|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
25.10.2007 20:19:37   
Urša08
Ojla!

Eto mi smo doma - na žalost user posted image user posted image   Bilo je noro.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej sploh ne vem kaj naj povem...vreme lepo, sončno, toplo, le en dan bolj tko tko, k je vetr pihal. Hrana božanska, sam preveč. Smo mel all inclusive in bi lahko od 5 zjutrej pa do polnoči skoz neki jedl, pa se že zjutraj naješ, pa kosilo, ampak potem te premamijo palačinke, pizza al pa rogljički, pa je že večerja,...pa koklajli so bili odlični, da o sladicah sploh ne govorim user posted image Edino kar sem pogrešala je user posted image naše dobre kavice. Sem si jo takoj skuhala ko sem domov prišla. Načofali smo se tudi, pa clo mal poležavali na plaži,.. Še na kak izlet smo uspeli iti.

In drugo noč je Nejc celo prespal. To je bilo prvič , da je spal od 8 zvečer pa do pol šestih zjutrej (no takrat se je zbudu in mu grem flaško delat ampak je v tistem takoj nazaj zaspal) in spal do 7.10 user posted image user posted image No sej pri spanju je bil kar priden, smo spali do 7 oz.8.

No takole na kratko o vtisih iz naših počitnic. Vsekakor drugo leto spet nekam odfrčimo.  Sedaj grem pa spet pospravljat naše stanovanje, ki ga je zajel tornado user posted image

aja...slikic še ni - so na notebooku, tako da za vikend kako gor prilimam

Pa ve? Kako ste? Kaj je sedaj s kofetkom? Kje? Kdaj?

šibam...

lahko nočkouser posted image


(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
   RE: gorenjske mamice
26.10.2007 9:41:53   
Urša08
Brina vse najboljše ob prvi svečkici user posted image . Mamica pa naj ti eno dobro tortico speče ter veliko, veliko lepih daril.

Pikapolona2 lepo praznujte Brinin prvi rojstni dan ter priplepi kako slikico naše korenjakinje ob svoji tortici.

papauser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
   RE: gorenjske mamice
26.10.2007 15:16:49   
Sandra*
Ojla!

A me nč ne pogrešateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mark že hodi, da se mal pohvalim. Sicer pa nič posebnega novega. Čakamo user posted image , se cartamo doma.

lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
   RE: gorenjske mamice
26.10.2007 15:49:57   
pikapolona2
user posted image  Sandra pa sej tud ti nas očitno ne k nč ne pišešuser posted image user posted image user posted image

Urša hvala za čestitke...Brina se po svoje zahvaljuje sem ji povedala!...danes je doma in ne v varstvu....jo mal crkljam in razvajamuser posted image
Tortica taka micena je pečena....čakamo da ati pride domov...ampak ta prava bo pa v nedeljo. Bom metuljčka delala upam da mi uspe. Lepo da ste uživali.....ampak doma je pa kruta realnost...dež...mraz...bljek.

Grem slavljenko mal čohat se mi že po nogah obeša!


(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
   RE: gorenjske mamice
26.10.2007 15:56:23   
Peli
Brina vse najboljše! user posted image user posted image
 
Urša pozdravljena nazaj doma!
Se javim mogoče - kasneje - mi bo glihkar glavo razgnal in grem mal spat!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
   RE: gorenjske mamice
26.10.2007 16:02:47   
Urša08
Ojla!

Pikapolona lepo, da si dons Brino doma imela in sta se cartali user posted image user posted image user posted image

Sandra lepo, da si se še mal na nas spomnilauser posted image Bravo Markuser posted image user posted image

Kaj bo sedaj s kavo al bo al ne bo? Jaz morm prej vedt, da lahko do avta pridem, pa še to slabo kažeuser posted image mi je user posted image ravno povedal da bo moral po praktično po cele dneve delat, ker so en posel dobili in so nori roki user posted image user posted image mah bo že.

Jaz mam trenutno pavzico in pijem kavico. Sem mela pa dons čistilni dan, v bistvu ga mam še. Sem že od šestih pokonc, ker Nejc ne bi več spal, čeprav je na dopustu spal do sedmih, osmih user posted image No sem pa že 3 stroje oprala, pa v sušilca vrgla, trenutno čakam še četrtega. Pa stanovanje sem uspela pospraviti, posesati, upam, da mi znese še pomiti,...

Mam pa eno vprašanje za Vas izkušene mamice. Nejc še kar sam ne pije po flaški, to se pravi mu jo moram jaz držat, ker tud če vzame flaško in jo drži, je ne nagne dovolj da bi pil. A sem ga jaz preveč scartala al kaj user posted image Upam da ste me zastople kaj sem hotla povedat.

papa user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
   RE: gorenjske mamice
26.10.2007 16:04:00   
Urša08
Peli nova slikica user posted image user posted image user posted image Super, na tej zgleda Aljaž že tako odrasel.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
   RE: gorenjske mamice
26.10.2007 17:53:05   
Peli
No jest sm že bolš user posted image , sploh pa - a ste vedle da je dons polna luna, mam opravičilo za bit sitna user posted image .

 Sanda res bi se nam lahko mal večkrat javla!!!

Urša - super da ste užival, se mormo enkrat dobit, da se vse zmenmo. Super da je Nejček tako spal, se je kaj kopal v morju?

Pikapolona - pridna, da se ti da pečt, jest sm pa prava lenoba, v kuhinji mam posodo še od sinoči, čakam palčke user posted image


(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
   RE: gorenjske mamice
27.10.2007 9:28:42   
pikapolona2
sem že zadnjič hotla rečt Peli kak lep avatar imašuser posted image user posted image user posted image .

Brina je pa zbolela...no k sreči nima vročine....ampak to je očitno po men i jst jo imam tudi zelo redko. Šmrkala in suho kašljala je očasno že 10 dni...zdej ji pa kr zeleno iz nosa teče....in kašelj je postal tak moker...bljek. Ampak upam da se bo zdej vsaj spucalo in bomo tudi boljše spali....ker zadnji teden je ponoči ubitačno!.......Urša sm jo pa odvadila mleka ponoči....a veš kako.....s čajem......aha sam še ena finta...čaj mora bit topel...drgač ga ni hotela....dobr a neuser posted image user posted image . Mi je idejo ena oktobrka dalauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
   RE: gorenjske mamice
28.10.2007 11:44:22   
Urša08
Ojla!

Kako ste? Mi smo imeli ubitačno noč, pa večer tud.user posted image  Nejca nekaj matra in je blo zlo hudo, je jokal več kot uro skup pa smo ga vsi nosil, crklal, božal, pa ni nič pomagalo. user posted image user posted image Je pa res da mu zgleda zobek nagaja, pa še prehlajen je . Je blo že tako hudo, da sem ga mislila ponoči k dežurnemu peljat, ker mu nisem mogla pomagat in tud nisem vedela kaj naj še naredim. Kaj takega pa še nisem doživela. Sva bla zjutrej z mojmu k pokozlan ričet.

Sedaj je boljše, ne joka, igra se in močno upam, da bo sedaj vse ok.

Smo šli pa včer na obisk k prijatlom pogledat dojenčico staro 10 dni. Kako micena je bila, težka dobrih 2500g in velika 47 cm. Tok luštkana.


Peli bravo za nuhalno in da je vse ok user posted image user posted image

Pikapolona a je brina kej boljš? Pa ravno za svoj rojstni dan je tok boga.
Papauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
   RE: gorenjske mamice
28.10.2007 19:44:07   
pikapolona2
Urša...sej ni tooolk boga....sam šmrka in kašlja....ampak je že fuuul boljše...pa po obnašanju je čisto OK..pa vročine nima.....ponoči pa itak zbujanje al je zobek al je nos ...mah vedno nekaj.user posted image user posted image

Praznovanje je za nami....je bil kar izziv kuhat za 12 ljudi...ampak mi je mal tašča pomagala je skuhala juho in naredila solato.....pa pečico mi je posodila ker sem pekla v svoji meso...v njeni pa krompir. Torta je pa lepo uspela in je ni večuser posted image ...še zanji kos sva zdejle z mojim zmazala...njam njam

Slikco prpopam jutriuser posted image


Lahkoooooo noč gorenjke......Urša nama pa želim mirno noč. Sem pa tudi jst že enkrat ravno pri tej starosti kot je sedaj Nejc mislila da jo bom k dežurnemu peljala....jokala je tako neutolažljivo.....da se mi je že mešalo...pa isto ni nič pomagalo...čez dan pa je bilo potem vse OK.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
   RE: gorenjske mamice
28.10.2007 22:10:54   
Peli
Pikapolona in Urša upam da se končno v miru naspita. A vajinima otrokoma mogoče škoduje lunca, da ga ponoč biksata?
Upam da je Brina dobro.

Aljaž pa je v petek zvečer spet dobu vročino user posted image - predvidevam da zobek, se slini, daje prst v usta in dela "auva", ni pa pogoja da bi mi pustil potipat al pa pogledat dlesn, prav preveč pa si ne upam prste tiščat v usta, ker kar fest ugrizne. No vročine ni blo že včeraj več, ostali znaki pa so še vedno.

Upam da se nam pokaže kaj sončka, da šibamo mal na sprehod.
Urša prejšni tedn, ko vas ni bilo se men tud vn ni dal, sicer je bilo pa tud vreme adijo.

Bodite lepo!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
   RE: gorenjske mamice
29.10.2007 7:17:59   
Urša08
Ojla!

No današnja noč je bila že boljša. Sicer sem ene trikrat vstala, ker ima zabasan nos in se zbuja, tako da upam da se kmalu pozdravi. Je čist smrkov, pa kašlja, vročine pa zaenkrat nima (tok, tok). Kaj mu lahko za lajšanje kašlja dam?

V soboto sva šla po ruzak in sicer sva kr Deuterja naročila in je super. Počakamo, da se pozdravi, pa da bo lepše vreme in ga gremo sprobat.

Kaj je pa sedaj s kavico?

Peli tud jaz upam, da bo kej lepega vremena da spet malce šibamo na sprehodka. Pikapolona pa mi?

Drugače bo pa ta teden precej kratek, no saj pri nas bo tko. Danes in jutri dela, potem smo pa 5 dni skupi. Grem user posted image kavice skuhat, saj sem že od pol šestih pokonc. Potem pa probam kako slikico z dopusta prlepit, če bo Nejc zdržal sam.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
   RE: gorenjske mamice
29.10.2007 8:11:27   
Urša08
eto par slikic - se sploh nisem mogla odločit katero naj dam goruser posted image

Izlet po otoku

user posted image


same palme, kaktusi, rože

user posted image

Pogled na del plaže

user posted image

Midva z Nejčkom

user posted image

Nejček na plaži - nadvse je užival na mivki




(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
   RE: gorenjske mamice
29.10.2007 8:13:06   
Urša08
ups, napačna tipka

Nejček na plaži

user posted image

user posted image

Sončni zahod

user posted image

eto pa sem jih nekaj našla

papa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
   RE: gorenjske mamice
29.10.2007 12:29:53   
pikapolona2
evo še nekaj naših fotk s praznovanja

pihamo svečko

user posted image

pihamo svečko drugič

user posted image

Brina je tortouser posted image

user posted image

user posted image



(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
   RE: gorenjske mamice
29.10.2007 12:30:53   
pikapolona2
a čmo s kavo mal počakat da se naši otročki mal pozdravijo...in ne bodo klic eden na drugega prenašali...mogoče bi pa lahko v petek kej organizirale???

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
   RE: gorenjske mamice
29.10.2007 12:31:41   
pikapolona2
mmmmmmm Urša dobr zgleda....najbolj mi je všeč k ste v kratkih rokavihuser posted image user posted image ....le kdaj bom spet jst v njihuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
   RE: gorenjske mamice
29.10.2007 14:26:03   
Peli
Ojla!
Super slikce.

Z Aljažem sva prej skupej gledala Uršine in je potem še pol ure klical Nejca user posted image

Pikapolona kašna frajerka je bla brina, a že sama je?

Ja lahko bi prestavle kavo, samo v petek men ni lih prav všeč, k ma mož dopust, ker gre delat v soboto popoldan, pa najbrž še ve nedeljo user posted image .

Midva sva dons kofetkala z eno februarko, je blo prav fino, čeprav se je Aljaž kr nekej po men obešal, potem mi je težil za sladoled...user posted image  mislm da bo skos bl smotan z otroki na kavo hodt user posted image .
jest sm pa zdele prav ponosna nase, sm nadaljevala tam, kjer sm v soboto ustala in morm rečt da se po dolgem času stanovanje sveti user posted image .


(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
   RE: gorenjske mamice
29.10.2007 20:33:40   
pikapolona2
Peli, kje pa Brina še ne je sama...mal poskuša...sam ne trofi vedno pa vse dol z žlice padeuser posted image user posted image . Zdejle sm ji od večerje pustial da je krožnik cel polizala...kašo je imela še v lasehuser posted image .

Al pa potem drug teden kava pade Peli!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
   RE: gorenjske mamice
30.10.2007 7:46:05   
Urša08
Jutro!

Pikapolona Brina je bla kot princeskica, ti si pa lepo tortico naredila. A je mela dve tortici? Je bilo naporno pripravljati za 12 ljudi? Sej kr ne morem verjeti, da ma že eno leto...res hitro čas beži

hm glede kavice...meni bi bolj drug teden pasal kot pa petek

Peli a prideš še men stanovanje tako zgloncat, da se bo svetu user posted image

Nejcu pa en zobek nagaja, ga fino matra, pa slina teče v potokih, upam da čimprej pogleda vn.

šibam zajtrk pripravit, je nekdo zelo lačen

papauser posted image



(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
   RE: gorenjske mamice
30.10.2007 8:04:34   
ajdaN
Sam pozdravm - da ne bom "kregana"user posted image .

Mi smo OK, nič novega.

Urša, Pikapolona fajn slikice.

Pa še čestitke Brini za prvo svečko - mal pozno ampak iz srcauser posted image .

Lep dan!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
   RE: gorenjske mamice
30.10.2007 13:29:37   
pikapolona2
o ajda sej si še tu....sm že pomislila da si RR zapustila kar nebi bilo ob dveh malčkih prav nič čudno! A sfolgaš oba imet doma?

A čmo mi moderatorja prosit da nas prestavi med otroke....sm mal razmišljala pa je tko da mislim da je zdej klele že več otrok kot dojenčkovuser posted image user posted image .....pa še kakšna žiža nas bo potem mogoče spet kej pogeldala.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
   RE: gorenjske mamice
30.10.2007 14:44:23   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
o ajda sej si še tu....sm že pomislila da si RR zapustila kar nebi bilo ob dveh malčkih prav nič čudno! A sfolgaš oba imet doma?


Še še, za tukej gor viset se pa zmerej najde cajtuser posted image .

Sej sta kr pridna no, tko da ni problema oba spedenat. Zdej sem se itak že tko navadla, da mi kar nekej manjka, če kdaj Lovra ni zravenuser posted image . Zadnjič ga je ati odpelja za celo popoldne in mi je bilo na sprehodu prav konkretno dolgcajtuser posted image . Pa tudi potem doma mi je kar nekej manjkal! Se mi zdi da je s tamalo manj dela, če ima "generala" zraven. Sploh zdaj ko se že tolk zaveda, da se mu reži, ko afne guncauser posted image .

Med "otroke" pa lahko gremo. Meni je v bistvu vseeno - vas bom najdla kjerkoluser posted image .

Vreme je za user posted image ! Upam, da bo še kaj od jeseni no! Pol se mi pa še mularija zjutraj zbudi ob "nemogoči" uriuser posted image ! No sej marsikdo bi bil zadovoljen s takim spanjem, ampak sem jaz mal razvajenauser posted image . V glavnem Ana se je odločla ob šestih, da bi se mal pogovarjala, pa je bila mami grda in je ni šmirglala, tako da je ob sedmih zaspala nazaj. Lovro se je pa tud ob sedmih odločil, da bi vstal, pa potem po ene 10sekundnem jokcanju obupal in zaspal še za 1h.

Sej nč ne rečem, če ne bi rabila spanca. Ampak če bi jih dvignla, bi Ana hotla ob osmih že nazaj ležat, Lovro pa vstane ves tečen, zatežen...user posted image  Tako kot zdajle, ko ima po 1h KAO dost spanja - itak ja! Zdej pa meditira tamle na kavču, popoldne ga pa noben še pogledat ne bo smel grdo, ker bo takoj tuljenjeuser posted image .

Kdaj nej bi bil zdej "kafe"? Dopoldne ni problem, popoldne pa še ne vem kako in kaj. Mogoče bi tud šlo. Ve se kar zmente, jaz bom pa pol videla če nam uspe pridt.

Peli z otroki na kofe je izvedljivo samo ob prisotnosti igralniceuser posted image . Drugač je to za nas "mišn imposibl"! Gre preveč živcev. No za ene 20 minutk ja - pol je pa Lovro že tečen na kubik!

Urša mi smo fuuuul zadovoljni z Deuterjem. No sej uporabljali ga nismo kaj dosti, ker je Lovro taka težka kategorija, da ga ati neče več nost. Jaz sem bila pa takrat ko smo ga kupil itak noseča, tako da smo ga bolj malo prenosili. Kar smo pa ga, je bil pa fuuuul srečen notri. Pa tudi za "nosača" je fajn - baje nism sprobala. Bom pri Ani, ker je bolj lahka.

Pikapolona a pa si kaj proftirala, če si jo navadla na čaj namesto mlekauser posted image ? Zdej se bo pa zarad čaja zbujala a ni tako? A si jo hotela samo mleka odvadit? Jaz vem, da ko bo še Ana enkrat konkretno jedla, da ponoč ne dobi več NIČ! 12h ma da zdrži brez hrane, če se čez dan ornk naje. Lovro je sam nehal jest, za tamalo bom pa še videla.

Peli na avatarju pa Aljaž zgleda že fuuuul odraseluser posted image . Sej včasih gledam Lovra pa se čudim kam sta šli zadnji dve letiuser posted image !

No tako sem dost spisala ane - grem prečekirat, če je general mogoče še mal zadremuckal nazaj.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
   RE: gorenjske mamice
30.10.2007 14:54:18   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN
No tako sem dost spisala ane - grem prečekirat, če je general mogoče še mal zadremuckal nazaj.


Točno to - je tko "naspan" da zdej spi tamle na kavču! Ampak v postli pa neeeeeee. In namest da bi mela še 10 minutk miru, je sevede gospodična morala vstat! Jah no - dolgcajt mi ni, za kosila mamo pa tud bolj hitre variante. Saj čez kakšno leto bo že boljšuser posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?