|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
12.11.2007 10:07:38   
Crnitulipan
Sayuri - še kako sem gledala na ekran. Vidno večja GV je bila in nekaj belega na enem delu GV - kako je on videl utripe pa ne vem, ker je šel dvakrat čez in na to sploh nisem bila pozorna. Vsake toliko je tista bela senca (odboj ploda) izginil in se spet pojavil??? K svoji ginekologinji pa naj bi šla, ko zaključim z Rešem. Tako mi je povedala njena sprejemna sestra. Tako nameravam ne glede na rezultat v petek dopoldan tudi k svoji ginekologinji zavit.
Ja, ni lahko tole čakanje in raziskovalni duh, ki ne da miru... 

Pozdravček vsem,
Čarna

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
12.11.2007 10:20:19   
GoYa
Sayuri, user posted image  za pravljično število. Sedaj se pa pripravi na sredo in topel sprejem pikic. Kajsica ti tudi.

Abra, tudi če je ICSI je lahko ET na 5. dan. Odvisno koliko celic imaš. Jaz sem imela tokrat ET na 5. dan, pa sem tudi v ICSI postopku.

Jadrnica, bilka in m.rudovic, srečno jutri.

Tita13, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image .

Crnitulipan, vem, da je težko, ampak probaj se distancirat od podatkov, statistike, Pušenjaka, raznih člankov,... ker si boš samo še bolj živce razparala. Jaz sem prepričana, da je v četrtek Reš videl user posted image  utrip in ne tvojega. Če ne bi bil prepričan, ne bi nič rekel, ker je ziheraški. Še malo je do četrtka in boš videla, da bo začel utrip biti tako kot mora. Je pa čisto možno, da si po velikosti manj noseča, ker ne rastejo vsi enako. So odstopanja.  Drži še malo. Vse bo v redu.

No, pa še moja leta za statistiko: 30.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
12.11.2007 10:27:08   
MARTINŠČICA
Blanč, super se sliši, tale homeopat. Pa tko hitro ti je omenil beli tok. Jaz sumim prekomerno razširjeno kandido. Baje, da je tega sedaj v razvitem svetu ogroooomno in da se tradicionalana medicina s tem enostavno ne ukvarja. Je pa Mišek13 dieta zakon za reševanje teh zadev. Sicer sedaj jaz "streljam kozle" in sem prav pametna, ker te itak ne poznam in ne vem, kakšne težave imaš, pa vendar, kakršnakoli odvečna sluz v telesu je zame - kot laika - znak, da nekaj ne štima. V glavnem, tale tvoj novi zdravnik ti bo prav gotovo pomagal k večji možnosti zanositve. Vsak % pomeni več upanja. Držim pesti za naslednji mesec!

Crni tulipan, pa daj no, ne sekiraj se! Pusti Pušenjaka pri miru, kaj pa on ve, saj ni IVF expert, kot je Reš, a ne? Sprosti se in uživaj, pa poslušaj svojega user posted image . Mu dam prav, ko pravi, da bosta šla v četrtek pogledat, kako divje razbija srček vajinega malčka.

Sayuri in Sulfinija, nič gospodinjsko pomočnico! Kaj se pa to pravi? Desce vprežt. Naj se kar sedaj navadita, ko ste še z dvema članoma manj. Kako bosta pa vendar čez 9 mesecev folgala, ko bosta še dva mala kričača pri vas? Naj se vama prav nič ne smilita. Delo v zakonu (skupnosti) je treba delit, pa srečo, veselje in žalost tudi.

Tosja (tak lep nick name) kako zanimivo opisuješ svoje občutke prvih premikov. A to pomeni, da bom tudi jaz že čez dobra 2 meseca čutila prve kick-box udarce svojega/svojih user posted image /user posted image user posted image ? Joooooooj, kolk bo šele to lepo.

200% MAMI

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
12.11.2007 10:32:23   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA

Tosja  A to pomeni, da bom tudi jaz že čez dobra 2 meseca čutila prve kick-box udarce svojega/svojih user posted image /user posted image user posted image ? Joooooooj, kolk bo šele to lepo.

user posted image user posted image user posted image Seveda boš! Če si med ta suhimi še veliko prej. Suhice tud že pri 16t čutijo. Tud jaz sem pričakovala kasneje (zarad kil), pa so v17t bili metuljči - včeraj pa že kr orng user posted image user posted image user posted image user posted image
Maksimalno uživaj v user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
12.11.2007 10:33:17   
Sulfinija
Sayuri,saj jaz bi vse sfolgala smao je bil čez vikend stroj pokvarjen je pumpa šla.Sedaj pa sem en stroj že oprala pa niti ne vem kok jih še bom.
Pri meni ni blem meni veliko pomaga mami ker živimo skupaj.

Martinščica,moj je tkole redko doma da se boma smao sedaj celi teden cartala,ko ma dopust jupi.
In ne lomi ga za user posted image user posted image .Jaz sem sedaj že malo siva kaj šle bo če bom mela user posted image user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 2105
12.11.2007 10:44:39   
m.rudovic
No tako da vam poročam od 5 so se 4 oplodili,vstavili so dva test delam 26.11.2007 tudi meni lahko pripišete leta 30,zdaj grem malo počiti ,ampak sem še vedno zvami.

Neposredna povezava do sporočila: 2106
12.11.2007 10:45:35   
Crnitulipan
GoYa, Martinščica - hvala za vzpodbudne besede. Ja, pa res se mi zdi, da bi Reš moral kaj reči, če ne bi videl... me opozorit, da slabo kaže ali karkoli... Ja, upanje res umre zadnje!!!

In res bo bolje, da se lotim dela, ki me že kar preganja. Do četrtka res ni več daleč. Se bom raje te dni posvečala svojemu dragemu in malo manj brskanju po strokovnih člankih.

Pozdravček,
Čarna

Neposredna povezava do sporočila: 2107
12.11.2007 10:49:43   
tita13
Čarna, sigurna sem, da si bila ti. Imela si črno jakno - plašček, pa mislim, da črno krilo in vijola bordo majico, noter si šla tik za mano pa še srečo sem ti zaželela. Pa bila si sama.

Res sem se držala tvojih nasvetov: čaj iz malinovih listov in ananas pred ET, pa kalamari in grozdje po.

Pozdrav vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 2108
12.11.2007 10:55:20   
Goldy
tita13 - neuradne čestitke!user posted image user posted image user posted image
Vsem, ki ste imele punkcijo in ET pa lepo počivajte in mislite na svoje user posted image . Vsem ostalim pa tudi lepe pozdrave.

Moja starost je pa 33 let.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
12.11.2007 10:56:58   
kajsica
m.rudovič, ti samo lepo počivaj in lepo grej svoja dva user posted image user posted image , držim pesti zate. Pa naj te tvoj dragi malo razvaja.

Vam pa moram povedati, da v petek ko sem bila na punkciji in ker jih je bilo toliko, je kar sestra malo komplicirala da naj še malo poležim na GK. Tam je navada in je tudi pripravljena soba, da po punkciji vsaj pol ure poležiš. Je šel moj user posted image  zraven k sestri in je samo njemu govorila, da naj me ima lepo in da ne smem po teh tabletah vozit in da moram počivat, da ne smem kaj dvigovati....tako da sem cel vikend samo ležala, on pa je opravil vsa gospodinjska dela, tako da....Problem je bil že samo to če sem vstala in šla na WC, še čaja ali pa soka si nisem smela dobiti, se je kar jezil name, in skoz je bila tista pesmica, če ni sestra lepo povedala da moram ležet...

Prav hecen je bil ampak meni je to ležanje že presedalo. Še kosilo mi je za danes pripravil, da ja ne bom lačna ali pa koraka preveč naredila sedaj, da ja ne bi bilo kaj narobe...Res je pravi user posted image . Joj kaj šele bo po sredi, ko je ET, gre zraven, upam da mu spet ne bodo govorili da moram trdo ležati. Še skoraj na računalnik nisem smela....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
12.11.2007 11:00:45   
Crnitulipan
Ja, ja to sem bila jaz. Kako si me le prepoznala???

Pa tudi spomnim se, da mi je ena punca - ti - zaželela srečno, ker sem bila kar malo presenečena .... sem bila takrat ful zamišljena kako je s celicami, a bo sploh transfer ali kaj...

Tita13 držim pesti zate, da bo vse kot je treba!!! In res sem vesela, da ti je uspelo; pa kalamari, malinov čaj in to...

Pozdravček,
Čarna

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
12.11.2007 11:31:17   
koala
blanč, samo tako mimo grede, jaz imam in sem vedno imela belega toka za izvoz. Ker ne maram pretirano dnevnih vložkov, sem včasih po O tudi po tri krat dnevno zamenjala spodnjice. No pa sem vseeno zanosila v prvem IVF z enim zarodkom, tako da vse ki imate bel tok samo pogumno.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
12.11.2007 11:37:47   
blanč
Evo koalauser posted image user posted image user posted image , pa imam upanje user posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
12.11.2007 11:51:03   
spelka12
tita superca. Neuradne čestitke že danes user posted image user posted image user posted image , uradne pa potem, ko bo dan za TEST.
sayuri za statistiko - 26 let.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
12.11.2007 11:58:07   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 12.11.
m.rudovic - ET
tassi1 - UZ

Torek, 13.11.
bilka - punkcija
jadrnica - punkcija
Sulfinija - UZ

Sreda, 14.11.
konina - UZ
citrončica - UZ
sonček75 - TEST
kajsica - ET
sayuri - ET
tita13 - TEST

Četrtek, 15.11.
Anonimnauser posted image  - TEST

Petek, 16.11.
ANA_P - UZ
barbarela77 - UZ

Sobota, 17.11.

Nedelja, 18.11.
mavrica72 - TEST
user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

sonček75 greje user posted imageTEST 14.11.
tita13 greje user posted image user posted image   - TEST 14.11.
Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11.
mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 18.11.
Goldy greje user posted image user posted image  - TEST 19.11.
šemalo greje user posted image user posted image  - TEST 26.11
m.rudovic greje user posted image user posted image  - TEST 26.11

user posted image KOSTANJ (PO)user posted image
user posted image cukica (LJ)user posted image
user posted image reni70 (PO)user posted image
user posted image pikica26 (PO)user posted image
user posted image GITA14 (LJ)user posted image
user posted image dajamaja (PO)user posted image
user posted image  spelka12 (PO) user posted image
user posted image Abra (PO)user posted image
user posted image M.B.L.K (PO)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • sayuri (31 let) (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon, 11.11. punkcija, ET 14.11.
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš), 13.11. začetek špikanja
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (33let),(1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek Suprefact, GonalF, punkcija 31.10., ET 5.11.
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact, od 24.10. Menopur,ET 10.11.
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB) kratek postopek, Merional
  • Anonimna (Praga)
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni,26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal
  • Sulfinija (29let),(3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • konina (2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF,
  • pikovit (IVF,ICSI?;PO,dr.Reš) 19.11. UZ
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Diphereline, 5.11. začetek GonalF, UZ 14.11.
  • kajsica (35let),(1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF,9.11. punkcija, ET 14.11.
  • sonček75 (LJ), začetek Gonal 22.10. ET 31.10.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra
  • maja24 (ICSI;PO, dr.Reš) ET 23.10.
  • m.rudovic (1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur, 9.11. punkcija, ET 12.11.
  • jadrnica (1.ICSI;PO,dr.Reš) 29.10. začetek Dipheeline, nato Menopur, 13.11. punkcija
  • mavrica72 (IVF;PO, dr. Merlo,dr.Reš) Diphereline, Menopur, punkcija 1.11. , ET 4.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 20.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. predvidena punkcija
  • arneja (1.ICSI,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline
  • Abra (36let),(2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje
  • sonček33 (IVF;LJ,?) Pokliče prvi dan nov. M
  • bilka (36let),(2.IVF/ICSI?,LJ,?) dolgi postopek, Suprefact in GonalF, 13.11. punkcija
  • tita13 (3.ICSI;PO,dr.Reš), ET 31.10

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč (34let),decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (LJ) zamrznjenčki v januarju
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • pika74(LJ) zamrznjenčki
  • gold fish (LJ) ponovno v boj

• user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, user posted image Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, user posted image dolenjka, mihi78. *ajetam*, user posted image micka zaloska, gold fish, M.L.B.K
    user posted image  

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE (MB) user posted image user posted image
    MANDARINCA (MB)user posted image user posted image CRNITULIPAN (40let),(PO)user posted image , BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (32let),(LJ) pregled 13.11.
    user posted image _rebeca_ (28let),(PO) pregled  22.11.
    user posted image maja24 (PO) pregeld 20.11.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu blanč)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2115
    12.11.2007 12:02:11   
    sayuri
    Evo tko. Tiste, ki ste potrdile svoja leta, sem jih pripopala gor user posted image  Ostale to še storite, če želite user posted image

m.rudovic oooo, lepo user posted image user posted image user posted image . Tole je pa dober odstotek - od petih štiri oplojene user posted image user posted image user posted image . Sedaj lepo grej svoja dva user posted image user posted image  .

kasjica jst sem tudi danes ok. Vsake toliko časa me kaj špikne spodaj. Drugače sem pa v počivalnem duhu user posted image . V sredo bova pa obedve dobili v varstvo najineuser posted image  user posted image user posted image . In skupaj trepetali user posted image user posted image

Ostale trepetalke, kako kaj kaže? Sonček75, Anonimnauser posted image , mavrica72?  JAvite se nam kaj. user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2116
    12.11.2007 12:41:11   
    kajsica
    Sayuri, potem pa super, da je s teboj vse ok. Ja v sredo jih dobimo v varstvo upam da bo med vsemi folikli, ki so bili user posted image user posted image  takšna taprava.

Men je pa danes nekam čudno slabo, že 3x sem se s školjko objemala, ne vem ali imajo ta zdravila tak vpliv na to al kaj? Pa pritisk v mehurju kar noče popustit. Joj kolk boli ko grem na wc. V kolikor sem bila že včeraj OK, me danes spet neki meša. Ma katera kakšen recept kako to umiriti?

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2117
    12.11.2007 12:55:50   
    mandarinca
    Zivio!
    Sayuri, lahko me izbrišeš iz seznama nosečk, in me daš med navijačice;
    sem bila danes UZ in je mojima pikicama srček prenehal utripati. V petek imam še en UZ in verjetno čiščenje!

Se oglasim, ko malo pridem k sebi!

LP vsem!

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2118
    12.11.2007 13:25:45   
    cati
    ojoj mandarinicauser posted image user posted image user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mandarinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 2119
    12.11.2007 13:26:22   
    Goldy
    mandarinca user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 2120
    12.11.2007 13:30:19   
    Anonimen
    Zelo mi je žal, da se je tako izteklo mandarinca. Ko boš pri volji pa mi sporoči, da greve na kavo.

(odgovor članu cati)
      Neposredna povezava do sporočila: 2121
    12.11.2007 13:30:34   
    sayuri
    Ojoj mandarinca, kaj pa zdaj to na hitro? user posted image  PA kaj je zdaj tole no? Sem čisto šokirnauser posted image

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2122
    12.11.2007 13:32:44   
    MARTINŠČICA
    Mandarinca, en velik user posted image !

200% MAMI

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2123
    12.11.2007 13:39:31   
    m.rudovic
    Mandarinicauser posted image user posted image ,izjoči se napolni moči in v nove boje UPANJE UMRE ZADNJE.Rada bi vprašala KOALOsem prebrala da ji je uspelo v 1 poiskusu čestitam a mi poveš a si veliko počivala,pa še glede GROZDJA IN LIGNJEV a ješ to vsak dan prosim vas za odgovor HVALA

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2124
    12.11.2007 13:39:47   
    spelka12
    Mandarinca, žal mi je za vas user posted image . Jao upam, da boš zbrala dovolj moči in šla hitro skozi to črno obdobje.

Ne vem a so taki slabi rezultati v navadi, a je letos nekaj čudnega v zraku? Fosilke kaj se pa vam zdi?

Neposredna povezava do sporočila: 2125
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.