|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
30.10.2007 14:58:51   
Peli
Kava je lahko kadarkoli samo ne v sredo dopoldan, k jest nimam časa.
Ja men je drgač v redu lokacija Planet v Mercatorju, samo naj bi bil Mercator po 1. 11. zaprt zaradi prenove user posted image .

Pikapolona me se pa loh tud za en popoldne zmenmo.

Nč šibam, LP

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
   RE: gorenjske mamice
1.11.2007 14:58:07   
pikapolona2
Aja...a cel mečkator bo zaprt???? Kaj bodo pa delali?

ajdaN....sej vem da čaj ponoči ni glih neka rešitev....sam če sklepam po sebi...jst najmanj 1x na noč vstanem da grem pit in pa na WC....tak da se mi zdi če gre tamala spat ob sedmih in spi do sedmih zjutraj da rabi neki popit....itak dobi za pit 1x...ostalo jo pač malo popravim al pa dudo naštimam pa zaspi nazaj. Je pa zame veliko bolj sprejemljivo da pije nesladkan čaj...ker mleka pa definitivno res več ne rabi .... so lička dovolj polnauser posted image

Mam feeling da nebomo nikamer s tole kavo prišli.....popoldnevi so tako kratki...je takoj tema. Čeprav lahko bi se spodaj v Obiju zmenile....tam so igrala.......sam drug teden bom jst pomoje čist razštelana začnem delat.....pa bom rabila da se malo ulaufam.user posted image


Uživejte v temlem sončku

Pika


(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
   RE: gorenjske mamice
1.11.2007 19:33:27   
Urša08
ojla!

Kako ste ? Ste se nahodili po britofih user posted image user posted image user posted image

Mi smo cel dan okrog lutali, mal smo svečke prižigali, pa mal po obiskih, pa je šel dan okrog. Sem čist fuč, Nejc pa tud očitno saj je že ob 19 zaspal. Je bil pa cel dan izredno priden, tako da sva bla z user posted image zelo ponosna nanj.user posted image

Še to vam moram povedat. Sva se včeraj zvečer z mojim user posted image odločila, da bo ponoči on dežural in nahranil Nejca, da sem jaz to noč frej da se mal naspim. In najin mali  "lumpek" očitno drži z očijem saj je celo noč prespal. Spal pa je od 19 - 6.10 user posted image user posted image je pa zjutrej user posted image vstal in sem se jaz res spočila user posted image . Sej dons ko spet jaz vstajam mi gotov ne bo pustu spati.

no toliko zaenkrat od mene

     lahko nočko user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
   RE: gorenjske mamice
3.11.2007 20:44:07   
Peli
helov gornjke moje - jest pa danes samevam user posted image , mož dela in bo ful pozen, najbrž bo še delal jutr, potem pa če bo mu srečo bo ponedeljek in torek frej.
Midva sva šla danes mal do naših in smo se s sestro španceral.

Urša - smo bli na igrišču in sm bla čist razočarana - nobenih igral user posted image  A mularija sploh še gor hod?

Ja Mercator mislm da je od ponedeljka naprej zaprt, pa mislm da 14 dni, saj sestra mi je tko povedala, baje bodo nekej trgovin vn spravl pa nekj novih not dal, da bodo konkuriral z Intersparom.

Punce zgleda da bom zdej popoldneve imela tud bl "frej" ker bosta moj in tast šla v drva, tko da Pikapolona in Urša se vama bom loh prdružla na kakšnem popoldanskem sprehodu, seveda če bo lepo vreme.

Joj, tole spanje ... včasih nismo mel problemov, zdej pa je skos slabi.
Al Aljaža ponoč more dajejo, al pa se mi čez dan preveč naspi in je potem obupen.
Včeraj mi je popoldan spal 4 ure, ob 21h sm ga dala spat, ob pol štirih zjutrej pa je stal v špampku in delal "kigo" - to pomen da je hotu da bereva knjigo user posted image , ja itak sm skor popuser posted image , ma je bil čist brihten in sm ga komej uspavala, ob pol devetih pa še ni nč kazal da bi se zbudil - sm ga kr jest zbudila. Dons čez dan pa sm ga šla tud po dveh urah zbudit.

Jest sm drgač dobr, trebuh raste - zdej upravičeno user posted image .

Lepo se mejte, pa pridne bodte - Miklavž že opazuje user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
   RE: gorenjske mamice
4.11.2007 12:59:29   
Urša08
Ojla!

Midva sva že pojedla kosilo, da ko se Nejc zbudi še njega nahranim in šibamo na sončka.
Danes je spet noč prespal, tako, da potihem upam, da bomo začeli spatiuser posted image user posted image - upam, da nisem prevelik optimistuser posted image
Osmi zobek mu še kar nagaja.

Peli glede igrišča me pa preveč vprašaš, me praktično ni gor. Sem bla pa včeraj končno pri Vesni in iam lepo zrihtano. Pravi, da nč ne pokličeš pa nč ne prideš. Samo v vednost.

Sedaj grem pa cune v sušilca dat, potem se bo pa že Nejc zbudu.

En lep dan, pa čimbolj ga izkoristite.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
   RE: gorenjske mamice
4.11.2007 14:35:44   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Peli glede igrišča me pa preveč vprašaš, me praktično ni gor. Sem bla pa včeraj končno pri Vesni in iam lepo zrihtano. Pravi, da nč ne pokličeš pa nč ne prideš. Samo v vednost.

Oh, kakšna sm, kajrečeš zakajuser posted image  user posted image  user posted image

Moj možek dons pride šele zvečer. Midva z Aljažem sva bla pa pr mojih na kosilu, zdej pa sm jest doma, Aljaž pa gre z našimi peš proti domu.
No, grem mal izkoristit user posted image .

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
   RE: gorenjske mamice
5.11.2007 7:21:05   
Urša08
Dobro jutro!

Pa je res dobro - vsaj zaenkrat. Je spet celo noč spančkal od 19.30 - 6.30 user posted image Eto user posted image je šel v službo, user posted image je previt in sit, user posted image nafutran in moja kavica se kuha.
Včeraj smo šli mal ruzak sprobat in je super, Nejc je užival sto na uro, ma sej on je že v kengurujčku užival. Mal smo šli v gozd, pa do skakalnic. Popoldne smo imeli obiske, zvečer sem še skuhala kosilo za danes in nedelje ni blo več. Dons bova z Nejcem praktično cel dan sama.

Pikapolona dons maš pa prvi delovni dan, mal poročej zvečer, če boš imela še kej energije.

Peli ti maš pa dons kr svojga user posted image doma, kok vama bo fleten, sem ti kr mal fovšuser posted image

Nejc se je mal naveličal sam igrat, ga grem mal zamotit.

papa

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
   RE: gorenjske mamice
5.11.2007 11:51:26   
pikapolona2
Peli...ja danes sm bla pred mercatorjem in piše da je do 11. zaprt.......se pravi ga ne bodo generalno prenovili...najbrž sam aml police prestavli. Tvojo sestro bi pa za ušesa....čakava v vrsti v Merkurju in ona je za blagajno in ima kao zaprto blagajno k hočeva midva it k njej.....pol se postaviva v drugo vrsto (kolk mi je smotan k je vedno fuuul vrstauser posted image ) in potem ona odpre blagajno.....in so se itak vsi usuli k njejuser posted image user posted image . Trbušček pa morm videt kamulu...kdaj imaš zdej rok? Na moj RD?

Urša...začnem v sredo....in delam do petka...ker bom delala samo od srede do petka vsak teden. Poročam v sredo. Za četrtek sva zmenjeni...ob pol šestih te pridem pobrat pol pa telovadit a neuser posted image .

A se bo danes popoldne dalo kteri na sprehod......tolk je lepo vreme zunajuser posted image user posted image .



(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
   RE: gorenjske mamice
5.11.2007 14:16:49   
Peli
Pikapolona - V Mercatorju bodo baje trgovinice menjal.
Kar se tiče naše tamale - ja ponavad je na obročnem, potem pa se postavim k njej v vrsto, pa mam po možnosti glih srečo da kšn pred mano zakomplicira 100/h, pa potem pol ure čakam...user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Peli ti maš pa dons kr svojga user posted image doma, kok vama bo fleten, sem ti kr mal fovšuser posted image

user posted image  ha, ha, ha user posted image  
No, kosilo pa mi je skuhal user posted image .

Jest bom šla še vn popoldan z Aljažem, se lahko kej slišmo!

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
   RE: gorenjske mamice
6.11.2007 8:21:11   
Urša08
Dobro jutro!

Ste me včer tko zmatrale, da mam muskrfibr (sej ne vem če sm prov napisala) user posted image user posted image user posted image Je blo pa po dolgem času res  lepo vidt Sandro in Marka. Mark je tako zrasel, pa kako fino hodi, no o pridnosti pa ne bi. Sem Sandri kuj rekla, da če maš tok pridnga otroka jih maš lahko še tri. user posted image user posted image user posted image   Oba tako Aljaž kot Mark sta bla ful pridna na sprehodu, Nejca je pa včer neki nosil in je bil pravi mali tečkouser posted image , očitno je bil zaspan, saj ko je zaspal je pa prespal vso čvekanje pri Sandri (piškoti so bli super) in vso pot domov. Popoldne je bil pa že boljše volje.

Včer sem začela za diplomo delat in sem mentorci poslala kar mam, da vidm , če sem sploh na pravi poti. Tako, da mam sedaj večere - po 19 uri rezervirane za diplomo.

Pikapolona se že pripravljam na četrtekuser posted image

Peli kdaj gresta v Hofer? No če bosta res šla bi te pa prosila, da mi eni pidžamico vzameš. hvala

papa

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
   RE: gorenjske mamice
7.11.2007 11:07:48   
Urša08
Smo ble spet na drugi strani, pa nas morm mal gor potegntuser posted image

Nejc mi je že zaspal, kar pomeni, da mam mal časa zase. user posted image se že kuha, a ker pride? user posted image user posted image user posted image

Moj preljubi otroček se je odloču, da bo že sedaj merkal na linijo in po šesti uri zvečer, ne bo jeduuser posted image user posted image user posted image . No to takole zgleda, če mu pripravim mlečno kašico do 18 jo z veseljem poje, če pa slučajno zamudim to uro in mu jo dam 18.15 je ne bo pojedu, na vse možne načine sem se matrala, ampak on je tok zaspan da ne poje. Pa sem si rekla bo pa mleko po flaški dobu, pa tud tega ni popil, do 19 sem se matrala, potem pa nehala, mu dala dudo in je spal do pol sedmih zjutrej.
Jaz sem pa dons dobla m in boli k user posted image . Tako, da bolj počivam in se mi tud vn ne da. Sem mela včer plan it v Hofer po kako pidžamico, ampak moj user posted image prepozno dam hodi.

Kaj boste kej dons kuhale, jaz nimam pojma. Sicer si je moj user posted image zaželu govejo juhico pa Nejc jo ma tud zlo rad, tko da mogoče se jo pa res spravim narest, pa zase še pečen krompirček z zelenjavico.

papauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
   RE: gorenjske mamice
7.11.2007 13:53:54   
Peli
Ojla!

Jest sm bla napregledu in je vse OK. Aljaž se je tačas merkal pri tašči in ji je med sprehodom zaspal, zdej pa noče več spat, ma bo že...
jest danes za kosilo kuham joto, dobr da mož ne je kosila, ker bi ble spet pripombe čez zelje user posted image , ampak men ful paše.
Pri nas smo sinoči tud otroka "vzgajal", nikol noče pr miru sedet za mizo, včeraj zvečer pr večerji je bil pa mož glih ta prave volje in ga ni pustu vstat, 15 minut skup se je Aljaž dru ko norc, tolk da je pršla tašča gor in Grega prosila nej popusti user posted image , no pa ni odnehal, seveda Aljaž potem tud jedu ni, je šu samo še spat. No dons zjutrej je brez problema sedu za mizo in zmazal cel krožnik čokolinota.

Urša če bomo slučajno jutr al pa v petek hodil kj u Hofer te pokličem!

Dons pa sm še jest kr jezna ratala, mož je pogruntal da nam internet deluje samo s polovično hitrostjo (pa ga mava že več kot 2 leti), in je težil in klicaru na Voljo pa nič, dons pa mene en tip kliče iz Telekoma in reče da je bla njihova napaka, da so imel narobe nastavljen user posted image prokleti ku user posted image , midva pa plačujeva še enkrat več user posted image .
Ma zdej je kr je...


jest sm pa pravkar malega user posted image nesla v postlo in je čist mir, mogoče pa zaspi user posted image .

LP


(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
   RE: gorenjske mamice
7.11.2007 20:02:41   
Sandra*
Ojla gorenjčice!

Tut jaz sem imela danes pregled. Sem se pa kar načakala, je imela ful gužvo, potem pa me je kar na hitro odpravila, poslušala srček zmerla trebuh... pa adijo, aja pa vprašala me je kako je z bolniško, ampak na žalost še nisem nič vedla, ker še vedno domov nisem dobila odgovora. Mogla sem jit dat kri in ko sem dala kri sem ugotovila da sem brez bunde, tako da sem šla nazaj v gin. čakalnico in vmes srečala sestro od zdravnice, ki mi je povedala, da imam bolniško do 13.11.. Matr sm bla prov jezna, podalšal so mi za 13 dni??? Tako sem šla ŠE ENKRAT do ginekologinje in mi je spet napisala listek in rekla da se teli res mal norca delajo da sem že druga ta teden k ji ga tok serjejo. Tako da sedaj spet čakam...

Ja zanč na sprehodu je blo prov fletn ampak mene je zvečer križ bolu k user posted image .

Zj grem pa copate štrikat za našgauser posted image .

lp

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
   RE: gorenjske mamice
8.11.2007 9:36:56   
Sandra*
A se tuki nč več ne dogaja?


(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
   RE: gorenjske mamice
8.11.2007 9:43:05   
Urša08
Dobro jutro!

Pa da ne bo pomote sem že dolgo pokonc, se je Nejc 5.10 spomnil, da bi on že vstal, tko da sem 6.20 že bluzila po stanovanju. Ob pol devetih ga je pa zmanjkal in drnjoha. Sem pa vsaj stanovanje mal pospravila v miru.

Sandra lepo, da si se nam mal oglasila user posted image user posted image user posted image . Glede podaljšanja bolniške maš pa smolouser posted image user posted image user posted image upam da ti podaljšajo do konca. Eto pikepokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Pikapolona  kako je v novi službici?

Peli sem vesela da nosečnost poteka ok user posted image user posted image user posted image ampak še zmer se mal čuvej!user posted image Tvoja taščica ma pa res mehko srce, da takoj ko Aljaž zajoka že k vama gor prleti pogledat kaj se dogaja.

Midva z Nejcem dobiva dons obisk, pride moja sošolka iz osnovne šole s svojo punčkico 8 mesecev staro. Vsake toliko časa se dobive pa mal počvekave.

No včeraj zvečer sem spet za diplomo mal delala in tud sprintala, da pošljem mentorci, da mal pogleda. Dons nesem na pošto in upam, da si bo za vikend vzela čas in pregledala. Ma čim prej bi rada zakljućla s tem faksom, ker mi samo čez glavo visi.

No tokle zaenkrat, se bom še kasneje mal oglasila.

papauser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
   RE: gorenjske mamice
8.11.2007 21:25:40   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*
A se tuki nč več ne dogaja?


In kdo se to uglasi? Kolkrat nas pa še prideš pogledat? user posted image


No jest sm pa danes bla bl ena lenoba, se mi tud sprehajat ni dal it. (Ja, Urša me ni vn spravla user posted image ). Sva bla z Aljažem samo mal pred hišo, pa mal proti gozdu sva šla peš...
Opoldan pa se je po eni uri spanja spet zbudil z jokom, sm ga lepo polegla zravn sebe na posteljo in sva lepo zaspala do pol treh user posted image , no potem sm bla kr mal živčna, pa ni blo tolk hudo, sm včeraj na srečo skuhala tolk jote, da sva jo dons lahko jedla user posted image .

Sandra
- potem sva mele pa včerej kr obe bl hitr pregled user posted image . Me prav zanima kako bo zdej s podalšanjem moje bolniške?

Urša - smo bli v Hofru, pa ni blo tistga po kar smo pršli, bla si mi tud ti namisel, pa so mel samo še 3 pižamce, mi niso ble všeč, pa te potem tud klicala nism.

Kaj zdej se bomo kej zmenile,a s kavico počakamo na ponovno odprtje Mercatorja?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
   RE: gorenjske mamice
9.11.2007 13:53:39   
Urša08
Ojla!

No jaz mam pa dons ta leno, se mi nč ne da.
Do sedaj še nism nč pametnega nardila razen enga čveka s Peli, medtem, ko sta se Aljaž pa Nejc "igrala" user posted image user posted image user posted image

Ob 12 sem Nejca dala spat in upam, da bo vsaj do dveh spal, da mene user posted image zbrihta potem pa s polno paro stanovanje počistit.

Je bla včer moja sošolka pr men s svojo punčkico staro 8 mesecev in je tako mila punčka, da jo je Nejc v jok spravu, pa še nč ni naredu, sam s svojo turbo brzino je šibnu prot njej in ji neki govoru v njegovem glasnem tonu. No sej potem ko se je mal navadla je blo pa ok.
Sem prejle koledar gledala in sem se spomnila, da ma Nejc dons 10 mesecev, noro kako gre čas hitro.

A že kej razmišljate kaj jim bo miklavž, pa božiček prnesu?

Pikapolona nas je čist pozablauser posted image user posted image user posted image nč se ne javi. No včeraj sva šli na pilates in mi je blo všeč, sem pa mislila da ni tko naporno, pa sem se mal zmotila, sem se kr zmigala.
Moj je mel Nejca čez in ponavadi Nejc zaspi med 7 in pol osmo. Včer pridem 19.20 domov in Nejc še veselo leta po stanovanju v trenerki, potem mi pa moj še reče ja sej tud jedu še ni, ni bil lačen user posted image jaz sem pa mislila kako bo Nejc spal, jaz pa pod tuš, pa na kavčuser posted image user posted image hahaha   da sva ga zrihtala in spat spravla je bla pa ura devet.

No tokle novic od mene, sedaj pa še ve kej povejte, nč zabušavatuser posted image .

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
   RE: gorenjske mamice
11.11.2007 13:04:21   
Peli
Ojla!

Nedelja je - jest pa spet pred računalnikom...Mož čisti vozičke, mali spi, jest pa kuham in tipkam user posted image . Dopoldan smo šli mal na sprehod, k je tako lepo vreme, okol 12-13h pa dam Aljaža spat in ko se zbudi mamo kosilo, potem pa je že skoraj tema, tako da ni nič od popoldneva.
Ste šle na volitve? jest mislm da bom res šla, čeprav še nikoli nism bla...

Pikapolona -se nam nič ne javi, moram jo pa pohvalit, je pridna, je danes okna pomivala user posted image , taščo pa smo videli ko je sprehajala Brino in se je Aljaž za njo drl "BINA", samo ga nista slišale.
Mal poročej kako je v službi?!


Pri nas pa je nekej novga, včeraj zjutraj se je Aljaž zbudiu in začel klicat ATI,ATI, ATI... no in tako od včeraj naprej ni več ATA.

Včeraj smo bili tud v Miklavževih nakupih, na koncu sm bla že vsega sita, smo pa kar fino zapravl in kupil vse drugo, kot smo mislil user posted image .


Zdaj pa šibam na kavo, me že tašča kliče.
Lep dan!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
   RE: gorenjske mamice
11.11.2007 19:50:56   
pikapolona2
Hejjjjj,
Peli sm te vidla...oziroma nism bla sigurna ker jst sm te v hrbet videla pol se pa nism skozi okno drla....a imate nov voziček???? Okna umivam samo tista ki jih Brina redno oblizuje in so grooozna. Pa to brišem tko ene dvakrat na tedenuser posted image user posted image user posted image . Drgač pa na veeeeeeliko barvamo sobico Brini. Včeraj sem vse premislila in zrisala na papirju...danes pa sva vse prebarvala...zdej pa še mene čaka da ji narišem posamezne živali. Muca je že....zdejle grem pa še ene ptiče risat...sledi še pes pa sonce......ahhhh....ko bo končano morte prit pogledatuser posted image . Zdej še pa rabimo samo še omare za sobico pa bo končana. Najbrž bom spet šla do Ikee....cenovno bo to najugodneje.

Služba.....je boring.......ampak denar je treba služit....sej 3x na teden bom že zdržala....moram pa res čimprej diplomirat in si poiskat službo v šolstvu. Tole za računalnikom me počasi ubija....nimam več živcev ......pa še kolektiv je fuuul majhen in cel dan komaj kakšno besedo spregovorimo. Direktor ni slab...ampak delo je bzv.

Tolk zaenkrat...grem ptice risatuser posted image user posted image user posted image

Jutri peljem pa Brino k dohterju...ker mi je tolk čudn da že več kot 1 mesec kašlja.....me skrbi da ni že kak bronhitis nastal....vročine sicer nima pa drgač tudi ni drugačna v obnašanju....ampak nočem riskirat.

Lahkoooooo nočuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
   RE: gorenjske mamice
11.11.2007 20:02:56   
Urša08
Ojla!

Pikapolona si se nam le javla. Sobico bom pa z veseljem prišla pogledat. user posted image user posted image user posted image Mal poročej kako je z Brino, kaj bo zdravnica povedala. A gre potem v varstvu al se bo pri tebi cartala?

Peli ja škoda da nam dons ni ratal it skup na sprehod, pa še moj me je presenetu, k je bil kuj za (je mislu da popoldan). Pa drugič.

Jaz sedaj pospravlam stanovanje , mi v celem vikendu ni uspelo. Moj je pa peljal starše na Brnik.

Še malo o vikendu. V soboto smo šli na pohištveni sejem in sem vidla tok lušne otroške sobice, da bi jo kr naročila, ampak bomo počakali, da preraste posteljico user posted image user posted image user posted image dnevne nobene pametne, bo očitno kar tista k jo mava že zagledano. No potem smo šli še na kosilo, pa mal v nabavo, pa zmer ko sem v btc - ju moram še v H&M zavit in kej kupit. Je Nejc dobil spet par noivih cunjic user posted image .
Danes smo šli pa mal po obiskih, je blo treba mal mame pa ata obiskat. Popoldne pa še sprehod okol vasi, pa domov.

No sedaj ko sem vse napisala grem pa naprej kuhinjo pospravit, pa cune zrihtat.

En lep večer vam želim.

papauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
   RE: gorenjske mamice
11.11.2007 20:33:31   
SARANIK13
Živjo!

Evo še ena mami iz Gorenjske,ki ima dva falota Nika user posted image 2003, in Sara 2007.user posted image
Kaj kej dogaja v našem koncu!

lpuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
   RE: gorenjske mamice
11.11.2007 21:56:18   
Sandra*
Pozdravljena SARANIK13!

Iz katerega konca Gorenjske pa si?

Pri nas ni nič novega. Mark je kar nekaj trmica zadnje čase, jaz pa ful slabo spim, pa ne vem a me buši ovira, al moj dec tok smrči. Razmišlajam da bi spala v dnevni, ampak je kavč čist neudoben, že zvečer ko se s kavča prestavm v spalnico mi je kot da se uležem na oblček.

Mal pa me tut že stiska kako bo znesl z dvema mjhnima knedloma. Upam da mi Mark ne bo preveč nagajaluser posted image user posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu SARANIK13)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
   RE: gorenjske mamice
11.11.2007 22:22:11   
Peli
Saranik13 - dobrodošla. In kolk sta stara tvoja otročka?

Urša
- se pač dobimo drugič, sta mi pa glih na misel pršla.

Pikapolona - pridna! Od kod ti tolk energije?
Ne, drgač pa nimamo nobenga novga voza, sploh smo bli s tastarim in mislim da zadnjič, sm ga oprala, mož še nekaj popravil, jutri ga še opere, potem pa ga pospravimo. Upam da se nama ga uspe znebit.
Bi tud jest pofirbcala tvojo umetnost.

Sandra -  Al pa boš mogla svojga preselt na kavč user posted image . Oh ti user posted image sitna! user posted image

Sm se lih tole spomnla:
Aljaža je zadnč mat vprašala - A je ata medo k tolk smrči?
Aljaž pa reče: -  Ni. Pujsa.

user posted image user posted image user posted image


LP




(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
   RE: gorenjske mamice
12.11.2007 8:31:18   
Urša08
Dobro jutro

Kako ste? Jaz sem dons clo do 6.40 spala user posted image je Nejc mal potegnu user posted image . Sedaj sem pa mal za škatlo, Nejc se pa z igračami pogovarja.
Vreme je kar lepo tko da bova šla okrog 10 mal vn na sončka.

Pikapolona je z Brino vse ok? Kaj je rekla zdravnica?

Sandra kr svojga pošl na kavč, če bo smrčal user posted image user posted image user posted image



Sem se sam na hitrco mal oglasila da nas na prvo stran spravim sedaj pa grem Nejca previt.


papa

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
   RE: gorenjske mamice
12.11.2007 14:18:07   
pikapolona2
Brina je pač prehlajena......ampak glede na to da se tole vleče že 5 tednov ji je P pregledala kri...na kateri se vidi da je neko vnetje....in zato ji je predpisala antibiotik.....ampak glede na to da nima vročine in je drugače čisto normalno živahna sem jo vseeno dala v varstvo....jst moram pa doma ful še naredit.

Sobo sem pobarvala in zdejle sem zaključila s projektom je že vse lepo nazaj zloženo......zdej še sam počakajte da dobim omare potem pa vsa povabim v igralnico in klepetalnico pri Brini user posted image user posted image user posted image . Kosilo se kuha ...danes bo segedin....njam njam se mi ga že pošteno lušta....pa zdejle moram še na hitro nekaj za mojo službo naredit.

lepo se imejte......a ste videl da je prej kr nekaj snežink z neba padluser posted image ...nenoooooo...jst še nebi snega. Ampak baje se nam približuje.

P

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?