čestitke user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------

Pa še malo statistke

Januarčic nas je zdaj že 85 user posted image user posted image user posted image Pa to je neverjetno!!!

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 25 user posted image  in 22 user posted image   Spet so v prednosti user posted image Pri 2 user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 53 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Punce, če sem pri kateri pozabila dopisati kakšne podatke (imena, spol...), mi prosim sporočite. Zdaj ne popravljamo vsak dan seznama, pa včasih kaj pozabim user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?